Tonina draga, bojim se da je to jako mala beta.. to je 16 dan od ovulacije/aspiracije i prosj.vrij. hcg bete bi trebala biti 95 po jednoj tablici koju sam nasla. Probaj ponovo za 2 dana, moožda se desila ultrakasna implantacija… Jel imas smrzlića?
Probat cu ponovo za 2,3 dana..
ima ih 6 🥰 , vidit cemo.. u svakom slucaju puno ti hvala 🙏🏻
👩🏻🦱 29
🧑🏻🦱31
AMH 7
➡️15.12 aspiracija, dobiveno 9js, oplodeno 7
➡️20.12 ET (blastica-5dana) ,9dnt Beta 7,7✖️
➡️28.05 FET (2embrija) - 10 dnt beta 6,5 ✖️
➡️27.06 FET (2 embrija)- ……
Hej cure, za kariogram koliko znam daju uputnicu nakon par izgubljenih trudnoca jer je skupa pretraga. Privatno je mislim oko 3.500 kn bila kad sam gledala. Nama je ginicka sama predlozila da napravimo kariogram. Sretno 😊Rolica bok, meni je doktor na prošlom transferu spomenuo da bi bilo dobro ako ne uspije napraviti kariogram (imam iza sebe 1 biokemijsku i 1 spontani). Vidit ću šta će rec na sljedećem pregledu, nadam se da mogu s njegovim nalazom dobiti uputnicu od svoje ginekologice kod koje sam upisana
Hej Žuži, da zatraži svakako nek ti napiše uputnicu. Štede pare kao da su njihove 😄🤭 A to što sve plaćamo nema veze, slažem se s ovime da moraš proći sto muka da te eventualno predlože za neke pretrage. Meni je sad Luči rekao da ne zna što će nam kariogrami, da je to kao jako rijetka pretraga, također za trombofiliju zašto smo vadili krv. Nekako mi to nije sjelo, najbolje da se žena muči sa sto promašenih pokušaja pa eto onda nakon svega možda zdravstveno i plati neke pretrage. Sorry frustrirana sam na sustav 🤣😮💨
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hej cure, za kariogram koliko znam daju uputnicu nakon par izgubljenih trudnoca jer je skupa pretraga. Privatno je mislim oko 3.500 kn bila kad sam gledala. Nama je ginicka sama predlozila da napravimo kariogram. Sretno 😊Rolica bok, meni je doktor na prošlom transferu spomenuo da bi bilo dobro ako ne uspije napraviti kariogram (imam iza sebe 1 biokemijsku i 1 spontani). Vidit ću šta će rec na sljedećem pregledu, nadam se da mogu s njegovim nalazom dobiti uputnicu od svoje ginekologice kod koje sam upisana
Hej Žuži, da zatraži svakako nek ti napiše uputnicu. Štede pare kao da su njihove 😄🤭 A to što sve plaćamo nema veze, slažem se s ovime da moraš proći sto muka da te eventualno predlože za neke pretrage. Meni je sad Luči rekao da ne zna što će nam kariogrami, da je to kao jako rijetka pretraga, također za trombofiliju zašto smo vadili krv. Nekako mi to nije sjelo, najbolje da se žena muči sa sto promašenih pokušaja pa eto onda nakon svega možda zdravstveno i plati neke pretrage. Sorry frustrirana sam na sustav 🤣😮💨
Ajme ista stvar kad sam predlozila trombofiliju! Da rijetko tko ima mutacije neke...blablabla. I onda mi kazu, razumimo mi tebe, oces napravit sve sta mozes da budes mirna🙄
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Ajme ista stvar kad sam predlozila trombofiliju! Da rijetko tko ima mutacije neke…blablabla. I onda mi kazu, razumimo mi tebe, oces napravit sve sta mozes da budes mirna🙄
Da kao gle čuda, hoćeš se spasiti patnje ako ikako možeš, pa i uštediti vrijeme do cilja, budimo realni 🙄
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Ženice ne znam šta da radim. Danas sam 9+4 i od jutra osjećam bolove u jajnicima i maternici. Popila sam magnezij i paracetamol, cyclogest 400 mg 3x na dan uzimam, ležim cijeli dan ali su bolovi i dalje tu. Nema krvarenja hvala Bogu ali ne znam da li da idem na hitnu samo radi tih bolova ili ne. Jučer sam malo više šetala jedino i usisala, znači ništa pretjerano od aktivnosti.
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Ženice ne znam šta da radim. Danas sam 9+4 i od jutra osjećam bolove u jajnicima i maternici. Popila sam magnezij i paracetamol, cyclogest 400 mg 3x na dan uzimam, ležim cijeli dan ali su bolovi i dalje tu. Nema krvarenja hvala Bogu ali ne znam da li da idem na hitnu samo radi tih bolova ili ne. Jučer sam malo više šetala jedino i usisala, znači ništa pretjerano od aktivnosti.
Faith-ako su bas neizdrzivi mislim da treba da ides.... ja bih otisla.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Faith, slažem se sa Srecom, ako te stvarno jako boli i ne popušta, možda je bolje da odeš iako hvala Bogu nema krvarenja. Možda se nešto događa, a možda nije ništa nego samo širenje maternice pa ćeš barem biti mirnija kad vidiš da je bebica dobro i na sigurnom. U svakom slučaju, sretno i javi nam se ❤️🙏
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Aaa super. Došla sam do toga da molim Boga da mi nađu nešto i da dobijem terapiju za nešto. Na kraju počneš želit da ti nađu neku bolest 😂🤦🏼♀️ hvala ti! I čestitam ti ❤️
Ja sam isto sama tražila da mi izvade TSH. Prvi nalaz je bio 2.5 pa drugi 2.75 i onda su me poslali na kompletne pretrage štitnjače. Moje sve vrijednosti su uredne, uzv uredan, ali zbog mpo mi je doktor rekao da moram na terapiju. Sad tokom trudnoće moram češće pratiti i nakon poroda će mi vjerojatno ukinuti terapiju. Hvala draga i sretno 🍀
Da evo i meni tako napisale i ginekologica i endokrinologica, nadam se da će mi to pomoći 🙏
Hvala ti od ❤️! I čestitam
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Zene drage,
zelim vam sve najlipse u 2024.!! 🫶🎉🥳🍻🥂 zivile vi meni!
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Pa to ti je super znak! Ja znam kad sam ostala trudna da mi je to bio jedan od prvih simptoma, osjetljivost na mirise. I neki drukčiji osjećaj u trbuhu. Ja znam par primjera iz bolnice gdje su cure ostale trudne. Prijateljica moje godište je prije par godina bila na postupku, uspila iz prve, i ove godine imala transfer 2 smrznute blastociste iz tog postupka i opet se uvatilo iz prve. A druga cura koju znam 36 godina, pcos, prvi transfer nije uspio, drugi uspio nakon sto je izregulirala tsh. I one i ja smo bile u bolnici kod Dr. Mrsica, ja sam otišla u cita za njim jer mu KBC nije dozvolio da radi paralelno privatno i kod njih. Iskreno, meni je bilo bas krivo jer su mi sestre u KBC-u bile predrage, toliko suosjećajne, ljubazne, nemam rijeci. A vidit ću onda za kariogram sto ću. Koliko sam vidila ti si u budimira ili marusicke?
Pa evo danas sve simptome sta imam, isti se prepisuju duphastonu i cyclogestu.. mucnina, osjetljivost na mirise, ucestali odlasci piskit..tu i tamo osjetim neke leptirice u stomaku, ali to mi je mozda vise psiha🤣 ne nadam se previse.
Drago mi je da ima cura! Odmah mi je lakse😅
Ja sam u Sunj, Mrsica sam vidila na njegov zadnji dan u bolnici, radio mi je uzv prije feta😅
Nije zgorega napravit sve sto mozemo, samo eto sto za neke pretrage moras proc puno toga, da bi ti ih preporucili. Malo glupo al sta cemo
Ej pitanje,ali Mršić više ne radi u KBC?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji