Dupla Panda žao mi je zbog 🐧🐧 ali nemoj tako otpisivati tvoju mrvicu u bušici možda te iznenadi 😊🤭🤗❤️❤️
Marttina odlično, držim 🤞🤞 za dobar party u labu 🤭🤗😊❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pitanje za sve trudnice koje su bile na OGTT-u..trudnoća i je cijelo vrijeme super,sama se sebi čudim i zato jutros kad sam popila onu glukozu,mučnina,nagon za povraćanjem,hladni znoj i da me muž nije izveo van na svježi zrak onesvijestila bih se🙈..prošlo je nakon pola sata iako sam i dalje malaksala..sestra je rekla ako povratim da sve moramo ponoviti pa se nisam usudila🙊..Ostala sam neugodno iznenađena,volim slatko,dobro podnosim biti natašte,vaditi krv pa ovo nisam očekivala..Jel to kakav znak da nalaz neće biti ok ili samo meni u glavi🤦🏽♀️
Ma nije to znak da ti neće biti nalaz dobar, i meni je bilo zlo i hladan znoj i muka, previše je to šećera natašte i još ako si imala masku ili bilo zagušljivo, normalno je. Evo meni je bio dobar nalaz uz iste simptome. Držim fige da bude sve ok 😘
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Stela žao mi je da ti je bolno, nadam se da ti sve skupa nije pre stresno. Navijamo svi ❤️😘🤞
Tikvice vjerujem da ti je dosta čekanja, puno toga si prošla.. Brzo će to sad, moraš nam biti ko nova 😘 nama je još puna kuća gostiju, njih 28, do subote, onda se praznimo. Čekam i ja to kao ozeblo sunce. Onda ću sve 4 u zrak par dana 😁
Duplapanda sve radi normalno kao i inače. Osim puno dizanja, ja nisam ni usisavala prva ta dva tjedna..ali to je sve kako se osjećaš, vrlo individualno. Žao mi je d a nemaš smrzlića. Ja sam imala samo jedan, isto ih se oplodili 8 od 11,i evo ovaj drugi je sa mnom i dalje 🥰 držim 🤞 da se primi
Cotton žao mi je. Prouči malo prehranu za PCOS i inzulinsku rezistenciju. Ne znam jesam već spominjala knjigu, došla je i na naše tržište, prevedena je : Glukozna revolucija. I obavezno suplemente za pcos. Nama su stanice slabije kvalitete, sigurna sam da ih možeš puno poboljšati. Ja sam 4 mjeseca prije ivf-a promijenila prehranu, i počela uzimati suplemente. I ti, i muž :) samo hrabro dalje.
Marttina čestitam na dobroj berbi. ☺️ Navijamo da ih se oplodi što više 🤞
Rain odlične vijesti s ultrazvuka 😘
Ružice ne otpisuj ništa, i jedna je dovoljna :) držimo im 🤞
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Flowerson sretnoi 🤞🤞😘
DomLeon javi se ☺️☺️😘😘
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Cotton zao mi je 😔 sad odmor i suplementacija i super sto idete odmah na dogovor zabiduci postupak 😊
RainbowHope raste nasa Sofija 🥰🥰🥰
Medenko ne mora znacit los nalaz. I meni se to dogodilo. 5min nakon sto sam popila, hladan znoj i sve mi se zacrnilo. Da me nisu odmah polegli u cekaonici, onesvijestila bi se 🤷♀️ valjda je to nekima ipak previse secera na prazan zeludac. Meni je nalaz bio uredan. Sretno 🤞
Martina odlican broj 🥳 neka ih se sto vise oplodi.
Pandapanda ipak se oni najbolje razvijaju u mamici. Navijamo za mrvice 🥰🤞🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sunny i Asli hvala malo ste me utješile😌...naravno da je svim mojim frendicama bilo čist ok,fino i taj OGTT im je bio fora pa sam se glupo osjećala,i naravno da sam u strahu od nalaza🙈..znači nisam jedina💜
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
PandaPanda Meni su sve ostale (osim dve trodnevne u meni) stale s rastom pa eto dve curke u busici.
Curke s negativnim testovima - glavu gore i hrabro dalje.
Mi bili na pregledu. Curke svaka po kilicu, vise mirovat, pazit na klopu i ponovit protoke iducu srijedu
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pitanje za sve trudnice koje su bile na OGTT-u..trudnoća i je cijelo vrijeme super,sama se sebi čudim i zato jutros kad sam popila onu glukozu,mučnina,nagon za povraćanjem,hladni znoj i da me muž nije izveo van na svježi zrak onesvijestila bih se🙈..prošlo je nakon pola sata iako sam i dalje malaksala..sestra je rekla ako povratim da sve moramo ponoviti pa se nisam usudila🙊..Ostala sam neugodno iznenađena,volim slatko,dobro podnosim biti natašte,vaditi krv pa ovo nisam očekivala..Jel to kakav znak da nalaz neće biti ok ili samo meni u glavi🤦🏽♀️
Ja nisam trudnica al me mpo dr poslo da radim taj test, uzasno me bilo frka jer inace ujutro imam uzasno osjetljiv želudac i laganu mučninu. Citala da zene masovno padaju u nesvijest. Na kraju mi nije apsolutno nista bilo. Sve proslo super a nalaz onako li-la. Granično. Dok npr moj muz ima zeludac od kamen i nikad mu nije nista, prije dva dana radio i bilo mu uzasno slabo, mucnina i skoro se ispovraco. A nalazi mu super na kraju. Tako da mislim da ne znaci da ce ti bit los nalaz🤗
I ne znam di si radila test? Ja sam radila u Breyeru i super mi je sto tamo stavljaju limunsku kiselinu pa ti bude ok za popit.
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Pandapanda
Cotton - pogledaj instagram profil Jelene Pack - endometrioza i pcos
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Maslacakdrago mi je da si se javila 😍😍, vrijeme bas leti kad su drugi u pitanju, vec 6mj otkako si rodila 🙈, uzivaj sa svojom mrvom 😘❤
Jb jesi nalaze radila uvijek u istom labu? I koliko je proslo od zadnje stimulacije do vadjenja zadnjih nalaza? Jer i stimulacija jako poremeti hormone, zato i jest preporuka kontrolirati ih nakon 2,3 mj od postupka. Inace se lh uvijek gleda zajedno sa fsh.
Amh ti je drasticno pao u 2 godine, a zadnji FSH je visok, sto ukazuje na slabiju rezervu js, ali isto su bitni i AFC (antralni folikuli) na UZVu 3-5dc, tek tada se moze sagledati pravo stanje. Kad imas kontrolu?
MalaGdrago mi je da vec planirate novi postupak 🤗. Najbolje je da to pitas svoju kliniku gdje planirate postupak, tj da li ona priznaje nalaze iz druge klinike, ako idete skroz privatno mislim da bi se i mogli dogovoriti. Od nultog UZVa do ETa je nemoguce obaviti u 2 tjedna, racunajuci da je aspiracija otprilike 12-14dc + 3/5 dana ET, ali od prve folikulometrije koja je cca 6dc do ETa mozda bi i moglo . Imate i opciju obaviti sve do aspiracije ( cca 2 tjedna) pa ici na freeze all, i onda obavjati FETove kad vama pase.
Jesam.. uvijek vadim u vinogradskoj.. što je najbolja stvar i prosle i ove godine sam imala stimulaciju u 6 mj.. a vadila sam hormone u 9 mj.. i ove i prosle godine.. tako da je jednak razmak .
Ovo sam sad vadila da imam friske nalaze za FET, jer čekam još vadit i progesteron početkom 10.mj.Jb znaš možda koliko vrijede nalazi u Vinogradskoj? Ja sam vadila sve početkom 3mj i sad idem ovaj mjesec na fet i nadam se da mi vrijede još. Zaboravila sam pitati kad sam bila gore
Oprosti .od jucer nisam bila tu, pa zato tek sad odgovaram..
Znači.. spolni hormoni i brisevi ti vrijede godinu dana, a nalazi iz petrove 6 mj
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sortiraj odgovore
Najstariji