Stela hvala ti na podršci i komentaru. Smirila si me dosta.🥰🙈 Samo se nadam da bude sve dobro na kraju.🤞
Bome ti je busy raspored za nadolazeće dane. Nadam se da ćeš uspjeti sve to riješiti bez duljih čekanja, komplikacija i sl. Vidim da imate plan za dalje pa ti od srca želim da se odmoriš, opustiš, uživaš i kreneš dalje kad budeš spremna i kad osjetiš da je to to.🥰🤗❤️❤️❤️
Baš je gužvast ovaj tjedan - sretno svima koji imaju nešto ovaj tjedan i da sve dobro prođe!🥰🤞❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Cure, pratim Vas ali nisam se javljala neko vrijeme no danas Vam se imam potrebu zahvaliti, iako bi nam svima bila draže da ne moramo prolaziti ovaj put, ali hvala Vam što ste takva podrška ❤️ Zaista jako puno znači, pogotovo kada si u situaciji da si jedina osoba u svojoj okolini koja se suočava sa neplodnosti, jer drugi koliko god da se trude, ne znaju kroz što prolazimo. Inače sam optimistična, i znam da će se cilj svih nas ostvariti, ali danas se baš osjećam kao roba s greškom. Upravo nam je bliski prijatelj javio da mu je cura trudna, neplanirano, a ja sam se slomila u tom trenu. Zaista mi je drago, ali ta vijest me jednostavno pokosila. Oprostite na mom izljevu, ali imala sam potrebu ovo podijeliti s vama.
Zato Vam svima hvala na podršci, drago mi je da ste tu 🥰❤️
P.s. Svim curama u postupku želim da se sve prođe dobro, da bete budu velike, a trudnoće školske 🥰
👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
👨1988. 👍
10/2020 - missed a.b.
11/2022 -biokemijska
02/2022 -missed a.b.
04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙
Sani hvala ti budem u hodu sve riješila nisam niti mislila da će nam dati kariogram ali ok budemo napravili ili ne vidim smisao toga, najbitnije od svega da moram i histero riješiti i da ću ja napokon biti mirnija i smirenija kada sve obavim 😁 uživaj s mužekom zaslužili ste🥰🤗❤️❤️
MalaG I moj je pušio tek je nedavno prestao pa je popravio spremio samo pozitivno papajte zdravo, vježbate i bit će to tip top😊🤞😍
Ja sam dobro još se borim s ostacima prehlade neko tvrdokorno govno da prostiš mira mi neda 🤣 i pripremam se za pretrage, krv, endo, papu, uzv mojih vrećica za čaj pa dok sve obavim i uz put izguštam Božić i Novu godinu krećemo u nove pobjede 😊🙏🤞😍❤️❤️❤️
Iščekivanje dobrih stvari pa ženo draga koje vaganje baš mi je drago da si se javila I ne mogu ti opisati koliko mi je drago što te beta tako lijepo iznenadila, želim ti puno sreće I da te do kraja prati uredna trudnoća 🙏🙏🤞🤞🙏🤞🤗🤗❤️❤️❤️
Leptirica 33 obzirom da su fakat skupe ja sam si kupila sastojke posebno i tako sam ih pila znači uzela sam myoinositol pila sam ga 2 g ujutro i 2 g popodne i tijekom dana selen i biotin (ako se ne varam to je sastav lijeka) pretpostavljam da je pcos u pitanju? Meni je ta kombinacija svega plus još neki dodaci i naravno skidanje kila (malo sam bila prepunjena🤣) zdrava prehrana i fizička aktivnost jako pomoglo za jajne stanice ako te što zanima samo pitaj 🤗😊
Ribić 🤗🥰❤️❤️
Stela_M hvala ti puno na odg da u pitanju je pcos...i isto trebam malo skinuti kg ali koliko god ja bila u kaloriskom defecitu ne ide bas dole ali valjda do 15.11 dok mi krene bockanje nadam se bar 3 kg da se pokrene jer 8 kg imam viska...ali vec malo imam problem u glavi zbog inekcija mislim problem ono strah nekakv...
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
Cure svima zelim srecu od srca u postupcima nisam bas cesto ovdje zbohg posla nekako dan prode ni ne okrenem se ali uskoro cu imati vise vremena...iii samo hrabro naprijed bit ce to sve super samo polako...i hvala vam na podrsci savjetima svemu ❤❤❤❤
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
Cure, pratim Vas ali nisam se javljala neko vrijeme no danas Vam se imam potrebu zahvaliti, iako bi nam svima bila draže da ne moramo prolaziti ovaj put, ali hvala Vam što ste takva podrška ❤️ Zaista jako puno znači, pogotovo kada si u situaciji da si jedina osoba u svojoj okolini koja se suočava sa neplodnosti, jer drugi koliko god da se trude, ne znaju kroz što prolazimo. Inače sam optimistična, i znam da će se cilj svih nas ostvariti, ali danas se baš osjećam kao roba s greškom. Upravo nam je bliski prijatelj javio da mu je cura trudna, neplanirano, a ja sam se slomila u tom trenu. Zaista mi je drago, ali ta vijest me jednostavno pokosila. Oprostite na mom izljevu, ali imala sam potrebu ovo podijeliti s vama.
P.s. Svim curama u postupku želim da se sve prođe dobro, da bete budu velike, a trudnoće školske 🥰
Eva892 ne sekiraj se, sasvim normalna reakcija. Ja sam danas vidjela na faceu da je trudna jedna poznanica koja je cijelo vrijeme skupa s deckom/mužem tvrdila da ne žele djecu nikad. Pa sam samo mužu u šali dobacila da samo čekam da nam frend koji je gey javi da je trudan😂 Jer toliko ljudi oko mene ostaju trudni planirano ili ne, da me doslovno nebi iznenadilo ni da mi gey frend ostane trudan. Malo crnog humora al eto ja sam na dane. Nekad me to rasplace, nekad samo zašutim i ignoriram a nekad se šalim.
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Drago mi je da si se javila :)
Mislim da smo sve bile u toj situaciji.. To se i meni desilo nakon što mi je bliska prijateljica rekla da je trudna. Ne znam kako sam sakrila u tom trenu taj vrtlog emocija kroz koji sam prošla. Nakon toga sam krenula imati noćne napadaje anksioznosti i panike, i to mi je bio znak da potražim pomoć... Eto, pa ako se nekad ne budeš znala nositi s emocijama, nije na odmet potražiti stručnu pomoć. Vidim da već imate plan za dalje, pa samo naprijed hrabro
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Sani hvala ti budem u hodu sve riješila nisam niti mislila da će nam dati kariogram ali ok budemo napravili ili ne vidim smisao toga, najbitnije od svega da moram i histero riješiti i da ću ja napokon biti mirnija i smirenija kada sve obavim 😁 uživaj s mužekom zaslužili ste🥰🤗❤️❤️
MalaG I moj je pušio tek je nedavno prestao pa je popravio spremio samo pozitivno papajte zdravo, vježbate i bit će to tip top😊🤞😍
Ja sam dobro još se borim s ostacima prehlade neko tvrdokorno govno da prostiš mira mi neda 🤣 i pripremam se za pretrage, krv, endo, papu, uzv mojih vrećica za čaj pa dok sve obavim i uz put izguštam Božić i Novu godinu krećemo u nove pobjede 😊🙏🤞😍❤️❤️❤️
Iščekivanje dobrih stvari pa ženo draga koje vaganje baš mi je drago da si se javila I ne mogu ti opisati koliko mi je drago što te beta tako lijepo iznenadila, želim ti puno sreće I da te do kraja prati uredna trudnoća 🙏🙏🤞🤞🙏🤞🤗🤗❤️❤️❤️
Leptirica 33 obzirom da su fakat skupe ja sam si kupila sastojke posebno i tako sam ih pila znači uzela sam myoinositol pila sam ga 2 g ujutro i 2 g popodne i tijekom dana selen i biotin (ako se ne varam to je sastav lijeka) pretpostavljam da je pcos u pitanju? Meni je ta kombinacija svega plus još neki dodaci i naravno skidanje kila (malo sam bila prepunjena🤣) zdrava prehrana i fizička aktivnost jako pomoglo za jajne stanice ako te što zanima samo pitaj 🤗😊
Ribić 🤗🥰❤️❤️
Stela_M hvala ti puno na odg da u pitanju je pcos…i isto trebam malo skinuti kg ali koliko god ja bila u kaloriskom defecitu ne ide bas dole ali valjda do 15.11 dok mi krene bockanje nadam se bar 3 kg da se pokrene jer 8 kg imam viska…ali vec malo imam problem u glavi zbog inekcija mislim problem ono strah nekakv…
Evo par super caki za smršaviti čak i ako imate pcos sa inzulinskom rezistencijom.
Ujutro uvijek jesti slani doručak, nikako slatki. (doručak koji se vrti oko proteina)
Pola sata prije obroka popiti čašu vode s otopljenom žlicom jabučnog octa.
Nakon obroka prošetati 10ak minuta.
Ako je moguće započeti obrok s povrćem, a na kraju obroka pojesti ugljikohidrate.
Ugljikohidrate nikad ne jesti kao samostalan obrok.
To je iz knjige Glukozna revolucija, autorice Jessie Inchauspe
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Pa dobro jeste li ti i muž neki baš veliki ljudi da vam beba mora biti velika?
Možda je dr krivo vidjela, pa znaš da fulaju barem pola kile. Ma to je dr rekla tek tako, bubnula.
Ma sve će biti ok. Fakat još stigne narasti.
Joj, jedva čekam taj osjećaj aliana u trbuhu, po meni je to jedna od najvećih sreća i blagoslova u životu žene 🥰.
Ribic i ja bi za blizance odmah organizirala njihovu sobu kao ti, a za jedno nebi ni kinderbet kupila jer sam skuzila da svi puste prvo dijete spavati sa roditeljima pa šta će mi onda 🤗 joj sve naopačke 🙃 ako Bog da da ikad rodim mislim da prva 4mj neću ispuštati bebu iz ruku, samo ću ju ljubiti, maziti i dojiti 💞 i mislim da su sve ivf mame takve
Nismo velikii pretpostavlja dr da je razlog što je bebica mala jer sam ja sitna (iako nisam nešto pre sitna
). Ma imam vjere da je sve ok :) I ja ti želim od srca da uskoro to doživiš.
Ej, tako je bilo i nama, bio je sitniji i išla sam svaki tjedan pratiti protoke koji su bili uredni. Na kraju se još i rodio ranije u 36 tt, tako da se nije stigao puno udebljati haha, ali je bilo apsolutno sve u redu. Probaj ne brinuti i sretno na pregledu. 😘
Eva892 sve znamo kako se osjećaš, mislim da i mi koje smo ostale trudne i rodile ne možemo zaboraviti taj osjećaj. ❤️
Šaljemo zagrljaj svima ❤️❤️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Ribić 🤗🥰❤️❤️
Stela_M hvala ti puno na odg da u pitanju je pcos…i isto trebam malo skinuti kg ali koliko god ja bila u kaloriskom defecitu ne ide bas dole ali valjda do 15.11 dok mi krene bockanje nadam se bar 3 kg da se pokrene jer 8 kg imam viska…ali vec malo imam problem u glavi zbog inekcija mislim problem ono strah nekakv…
Ako nisi sklona vježbanju, probaj sa brzim hodom
6km/h setaj 1 sat svako drugi dan i skidaš par kg u mjesec dana provjereno. Uzmi bocu vode i slušalice u uši i preleti vrijeme
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Stelic tek 6.11. 🤣👍 Kako si mi ti? Vidim uhvatila se pretraga, neka tako i treba.
Sretno svima 🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji