Cure, da li se kojoj nakon punkcije pojavilo u pupku tamno crvenilo, ispod pupka lagano ljubicasto kao kapilare i danas 5 dana nakon punkcije cak i malo zuckasto.? 🤔
Ako su opisane promjene na kozi, onda se radi o hematomu (modrici), moze biti od injekcija u postupku, obzirom da se aspiracija radi transvaginalno ne znam zbog cega bi od nje nastao hematom 🤷♀️
Tenks, to i jaislim, jedino nisam inekcije davala blizu pupka, vise bocno.
Pojavilo se prvo crvenilo, pa prema nize ljubicasto a sad sve vise zuto i sve se siri.
Nemam neki dojam da se smanjuje.
Doktor se nije zabrinuo, a njegov tehnucar je rekao da to jos nije vidio 😅
Pa eto cekam da prođe ali sam htjela provjeriti sa iskustvima malo
🥰
Pretpostavljam da si blijede puti i osjetljive kože, pa ti izađe masnica kad te netko krivo pogleda… vjerujem da nije ništa zabrinjavajuce
Ana mislim da je pametno što nastavljas… toliko je čuda bilo na ovom forumu, da ne vidim razlog zašto ne bi i
Sv Ante Padivanski je stvarno moćan svetac i ja mu se molim kad nešto izgubim ili tražim i uvijek mi pomogne ali ova 30 dnevna pobožnost sv Josipu stvarno djeluje kad se moli za obitelj.
Meni je danas bolje, ne smedarim pa sam dan provela u gostima. Boli me stalno lijevi jajnik ali odlučila sam se ne obazirati na te bolove, danas sam čula u crkvi da nas Bog stalno sluša ako mu govorimo iz srca a moje srce gorljivo želi da postanem majka, da ostvarim svoj potencijal i da budem ono što je Bog u mojoj prirodi zamislio za mene 🙏 kroz kušnje i oluje 💓
Ana 26 kako si ti draga? Podržavam te što nisi prekinula terapiju. Ako postoji i najmanja šansa a postoji, moramo se nadati 🥰
Istina.. uvijek me nasmije kako pomogne naći neke stvari..
Nadam se da ce ti se uslisati molitve kao i svima nama.
Super vijest da nema smedarenja
Kad je uzv?
U četvrtak
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Hej drage moje, žao mi je zbog krvarenja i nadam se da je svima samo došlo do krvarenje uslijed nekih blagih komplikacija. Držite se 😘😘😘
Malo kasnije idu, liste pa ako imate još šta za prijaviti idući tjedan.. Javljajte 👍
Netko je neki dan stavio link za q10 ubiquinol, treba mi za priju, pa ako može ponovo ☺️
https://gymbeam.hr/ubikinol-100-mg-now-foods.html izvoliš draga.🥰🤗
Hvala 😘
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Razumna drago mi je da je kod tebe stalo i da si ok. Još da dočekaš taj četvrtak da odahneš.
Hvala na pitanju,dobro sam. Kod mene je danas baš obilna menstruacija,kao drugi dan. Tako da vjerujem da će beta sutra biti jako niska i da što prije mogu u FET.
Ja se molim sv.Riti, sv.Maravillas od Isusa, sv.Josipu, sv.Ani, sv.Anti, sv.Mariji, Gospi brze pomoći i stalno molim neke devetnice i sad se molim po tvojoj preporuci sv.Judi Tadeju.
Stalno se molim samo da nemam spontani,ako neće biti uspješna trudnoća da odmah ode da ne moram opet prolaziti kiretažu ili medikamentozni pobačaj. To mi je baš trauma.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Razumna drago mi je da je kod tebe stalo i da si ok. Još da dočekaš taj četvrtak da odahneš.
Hvala na pitanju,dobro sam. Kod mene je danas baš obilna menstruacija,kao drugi dan. Tako da vjerujem da će beta sutra biti jako niska i da što prije mogu u FET.
Ja se molim sv.Riti, sv.Maravillas od Isusa, sv.Josipu, sv.Ani, sv.Anti, sv.Mariji, Gospi brze pomoći i stalno molim neke devetnice i sad se molim po tvojoj preporuci sv.Judi Tadeju.
Stalno se molim samo da nemam spontani,ako neće biti uspješna trudnoća da odmah ode da ne moram opet prolaziti kiretažu ili medikamentozni pobačaj. To mi je baš trauma.
Draga moja ti si stvarno izmučena duša 😔 i razmišljaš isto kao ja, ako se trudnica ne može održati da se zavrsi čim prije. Ali jednom će biti dobro. Stvarno si mlada i samo je pitanje kad će doci dobitni embrij koji će biti otporan i na metke 💚
Ljubim te!
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Gin Ivo Balenovic navodi :Poštovana, iako doksiciklin nije preporučljiv u trudnoći, terapijske doze ne mogu naškoditi plodu. Nakon terapije potrebno je ponoviti briseve nakon dva do četiri tjedna."
Nailazim na slicne info, doksiciklin je štetniji za fetus u kasnom drugom i trećem tromjesečju jer može utjecati na jetru trudnice i razvoj i žutilo zuba kod djeteta.
A ureaplasma može izazvati teže infekcijske posljedice na plod i čak pobačaj, čini mi se da ću odmah sutra krenuti s terapijom, uzima se 6 dana… Još je prerano da naškodi plodu… To su info koje sam iskopala u ova dva dana
Ipak ti ujutro nazovi svog mpo dr... bolje konkretna dva mišljenja, nego cijelo surfanje po netu...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
O Ančice draga.. baš ti nije lako...
Ali kako je potpis jedne cure ovdje bio - ako nije dobro nije kraj...
Nadam se da će ti svi sveti dati mir koji ti sad najvise treba ❤️
Leeelo ja sam pobornik ranog piškenja po testovima, tako da ja navijam za test već danas 🤞😄
Luana nije ni meni baš jasno kako si ušla u postupak bez rezultata briseva to je prvo što traže
Imla sam sterilne… Ponovila sam bris pred postupak i opet ureaplasma. I sad se moram izborit sbtim i to riješiti odmah. Ne znam je li sigurno piti doksiciklin ovako na pocetku T, gin mi ionako ima stav da je nebitno to s ureaplasmom jer je "gotovo svaka zena ima i tesko je iskorijeniti i zene ipak normalno rode."
Nakon ovakve izjave ja bih promijenila gina!
Plus sto ti je propisao antibiotik koji ne smiju piti trudnice. 🙄
Brisevi moraju biti sterilni prije postupka jer postoji opasnost da se bakterija prilikom aspiracije folikula prenese u mokracni mjehur, jajovod i dalje.. Imali smo ovdje na forumu slucaj ako se dobro sjecam forumasice Nadjagdje joj je prilikom aspiracije dr prenijela bakteriju u jajovod pa je zavrsila na hitnoj lpsc. Hocu reci da nije bez razloga da radimo te pretrage i da sve mora stimati prije postupka, mislim toliko se trudimo, koristimo silne hormone, da ne pricam koliko jedan postupak kosta, i koja je sreca da uopce dodjemo do trudnoce i onda se dese ovakvi kiksevi..
Tocno to. Potpisujem. 👍🏻
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Gin Ivo Balenovic navodi :Poštovana, iako doksiciklin nije preporučljiv u trudnoći, terapijske doze ne mogu naškoditi plodu. Nakon terapije potrebno je ponoviti briseve nakon dva do četiri tjedna."
Nailazim na slicne info, doksiciklin je štetniji za fetus u kasnom drugom i trećem tromjesečju jer može utjecati na jetru trudnice i razvoj i žutilo zuba kod djeteta.
A ureaplasma može izazvati teže infekcijske posljedice na plod i čak pobačaj, čini mi se da ću odmah sutra krenuti s terapijom, uzima se 6 dana… Još je prerano da naškodi plodu… To su info koje sam iskopala u ova dva dana
Ipak ti ujutro nazovi svog mpo dr… bolje konkretna dva mišljenja, nego cijelo surfanje po netu…
Naravno.... Upit sam napisala izvan smjene lijecnika pa sam htjela poceti sto prije s terapijom jer realno da nismo u IVF postupku, u ovoj fazi (2dnt) ne bi ni znala da samo mozda T i uzela bih terapiju bez razmišljanja
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Ipak ti ujutro nazovi svog mpo dr… bolje konkretna dva mišljenja, nego cijelo surfanje po netu…
Naravno…. Upit sam napisala izvan smjene lijecnika pa sam htjela poceti sto prije s terapijom jer realno da nismo u IVF postupku, u ovoj fazi (2dnt) ne bi ni znala da samo mozda T i uzela bih terapiju bez
Sve stoji, ali znaš da jesi.. pricekaj do sutra.🤞
Leeelo ja sam pobornik ranog piškenja po testovima, tako da ja navijam za test već danas 🤞😄
Luana nije ni meni baš jasno kako si ušla u postupak bez rezultata briseva to je prvo što traže
Imla sam sterilne… Ponovila sam bris pred postupak i opet ureaplasma. I sad se moram izborit sbtim i to riješiti odmah. Ne znam je li sigurno piti doksiciklin ovako na pocetku T, gin mi ionako ima stav da je nebitno to s ureaplasmom jer je "gotovo svaka zena ima i tesko je iskorijeniti i zene ipak normalno rode."
Nakon ovakve izjave ja bih promijenila gina!
Plus sto ti je propisao antibiotik koji ne smiju piti trudnice. 🙄
Brisevi moraju biti sterilni prije postupka jer postoji opasnost da se bakterija prilikom aspiracije folikula prenese u mokracni mjehur, jajovod i dalje.. Imali smo ovdje na forumu slucaj ako se dobro sjecam forumasice Nadjagdje joj je prilikom aspiracije dr prenijela bakteriju u jajovod pa je zavrsila na hitnoj lpsc. Hocu reci da nije bez razloga da radimo te pretrage i da sve mora stimati prije postupka, mislim toliko se trudimo, koristimo silne hormone, da ne pricam koliko jedan postupak kosta, i koja je sreca da uopce dodjemo do trudnoce i onda se dese ovakvi kiksevi..
Sve jasno, ali nema smisla sda raspravljqti o mjehuru , aspiraciji i sl, jer sqm 2dnt i moj upit je išao u smjeru da uzmem propisanu terapiju ili čekam pon i trazim zamjensku. Sve ostalo, zasto su me pustili u postupak, tko mi je gin i sl, ne pomaže.. Brisevi su pred postupak, cca mjesec dana prije postupka, bili sterilni. S obzirom da se ureaplasma prenosi spolnim putem, mogla sam je zaraditi i 3 dana prije aspiracije, s obzirom da je asimptomatska, da nisam ponavljala briseve "u 5 do 12",tko bi znao?? Eto, uglavnom, samo sam se nadala nekom savjetu od onih koje su imale ureapslamu na samom početku T zbog terapije, s obzirom da većina trudnica liječi ureaplasmu u nekim kasnijim tjednama trudnoće.
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Sortiraj odgovore
Najstariji