Pozdrac žene
Od srca šaljem ogromne zagrljaje sve i jednoj čiji su testovi negativni. Samo hrabro glavu gore i u nove postupke i pobjede.
Razumna šta ima kod tebe?
Ja nisam još procurila. Dobila sam samo neki vodeni iscjedak. Smijalq sam se sama sebi jutros kao zamisli da ne dobijem do kraja tjedna i naručim se na pregled kod svog ginića a on mi kaze pa tko je vama reko da nije uspjelo. 🤣🤣🤣🤣Ah koja klasa optimizma🤣🤣🤣🤣
Level pro optimizma. Sviđa mi se 👍 tako treba. Ako nećeš vjerovati u sebe, tko će?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Test bijel ko 🐇
Baš mi je žao😔😔
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Pozdrac žene
Od srca šaljem ogromne zagrljaje sve i jednoj čiji su testovi negativni. Samo hrabro glavu gore i u nove postupke i pobjede.
Ja nisam još procurila. Dobila sam samo neki vodeni iscjedak. Smijalq sam se sama sebi jutros kao zamisli da ne dobijem do kraja tjedna i naručim se na pregled kod svog ginića a on mi kaze pa tko je vama reko da nije uspjelo. 🤣🤣🤣🤣Ah koja klasa optimizma🤣🤣🤣🤣
Level pro optimizma. Sviđa mi se 👍 tako treba. Ako nećeš vjerovati u sebe, tko će?
Hahahahahaha. Totalni level pro.
Kak si ti?
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Pozdrac žene
Kak si ti?
Dobro iako mi je sve teško, smetaju mi mirisi ali ne povraćam, samo mi je mučno pa manje jedem što je super jer sam debela 😄 bile su mi prijateljice na picu sinoć i uz alkohol smo se dobro isplakale (ja nisam pila ali plačem bez problema) moje prijateljice imaju djecu od desetak godina i kažu da se osjećaju neuspješno jer ne stignu dovoljno kvalitetnog vremena provoditi sa djecom a na poslu poslodavci očekuju od njih da budu što više na poslu....
To mi je stvarno bio uvid u novi svijet, nisam imala pojma da se žene koje su rodile mogu tako osjećati, ali zvuči logicno tj pričaju istinu.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Lelloo, Kaya cure žao mi je sve znate🤗❤️❤️
Flowerson još malo 🤞🙏❤️❤️
Lorna pa ta je dr fakat level pro od optimista 🤣🤣🤣 gdje je taj 🤣🤣🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrac žene
Kak si ti?
Dobro iako mi je sve teško, smetaju mi mirisi ali ne povraćam, samo mi je mučno pa manje jedem što je super jer sam debela 😄 bile su mi prijateljice na picu sinoć i uz alkohol smo se dobro isplakale (ja nisam pila ali plačem bez problema) moje prijateljice imaju djecu od desetak godina i kažu da se osjećaju neuspješno jer ne stignu dovoljno kvalitetnog vremena provoditi sa djecom a na poslu poslodavci očekuju od njih da budu što više na poslu….
To mi je stvarno bio uvid u novi svijet, nisam imala pojma da se žene koje su rodile mogu tako osjećati, ali zvuči logicno tj pričaju istinu.
Bome da. Tek kad uđeš u taj svijet onda znaš. Frendica je nedavno izgubila muža. Radi u Kauflandu. Znači kaos koliko je nema. Luda je više.
I ja plačem samo kad vidim druge da plaču. I tu sam level pro.
Ako ti je teško odmaraj. Ionako u prvom tromjesečju se preporuča puno odmora a onda kasnije gas
👱♀️41 - amh 7.8
Lelloo, Kaya cure žao mi je sve znate🤗❤️❤️
Flowerson još malo 🤞🙏❤️❤️
Lorna pa ta je dr fakat level pro od optimista 🤣🤣🤣 gdje je taj 🤣🤣🤣
Ne on nego ja🤣🤣🤣🤣🤣. Kao da ne procurim i onda se naručim pa mi on kaže da mi je ipak uspjelo. To je moje maštanje. Moj level pro optimizma🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
Leeloo i Kaya bas mi je zao cure…
Flowerson uh da panika pred pregled, ja ne znam sta mi je bilo gore, cekat betu ili cekat preglede 😬 sretno 🍀
Loorna boooome level ultra pro 😂
Kaj ne. Smijem se sama sebi od jutra. 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
Ja sam izvadila krv. Dr mi radi poslije podne pa će mi poslati nalaz .
Leeloo ,Kaya koji vam je dan poslije transfera?
Ribic ma ne vjerujem, i danas mi je baš obilna menstruacija. Obilnije nego inače .
Držim fige da je ipak sve ok
Meni je 10dnt trodnevnih…
Kaya ja ću ipak vaditi betu i nastavljam sa terapijom,nada još uvijek tinja u meni
A da ti slikaš test da i mi vidimo?
Ipak je to procedura. Stavi da na prozorsku klupicu i slikaj.
Ana26 ipak držimo fige 🤞, mislim da je ovo čeka je rezultata bete najgori dio ivf
Hvala ti, ali u svim vremenskim uvjetima je bijel kod snijeg...
Možda kasni, kao što je kasnila i sve do sad
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ja sam dns čak tri puta išla vaditi krv uspjela sam sve obaviti osim Torcha i homocisteina to ću u hodu glavno da sam većinu obavila, još me dns čeka papa i ja sam onda mirna (za sada) 🤣🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji