Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • awi
    22. Rujan 2022. 10:12

drage zene, od jutros nekako mi sav optimizam nestaje...dakle, ja sam u pon imala et, i sve ok, mirujem, setam, slusam vase savjete i zbilja dobro sve s glavom za sad. a onda jutros, pocinje standardna bol pred m, inace 10ak dana prije nego trebam dobit, uredno jajnici ubijaju pogotovo kad sam na velikoj nuzdi i to je najvjerojatnije zbog endometrioze a to se dogodilo i jutros. Pa me sad zanima zene koje imaju to zlo, jel normalno da me roka kao i inace ili ipak ne bi trebalo? Inace bi roknula ketonal, dva, danas je bolilo kratko, i sad do m je sve gora i gora bol (nadam se da me kuze endo zene o cem pricam). 
    Kuzim dio gdje postoje slucajevi, da zene boli i osjecaju sve kao pms, menga ne dodje jer su trudne. Drzim fige da je i s ovim slucaj a opet, bas jako boli ko i inace 🥺
    pandapanda kad cemo piskit? nema sanse da docekam 30, jel ok da se mi popiskimo recimo 28. ili je to prerano? 

💁🏻‍♀️ 1991., nepotvrđena endometrioza
    💁🏻‍♂️1985., asthenozoospermia 16%
    *FSH 9,3/ LH 3,5/ AMH 8,75/ TSH 0,92
    9/2022 1. ivf, sv. Duh, 🥚🥚🥚🥚, oplođenih 2, 19.9. et vraćene dvije 🤞🤞 27.9. test -, 30.9. beta -
    11/2022 . ivf Ovaleap 150, Orgalutran, Menopur 150, Ovitrelle, 🥚🥚, et 2.12. vracene 2 dvodnevne🤞🤞, beta 16.12.

ma2013 👣
    22. Rujan 2022. 10:39

Stela draga, još smo u komadu, mučimo se s lažnim trudovima i bolovima i otvaranjem već od 35tt. Evo nas u 38tt pa nek sad ide van kak hoće 🙈🙈 
    Navijam za tebe ovaj mjesec. 😊❤️
    A i za sve ostale cure da dođete do svog cilja, puno vas je novih pa kad dođem do kraja sve zaboravim. 😂 Sretno svima u kojem god stadiju bile. 😊❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• ružica
    22. Rujan 2022. 11:00

Awi, ja sam na duphastonu stalno imala menstrualne bolove... možda ti je od njega.. nemoj ništa otpisati dok ne bude vrijeme za to... velike fige ti držim...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Cotton
    22. Rujan 2022. 11:02

Sani88, Roxy, Stela_M, pandapanda, J_Lo, Sunny, Avocado, Leeloo101, MalaG i dr hvala na podrsci ❤️❤️❤️❤️❤️
    J_Lo slazem se, vjerujem da mogu poboljsati kvalitetu. Definitivno mjenjam prehranu, izbacujem nezdravo i narucujem suplemente. Moram detaljnije procitat sta mi sve treba i narucujem. A i hvala na preporuci za knjigu, uzet cu i to pa da iskoristim ovih par mjeseci kako treba do novog postupka 🤗☺️
    Lelloo hvala na preporuci, pogledat cu 🥰
    MalaG da, definitivno uvodimo suplemente, proucavam bas sta sve pa da do drugog postupka dovedemo sve u red 😄 ostajemo kod dokt B, vjerujem da ce drugi postupak biti uspjesniji, em sa nase strane, em i sa njihove... Zato sam i trazila konzultacije odmah da vidimo sta bi mogli promjeniti i kod protokola s obzirom da ovaj i nije bio nesto uspjesan na kraju 🤷🏻‍♀️
    Curke cekalice beta i testa sretno vam i da bude uspjesno!! 🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🙋🏻‍♀️ 33
    🙋🏻‍♂️ 38
    2022- IVF - et ❌, nema ❄️
    2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
    Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
    2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
    03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
    05/25 Panorama - stiže 🩷

Kacusha
    22. Rujan 2022. 12:20

Cotton zao mi je 💔 pandice i stelic sretno vam u FETu 💕❤️ pratim vas ❣️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Pepuška
    22. Rujan 2022. 12:36

Evo mene radila betu dan prije 2.5 nažalost ovaj puta ništa
     Ali idemo dalje imam još 4 smrzlića koja čekaju🥰 
    Vama ostalim curama želim da se mrvice prime😘

👱‍♀️35👨‍🦱38
    Pokusavamo od 2020
    4/21missed ab
    VV
    4/22odustali(pukli prije vremena)
    8/22 gonal/cetrotide
    5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
    Beta 23.9 beta negativna
    11/22 FET beta negativna
    1/23 FET
    31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
    Beta 2-3049.43
    27.2 1ult 5+4 💗
    Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
    23.10 stigao mali Ivan
    6/25 novi postupak

