Stela rekli su se sutra javiti tako da sam danas na iglama cijeli dan. Koliko god se trudim ne razmišljati previše i biti pozitivna, uvijek mi je to negdje u pozadini i razmišljam kakva će biti oplodnja i ishod.🙄🤯🤷🏽♀️
Pandapanda ma bit će to super. Znam da možeš ti to. Samo polako i smireno.😉🤗🥰
Medic meni je za sad još dobro jer sam doma pa imam neku slobodu, a vidjet ćemo kad se vratim na posao kako će onda biti.🤞🤞🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Stelarekli su se sutra javiti tako da sam danas na iglama cijeli dan. Koliko god se trudim ne razmišljati previše i biti pozitivna, uvijek mi je to negdje u pozadini i razmišljam kakva će biti oplodnja i ishod.🙄🤯🤷🏽♀️
Pandapandama bit će to super. Znam da možeš ti to. Samo polako i smireno.😉🤗🥰
Medic meni je za sad još dobro jer sam doma pa imam neku slobodu, a vidjet ćemo kad se vratim na posao kako će onda biti.🤞🤞🤗
Znam sve razumijem svima nam je tako i mene je to čekanje ubilo pogotovo jer u prvom postupku nisam imala ništa smrzlića i bilo me strah da ću imati opet isti scenarij tak da živci na 1000 🤷♀️ nažalost svima nam je tako kada pogledaš sve se svodi na neko čekanje prvo čekaš postupak, pa čekaš te folikule hoće li rasti i koliko će ih biti onda kada taj dio napokon riješiš opet čekaš oplodnju pa koliko ih je i onda opet čekaš mislim kako god okreneš hebeno čekanje nas izludi, pa ako i vidiš plus na testu opet čekaj betu pa čekaj uzv i svaki idući uzv tak da stara moja naoružaj se živcima 😁🤣🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stelarekli su se sutra javiti tako da sam danas na iglama cijeli dan. Koliko god se trudim ne razmišljati previše i biti pozitivna, uvijek mi je to negdje u pozadini i razmišljam kakva će biti oplodnja i ishod.🙄🤯🤷🏽♀️
Znam sve razumijem svima nam je tako i mene je to čekanje ubilo pogotovo jer u prvom postupku nisam imala ništa smrzlića i bilo me strah da ću imati opet isti scenarij tak da živci na 1000 🤷♀️ nažalost svima nam je tako kada pogledaš sve se svodi na neko čekanje prvo čekaš postupak, pa čekaš te folikule hoće li rasti i koliko će ih biti onda kada taj dio napokon riješiš opet čekaš oplodnju pa koliko ih je i onda opet čekaš mislim kako god okreneš hebeno čekanje nas izludi, pa ako i vidiš plus na testu opet čekaj betu pa čekaj uzv i svaki idući uzv tak da stara moja naoružaj se živcima 😁🤣🤣
Iskreno, obzirom da smo imali samo 5js, strah me hoće li to biti dosta, strah me hoće li se oploditi. 🙄🥺
Ali baš to kaj kažeš - uvijek neko čekanje i iščekivanje.🤯
Nema mi druge nego se naoružati živčekima, ostati pozitivna i nadati se najboljem.🤞😂😂
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Iskreno, obzirom da smo imali samo 5js, strah me hoće li to biti dosta, strah me hoće li se oploditi. 🙄🥺
Ali baš to kaj kažeš - uvijek neko čekanje i iščekivanje.🤯
Nema mi druge nego se naoružati živčekima, ostati pozitivna i nadati se najboljem.🤞😂😂
Ma sve razumijem nije bitno jel 5 ili 10 js uvijek imamo sve iste brige 🤔🙈 uvijek se nadamo najboljem a spremne smo na sve opcije prave lavice, šaljem hug 🤗🥰😊
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Medic imam ti ja iskustva s injekcijama progesterona, prvo skupe su (7 injekcija 550 kn ako imaš sreće naći tako jeftino, one ti ne idu preko recepta), drugo, ja sam ih dobivala intramuskularno, dakle u guzu, boljele su me ko sam vrag i imala sam kvrge od njih. Koliko god su utrići koma, nije ni ovo neki spas. Ja sam dobivala 7 dana nakon transfera kao dodatni boost uz utriće.
Cotton naravno, ona zna procijeniti. Meni je isto lijevi jajnik bio malo visoko, ali je na zadnjem uzv probala može li ga rukom pritisnuti dolje i mogla je, tako da nije bilo problema. Ovako bi bilo glupo izgubiti folikule na jednom jajniku.
Pandapanda sretno s pikanjem! 🍀🤞
MalaG mi smo prvi put imali 5 js i sve su se oplodile, embriologica je vrhunska u B+, samo smireno. Oni ti ne javljaju baš rano ujutro, najčešće između 12 i 13 h, jednom su mi javili u 10:30 i to je bilo najranije, čisto da ne počneš paničariti 🤭
Ana kako je?
Garawa kakvo je kod tebe stanje?
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Stela hvala ti na podršci draga, jako puno znači. Šaljem veliki hug natrag.🥰🤗❤️❤️❤️
Rain i meni je velika utjeha jer znam da smo stvarno u dobrim rukama. I kaj se tiče dr. B, embriologa i biologa.🥰 Ali opet na momente dođe taj trenutak kao neke panike.🤯🥺 Hvala da si rekla da očekujem mail tek kasnije jer bi vjv muža ispilila u mozak kaj se događa i zašto se nitko ne javlja. 😂😂😂 I on se zahvaljuje.😅
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
Pandapanda rokni je, možeš ti to! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Rain dosla sam oko 4 na hitnu jer su počeli u bolovi uz krvarenje. Dr kaže da se vidi na cerviksu neka žilica puknuta pa krvari. Zadržali me u bolnici da mi naprave par pretraga, nadam se da u utorak izlazim. Bezveze mi bez muža, baš volim bit uz njega uvijek ❤️
Ako ništa drugo, sama sam u sobi, to mi je super 😁
MalaG ma nema na čemu sunce zato jesmo ovdje 🤗🥰❤️
Dupla Panda nam je zamrla nakon 💉💉 😁🙈
Ana srećo bolje da si pod nadzorom i da se proba naći uzrok uskoro si nazad sa svojim mužićem 🥰 držim 🤞🤞🙏🙏🙏 na rukama I nogama da krvarenje stane 🤗🤗🤗❤️❤️❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Ana srećo bolje da si pod nadzorom i da se proba naći uzrok uskoro si nazad sa svojim mužićem 🥰 držim 🤞🤞🙏🙏🙏 na rukama I nogama da krvarenje stane 🤗🤗🤗❤️❤️❤️
Duplapanda je pod utjecajem 💉
Ja sam se bila zafrkavala da ću se navući na iglu ako se nastavim još pikati 😂😂
Stela Šta je najbolje, krvarenja i nema skoro, više su me ti užasni bolovi prestrašili, ali sad nema ni njih. Ma neka oni naprave sve što žele, samo da stane ta tortura.
❤️❤️❤️
Duplapanda je pod utjecajem 💉
Ja sam se bila zafrkavala da ću se navući na iglu ako se nastavim još pikati 😂😂
StelaŠta je najbolje, krvarenja i nema skoro, više su me ti užasni bolovi prestrašili, ali sad nema ni njih. Ma neka oni naprave sve što žele, samo da stane ta tortura.
❤️❤️❤️
Odlično bitno da se smirilo vjerujem da je i tebi odmah lakše 😊 mazi bušicu šaljem veliki hug 🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️
Da Dupla Panda je sigurno pod utjecajem 🤣🤣🤣 baš me zanima kako joj je prošlo prvo pikanje 😁
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji