Anii, danas sam citala svoje otpusno pismo i vidim da je to taj polozaj. Nemoj dopustit vakum. Nemoj se mucit jer moj ne bi mogao izac prirodno ni da se pupcana nije omotala.
Lotti pa taj dio me i muci , stvarno nemam nista protiv carskog samo da sto sigurnije dodje na ovaj svijet🙏🏻 kuma mi je rodila prije tjedan dana na vakum i meni je to strasan stres. Ne kuzim kako to nije indikacija odmah za carski. Znaci tebi bas doslovno pise ovo u otpusnom pismu: dorzoposteriorni okcipitalni polozaj?
Jer vidim da ima i posteriorni ?
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Faith 🩵🩵
Anii carski pogotovo dogovoreni nije strasan, barem je sigurniji za bebu. Jedino je oporavak duzi, ali i to se pregrmi. Vakum pokusaj izbjeci. Meni je to bio najgori dio poroda, ne zelim te strasiti, ali necu nikad zaboraviti pogled doktora kad nisu uspjeli ni na vakum. Morali smo na hitni carski, imao je na glavu ranu od vakuma. Bogu hvala sve je dobro zavrsilo Sretno 🤗
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Cao svima, ja sam danas isla na operaciju viste i usput su mi nasli malo endometrioze I-II na zidu karlice (u sustini me to bolilo, a ne cista kao sto se mislilo). Sad sam kao prebijema macka, boli stomak, ramen i glava.
Mene zanima jel neko imao pocetnu endometriozu i krenuo sa IVF/ICSI? Jel imam neka ogranicenja? Jel iko uspio to uopste? Nekako kako nisam nikako ravunala na ovo, ne znam sta da mislim, sljedece sedmice imam termin sa gin i pregled.
Hvala Vam, svako iskustvo bi mi znacilo 🤗
Ćao, ja imam endometriozu srednji stupanj i prije postupka sam također imala neke ciste ali to nije ništa smetalo, tako da bez brige.
Samo da javim, nifty low risk, stiže nam dečko 💙🥰
Hvala ti na odgovoru, jesi ti operisala isto?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bebolina nekako sam preskočila prije tvoju objavu. Držim fige da sve bude super i ta dva budu dobitna! 🤞🏻❤️
Faith čestitam na dečkiću, sada stigla tri dečka i očito se nastavlja u istom tonu.. 🥰💙
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Faith 🩵🩵Anii carski pogotovo dogovoreni nije strasan, barem je sigurniji za bebu. Jedino je oporavak duzi, ali i to se pregrmi. Vakum pokusaj izbjeci. Meni je to bio najgori dio poroda, ne zelim te strasiti, ali necu nikad zaboraviti pogled doktora kad nisu uspjeli ni na vakum. Morali smo na hitni carski, imao je na glavu ranu od vakuma. Bogu hvala sve je dobro zavrsilo Sretno 🤗
AngelEyes hvala ti🙏🏻 ni ne bojim se carskog, bojim se samo tih drama na porodu, vakuma, velike epiziotomije ili kliješta🙈 to sam sve citala na netu ovo zadnje ni ne želim znati kako izgleda.
Pa me buni sto na netu pise da je porod dug i otezan i nerijetko zavrsava ovim gore navedenim, a opet nije indikacija za planirani carski. Zbunjena sam i košmar mi je u glavi trenutno🙈
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Cao svima, ja sam danas isla na operaciju viste i usput su mi nasli malo endometrioze I-II na zidu karlice (u sustini me to bolilo, a ne cista kao sto se mislilo). Sad sam kao prebijema macka, boli stomak, ramen i glava.
Mene zanima jel neko imao pocetnu endometriozu i krenuo sa IVF/ICSI? Jel imam neka ogranicenja? Jel iko uspio to uopste? Nekako kako nisam nikako ravunala na ovo, ne znam sta da mislim, sljedece sedmice imam termin sa gin i pregled.
Hvala Vam, svako iskustvo bi mi znacilo 🤗
Ćao, ja imam endometriozu srednji stupanj i prije postupka sam također imala neke ciste ali to nije ništa smetalo, tako da bez brige.
Samo da javim, nifty low risk, stiže nam dečko 💙🥰
Hvala ti na odgovoru, jesi ti operisala isto?
Jesam, par mjeseci prije postupka obavila laparoskopiju ali se vratilo već kroz par mjeseci.
Hvala cure 🥰
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Koliki je tebi AMH.
Što se tiče kila njih sam nešto uspjela skinuti u odnosu na prethodne postupke. Tako da mi je BMI sada na 32.4 a bio je 34. Svakako taj dio mislim dalje riješavati jer ako neću biti trudna onda si želim bar izgledati lijepo i privlačno i vratiti se na neku svoju staru kilažu.
Da možeš vidjeti možda ti mogu nešto drugo dati. I da se potrefi dobar embrij i da bude skroz uspješno do kraja 🤞🤞.
Jurky nisu ništa spominjali jel bi bio IVF ili ICSI. Ali i meni danas palo na pamet da bi se moglo ići i na ICSI zbog katastrofalnog spermiograma, budemo vidjeli što će odlučiti. I moj endometrij danas 8.5. Nadam se da neće i vas dočekati šokovi oko spermiograma. Ali gle na ove 2 naše stanice valjda ćemo naći 2 dobrovoljca sa ih oplode, nije da nam treba 22 😀.
AMH a početku mi je bio 46, nakon prvog postupka 39, pa 32 i sad je 25. A bmi mi je sad 35 a ostajala sam trudna i sa većim.
I ja sam u fazi mršavljenja, a najviše radi sebe.
Tvoj AMH je i dalje top. Moj je bio prije godinu dana 14, a sada je 5. Zato ja i nemam neki veliki broj stanica za punkciju.
Faith super što je nalaz uredan. Ovdje nešto samo dečkići stižu.
Aniii najbolje ništa ne čitati. Sretno!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Jurky i Bebolina u kojoj mjernoj jedinici vam je AMH zapisan? pmol/L?
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Jurky i Bebolina u kojoj mjernoj jedinici vam je AMH zapisan? pmol/L?
Da, moj je u pmol/L.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Luna koliki ti je progesteron kada su odgodili FET? I koji dan ciklusa si ga vadila?
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
Sortiraj odgovore
Najstariji