Stelahvala ti na ispravku, nisam bila upoznata s tom informacijom.🤦🏻♀️🙄
Hahah ma nije ispravak samo kažem da nije svagdje praksa 😁
Jasno. Ovisi o bolnici i situaciji.😃
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Awi neki lijekovi idu u mišić kako ti je sestra rekla toga se i pridržavaj malo je nezgodno sam sebe u ruku piknuti ali uvijek možeš na hitnu, Dom zdravlja ili te može muž piknuti nije ništa strašno 😊 sretno 😁🥰
Marttina prvi dan ciklusa se javljaš u kliniku u kojoj jesi i tamo dobiješ protokol ali svakako prvo zovi telefonom pa se sve dog sa sestrama i onda će ti one tamo sve lijepo objasniti 😁
Rekla mi je sestra da se mailom javim 1dc i da 2dc oko 11h dođem po lijekove i upute.
Sad vidim da si u Petrovoj onda pošalješ sestrama mail imaš na onom papiru što si dobila I onda će ti onda na 2 dc dati lijekova i objasniti sve za dozu. Obzirom da ti dr nije ništa rekla za protokol to mi miriši na dr MŠG ili? I inače svaki put kada budeš išla na folikulometriju prije nego dođeš kod sestra u sobu 135 slikaj si papir koji moraš njima dati tako ćeš znati i koliko folikula imaš i koje su veličine 🙄😁
Je, kod nje sam. Ma mislila sam slikat papir koji je ispunila i na kraju od žurbe nisam. Ah.. Sad čekat ciklus i nek sve bude dobro. Kakve sam sreće doć će u subotu, pa onda moram čekat pon za lijekove 🤣 Ti si isto kod nje bila?
Jesam ali meni jednostavno nije sjela jbg ne znači da tebi neće… nažalost tamo dr nema baš vremena za pacijente i mene je to ubijalo u pojam išla sam ko najveća tuka u postupak tako da sam se rastala od njih i niti malo mi nije žao… naravno ima nas svakakvih ima žena koje su tamo jako zadovoljne ali mislim da nije baš bila najbolji izbor za moj pcos … ako što trebaš samo pitaj 😁
Ne sjedne svakom svatko, tu se slažem. Meni je za sad dobro, tek sam krenula 😁 ne znam kako ću s pikanjem, sama si neću moć davat dok se malo ne priviknem, dečko radi dnevne/noćne.. morat ću tamo ići da me oni.
Možeš mi reć u koje vrijeme se aplicira lijek, popodne ili? Čitala sam svašta i puna glava mi svega 😂
Najčešće između 17 i 18 h 😁 ma daj pa možeš to i sama nije to ništa strašno niti boli iglice su ful male i tanke nećeš to niti osjetiti 😁
Uhh.. vidit ćemo. Pokušat ću i sama pa ću vidit kako mi ide. Vidim ti si imala dobru berbu! Bravo 👏🏻👏🏻
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Awi neki lijekovi idu u mišić kako ti je sestra rekla toga se i pridržavaj malo je nezgodno sam sebe u ruku piknuti ali uvijek možeš na hitnu, Dom zdravlja ili te može muž piknuti nije ništa strašno 😊 sretno 😁🥰
Marttina prvi dan ciklusa se javljaš u kliniku u kojoj jesi i tamo dobiješ protokol ali svakako prvo zovi telefonom pa se sve dog sa sestrama i onda će ti one tamo sve lijepo objasniti 😁
Rekla mi je sestra da se mailom javim 1dc i da 2dc oko 11h dođem po lijekove i upute.
Sad vidim da si u Petrovoj onda pošalješ sestrama mail imaš na onom papiru što si dobila I onda će ti onda na 2 dc dati lijekova i objasniti sve za dozu. Obzirom da ti dr nije ništa rekla za protokol to mi miriši na dr MŠG ili? I inače svaki put kada budeš išla na folikulometriju prije nego dođeš kod sestra u sobu 135 slikaj si papir koji moraš njima dati tako ćeš znati i koliko folikula imaš i koje su veličine 🙄😁
Je, kod nje sam. Ma mislila sam slikat papir koji je ispunila i na kraju od žurbe nisam. Ah.. Sad čekat ciklus i nek sve bude dobro. Kakve sam sreće doć će u subotu, pa onda moram čekat pon za lijekove 🤣 Ti si isto kod nje bila?
Jesam ali meni jednostavno nije sjela jbg ne znači da tebi neće… nažalost tamo dr nema baš vremena za pacijente i mene je to ubijalo u pojam išla sam ko najveća tuka u postupak tako da sam se rastala od njih i niti malo mi nije žao… naravno ima nas svakakvih ima žena koje su tamo jako zadovoljne ali mislim da nije baš bila najbolji izbor za moj pcos … ako što trebaš samo pitaj 😁
Ne sjedne svakom svatko, tu se slažem. Meni je za sad dobro, tek sam krenula 😁 ne znam kako ću s pikanjem, sama si neću moć davat dok se malo ne priviknem, dečko radi dnevne/noćne.. morat ću tamo ići da me oni.
Možeš mi reć u koje vrijeme se aplicira lijek, popodne ili? Čitala sam svašta i puna glava mi svega 😂
Najčešće između 17 i 18 h 😁 ma daj pa možeš to i sama nije to ništa strašno niti boli iglice su ful male i tanke nećeš to niti osjetiti 😁
Uhh.. vidit ćemo. Pokušat ću i sama pa ću vidit kako mi ide. Vidim ti si imala dobru berbu! Bravo 👏🏻👏🏻
Ma možeš ti to ja sam u to uvjerena 😊 a možeš i kod svoje opće na pikanje ako baš bude frka🤭
Hvala ti moja momčad me nestrpljivo čeka 😁🙈
Ako te još nešto zanima slobodno pitaj tu smo na raspolaganju 🤭😊🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Awidobrodošla 🥰 kao sto su cure rekla neki doktori zele da se daju lijekovi u mišić. Pretpostavljam da si na sv. Duhu kod njih je to praksa. A sto se miješanja lijekova tice nije to tako strašno kako ti se na prvu cini. Prva je uvijek najgora, ali vjeruj mi brzo ces se uhodati. Sretno 🍀
hvalaa curke!
da, na sv. Duhu sam. hjooj, sretno nam svima 🍀🤞
💁🏻♀️ 1991., nepotvrđena endometrioza
💁🏻♂️1985., asthenozoospermia 16%
*FSH 9,3/ LH 3,5/ AMH 8,75/ TSH 0,92
9/2022 1. ivf, sv. Duh, 🥚🥚🥚🥚, oplođenih 2, 19.9. et vraćene dvije 🤞🤞 27.9. test -, 30.9. beta -
11/2022 . ivf Ovaleap 150, Orgalutran, Menopur 150, Ovitrelle, 🥚🥚, et 2.12. vracene 2 dvodnevne🤞🤞, beta 16.12.
Marttina bez brige, prva je malo nezgodna, ali nakon nje ide lakše 😁
Awi dobrodošla i sretno!
Marttina bez brige, prva je malo nezgodna, ali nakon nje ide lakše 😁
❤❤
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Zene drage,
u sto sam problema, vec vidim da ne znam procijeniti koji je prvi dan ciklusa, a trebam pocet s pikanjem. Ono sto me ovaj cas panicno zanima je, jel se neka od vas pikala samo u ruku? Kolko me panika oprala nisam vise sigurna jel sam dobro razumijela, al zena mi je pokazala u ruku 🤷sta je s glavom💆😅 a sve sta sam procitala/pogledala je trbuh. Onu neku koju trebam izmuckati, mijenjati igle i pikati, zbilja ne znam kako cu to, jos se nadam da cu naci nekog medicinara u zgradi/kvartu/dijelu grada da mi pomogne prvi put.
Oprostite sto sam uletila ovako, super sam se drzala dok nije doslo da je vrijeme za pikanje fakat doslo i da ce mozda danas bit prvi dan ciklusa. Inace, imam 31 godinu, 2 i pol godine pokusavanja, najvjerojatnije da imam endometriozu (ja sam sigurna da imam), samo cemo to ici potvrditi nakon pokusaja ivf (taj dio je prica za sebe). Oprostite jos jednom na uletu 😊
Draga to je skroz normalno, pogotovo ako imas endo, kao i ja, spotting je par dana prije pa nekad neznam procijeniti kad je 1.dan ali mi je rekla da ako ne budem za pikanje znala da dodem na uzv tih dana i ona ce znat kad je i sta je al evo nakon 3 dana spottinga krenula je da nije moglo ocitije, al sta je meni rekla dok nije crveno se ne racuna :) ako ti to sta pomaze..
i da, meni je rekla u trbuh ispod pupka lijevo i desno oba lijeka tako da 🤷🏼♀️
Sretno!
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Pandapanda kako se ti držiš? Jesi krenula sa pikanjem, kako ide?🤗☺️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
MalaG jel ti sutra jave sve vezano za oplodnju i et?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela_M Rekli su mi da tamo mogu dolazit u početku na pikanje, pa ću ići..
A baš momčad! Čestitam 😍😍
Više ne znam što znam, što mi je nepoznato. Previše sam čitala svega i sad me malo kao strah neki uhvatio, al sam smirena za sad. Prvi put nam je, pa ništa ne znamo 😁
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji