Stela drago mi je da se sve unormalilo i da uskoro kreces u FET🥳🥳🥳
Kacusha 😘😘😘
maree, zao mi je 😢
J_Lo aaaa pa super, znaci jos malo i krece odmor 😁🥳
Tu kod nas se jako smanjio broj turista od ponedjeljka, bas osjetno. Moram priznati da je fora biti ovako kasno na moru, kad je ovako lijepo vrijeme 🥰
E kako mi ide na bolje tako mi je vec mozak poceo razmisljati i sva sam usmjerena na to ❤️
Rainbow drago mi je da si se odmorila i da se dobro osjecas. Nadam se da ce se i meni sto prije vratiti moji ciklusi 25-26 dana😊
Postupku se nadam u 10 mjesecu, neka se dogodi cudo ❤️
Ljubimo i mi princezicu i mamu 😘😘😘
Medic bas mi zao da si svaki put morala imati kiretazu, ja sam se jako bojala ali uspjela sam se ocistiti u potpunosti od tableta🙏 Drzim fige i sve cemo navijati za tebe 🥰
Miss Ivy pa kakav je slatkis Borna, predivan je ❤️😘 nadam se da nece grcevi dugo trajati 🙏
Ribic ❤️❤️ curkice super napreduju 🥰
Ana u soku sam ponasanjem dr, ne znam kako si se uspjela suzdrzati da joj nesto ne kazes. Nikad nisam cula da je netko imao ovakvu neugodnost i bezobrazluk. Sram ju moze biti. U kojoj je to bolnici ?
Doria odlicne vijesti, uzivaj i mazi princa ❤️
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Mishmash samo da se nadovežem šteta je da trošiš postupke a da taj jajovod ne riješiš, to je naravno moje mišljenje, a ako ti je već par ginića reklo da je sactosalpynx onda mi nije jasno što tvoja dr čeka 🤷♀️ nažalost u ovoj cijeloj mpo priči ponekad moraš biti sam svoj dr, čitati radove, net,forume i istraživati jer dns liječnici nažalost nemaju vremna za nas niti za naša pitanja, ako sam se nešto naučila u ovoj cijeloj priči to je da moraš biti strpljiv, uporan i informiran… sretno 🙏🤞🤗❤️
Vidim da, zahvaljujuci tu vama svima, svaki dan nesto novo saznas i naucis.
Hvala na savjetu, svakako cu ispitat sve vezano za to i jos bi sad trebala u 9. Mj ic na konzultacije kod dr. Alebica pa cu vidjet i njegovo misljenje.
Ovo mi je bio prvi postupak i 827262 informacija odjednom..jednostavno se covjek ne snade u tom svemu, ali sad sam vec pametnija puno i informiranija tako da sad imam 1001 pitanje 😂
Svakako pitaj nemaš što izgubiti a uostalom radi se o tebi tvom zdravlju i naravno što boljem okruženju za mrvice 🤗❤️
Istina 🥰❤️
🙋🏼♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
🙋🏼♂️1995. Normozoospermia
🔸Petrova/IVF
🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
Bemfola 225,
Bok.Jesi zadovoljna na VV ? Kod kojeg si doktora?
Hej, kod dr Jukić. Mislim da je ona jedina koja tamo radi stalno, ostali doktori se izmjenjuju rijetko. Mislim da jesam. Za sad nisam imala nikakvu zamjerku, ali nisam ni bila nigdje drugdje pa ne znam kako je. Vidim da ste i vi bili kod dr Jukić, jeste bili zadovoljni?
Sad mi je pogodila terapiju i sve (imam visok amh pa sam dobila jako malo gonala). Prvo sam mislila da je premala doza ali bila je u pravu
Hej sorry sta ovako upadam ali smijem pitat koja ti je bila doza? Imamo isti amh, samo sta ja imam pcos pa me zanima jer planiram u 9.mjesecu u postupak. Moj ginekolog je spominjao 150 IU, a to mi se cini puno posto mi je visok amh i bmi 18,7. A nova sam u svemu pa da se malo vise informiram
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Hej, kod dr Jukić. Mislim da je ona jedina koja tamo radi stalno, ostali doktori se izmjenjuju rijetko. Mislim da jesam. Za sad nisam imala nikakvu zamjerku, ali nisam ni bila nigdje drugdje pa ne znam kako je. Vidim da ste i vi bili kod dr Jukić, jeste bili zadovoljni?
Sad mi je pogodila terapiju i sve (imam visok amh pa sam dobila jako malo gonala). Prvo sam mislila da je premala doza ali bila je u pravu
Hej sorry sta ovako upadam ali smijem pitat koja ti je bila doza? Imamo isti amh, samo sta ja imam pcos pa me zanima jer planiram u 9.mjesecu u postupak. Moj ginekolog je spominjao 150 IU, a to mi se cini puno posto mi je visok amh i bmi 18,7. A nova sam u svemu pa da se malo vise informiram
Hej, meni je bilo 110 tj 112.5 ima na penu pa sam si tako davala. Nije bila sigurna pa sam svaki dan isla na uzv da vidi jel treba povecati ili smanjiti ali na kraju sam cijeli ciklus imala 110 i dobila 10js na aspiraciji. I zadnjih par dana prije aspiracije sam dobivala nesto da ne puknu ali nisam zapamtila kako se zove :/
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
Hej, meni je bilo 110 tj 112.5 ima na penu pa sam si tako davala. Nije bila sigurna pa sam svaki dan isla na uzv da vidi jel treba povecati ili smanjiti ali na kraju sam cijeli ciklus imala 110 i dobila 10js na aspiraciji. I zadnjih par dana prije aspiracije sam dobivala nesto da ne puknu ali nisam zapamtila kako se zove :/
Decapeptyl (stoperica )?
