Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana26
    01. Studeni 2022. 13:47

Razumna ne opterećuj se zbog takvih idiota, kad moram tako reći. Neki ljudi stvarno nemaju takta i misle ako je njima lagano zatrudniti da je tako svima, nikad ne pomisle da netko možda ima nekakav problem. I šta znaju s čim se netko Bori i kroz šta prolazi, a tako lupetaju. 
    A osim toga,tko je ona da si daje za pravo da tako šta govori šta bi ti i kako bi trebala. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• ribic
    01. Studeni 2022. 13:59

Ana26 Lijepo tamni, samo neka tako nastavi!
    Razumna Mene uopce nisu cice bolile/bile nes posebno osjetljive.
    Stela Evo sutra imamo uzv i blizimo se finishu. Cekam vise info sutra 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Stela_M
    01. Studeni 2022. 14:05

ribic

Ana26Lijepo tamni, samo neka tako nastavi!
    RazumnaMene uopce nisu cice bolile/bile nes posebno osjetljive.
    StelaEvo sutra imamo uzv i blizimo se finishu. Cekam vise info sutra 😀

Je si mi nestrpljiva 🙈 još sitno brojiš 🤗❤️❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

bambi27zg
    01. Studeni 2022. 14:38

Afrodita wooohooo 🎉🎈
    Luana drzim fige 🍀💪🏼
    Tanja sutra je 3dnevni, kad se namjestis u “sali” dode embriologinja i sve ti kaze koliko je i kakvih, drzim fige 💪🏼🍀 (i da nije isti doktor 🙈), javi se! 

👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
    🙎🏽‍♂️34 sve ok
    6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
    10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
    Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.

MalaG
    01. Studeni 2022. 14:41

Vidjela sam da je Stela nekome odgovarala za myo-inositol, ali nisam upamtila ime.🤔
    Ja imam skoro jednu zatvorenu, i jednu skoro punu bočicu Myo-inositola ovog proizvođača https://www.fairhavenhealth.com/myo-inositol i poklanjam ga jer meni ne treba. Jedino što bi primopredaja mogla biti tek iza Božića kada dođemo u Hrvatsku. Pa ako kome treba, javite se.🥰

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Linda86
    01. Studeni 2022. 14:58

Razumna probaj se opustiti, nemoj toliko analizirati sve rane simptome drugih i sebe. Znam da je lakse reci nego uciniti, ali sve smo razlicite... Dvije trudnoce u iste zene su totalno različite, a kamoli ne kod razlicitih cura u tako ranoj trudnoci. Prvih 5-6 tjedana su simptomi uglavnom od hormona koje primimo i utrica, tek onda krecu oni uzrokovani rastom bete... Mene su bradavice malo bolile i bile osjetljive u startu, onda sam se jedno jutro tipa s 6 tt probudila i nista, a i mucnine odjednom nije bilo, isla google-ati, mozes zamisliti sto je pisalo za "gubitak simptoma trudnoce"... I umjesto da sam uzivala sto nemam mucninu jedan dan, ja sam brinula i najgori scenarij u glavi imala... Sutradan se mucnina vratila i nije me pustala do 16-17 tt, a dojke nista posebno ne mogu reci da su osjetljive ili bolne cijelu ovu trudnocu... Sto se tice komentara, ljudi cesto progovore prije nego promisle koliko ce njihove rijeci zaboljeti... A sjecam se da si pricala da razmisljas o psu. Iskreno, ako imas uvjete, mozes se brinuti za njega, po meni najljepsa stvar na ovome svijetu. Moj mene od pocetka trudnoce cuva 🥰 od srca sretno na UZV 🙏🏻
    Ana testic super tamni i to tako rano, neka se samo tako nastavi 🥳
    Iskra i Tanja sretno na transferu. 🍀🍀
    Stela dobro smo, hvala. Malo im ponestaje prostora pa se guraju u trbuhu i onda odjednom bude cudan oblik trbuha 🤭 i sve postaje teze, to su sve slatke muke 🥰 kako si ti? Vidim da svasta planiras, a u meduvremenu smrzlice 🍀🤞🏼
    Ribic ti jos malo... Nadam se da ce kontrolni pregled biti super, a uvijek gledam tvoju trakicu jer si dva tjedna ispred mene 🥰 inace citam one dvije teme zimskih trudnica i blizanacke trudnoce, ali nikako se odvaziti ukljuciti 🤷🏻‍♀️

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

• Linda86
    01. Studeni 2022. 15:02

Linda86

Razumna probaj se opustiti, nemoj toliko analizirati sve rane simptome drugih i sebe. Znam da je lakse reci nego uciniti, ali sve smo razlicite… Dvije trudnoce u iste zene su totalno različite, a kamoli ne kod razlicitih cura u tako ranoj trudnoci. Prvih 5-6 tjedana su simptomi uglavnom od hormona koje primimo i utrica, tek onda krecu oni uzrokovani rastom bete… Mene su bradavice malo bolile i bile osjetljive u startu, onda sam se jedno jutro tipa s 6 tt probudila i nista, a i mucnine odjednom nije bilo, isla google-ati, mozes zamisliti sto je pisalo za "gubitak simptoma trudnoce"… I umjesto da sam uzivala sto nemam mucninu jedan dan, ja sam brinula i najgori scenarij u glavi imala… Sutradan se mucnina vratila i nije me pustala do 16-17 tt, a dojke nista posebno ne mogu reci da su osjetljive ili bolne cijelu ovu trudnocu… Sto se tice komentara, ljudi cesto progovore prije nego promisle koliko ce njihove rijeci zaboljeti… A sjecam se da si pricala da razmisljas o psu. Iskreno, ako imas uvjete, mozes se brinuti za njega, po meni najljepsa stvar na ovome svijetu. Moj mene od pocetka trudnoce cuva 🥰 od srca sretno na UZV 🙏🏻
    Ana testic super tamni i to tako rano, neka se samo tako nastavi 🥳Iskra i Tanja sretno na transferu. 🍀🍀
    Stela dobro smo, hvala. Malo im ponestaje prostora pa se guraju u trbuhu i onda odjednom bude cudan oblik trbuha 🤭 i sve postaje teze, to su sve slatke muke 🥰 kako si ti? Vidim da svasta planiras, a u meduvremenu smrzlice 🍀🤞🏼
    Ribic ti jos malo… Nadam se da ce kontrolni pregled biti super, a uvijek gledam tvoju trakicu jer si dva tjedna ispred mene 🥰 inace citam one dvije teme zimskih trudnica i blizanacke trudnoce, ali nikako se odvaziti ukljuciti 🤷🏻‍♀️

Da se ispravim "po meni jedna od najljepsih stvari na svijetu" 🤦🏻‍♀️

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

June7
    01. Studeni 2022. 15:11

Iščekivanje kakvo lijepo iznenađenje 😊 sretno dalje 🍀❤
    Ana26 lijepa crta, beta bit će 🔝
    Meni je isto Mullerov pokazao sjenu 4dpt, ali je bila tako blijeda i nisam još valjda mogla vjerovat da sam je zanemarila. Tek sutradan popodne napravila sam clear blue rani i pojavila se jasna crtica 🥰
    J_Lo uzv je u četvrtak 😊
    Luana nek bude što više blastica 🤞
    Tanja, Iskra, Pepuška sretno 🍀
    Što se tiće simptoma, isto kod mene grudi ne pokazuju ništa, do sad su bili samo grčevi, umor i često mokrenje, jučer ujutro glavobolja a danas ujutro prva mučnina. 
    Otišla sam jučer izvaditi folnu, kako ste spominjali da uzimate dodatno uz multivitamina htjela provjerit dal uzimam dovoljno. Folna je malo povišena valjda zato što uzimam Novalac trenutno (nisam radila pauzu), homocitein je ok i vit b12 je ok. Jedino vit D je blizu donjoj granici pa možda da pitam dr dali da uzimam dodatno. 

1. IVF 06/22 - ovaleap,cetrotide,ovitrelle - 3 🐧
    FET 07/22 1 🐧 - bhcg 0
    FET 10/22 - stimulirani 1 🐧 1.B 11dpt 580 2.B 13dpt 1460 》 uzv 6+1 ❤

• ribic
    01. Studeni 2022. 15:44

Stela_M

ribic

Pa nisam. Htjela bi da jos ostanu u trbuhu😂
    Moram doma sve do kraja sredit (radovi) 😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

J_Lo
    01. Studeni 2022. 16:21

ribic

Stela_M

ribic

Pa nisam. Htjela bi da jos ostanu u trbuhu😂
    Moram doma sve do kraja sredit (radovi) 😂😂

Ajmeee meni tek kreću 😅
    Već se svrbim od stresa. 
    Onda ti želim da još što duže stoje unutra 😅

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.