Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivkaa
    30. Prosinac 2023. 19:21

Srculence3

Pozdrav drage žene,na popisu stoji test 30.12., al ja sam radila još 20.12🤣 Jucerasnja beta je bila 1428🥰 Prvi uzv 04.01. Anice moj tsh prije postupka je bio 2,56 i nista mi nitko nije rekao. Vadila ga sada skocio na 4,3. Panicno otisla odmah endokrinogu kaže on nije to nista,ocito normalno u trudnoci. Ali mi je rekao da provjerim ft4 da je on najbitniji. Vadila, bio uredu. Pa ti možda nebi bilo loše provjeriti i to. Srećo mila šaljem ti pozdrave, drago mi je da ti je bolje🥰 Mene isosport spasio s hiperstimulacijom, evo nisam znala da je dobar i za mucnine💪 Žuži moguće da je bilo vrlo rano, možda ni mokraca nije bila dovoljno koncentrirana( ono da bar par sati ne piškiš). Meni su odlicni bili i cure moje su mi preporucile one trakice iz millera od cca 2 eura,meni su odmah pokazale. Ivka sretno i hrabro, posalji sliku testa u grupu🥰🥰

taman sam sad isla kupit dva test u Mullera.. mozda napravim sutra ili pak prekosutra, da udjem s nadom u 2024. 😅
    Drago mi je zbog tebe, sretno ti daljeeee🤞💪🥰 to s stitnjacom u trudnoci bude normalno, prijateljica je pila terapiju u trudnoci, kad je rodila sve bilo okej😊

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

Žuži
    30. Prosinac 2023. 19:41

Srculence3

Pozdrav drage žene,na popisu stoji test 30.12., al ja sam radila još 20.12🤣 Jucerasnja beta je bila 1428🥰 Prvi uzv 04.01. Anice moj tsh prije postupka je bio 2,56 i nista mi nitko nije rekao. Vadila ga sada skocio na 4,3. Panicno otisla odmah endokrinogu kaže on nije to nista,ocito normalno u trudnoci. Ali mi je rekao da provjerim ft4 da je on najbitniji. Vadila, bio uredu. Pa ti možda nebi bilo loše provjeriti i to. Srećo mila šaljem ti pozdrave, drago mi je da ti je bolje🥰 Mene isosport spasio s hiperstimulacijom, evo nisam znala da je dobar i za mucnine💪 Žuži moguće da je bilo vrlo rano, možda ni mokraca nije bila dovoljno koncentrirana( ono da bar par sati ne piškiš). Meni su odlicni bili i cure moje su mi preporucile one trakice iz millera od cca 2 eura,meni su odmah pokazale. Ivka sretno i hrabro, posalji sliku testa u grupu🥰🥰

Uzela sam gravignost ultra, čula sam i za njega da bi trebao biti pouzdan. Ja ću sutra ujutro napraviti jer ne mogu vise izdržati, svaki transfer mi je sve teze čekati i sve sporije prolazi vrijeme. Sretno na ultrazvuku!

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Anica!
    30. Prosinac 2023. 20:37

Srculence3

Hvala ti na savjetu, pitat ću dr za to da vadim. 

Čestitam ti od ❤️ na lipim betama i neka se tamo sve nastavi 🙏🙏

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Srculence3
    30. Prosinac 2023. 21:11

Ivka i Žuži ja sam se vodila logikom idem probati još je rano da se vidi išta, ako ne pokaže nije kraj ako pokaže super. Doslovno se može i sjenica pokazati.Nije svakom isto, nekom je implantacija kasnija. Sretno vam od srca, jedva čekam testove🥰🥰
      Anice hvala ti, provjeri sve što možeš nekad moramo slusat i svoju intuiciju. Kakav ti je vitamin D? Koliko vidim imas jos 2 smrzlica? Vjerujem da je 2024 tvoja godina,samo hrabro🥰💪💕💕

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Bubica1
    30. Prosinac 2023. 22:40

Srculence3, hahaha, a i mislila sam si da si već radila test, ali rekoh, ima sličnih nikova pa sam možda i fulala, ipak ću ja to staviti prema prijašnjoj listi 🤭😁 Ma bitno da i beta rastura 😘
    Ivkaa, sretno sutra, držim 🤞 za lijepu crticu 🥰
    I tebi također, Žuži 🍀😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

ivkaa
    31. Prosinac 2023. 07:29

Bubica1

Srculence3, hahaha, a i mislila sam si da si već radila test, ali rekoh, ima sličnih nikova pa sam možda i fulala, ipak ću ja to staviti prema prijašnjoj listi 🤭😁 Ma bitno da i beta rastura 😘
    Ivkaa, sretno sutra, držim 🤞 za lijepu crticu 🥰
    I tebi također, Žuži 🍀😊

Odustala sam, sutra cu! 😂 piiii....sam🙈

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

Anica!
    31. Prosinac 2023. 09:28

Srculence3

Ivka i Žuži ja sam se vodila logikom idem probati još je rano da se vidi išta, ako ne pokaže nije kraj ako pokaže super. Doslovno se može i sjenica pokazati.Nije svakom isto, nekom je implantacija kasnija. Sretno vam od srca, jedva čekam testove🥰🥰
    Anice hvala ti, provjeri sve što možeš nekad moramo slusat i svoju intuiciju. Kakav ti je vitamin D? Koliko vidim imas jos 2 smrzlica? Vjerujem da je 2024 tvoja godina,samo hrabro🥰💪💕💕

Vitamin D mi je 63, a prije 3 mjeseca je bio 90. Iako sam svaki dan ga uzimala. Morat ću pojačati doze. Da imam još 2 🙏🏻🥰 nadam se da će jedan uspijet ako ne u nove pobjede. 💪🏻💪🏻 Hvala ti od ❤️! Sretno i tebi 🙏🏻

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

• Monny
    31. Prosinac 2023. 09:37

Anica!

Aaa super. Došla sam do toga da molim Boga da mi nađu nešto i da dobijem terapiju za nešto. Na kraju počneš želit da ti nađu neku bolest 😂🤦🏼‍♀️ hvala ti! I čestitam ti ❤️

Ja sam isto sama tražila da mi izvade TSH. Prvi nalaz je bio 2.5 pa drugi 2.75 i onda su me poslali na kompletne pretrage štitnjače. Moje sve vrijednosti su uredne, uzv uredan, ali zbog mpo mi je doktor rekao da moram na terapiju. Sad tokom trudnoće moram češće pratiti i nakon poroda će mi vjerojatno ukinuti terapiju. Hvala draga i sretno 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

• Tikvica
    31. Prosinac 2023. 09:53

Jutro curke🤗
    Gabby dobro si napravila odlaskom na hitnu, anjima ako ne pase, nek se fuckaju, ti znas da si dala sve od sebe i to je ono sto je najbitnije. Ugl malo polakse, jaosobno bi svima preporucila komplikacije i da se posvetite sebi, meni je ovih 9 mjeseci neprocjenjivo, bez stresa, bez uzurbanosti, svaki dan kuhani zdravi rucak, maksimalna posvecenost sebi i najbolje zabebu koja je u busi😘
    Stela joj nespavanje, dok je kratko nekako se izdrzi ali i kod mene traje vec mjesecima pa znam kako to je🙈
    S tim da sad ne spavam duze od 3-4 sata i to rascjepkano, bas bas me bole kukovi i prepone, i onda ta okretanja su bas nezgodna, no jos malo i sve cemo zaboraviti, sve se istrpi naoon toga kaj smo prosle ovo je majci kasalj🤗
    Dobro je da si spremila torbu, bit ces i ti mirnija u glavi, meni je muz rekao, slozi torbu da ne bi u lidl vrecicama sve dobila 🤣🤣🤣
    Dodo dobrodosla🤗
    Marijana jabi napravila sve unaprijed tako da na konzultacije dodjem sa svime i sto prije dobijem termin😃
    Johica da, jos malo o bebe L. su s nama💙
    Znaci ja da nisam negdje procitala za Iso sport ne znam kako bi prezivjela, doslovno me spasio i dan danas ga pijem 🙈 neka i dalje bude sve ok a ovo ce se smiriti brzo😘
    Ivka nisam bas brza ali meni je za migrenu pomagalo dupli magnezij, lupocet i normabel, nije prestalo ali je umamjilo bolove da sam mogla funkcionirat, drugo nista ne smijes🤷🏻‍♀️
    Bejbe nece se nista dogoditi ako i ne popijes dva dana Novalac, ako si iz Zg imam ti ja za premostit.
    Fashionista ajme i ti si vec 19 tt, kako je preletilo, taman na pola puta, ovih drugih ce jos brze proci🙈 uzivajte❤️💙
    Luna drago mi je da su iskljucili vm, dobro je sto su povecali lrogesteron, a sto se toce srceka, nekome se cuje sa 5tt, a nekome sa 7-8tt, tako da samo polako i smireno i vjeruj da ce sve biti ok❤️🥰😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• Tikvica
    31. Prosinac 2023. 09:54

Lotti ajme pakako se javljate tako sam ja ozvan sebe kako sve brzo ide. E sad, ne bi te htjela plasit ali, bolje spremi torbu🙈
    Osto tako ja procam frendici kako sam skroz zatvorena i nema zurbe i onda mi preprica kako se sve doslovno u danu promjeni🙆🏻‍♀️ naravno poznanica isto tako i onda se otvorila i krenuli trudovi onako iz vedra neba, ne znaju sto je bio okidac ali rodila je isti dan. Zato, bolje neka je spremna torba nego damoras na horuk🤗😘
    Ovo zabolnicu do terminw mi je zastrasujuce, nadam se da ces naci sto prije rjesenje jer mi je nezamislivo da nemas preglede do termina😱
    U Zagrebu je takva praksa, ali isto tako evo mene moja dr jos drugi tjedan privatno gleda i samo tjedan prije poroda idem u TA🙏 
    Sve se moze dogovorit ako imaju volje🤗
    Bebolina nadam se da ce anesteziolog reci da moze pikati u taj dio, cini se da je bolja opcija opcija od opce🙏🥰
    Hvala ti❤️
    Bubice ja imam vec preko mjesec dana BH kontrakcije i ne, nisu bolne ali su sad sve visenelagodne jer trbuh bude kao kamen, sad kako se mali i jos vise spustio bas nije ugodno. I sad imamave jace te menstrualne bolove, odnosno sve cesce se pojavljuju i traju duze, makar sam imala i cijelu trudnocu ali sad se bas vidi razlika😃
    Ja sam inace ok, evo totalno zapravo jos nesvjesna da malisa dolazi za dva tjedna🙆🏻‍♀️ kao sve je spremno a glava, vidjet cemo 😆
    Znaci i kod tebe baby L ali 💕💕💕 ma divotica🩷
    Kako si ti? Radis jos?
    Sreca drago mi je da pomaze Iso sport, spas🥰😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.