Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    07. Studeni 2022. 12:50

Stela_M

Ja sam dns čak tri puta išla vaditi krv uspjela sam sve obaviti osim Torcha i homocisteina to ću u hodu glavno da sam većinu obavila, još me dns čeka papa i ja sam onda mirna (za sada) 🤣🤣

Ja ću morati papu i briseve prije FET-a u novoj godini. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

PiaBuu
    07. Studeni 2022. 12:54

Pozdrav cure, izvinite šta ovako upadam ali ne znam koga bih drugog mogla pitat, mislim da mi Vi možete pomoći… 
    Jeli možda neka od Vas isla kod imunologa? Ako da, gdje i koliko se čeka red ? Preporučio mi ga je hematolog.. hvala! 

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

Razumna
    07. Studeni 2022. 12:55

Loorna41

Stela_M

Lelloo, Kaya cure žao mi je sve znate🤗❤️❤️
    Flowerson još malo 🤞🙏❤️❤️
    Lorna pa ta je dr fakat level pro od optimista 🤣🤣🤣 gdje je taj 🤣🤣🤣

Ne on nego ja🤣🤣🤣🤣🤣. Kao da ne procurim i onda se naručim pa mi on kaže da mi je ipak uspjelo. To je moje maštanje. Moj level pro optimizma🤣🤣🤣🤣

Pa ja maštam da nosim blizance Luka i Josip. Ali bi više cure a za njih nemam imena 🙈 pa šta. Maštati je besplatno i ne šteti nikome a nas čini sretnima. 
    Btw kad maštamo onda vizualiziramo i prizivamo te stvari a kako će se materijalizirati ako ne znamo što hoćemo... Definitivno je odlično maštati! Ja čak razmišljam da napravim pano sa bebama, kolicima, kućom i svim tim nekim prekrasnim stvarima i onda da gledam u to i onda će se to sigurno ostvariti 👍😄

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Mimica91
    07. Studeni 2022. 13:01

Kaya žao mi je jako ☹️
    Cure, meni su javili iz laboratorija da mi blastice nisu zadovoljavajuće za zamrzavanje 5ti dan i da će ih pustiti još jedan dan i javiti mi. Jel koja imala takvu situaciju da su zamrzavali 6ti dan

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Loorna41
    07. Studeni 2022. 13:02

Razumna

Loorna41

Stela_M

Ne on nego ja🤣🤣🤣🤣🤣. Kao da ne procurim i onda se naručim pa mi on kaže da mi je ipak uspjelo. To je moje maštanje. Moj level pro optimizma🤣🤣🤣🤣

Pa ja maštam da nosim blizance Luka i Josip. Ali bi više cure a za njih nemam imena 🙈 pa šta. Maštati je besplatno i ne šteti nikome a nas čini sretnima.
    Btw kad maštamo onda vizualiziramo i prizivamo te stvari a kako će se materijalizirati ako ne znamo što hoćemo… Definitivno je odlično maštati! Ja čak razmišljam da napravim pano sa bebama, kolicima, kućom i svim tim nekim prekrasnim stvarima i onda da gledam u to i onda će se to sigurno ostvariti 👍😄

Bravo bravo. 
    Blzance sam maštala stalno. 
    Moj je već našao ime ako bude muško - Šimun Marko (Marko mora biti po mom dedi). 
    Curica bi bila Magdalena. 
    Sve si to lijepo izmaštaš, izvizualiziraš i jednog dana mora biti. Jednostavno mora. Dat će Bog. 
    A tebi od srca želim ostvarenje tvojih maštarija.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    07. Studeni 2022. 13:02

Mimica91

Kaya žao mi je jako ☹️
    Cure, meni su javili iz laboratorija da mi blastice nisu zadovoljavajuće za zamrzavanje 5ti dan i da će ih pustiti još jedan dan i javiti mi. Jel koja imala takvu situaciju da su zamrzavali 6ti dan

Moju su zamrznuli 5 dan tako da ti ja o tome pojma nemam. 

👱‍♀️41 - amh 7.8

Razumna
    07. Studeni 2022. 13:08

Loorna41

Razumna

Loorna41

Stela_M

Btw kad maštamo onda vizualiziramo i prizivamo te stvari a kako će se materijalizirati ako ne znamo što hoćemo… Definitivno je odlično maštati! Ja čak razmišljam da napravim pano sa bebama, kolicima, kućom i svim tim nekim prekrasnim stvarima i onda da gledam u to i onda će se to sigurno ostvariti 👍😄

Bravo bravo.
    Blzance sam maštala stalno.
    Moj je već našao ime ako bude muško - Šimun Marko (Marko mora biti po mom dedi).
    Curica bi bila Magdalena.
    Sve si to lijepo izmaštaš, izvizualiziraš i jednog dana mora biti. Jednostavno mora. Dat će Bog.
    A tebi od srca želim ostvarenje tvojih maštarija.

Omg! Luka je po mom i muzevom dedi 😄
    A Josip po sv Josipu. 
    Šimun mi je 🔝ime i čuvala sam jednog Šimuna i obožavam ga iako sad ima 10g i dalje je presladak 💓 a što se tiče ženskih imana sva su mi super, ali stvarno. To bi po kalendaru gledala....
    Mislim da će se svima nama nakon malo muke posložiti sve i da ćemo dobiti djecu. Pa zato se liječimo i djelujemo 🙏

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Leeloo101
    07. Studeni 2022. 13:12

Mimica91

Kaya žao mi je jako ☹️

Kod mene je to bilo sa dodatnim blasticama,  nažalost ni jedna nije preživjela nadam se da kod tebe to nece biti slučaj
    Prema njima, jednaka je uspješnost 5. Ili 6. Dan , ali žele biti sigurniji
    Bolje da otpadnu prije zamrzavanja, nego da se nadas a onda propadnu kod odmrzavanja..
    Ukratko, ništa neuobičajeno, samo su oprezni. 🤞

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    07. Studeni 2022. 13:16

Stela_M

Ja sam dns čak tri puta išla vaditi krv uspjela sam sve obaviti osim Torcha i homocisteina to ću u hodu glavno da sam većinu obavila, još me dns čeka papa i ja sam onda mirna (za sada) 🤣🤣

Najbolje kad se većina riješi u jednom danu
    Mrzim kad moram hodočastiti danima

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Loorna41
    07. Studeni 2022. 13:32

Lucky 🙏🏼👶🏼

Loorna41

Lucky 🙏🏼👶🏼

Leeloo i Kaya bas mi je zao cure…
    Flowerson uh da panika pred pregled, ja ne znam sta mi je bilo gore, cekat betu ili cekat preglede 😬 sretno 🍀
    Loorna boooome level ultra pro 😂

Kaj ne. Smijem se sama sebi od jutra. 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼🤣🤣🤣🤣

Bolje da mastas i smijes se nego da places u svakom slucaju 😂😎

Ma otplakala sam svoje onaj dan kad sam dobila nalaz bete na 133. Ovaj od 75 nisam ni plakala. 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
    A da imam svakakvih misli ludi oo da imam..🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.