Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    30. Kolovoz 2022. 15:39

DOMLeon🤰🏽⏳️❤

Flowerson

Obavila sam pregled i konzultacije za FET. Ciste više nema, sve izgleda uredno i konačno me ništa ne boli.😃 Ponovit ćemo sve hormone 3.dan ciklusa i ako je sve ok, idemo u FET u sljedećem ciklusu.
    Ići ću ovih dana kontrolirati vitamin d, ne vjerujem da mi je nizak sad nakon ljeta. Koliko mislite da bi minimalno trebao biti?

Vitamin D za mpo idealan je 120 (barem 90mora bit),tsh ispod 2 ,feritin oko 60(barem 40)

Hvala na info! Provjerit ću i feritin. 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• ribic
    30. Kolovoz 2022. 15:55

MissIvy Ajme savrsen je!
    Tina Pritisak bio sigurno i od bebice. Ak je urinokultura ok to je to. 

Ja sam danas u cekaoni isto primjetila kak su krenuli opet postupci. Brdo ljudi, a prek ljeta sama ili tu i tam netko. Krenulo je, krenulo 💪

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Rainbow_Hope 🌈
    30. Kolovoz 2022. 16:02

anii208

Rainbow_Hope 🌈

Baltothehusky to je normalno, ali u svakom slučaju će ti napraviti uzv prije transfera pa ako bude što sumnjivo, odgoditi 😊
    Cotton, MalaGjavite obavezno sutra kako ide! Očito je B+ počela raditi punom parom, sad su još u novom prostoru i sigurno je sve predivno ❤️
    Mishmashova dva dana na poslu su počela udarno, već sam i zaboravila da sam došla s godišnjeg, ali ja toliko volim svoj posao da mi je to okej 🤭 ali bilo nam je super, odmorili smo se, podružili, fino papali 🤭
    MissIvy pa Borna je takav mali medenjak, puse vam šaljem, a grčići nek što brže prođu ❤️❤️❤️
    J_Loevo sad se idem još malo spremati za uzv, popodne mi je pa javim ❤️nadam se da će tebi uskoro laganiji ritam 😘
    flowerson odlične vijesti! Vitamin D bi trebao biti 100-120 optimalno
    lucy FET u prirodnom ciklusu je za tijelo zakon i držim fige da se bebice čvrsto uhvate za mamicu 🤞🤗
    Tina super da je urinokultura sterilna. Kad si radila briseve?
    T_ivy nadam se da će uspjeti izvući tu jednu, ali vrijednu 🤞🤗
    Panda odlično da je sve dobro, sad je to jedna stvar manje za koju znaš da je dobra 😘
    aniinapiši referentne intervale za prolaktin, moj je bio u drugim jedinicama, ostalo mislim da je okej
    ribicsuper je da sve odlično napreduje, a totalno te kužim s tim gorko-slatkim osjećajima kad si na zadnjem pregledu kod svojeg doktora 😪

Prolaktin ref. vrijednost 5.2-26.5 a meni je 28.7 to mi je poviseno samo ne znam koliko je to lose
    Prolaktin nakon talozenja 1.9-20, a meni je 15.1 to vidim da je ok
    Nadam se da ce dr bit zadovoljan s nalazima i da uskoro mozemo krenut s postupkom jer sam cijela pod stresom zbog tog svog niskog amh-🙈

Jesi bila budna 2-3 sata prije vađenja i mirovala pola sata prije?
    Nije ti jako povišen, ali moja doktorica je meni i na malo iznad referentnog intervala davala terapiju, samo što je meni znao biti baš jako visok.
    Za prolaktin ti je važno izbaciti ječam i jesti što manje šećera i bijelog brašna.

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Stela_M
    30. Kolovoz 2022. 16:04

Cotton sretno sutra da bude puno kvalitetnih jajčeka 🤭🤗🤩
    MalaG sretno i tebi draga ma ta je radoznalost normalna stvar ipak su tvoja jajčeka u pitanju 😁🤭🥰
    Mishmash ja sam prije stimuliranog postupak morala ukloniti ciste dr je sumljanja na sactosalpynx i rekla je da sve mora van prije hormona 🤷‍♀️
    Miša moja Borna je predivan ❤️❤️❤️ držim 🤞🤞 da grčevi brzo prođu, šaljem veliki hug🤗🤗🥰❤️❤️❤️
    Flowerson baš mi je drago da je sve tip top i nadam se da ideš uskoro po svoje malce 😁🤭🤗🥰 što se tiče vit d donja je granica, ja mislim 75, sve iznad toga je super da je oko 100 to bi ti bilo top, ako griješim bude me netko od cura ispravio 😁🤭🥰
    LucyO8 sretno draga u fetu 🙏🤞🤞🙏🤗🥰
    Ribić baš mi je drago što cure lijepo napreduju, da dr je fakat duša od čovjeka i vjerujem da je bilo teško otići kod drugog dr ali vjerujem da će i nova dr biti super 🤗🥰❤️
    Tina odlično da je nalaz sterilan 🥳🤗🥰
    Pandice 🐼 drago mi je da je sve prošlo ok I da nema bolova je si pričala s dr za fet 🤗🥰🤭🙈❤️❤️
    Rainbow_Hope srećo drago mi je da si napunila baterije falila si ovdje ❤️ i napokon su gotovi ti godišnji odmori i odmah je forum živnio 😁 lijepo se provedi na druškanju 😊🤗🤩❤️❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

