Sa neprohodnim jajovodima si prirodno ostala trudna? Wooow to je jako lijepo za cuti❤ Kod mene je dijagnoza neprohodni jajovodi i rekli su mi da su sanse doslovno nikakve za prirodnu trudnocu
I meni su to rekli, u stilu da se ni ne trudim prirodno ostat trudna, i da naravno postoji veliki rizik od vanmatericne i sad u 10 mj idem na konzultacije da vidim sto je dr. Odlucila i da li ih treba operirat tj. uklonit 🤷🏼♀️
svaka ima svoje iskustvo...ja sam se dugo vremena patila sa neprohodnim jajovodima,nisam mogla ostati trudna godinama iz razočarenja u razočarenje iz mjeseca u mjesec dok nisam otišla po treće mišljenje kod Dr.Šimunića i on je odmah rekao obostrani hydrosalpinx moj savjet obadva van.Bilo mi je teško donijeti takvu odluku ali evo isplatila se💓prvi ivf nakon toga uspjeh.Potraži više mišljenja,slušaj svoje tijeloi i donesi odluku za sebe..sretno🍀✨
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Miss Ivy…zar moram uopće pisati beban💙😍🙏🏽
Ribič samo naprijed girl power💓💓
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
5/25⏳🙏🏽
Kako može jedna liječnica, ginekologinja, žena reći: vidi se spol, ali sigurno ste već napravili Panoramu. Vi koji idete na IVF volite trošiti novce bezveze. I djeca iz IVF trudnoća su bolja od onih iz prirodnih trudnoća. " Ja joj šokirano govorim da nitko to nije rekao ni pomislio, i da smo Panoramu radili znog vlastitog mira, na što mi ona kaže:" I spadate smiješni. "
Dakle, od sad nadalje ako budem morala u bolnicu na preglede, tražit ću da me ne stavljaju kod nje. Danas sam je iskulirala, sa nekoliko suza u oku (koje ona nije vidjela) ali sljedeći put ne bih mogla.
nemam riječi za takve osobe i komentare🤦🏽♀️🙊ali definitivno je izbjegavaj jer ništa nije vrijedno našeg teško stečenog mira i osjećaja da je beba dobro...što je najbitnije 🍀💫🌞
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
5/25⏳🙏🏽
zaboravila sam koja je curka pisala🙈i ja sam bila kod Dr.Jukić na VV i jako smo zadovoljni na kraju💓 i čeka nas još smrzlić kod nje.Također velika preporuka gora za Dr.Planinić koja mi je tako vrhunski odradila vađenje jajovoda da bih se opet dala samo njoj u ruke ako bih nešto trebala🍀
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
5/25⏳🙏🏽
Lekaa pozdrav dobrodošla 😁 nažalost ne znam za tu dr netko će ti se od cura javiti tko zna bolje, samo nisam shvatila pila si nešto za jajnike, hormone nisi vadila ili?
Tikvice navijam da ideš uskoro u postupak
🤗❤️❤️
Medic29 žao mi je što si to sve morala proći od srca ti želim da idući postupak bude dobitan 🤞🙏🙏 je si ti obavila sve pretrage? ❤️❤️
Medenko kako si? 🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Lekaa pozdrav dobrodošla 😁 nažalost ne znam za tu dr netko će ti se od cura javiti tko zna bolje, samo nisam shvatila pila si nešto za jajnike, hormone nisi vadila ili?
🤗❤️❤️Medic29 žao mi je što si to sve morala proći od srca ti želim da idući postupak bude dobitan 🤞🙏🙏 je si ti obavila sve pretrage? ❤️❤️
Medenko kako si? 🤗❤️
Stela…kao krafnica🤭🤣😂 ne zove me sestra uzalud Medenko🤭..muž svaki dan kad dođe s posla pita kako je Točkica??a ja si mislim dragi to je već mala🐽 kao i mama..ali samo neka je zdravlja😉..Ti vidim rasturaš sa 🐧🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
5/25⏳🙏🏽
zaboravila sam koja je curka pisala🙈i ja sam bila kod Dr.Jukić na VV i jako smo zadovoljni na kraju💓 i čeka nas još smrzlić kod nje.Također velika preporuka gora za Dr.Planinić koja mi je tako vrhunski odradila vađenje jajovoda da bih se opet dala samo njoj u ruke ako bih nešto trebala🍀
Jukic me vodila keoz mpo a Planinic mj vec 9mj vodi trzdnocu i porod sam ce 🙏❤️❤️
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
🤗❤️❤️Medic29 žao mi je što si to sve morala proći od srca ti želim da idući postupak bude dobitan 🤞🙏🙏 je si ti obavila sve pretrage? ❤️❤️
Medenko kako si? 🤗❤️Stela…kao krafnica🤭🤣😂 ne zove me sestra uzalud Medenko🤭..muž svaki dan kad dođe s posla pita kako je Točkica??a ja si mislim dragi to je već mala🐽 kao i mama..ali samo neka je zdravlja😉..Ti vidim rasturaš sa 🐧🙏🏽
Hahahhaha ti si smijeh 🤣🤣🤣 neka je malo prase na sigurnom kod mame🤗🤗🤗 i mi smo bili u šoku vezano za moju nogometnu momčad 🤣🙈
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Medenko kako si? 🤗❤️
Da,ja sam sve obavila,pricala sam sa doktorom i sve smo prosli,od pretraga nemamo vise nista za obavljat. Jedino sto nismo probali je ta intralipidna infuzija,to mi sad daje nadu🙏8.9 idem na ultrazvuk i po plan. Oprosti nisam uspjela sve procitati,kad ti planiras na transfer? Dali ces vratiti jednu ili dvije smrznute?
Ja 31
Suprug 34
Vanmatericna ljevi jajovod 2018
Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
Dijagnoza neprohodni jajovodi
1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
22.12 beta 19,635 i ❤6+1
11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪
Rainbow Nisam uspjela uloviti slikicu 😏
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji