Srculence3, Ivkaa hvala cure😊 najviše me ljuti sto ne znam u čemu je problem, probati ću prije sljedećeg postupka promijeniti kompletnu prehranu. Osim sto sam low respinder, mislim da su mi i jajne stanice loše kvalitete pa ću početi sa zdravom prehranom. Iako su mi na zadnjem postupku oba embrija bila osmostanicna i ocijenjena kao odlična pa sam se nekako ponadala da će se i uhvatiti. Računam da mi sljedeći postupak neće biti prije 4,5 mjeseca. Prošli put mi je doktor spomenuo da bi mogli napraviti kariogram s obzirom na jednu biokemijsku i jedan spontani.
Ivkaa vidim da si ti radila kariogram i da si iz Splita pa me zanima gdje si ga radila i je li to samo vađenje krvi ili?
Na Firulama, geneticki laboratorij. Tribas se narucit za termin, ceka se cca 2 miseca, vade ti epruvetu krvi, i nalaz cekas cca isto 2 miseca.
Ja ga tada nisam tribala radit, ali dr slucajno zaokruzila, ja se narucila i eto napravila.
Kad bi znale u cemu je problem i kako utjecat na njega, sve bi bile trudne.. Nisam popratila u kojoj si bolnici?
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Ivkaa ja sam prva dva postupka i transfer u sedmom mjesecu bila u KBC-u Split, a sad sam ovaj zadnji bila u Cita. Hvala ti na info. Znaci malo se duže čeka u bolnici, vidit ću onda pa vjerojatno to privatno obaviti pa da imam za idući postupak.
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Bok svima 😀 danas mi je 11i dan nakon ET, jutros vadena beta koja je 7,7.
Na nalazu mi pise da nakon 14dana napravim betu.
Da li je koja od vas imala slican rezultat? Postoji li mogucnost da ce beta ipak porasti?💆🏻♀️🙏🏻
Na terapiji sam Utrogestan 3x2, Duphaston 3x1
Hvala vam i sretno svima🙏🏻🥰
👩🏻🦱 29
🧑🏻🦱31
AMH 7
➡️15.12 aspiracija, dobiveno 9js, oplodeno 7
➡️20.12 ET (blastica-5dana) ,9dnt Beta 7,7✖️
➡️28.05 FET (2embrija) - 10 dnt beta 6,5 ✖️
➡️27.06 FET (2 embrija)- ……
Tonina draga, bojim se da je to jako mala beta.. to je 16 dan od ovulacije/aspiracije i prosj.vrij. hcg bete bi trebala biti 95 po jednoj tablici koju sam nasla. Probaj ponovo za 2 dana, moožda se desila ultrakasna implantacija... Jel imas smrzlića?
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Bok Tonina, mislim da smo mi bile zajedno na transferu u cita (vidila sam tvoj prethodni post pa se sjećam da si i meni istu stvar rekla što si napisala u komentaru, posebno mi je ostao komentar doktora u sjećanju). Nažalost, bojim se da ti je to mala beta za pravu trudnoću, po onome šta sam čitala vjerojatno je biokemijska🫤
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
7/24 FET 👎🏼
Ivkaa ja sam prva dva postupka i transfer u sedmom mjesecu bila u KBC-u Split, a sad sam ovaj zadnji bila u Cita. Hvala ti na info. Znaci malo se duže čeka u bolnici, vidit ću onda pa vjerojatno to privatno obaviti pa da imam za idući postupak.
Neko je pisa na forumu kako se cak ni privatno ne isplati previse zbog novca ni vremenski...al nisam vise sigurna jel se odnosilo na kariogram. Cure koje znaju ce ti vise rec😊
iskreno otkako sam na firulama, jos nisam cula pozitivan primjer cura (sto ne znaci da ne postoji), tako da mislim da ce i meni Cito bit iduca stanica. Koji dr te vodi?
Ja do sada nisam imala simptoma, al danas mi je mucno i mirisi mi dizu zeludac uzasno, ne mogu jest ni pit😪 osjetim sve ruckove susjeda u zgradi 🤢🤢
KBC Split
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 ET ❌️
10/24 FET ⏳️
Neko je pisa na forumu kako se cak ni privatno ne isplati previse zbog novca ni vremenski…al nisam vise sigurna jel se odnosilo na kariogram. Cure koje znaju ce ti vise rec😊
iskreno otkako sam na firulama, jos nisam cula pozitivan primjer cura (sto ne znaci da ne postoji), tako da mislim da ce i meni Cito bit iduca stanica. Koji dr te vodi?
Ja do sada nisam imala simptoma, al danas mi je mucno i mirisi mi dizu zeludac uzasno, ne mogu jest ni pit😪 osjetim sve ruckove susjeda u zgradi 🤢🤢
Pa to ti je super znak! Ja znam kad sam ostala trudna da mi je to bio jedan od prvih simptoma, osjetljivost na mirise. I neki drukčiji osjećaj u trbuhu. Ja znam par primjera iz bolnice gdje su cure ostale trudne. Prijateljica moje godište je prije par godina bila na postupku, uspila iz prve, i ove godine imala transfer 2 smrznute blastociste iz tog postupka i opet se uvatilo iz prve. A druga cura koju znam 36 godina, pcos, prvi transfer nije uspio, drugi uspio nakon sto je izregulirala tsh. I one i ja smo bile u bolnici kod Dr. Mrsica, ja sam otišla u cita za njim jer mu KBC nije dozvolio da radi paralelno privatno i kod njih. Iskreno, meni je bilo bas krivo jer su mi sestre u KBC-u bile predrage, toliko suosjećajne, ljubazne, nemam rijeci. A vidit ću onda za kariogram sto ću. Koliko sam vidila ti si u budimira ili marusicke?
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
7/24 FET 👎🏼
Hej cure, za kariogram koliko znam daju uputnicu nakon par izgubljenih trudnoca jer je skupa pretraga. Privatno je mislim oko 3.500 kn bila kad sam gledala. Nama je ginicka sama predlozila da napravimo kariogram. Sretno 😊
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hej cure, za kariogram koliko znam daju uputnicu nakon par izgubljenih trudnoca jer je skupa pretraga. Privatno je mislim oko 3.500 kn bila kad sam gledala. Nama je ginicka sama predlozila da napravimo kariogram. Sretno 😊
Rolica bok, meni je doktor na prošlom transferu spomenuo da bi bilo dobro ako ne uspije napraviti kariogram (imam iza sebe 1 biokemijsku i 1 spontani). Vidit ću šta će rec na sljedećem pregledu, nadam se da mogu s njegovim nalazom dobiti uputnicu od svoje ginekologice kod koje sam upisana
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
7/24 FET 👎🏼
Pa to ti je super znak! Ja znam kad sam ostala trudna da mi je to bio jedan od prvih simptoma, osjetljivost na mirise. I neki drukčiji osjećaj u trbuhu. Ja znam par primjera iz bolnice gdje su cure ostale trudne. Prijateljica moje godište je prije par godina bila na postupku, uspila iz prve, i ove godine imala transfer 2 smrznute blastociste iz tog postupka i opet se uvatilo iz prve. A druga cura koju znam 36 godina, pcos, prvi transfer nije uspio, drugi uspio nakon sto je izregulirala tsh. I one i ja smo bile u bolnici kod Dr. Mrsica, ja sam otišla u cita za njim jer mu KBC nije dozvolio da radi paralelno privatno i kod njih. Iskreno, meni je bilo bas krivo jer su mi sestre u KBC-u bile predrage, toliko suosjećajne, ljubazne, nemam rijeci. A vidit ću onda za kariogram sto ću. Koliko sam vidila ti si u budimira ili marusicke?
Pa evo danas sve simptome sta imam, isti se prepisuju duphastonu i cyclogestu.. mucnina, osjetljivost na mirise, ucestali odlasci piskit..tu i tamo osjetim neke leptirice u stomaku, ali to mi je mozda vise psiha🤣 ne nadam se previse.
Drago mi je da ima cura! Odmah mi je lakse😅
Ja sam u Sunj, Mrsica sam vidila na njegov zadnji dan u bolnici, radio mi je uzv prije feta😅
Nije zgorega napravit sve sto mozemo, samo eto sto za neke pretrage moras proc puno toga, da bi ti ih preporucili. Malo glupo al sta cemo
KBC Split
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 ET ❌️
10/24 FET ⏳️
Sortiraj odgovore