Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    08. Prosinac 2023. 09:09

Sreca3

https://ibb.co/b3Kz76J
    Ako bude dobro uramicu ovu sliku, jutarnji urin, 11 dpt….. znam da sam vas pretrpala slikama ali ne verujem da su testovi normalni konacno.

Jedan od mojih najdražih testova. Osjećam tvoju sreću 🥳

Sreca3
    08. Prosinac 2023. 09:13

Maus

Sreca3

https://ibb.co/b3Kz76J
    Ako bude dobro uramicu ovu sliku, jutarnji urin, 11 dpt….. znam da sam vas pretrpala slikama ali ne verujem da su testovi normalni konacno.

Jedan od mojih najdražih testova. Osjećam tvoju sreću 🥳

Maus ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Maus
    08. Prosinac 2023. 09:14

pecopeco

Evo da se javim! Bila sam 6.12. na prvom uzv i dr nije bas skroz bila zadovoljna i rekla je da je nalaz ok za 5 tj, ali ne za 6+6( fet je bio 6.11. Dvije blastice). Navecer nakon pregleda me poceo boliti trbuh kao da imam mengu bas onako podosta. Naravno da sam se prepala i nekak pomirila s tim sa je to to, uz smedi iscjedak.. jucer ujutro mi je bilo bolje i poslje rucka šok! Opet me bolio trbuh i bilo je malo i svjeze krvi. Otisla sam svojoj ginekologici sigurna da je poceo pobacaj. Dugo sam cekala na red i kad sam napokon dosla, legla na stol, ona mi kaze nakon onak jedne sekunde, mama, pa ja vidim i plod i srce i sve je u najboljem redu. Beba odgovara velicini 6 tj, sto je super i ne smatra se kasnjenjem.. smedi iscjedak i krv ne moze objasniti a za grceve sam dobila magnezij i normabel..
    Tako da eto… ipak je i do kvalitete uzv, jer moja gin ima najnoviji uzv na kojem je nakon jedne sekunde gledanja vidjela bebu i otkucaje, a na sv duhu nisu vidjeli dan prije nista. Samo pravilnu gv i pretpostavku za zv…
    Sretno svimaaaa!!!

Magnezij se ne smje piti u prvom tromjesečju tako mi je rekla moja ginekologica, kako se razlikuju ti doktori i njihovi savjeti. Rekla mi je i zasto nije dobro nešto za razvoj bebe ne sjećam se više. A vidiš da se ipak smije. Ja pitala zbog glavobolja dali smjem magnezij.

Tanjanja27
    08. Prosinac 2023. 09:17

Pozdrav svima..nova sam na forumu.. Trenutno sam u prvom postupku i iskreno iskustvo i znanje o svemu je minimalno. Juce sam radila aspiraciju i od 6 folikula dobila sam 3 jc i sutra mi je zakazan et. Predlazu mi enbrion glue pa me interesuje i vase misljenje

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Jurky32
    08. Prosinac 2023. 09:22

Pecopeco, tako je.. i biti će sve u redu 🥰
    Tanjanja, dobrodošla 🥰 ne znam ništa o embrion ljepilu, ali cure su to ovdje spominjali pa će ti sigurno netko znati pomoći.. uredi potpis da te lakše pratimo 😊 sa brojem jajnih stanica si kao ja, tako i ja dobijem 3-4.. sretno sutra na transferu 🤞🤞

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Tanjanja27
    08. Prosinac 2023. 09:27

Jurky 32 hvala za dobrodoslicu.. nadam se da ce biti sve ok iako se trudim da ne ocekujem previse..

👦'82 los spermogram
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖

NPelica
    08. Prosinac 2023. 09:30

Tanjanja27

Pozdrav svima..nova sam na forumu.. Trenutno sam u prvom postupku i iskreno iskustvo i znanje o svemu je minimalno. Juce sam radila aspiraciju i od 6 folikula dobila sam 3 jc i sutra mi je zakazan et. Predlazu mi enbrion glue pa me interesuje i vase misljenje

Dobro došla 🤗 i čim prije otišla na vedrije teme ❤️ 
    Nemam iskustva sa embrioglue, nisam ga nikad koristila, vjerujem da će se javit neka koja više zna 🤗 
    Sretno sutra na transferu, i neka se mrva primi 🤗 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Tanjanja27
    08. Prosinac 2023. 09:38

NPelica hvala mnogo ❤ zvali su me prije pola sata, pitali su me zelim li i embrionglue, prihvatila sam..mislim da ne moze biti visak..pitala sam i od 3 koliko je oplodjeno ali te informacije cu znati sutra. Iskreno sam iznenadjena da je vec sutra termin za et s obzirom da sam juce radila aspiraciju..cini mi se previse brzo..da li je to dobar ili los znak 🤔 uglavom idemo dan po dan 💪🤞

👦'82 los spermogram
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖

Stela_M
    08. Prosinac 2023. 09:39

Sani tako i treba, treba si nekada čovjek dati oduška i fokusirati se i na druge lijepe stvari, uživaj u nadolazećim blagdanima a onda a Novom Godinom neka dođu i novi planovi, grlim ❤️
    Bejbe najbitnije da je sve ok i da bebica lijepo napreduje 🥰
    Anii kako si? 🥰
    Gabby drago mi je za uredan Nifty i čestitam na pišulincu 🤭🥰
    Tikvice ma sve se da izgurati za bebice 🤭 a da znam da ti se ne ide u bolnicu kome se ide 🤣🤣 ali što se mora mora se, i ja imam još jedan pregled kod dr G I to je to onda se rastajemo 🙈 moj prasac čim ga stineš sa sondom od uzv poludi tako da je uvijek aktivan kada dođemo na uzv🤭 ponesi si nešto slatko pa pojedi prije uzv da ga malo zbudiš🤣
    Luna pupice neka se mrva čvrsto primi 🤞🤞🥰
    Easy Going sretno na konzama🤭🤞🥰
    Sreća ima da beta napokon rasturi🤭🤞
    Pecopeco divno neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞
    Maus ne bih se složila sa tvojom dr po pitanju magnezija ja ga pijem od početka zbog grčeva i smeđarenja I još ga uvijek pijem kao i Tikvica što ga pije po preporuci dr, nije štetan za plod a za grčeve jako puno znači, jedino se prije poroda mora stati s njim....
    Tanjanja27 poz ja sam ga koristila u fetu (embrioglue) ali mi taj fet nije bio uspješan, ali znaš kako je to s nama ženama moramo sve probati pa da znamo da smo pokušale, sretno 🤞

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• pecopeco
    08. Prosinac 2023. 10:34

Maus

pecopeco

Evo da se javim! Bila sam 6.12. na prvom uzv i dr nije bas skroz bila zadovoljna i rekla je da je nalaz ok za 5 tj, ali ne za 6+6( fet je bio 6.11. Dvije blastice). Navecer nakon pregleda me poceo boliti trbuh kao da imam mengu bas onako podosta. Naravno da sam se prepala i nekak pomirila s tim sa je to to, uz smedi iscjedak.. jucer ujutro mi je bilo bolje i poslje rucka šok! Opet me bolio trbuh i bilo je malo i svjeze krvi. Otisla sam svojoj ginekologici sigurna da je poceo pobacaj. Dugo sam cekala na red i kad sam napokon dosla, legla na stol, ona mi kaze nakon onak jedne sekunde, mama, pa ja vidim i plod i srce i sve je u najboljem redu. Beba odgovara velicini 6 tj, sto je super i ne smatra se kasnjenjem.. smedi iscjedak i krv ne moze objasniti a za grceve sam dobila magnezij i normabel..
    Tako da eto… ipak je i do kvalitete uzv, jer moja gin ima najnoviji uzv na kojem je nakon jedne sekunde gledanja vidjela bebu i otkucaje, a na sv duhu nisu vidjeli dan prije nista. Samo pravilnu gv i pretpostavku za zv…
    Sretno svimaaaa!!!

Magnezij se ne smje piti u prvom tromjesečju tako mi je rekla moja ginekologica, kako se razlikuju ti doktori i njihovi savjeti. Rekla mi je i zasto nije dobro nešto za razvoj bebe ne sjećam se više. A vidiš da se ipak smije. Ja pitala zbog glavobolja dali smjem magnezij.

Ja sam ga pila i u prvoj, prirodnoj trudnoci, od pocetka, i sve je u najboljem redu proslo, skolska trudnoca, na sami termin porod, i sad predivna mala prvašica trckara oko nas .. tako da izgleda da se jako razlikuju misljenja doktora. Ja znam da je meni odmah sinoc pomogao da nemam grceve, jutros je smedarenje manje.. tako da ne znam evo kaj bi rekla..

1.stimulirani ivf postupak- razbolila sam se i nismo mogli realizirati punkciju niti postupak do kraja.
    2. Transfer 1 blastociste, otkucaji 7+3, missed ab 10+6.
    3. FET dvije blastociste, BETA 286 2tj nakon fet, uzv 6+6 mala gv, 7 tj uzv, otkucaji i vidljiv plod!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.