Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dome13
    21. Rujan 2022. 00:28

Hvala svima na podršci najbolje znate kako je prolazit kroz sve ..🥰☺️ 
    Danas smo iskolistili suncan dan i proveli ga u šetnji i da se malo razbistre misli,pa cemo vidit kad u nove pobijede .
    Svakako ću provjerit vitamin D ..malo pojacat suplemente ne znan kakve preporuke imate?
    Rainbow_hope ako mozes ponovno stavit sažetak ili mi poslati na email (vranicdomina@gmail.com)
    Svima puno srećee za daljee 💪🤩💞

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    21. Rujan 2022. 06:51

Tikvica

Stelicejesam li dobro shvatila da kreces? Zelim ti svu srecu svijeta 🥰🥰😘
    J_Lopa ok sam, mrzim sto oporavak toliko dugo traje ali ne mogu iz koze. Kako si ti? Ako se sjecam dobro radis jos i budes do kad god ces moci? Sezona je prosla pa sad laganini😊
    Rainbowmislim stalno na vas ali me pregagilo vrijeme sa sim ti “moranjima” oko oporavka. Kako je princezica?
    Ribic, kako su curke?
    Iman jesu tebi sve tegobe nestale i jesi dobro? Radis jos?
    Avocado kako si ti?
    Sunny, Domleon, sitno brojite 🥰 kako ste?
    Katucha, Sani, Roxy, Petra, J_B , Tina , Panda, Medenkokako ste vi?
    Sve ostale curke zelim vam srecu u kojoj god fazi jeste 🥰😘
    Svima sa neg betom saljem zagrljaj i samo hrabro naprijed❤️😘

Tikvica draga hvala ti sto mislis i na mene.Ja sam dobro danas imam pregled pa cu znati vise evo gazim 40 t jos se nista ne dogada 🤭🤭🤭nece Julia van.Kako si ti ? Ljubim te ❤️🙏💫😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Leeloo101
    21. Rujan 2022. 07:29

Rainbow_Hope 🌈
    Leeloo101

Koja je cura išla na histeroskopiju?

Ja sam išla, što te zanima?

Koji dan ciklusa si išla? Je l to bilo važno kad si dogovarala?

Jesi bila pod anestezijom?

Koji je bio razlog da te upute na tu pretragu i gdje su slali nalaze?

I najvažnije, je l sve ok?

Pandapanda ne brini, ali ipak pripazi .. vjerujem da oni kažu da se puno više pazimo nego što treba , za svaki slucaj

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Rainbow_Hope 🌈
    21. Rujan 2022. 07:45

Leeloo išla sam 13. dc, ali ja sam bila na kontraceptivima taj mjesec pa to nije bilo bitno. Doktorica je doduše rekla da ne voli to raditi pod kontraceptivima jer je sve dosta skvrčeno, ali sam ja taj dan prije otišla osteopatkinji, koja je sve lijepo opustila i nije bilo problema.
    Dobila sam koktel Dolantina i Normabela i pola provela u nesvijesti 🤭
    Išla sam na pretragu zbog 4 neuspješna transfera, dr je odlučila da se ne treba slati uzorak na PHD analizu, uklonjene su brojne priraslice i ožiljkasto tkivo i dobila sam udarnu terapiju antibiotika i kortikosteroida za kronični endometritis - upalu sluznice maternice. Usput je napravljen i scratching endometrija. Rezultat je uspješan transfer dvodnevnog zametka ni mjesec dana nakon toga ❤️

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Leeloo101
    21. Rujan 2022. 07:58

Hvala vam... meni će raditi 16. Dan ciklusa, a čitala sam da treba u prvom, pa mi nije jasno ima li smisla, a oni su jako teški s odgovorima. Kao ništa ne brinite, sve ok to je u redu

Jeste odmah mogle normalno ići ili ste ipak odmarale taj dan..

Čitala sam da može biti dosta krvarenja... a 15ak dana poslije bih trebala u postupak... 

Rainbow_Hope 🌈
    21. Rujan 2022. 08:04

Leeloo101

Hvala vam… meni će raditi 16. Dan ciklusa, a čitala sam da treba u prvom, pa mi nije jasno ima li smisla, a oni su jako teški s odgovorima. Kao ništa ne brinite, sve ok to je u redu

Jeste odmah mogle normalno ići ili ste ipak odmarale taj dan..

Čitala sam da može biti dosta krvarenja… a 15ak dana poslije bih trebala u postupak…

Meni su jako puno toga čistili pa sam dobila uputu dva dana mirovanja, nakon toga me nije boljelo pa sam treći dan pretjerala, onda me opet sve razboljelo pa sam još tjedan dana imala sporiji tempo. Odmah su me upozorili da zbog analgezije netko mora doći po mene.
    Krvarenje u obliku brljavljenja za dnevni uložak trajalo mi je oko 2 tjedna, kao nakon kiretaže, ali kažem, meni su stvarno puno operirali. 
    Isto sam za cca 2 tjedna krenula sa stimulacijom.

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Leeloo101
    21. Rujan 2022. 08:37

Hvala Rainbow i Sani

pomogle ste mi... znam da privatnici rade bez anestezije, a bolnice sa i da treba dva dana lezati tamo...

Valjda ce sve biti ok...

nadam se da ce pomoci doci do cilja...

Flowerson 🌸
    21. Rujan 2022. 08:41

Prijavljujem da je i meni došla vještica pa krećem u svoj prvi FET! 
    Popratila sam koliko sam uspjela što se dešava, sretno svima i čestitam novim majkama! :)

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Cotton
    21. Rujan 2022. 09:16

Drage cure, da vam javim da na zalost i mi dobili jucer - na testu.. 😔 
    Nadam se da ce cure koje cekaju betu i test razbiti ovaj negativan niz, vrijeme je za plusice! 💕🍀
    Uglavnom, fokus nam je sad na ono sto mozemo popraviti za sljedeci postupak. Od suplemenata, prehrane i sve sve. 
    U utorak imamo konzultacije za dalje pa vam javim.. 
    MalaG hvala na podrsci, ali evo izgleda da cemo skupa u novi postupak.. 
    Pandapanda i ostale pupo curke sretno i da se prime mrvice!! 🍀🍀🍀
    Takodjer, svima koje su u postupku, cekanju bete sretnoooo 🍀❤️❤️

• Tamek
    21. Rujan 2022. 10:17

anii208

Anči 💕

anii208

Pozdrav cure, imam jedno pitanje u vezi ove dokumentacije koju moram prikupiti za ivf. Zanima me spermiogram - muž ga je radio u 5.mj, možemo taj priložiti ili mora raditi novi? Koliko može biti star spermiogram? Isto tako papa test - radila sam ga u 5.mj privatno - mogu taj priložiti ili moram raditi novi? Priznaju ako je napravljen privatno?
    Hvala🤗

Pozdrav..jel muž pio kakve dodatke? Po mom mišljenju bilo bi dobro ga ponovit s obzirom na predhodni nalaz..
    Papa ti vrijedi 6 mj mjeseci ili godinu dana..ovisi kako koja klinika…

Dobio je terapiju za tsh koji mu je bio povišen, i vitamin D iako mu je vitamin d i dalje niži - 63. Mi svakako idemo odmah na ICSI pa ne znam dal im je uopce bitno dal se popravio spermiogram, jer ne vjerujem da se može značajno popraviti. Budem sutra pitala doktora dal da radi opet ili možemo s ovim iz 5.mj
    Ja sam u Petrovoj, papa mi vrijedi godinu dana samo me zanima dal priznaju papu iz privatne poliklinike

Mozda prekasno odgovaram ali priznaju nalaz pape iz privatne klinike,barem je meni bilo tako prije 2 godine. Sve sto sam donosila od privatnih nalaza su priznali. 

👩-1987. endometrioza,adenomiza,hashimoto
    🧒🏽- 1985. sve ok
    Pokušavamo od 2020.god

2019.operirala endo

11/20 1.IVF (Petrova) ovaleap,orgalutran,ovitrelle 13js, 1 transfer ❌️
    10/21 2.IVF (Petrova) menopur,orgalutran,ovitrelle13js, 4 smrzlica
    03/22-05/22 - Decapeptyl depot 💉
    06.10. - FET - 1.beta 12dnt 407

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.