anii208
    30. Kolovoz 2022. 16:06

Rainbow_Hope 🌈

anii208

Rainbow_Hope 🌈

Baltothehusky to je normalno, ali u svakom slučaju će ti napraviti uzv prije transfera pa ako bude što sumnjivo, odgoditi 😊
    Cotton, MalaGjavite obavezno sutra kako ide! Očito je B+ počela raditi punom parom, sad su još u novom prostoru i sigurno je sve predivno ❤️
    Mishmashova dva dana na poslu su počela udarno, već sam i zaboravila da sam došla s godišnjeg, ali ja toliko volim svoj posao da mi je to okej 🤭 ali bilo nam je super, odmorili smo se, podružili, fino papali 🤭
    MissIvy pa Borna je takav mali medenjak, puse vam šaljem, a grčići nek što brže prođu ❤️❤️❤️
    J_Loevo sad se idem još malo spremati za uzv, popodne mi je pa javim ❤️nadam se da će tebi uskoro laganiji ritam 😘
    flowerson odlične vijesti! Vitamin D bi trebao biti 100-120 optimalno
    lucy FET u prirodnom ciklusu je za tijelo zakon i držim fige da se bebice čvrsto uhvate za mamicu 🤞🤗
    Tina super da je urinokultura sterilna. Kad si radila briseve?
    T_ivy nadam se da će uspjeti izvući tu jednu, ali vrijednu 🤞🤗
    Panda odlično da je sve dobro, sad je to jedna stvar manje za koju znaš da je dobra 😘
    aniinapiši referentne intervale za prolaktin, moj je bio u drugim jedinicama, ostalo mislim da je okej
    ribicsuper je da sve odlično napreduje, a totalno te kužim s tim gorko-slatkim osjećajima kad si na zadnjem pregledu kod svojeg doktora 😪

Prolaktin ref. vrijednost 5.2-26.5 a meni je 28.7 to mi je poviseno samo ne znam koliko je to lose
    Prolaktin nakon talozenja 1.9-20, a meni je 15.1 to vidim da je ok
    Nadam se da ce dr bit zadovoljan s nalazima i da uskoro mozemo krenut s postupkom jer sam cijela pod stresom zbog tog svog niskog amh-🙈

Jesi bila budna 2-3 sata prije vađenja i mirovala pola sata prije?
    Nije ti jako povišen, ali moja doktorica je meni i na malo iznad referentnog intervala davala terapiju, samo što je meni znao biti baš jako visok.
    Za prolaktin ti je važno izbaciti ječam i jesti što manje šećera i bijelog brašna.

Da, bila sam budna 2 sata i nesto i sjedila pol sata prije vađenja.
    Na dijeti sam vec par dana i skroz sam izbacila secer i bijelo brasno. Bitno mi je da nisu neki drama nalazi, da mogu do petka bit u miru🤗 Hvala ti🤗

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Stela_M
    30. Kolovoz 2022. 16:06

Gdje mi je Avocado nije se dugo javila 🤗😊❤️❤️❤️
    Iman znam da močiš guzu u more šaljem hug 🤗😊❤️
    Linda kako si? Kako su curke😁🤗😊❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Panda.
    30. Kolovoz 2022. 16:09

Stela ovo nije radila moja mpo dr. U petak idem kod nje na prvi uzv pa ćemo vidjeti za FET. Mislim da ne bi trebalo biti problema. I ovaj dr. je rekao da scratching endometrija po istraživanjima pospješuje implantaciju. Pa budemo provjerili ta istraživanja. 😉🤭

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

• Ana_
    30. Kolovoz 2022. 16:48

Kako može jedna liječnica, ginekologinja, žena reći: vidi se spol, ali sigurno ste već napravili Panoramu. Vi koji idete na IVF volite trošiti novce bezveze. I djeca iz IVF trudnoća su bolja od onih iz prirodnih trudnoća. " Ja joj šokirano govorim da nitko to nije rekao ni pomislio, i da smo Panoramu radili znog vlastitog mira, na što mi ona kaže:" I spadate smiješni. "
    Dakle, od sad nadalje ako budem morala u bolnicu na preglede, tražit ću da me ne stavljaju kod nje. Danas sam je iskulirala, sa nekoliko suza u oku (koje ona nije vidjela) ali sljedeći put ne bih mogla. 

• Ana_
    30. Kolovoz 2022. 16:50

Miss_Ivy Borna je presladak 😍😍😍
    Cure u postupcima, sretno!!! Držim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da sve prođe baš kako treba!

U gornjem poštu sam istresla dušu, sad mogu u miru reci da je beba dobro, sve je u redu, malo je veći od prosjeka, recimo to tako.
    Samo to je bitno, zaboravit ću i glupu doktoricu i uživati u trudnoći ❤️

Balto
    30. Kolovoz 2022. 16:52

Koja ste vi pozitivna skupina žena  hvala vam za sve savjete, osjećam se bolje i spremnije za sutra..pa što bude 🤞🍀
    Vidim da je jako puno cura u postupku i držim fige svima da bude uspješno i da svi što prije mazimo naše bebe 

💃28 🕺28
    VV, AMH 60.4
    1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
    2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.