• Tamek
    22. Rujan 2022. 12:45

awi

drage zene, od jutros nekako mi sav optimizam nestaje…dakle, ja sam u pon imala et, i sve ok, mirujem, setam, slusam vase savjete i zbilja dobro sve s glavom za sad. a onda jutros, pocinje standardna bol pred m, inace 10ak dana prije nego trebam dobit, uredno jajnici ubijaju pogotovo kad sam na velikoj nuzdi i to je najvjerojatnije zbog endometrioze a to se dogodilo i jutros. Pa me sad zanima zene koje imaju to zlo, jel normalno da me roka kao i inace ili ipak ne bi trebalo? Inace bi roknula ketonal, dva, danas je bolilo kratko, i sad do m je sve gora i gora bol (nadam se da me kuze endo zene o cem pricam).
    Kuzim dio gdje postoje slucajevi, da zene boli i osjecaju sve kao pms, menga ne dodje jer su trudne. Drzim fige da je i s ovim slucaj a opet, bas jako boli ko i inace 🥺
    pandapanda kad cemo piskit? nema sanse da docekam 30, jel ok da se mi popiskimo recimo 28. ili je to prerano?

Ja te razumijem, imam isti problem, iako sam imala samo jedan transfer i to neuspješan, par dana prije me počelo bolit  i nisam smjela popit ništa osim lupocet 500 što je za moje bolove nista. bolje da sam uzela bombon i pojela. Tu valjda nema druge nego čekat i trpit .  Kad se najranije može vadit beta ili radit test kod  5 dana starog embrija?

👩-1987. endometrioza,adenomiza,hashimoto
    🧒🏽- 1985. sve ok
    Pokušavamo od 2020.god

2019.operirala endo

11/20 1.IVF (Petrova) ovaleap,orgalutran,ovitrelle 13js, 1 transfer ❌️
    10/21 2.IVF (Petrova) menopur,orgalutran,ovitrelle13js, 4 smrzlica
    03/22-05/22 - Decapeptyl depot 💉
    06.10. - FET - 1.beta 12dnt 407

Butterfly 🦋
    22. Rujan 2022. 13:56

awi

drage zene, od jutros nekako mi sav optimizam nestaje…dakle, ja sam u pon imala et, i sve ok, mirujem, setam, slusam vase savjete i zbilja dobro sve s glavom za sad. a onda jutros, pocinje standardna bol pred m, inace 10ak dana prije nego trebam dobit, uredno jajnici ubijaju pogotovo kad sam na velikoj nuzdi i to je najvjerojatnije zbog endometrioze a to se dogodilo i jutros. Pa me sad zanima zene koje imaju to zlo, jel normalno da me roka kao i inace ili ipak ne bi trebalo? Inace bi roknula ketonal, dva, danas je bolilo kratko, i sad do m je sve gora i gora bol (nadam se da me kuze endo zene o cem pricam).

Awi ja isto imam endometriozu ali sto se bolova tice te nemogu utjesit bas tj suosjecat se jer nekim cudnim cudom ja nemam nikad bolove nikakve a endo mi nije mogla bit veca, kazu jedna od rijetkih.. ali kao sto cure kazu, probaj izdrzat bar do 28. da ne pijes neke jake tablete ili se konzultiraj sa mpo dr ako bas ne izdrzavas kako mozes ublaziti bolove , zao mi je 😣 
    Ja cu isto ili 28 ili 29 napravit test, bar mislim da hocu tako ranije jer vec nemogu docekat -javim jos🙈

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Inna_92
    22. Rujan 2022. 14:07

MakiST evo mene su sise boljele uvijek samo 2 dana pred mengu, bol splasnula odmah čim bi došla menga. Tijekom stimulacije ništa. Sad kad sam ostala trudna sise me uopće nisu boljele sve do 7. tt. I onda me ta neka lagana napetost i bol držala do cca 15.tt. Sada su sise velike, ali opet ništa ne bole.  Tako da... mislim da je to sa sisama jako individualno.
    Pepuška žao mi je zbog bete. Sad samo dalje po smrzliće, držim fige da je među njima tvoja beba, a možda i više njih. 

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Pepuška
    22. Rujan 2022. 14:11

Inna_92

MakiSTevo mene su sise boljele uvijek samo 2 dana pred mengu, bol splasnula odmah čim bi došla menga. Tijekom stimulacije ništa. Sad kad sam ostala trudna sise me uopće nisu boljele sve do 7. tt. I onda me ta neka lagana napetost i bol držala do cca 15.tt. Sada su sise velike, ali opet ništa ne bole. Tako da… mislim da je to sa sisama jako individualno.Pepuškažao mi je zbog bete. Sad samo dalje po smrzliće, držim fige da je među njima tvoja beba, a možda i više njih.

Hvala, da sigurno je bar jedna beba među njima💙 
    Sad malo odmora i čekamo 11 mj😉😉

👱‍♀️35👨‍🦱38
    Pokusavamo od 2020
    4/21missed ab
    VV
    4/22odustali(pukli prije vremena)
    8/22 gonal/cetrotide
    5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
    Beta 23.9 beta negativna
    11/22 FET beta negativna
    1/23 FET
    31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
    Beta 2-3049.43
    27.2 1ult 5+4 💗
    Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
    23.10 stigao mali Ivan
    6/25 novi postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.