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Pozdrav svima.
Ubacujem se u temu i nadam se da sam na pravom mjestu, bila sam na drugim grupama i čekala s curama + svaki mjesec, onda sam se umorila psihički i fizički mi je bilo previše pa sam se maknula s foruma.
Sad se vraćam jer napokon sam dobila uputnice i krećemo redom.
Dobila sam termin za petak 2.9. u Osijeku, zavod za humanu reprodukciju prvi termin kod doktorice Andrijane Muller-Vranješ.
Ako netko ima iskustva, što mogu očekivati od nje.
Prvi mi je pregled takvog tipa, dugo pokušavamo, pila sam do sad i razne terapije, imam problem s jajnicima, policistični su i to je što su mi do sada rekli.
Prije me ginekolog nije slao dalje, sada sam dobila prvi puta uputnicu pa sam malo u strahu.
Hvala svima na pomoći, bilo kakvo iskustvo će mi pomoći.
🙎♀️31
🧔30
Papa 3/2021 ✅
PCOS
terapija: Gynositol
Pokušavamo: 3/2021
-Humana-prvi pregled
-vađenje hormona i ostalih nalaza
Decapeptyl (stoperica )?
I štopericu sam dobila na kraju ali 2 dana prije štopericu sam dobivala gonal i jos nesto :/
💃28 🕺28
VV, AMH 60.4
1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9
Kacusha 😘😘😘maree, zao mi je 😢
Tu kod nas se jako smanjio broj turista od ponedjeljka, bas osjetno. Moram priznati da je fora biti ovako kasno na moru, kad je ovako lijepo vrijeme 🥰
E kako mi ide na bolje tako mi je vec mozak poceo razmisljati i sva sam usmjerena na to ❤️
Rainbow drago mi je da si se odmorila i da se dobro osjecas. Nadam se da ce se i meni sto prije vratiti moji ciklusi 25-26 dana😊
Medicbas mi zao da si svaki put morala imati kiretazu, ja sam se jako bojala ali uspjela sam se ocistiti u potpunosti od tableta🙏 Drzim fige i sve cemo navijati za tebe 🥰
Miss Ivy pa kakav je slatkis Borna, predivan je ❤️😘 nadam se da nece grcevi dugo trajati 🙏
Ana u soku sam ponasanjem dr, ne znam kako si se uspjela suzdrzati da joj nesto ne kazes. Nikad nisam cula da je netko imao ovakvu neugodnost i bezobrazluk. Sram ju moze biti. U kojoj je to bolnici ?
Hvala ti❤ Divim ti se,meni su ponudili kiretazu ili cekanje da tijelo samo odradi svoje. A posto sam dobila informaciju da to zna i potrajati,odlucila sam se oba puta na kiretazu jel nisam imala snage cekati. I ta dva dana do kiretaze sam jedva izdrzala,stalno mi je pred ocima bila slika mrvice sa ultrazvuka,kojoj srceko vise ne kuca😪 Cekamo mens.i krecemo u novi postupak,nadamo se ovaj put dobitan🙏
Isti protokol,posto smo imali dobre rezultate,samo mi je dodao intralipidnu infuziju zbog spontanih. Neznam dali je koja cura to primala ovdje i dali se pokazalo pozitivno?
Ja 31
Suprug 34
Vanmatericna ljevi jajovod 2018
Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
Dijagnoza neprohodni jajovodi
1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
22.12 beta 19,635 i ❤6+1
11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪
Kacusha 😘😘😘maree, zao mi je 😢
Medicbas mi zao da si svaki put morala imati kiretazu, ja sam se jako bojala ali uspjela sam se ocistiti u potpunosti od tableta🙏 Drzim fige i sve cemo navijati za tebe 🥰
Hvala ti❤ Divim ti se,meni su ponudili kiretazu ili cekanje da tijelo samo odradi svoje. A posto sam dobila informaciju da to zna i potrajati,odlucila sam se oba puta na kiretazu jel nisam imala snage cekati. I ta dva dana do kiretaze sam jedva izdrzala,stalno mi je pred ocima bila slika mrvice sa ultrazvuka,kojoj srceko vise ne kuca😪 Cekamo mens.i krecemo u novi postupak,nadamo se ovaj put dobitan🙏
Isti protokol,posto smo imali dobre rezultate,samo mi je dodao intralipidnu infuziju zbog spontanih. Neznam dali je koja cura to primala ovdje i dali se pokazalo pozitivno?
Imam prijateljicu jako dobru kojaoj je intralipidna u kombinaciji s dekortinom pomogla (ima psprijazu )
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Decapeptyl (stoperica )?
I štopericu sam dobila na kraju ali 2 dana prije štopericu sam dobivala gonal i jos nesto :/
Hvala ti :) ma samo me zanimala informacija koliko ti je trebalo gonala pa da malo usporedim
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji