Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    21. Rujan 2022. 12:51

Dupla Panda žao mi je zbog 🐧🐧 ali nemoj tako otpisivati tvoju mrvicu u bušici možda te iznenadi 😊🤭🤗❤️❤️
    Marttina odlično,  držim 🤞🤞 za dobar party u labu 🤭🤗😊❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Asli 🌱
    21. Rujan 2022. 12:53

💜Medenko

Pitanje za sve trudnice koje su bile na OGTT-u..trudnoća i je cijelo vrijeme super,sama se sebi čudim i zato jutros kad sam popila onu glukozu,mučnina,nagon za povraćanjem,hladni znoj i da me muž nije izveo van na svježi zrak onesvijestila bih se🙈..prošlo je nakon pola sata iako sam i dalje malaksala..sestra je rekla ako povratim da sve moramo ponoviti pa se nisam usudila🙊..Ostala sam neugodno iznenađena,volim slatko,dobro podnosim biti natašte,vaditi krv pa ovo nisam očekivala..Jel to kakav znak da nalaz neće biti ok ili samo meni u glavi🤦🏽‍♀️

Ma nije to znak da ti neće biti nalaz dobar, i meni je bilo zlo i hladan znoj i muka, previše je to šećera natašte i još ako si imala masku ili bilo zagušljivo, normalno je. Evo meni je bio dobar nalaz uz iste simptome. Držim fige da bude sve ok 😘

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

J_Lo
    21. Rujan 2022. 12:57

Stela žao mi je da ti je bolno, nadam se da ti sve skupa nije pre stresno. Navijamo svi ❤️😘🤞
    Tikvice vjerujem da ti je dosta čekanja, puno toga si prošla.. Brzo će to sad, moraš nam biti ko nova 😘 nama je još puna kuća gostiju, njih 28, do subote, onda se praznimo. Čekam i ja to kao ozeblo sunce. Onda ću sve 4 u zrak par dana 😁
    Duplapanda sve radi normalno kao i inače. Osim puno dizanja, ja nisam ni usisavala prva ta dva tjedna..ali to je sve kako se osjećaš, vrlo individualno. Žao mi je d a nemaš smrzlića. Ja sam imala samo jedan, isto ih se oplodili 8 od 11,i evo ovaj drugi je sa mnom i dalje 🥰 držim 🤞 da se primi
    Cotton žao mi je. Prouči malo prehranu za PCOS i inzulinsku rezistenciju. Ne znam jesam već spominjala knjigu, došla je i na naše tržište, prevedena je : Glukozna revolucija. I obavezno suplemente za pcos. Nama su stanice slabije kvalitete, sigurna sam da ih možeš puno poboljšati. Ja sam 4 mjeseca prije ivf-a promijenila prehranu, i počela uzimati suplemente. I ti, i muž :) samo hrabro dalje. 
    Marttina čestitam na dobroj berbi. ☺️ Navijamo da ih se oplodi što više 🤞
    Rain odlične vijesti s ultrazvuka 😘
    Ružice ne otpisuj ništa, i jedna je dovoljna :) držimo im 🤞

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

J_Lo
    21. Rujan 2022. 12:59

Flowerson sretnoi 🤞🤞😘
    DomLeon javi se ☺️☺️😘😘

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

Sunny_🐣
    21. Rujan 2022. 13:06

Cotton zao mi je 😔 sad odmor i suplementacija i super sto idete odmah na dogovor zabiduci postupak 😊
    RainbowHope raste nasa Sofija 🥰🥰🥰
    Medenko ne mora znacit los nalaz. I meni se to dogodilo. 5min nakon sto sam popila, hladan znoj i sve mi se zacrnilo. Da me nisu odmah polegli u cekaonici, onesvijestila bi se 🤷‍♀️ valjda je to nekima ipak previse secera na prazan zeludac. Meni je nalaz bio uredan. Sretno 🤞
    Martina odlican broj 🥳 neka ih se sto vise oplodi.
    Pandapanda ipak se oni najbolje razvijaju u mamici. Navijamo za mrvice 🥰🤞🍀

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

💜Medenko
    21. Rujan 2022. 13:15

Sunny i Asli hvala malo ste me utješile😌...naravno da je svim mojim frendicama bilo čist ok,fino i taj OGTT im je bio fora pa sam se glupo osjećala,i naravno da sam u strahu od nalaza🙈..znači nisam jedina💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• ribic
    21. Rujan 2022. 13:22

PandaPanda Meni su sve ostale (osim dve trodnevne u meni) stale s rastom pa eto dve curke u busici.

Curke s negativnim testovima - glavu gore i hrabro dalje.

Mi bili na pregledu. Curke svaka po kilicu, vise mirovat, pazit na klopu i ponovit protoke iducu srijedu

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

anii208
    21. Rujan 2022. 14:07

💜Medenko

Pitanje za sve trudnice koje su bile na OGTT-u..trudnoća i je cijelo vrijeme super,sama se sebi čudim i zato jutros kad sam popila onu glukozu,mučnina,nagon za povraćanjem,hladni znoj i da me muž nije izveo van na svježi zrak onesvijestila bih se🙈..prošlo je nakon pola sata iako sam i dalje malaksala..sestra je rekla ako povratim da sve moramo ponoviti pa se nisam usudila🙊..Ostala sam neugodno iznenađena,volim slatko,dobro podnosim biti natašte,vaditi krv pa ovo nisam očekivala..Jel to kakav znak da nalaz neće biti ok ili samo meni u glavi🤦🏽‍♀️

Ja nisam trudnica al me mpo dr poslo da radim taj test, uzasno me bilo frka jer inace ujutro imam uzasno osjetljiv želudac i laganu mučninu. Citala da zene masovno padaju u nesvijest. Na kraju mi nije apsolutno nista bilo. Sve proslo super a nalaz onako li-la. Granično. Dok npr moj muz ima zeludac od kamen i nikad mu nije nista, prije dva dana radio i bilo mu uzasno slabo, mucnina i skoro se ispovraco. A nalazi mu super na kraju. Tako da mislim da ne znaci da ce ti bit los nalaz🤗
    I ne znam di si radila test? Ja sam radila u Breyeru i super mi je sto tamo stavljaju limunsku kiselinu pa ti bude ok za popit.

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Leeloo101
    21. Rujan 2022. 15:26

Pandapanda

Cotton - pogledaj instagram profil Jelene Pack - endometrioza i pcos

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

❤️J_0209_b😺
    21. Rujan 2022. 15:50

Suncicaa

❤️J_0209_b😺

Sani88 🙏🍀🤰💕

Maslacakdrago mi je da si se javila 😍😍, vrijeme bas leti kad su drugi u pitanju, vec 6mj otkako si rodila 🙈, uzivaj sa svojom mrvom 😘❤
    Jb jesi nalaze radila uvijek u istom labu? I koliko je proslo od zadnje stimulacije do vadjenja zadnjih nalaza? Jer i stimulacija jako poremeti hormone, zato i jest preporuka kontrolirati ih nakon 2,3 mj od postupka. Inace se lh uvijek gleda zajedno sa fsh.
    Amh ti je drasticno pao u 2 godine, a zadnji FSH je visok, sto ukazuje na slabiju rezervu js, ali isto su bitni i AFC (antralni folikuli) na UZVu 3-5dc, tek tada se moze sagledati pravo stanje. Kad imas kontrolu?

MalaGdrago mi je da vec planirate novi postupak 🤗. Najbolje je da to pitas svoju kliniku gdje planirate postupak, tj da li ona priznaje nalaze iz druge klinike, ako idete skroz privatno mislim da bi se i mogli dogovoriti. Od nultog UZVa do ETa je nemoguce obaviti u 2 tjedna, racunajuci da je aspiracija otprilike 12-14dc + 3/5 dana ET, ali od prve folikulometrije koja je cca 6dc do ETa mozda bi i moglo . Imate i opciju obaviti sve do aspiracije ( cca 2 tjedna) pa ici na freeze all, i onda obavjati FETove kad vama pase.

Jesam.. uvijek vadim u vinogradskoj.. što je najbolja stvar i prosle i ove godine sam imala stimulaciju u 6 mj.. a vadila sam hormone u 9 mj.. i ove i prosle godine.. tako da je jednak razmak .
    Ovo sam sad vadila da imam friske nalaze za FET, jer čekam još vadit i progesteron početkom 10.mj.
    Jb znaš možda koliko vrijede nalazi u Vinogradskoj? Ja sam vadila sve početkom 3mj i sad idem ovaj mjesec na fet i nadam se da mi vrijede još. Zaboravila sam pitati kad sam bila gore

Oprosti .od jucer nisam bila tu, pa zato tek sad odgovaram..
    Znači.. spolni hormoni i brisevi ti vrijede godinu dana, a nalazi iz petrove 6 mj

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.