Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mila123
    07. Prosinac 2023. 15:18

Huh, meni moj doktor kod kojeg sam isla privatno na ivf uopce nije ni spomenuo 😔
    Znate li mozda gdje bih to mogla obaviti u Zg najpovoljnije? Posto u hr ne zivim vise i nemam zdravstveno, a ovdje u austriji sam pitala i ne daju uopce uputnicu za to 🫣

anii208
    07. Prosinac 2023. 19:16

mila123

anii208

mila123

Drage zene,
    imam jedno pitanje. Nalazi su mi ok, osim amh (1,29 ng/ml). Imam 29 godina.
    Posto mi prvi ivf nije uspio, a jako sam se nadala, moze li mi napisati netko tko je imao isto nizak amh, zanimaju me iskustva, jako se bojim da mi je prenizak amh, svasta sam procitala na internetu i samo me nervoza uhvatila.😟
    mila123ja imam još niži amh od tebe 2,7 pmol i jos vise godina 36, pa sam uspjela iz prvog postupka. Za nizak amh moj savjet : boostanje jajnih stanica vitaminima. Ja sam uzimala vitamin D, koenzim 200 mg, dhea 3 x 25 mg (svakako prije provjeriti s dr i izvaditi nalaze dhee), omega 3, vitamin C. Uz to provjeriti i hormone štitnjače i izabrati kliniku i dr koji je dobar s hendlanjem niskom amh-a🤷🏻‍♀️ Ako te jos sto zanima, pitaj🤗
    PBTABbas sam sretna sto je sve ok i drzim palceve da tako bude i do kraja 🤞🏻 Zelim ti dosadnu trudnocu bez stresova🤭
    Tikvice, Stela_M, Bubica , Sanii 😘😘😘😘

Ja sam jedino vadila hormone i amh i stitnjacu provjeravala i pijem tablete jer mi je visok tsh bio, a sada mi je prenizak 0,26 🫣 pa cu smanjiti dozu. Bas se pitam da li je mozda neuspjeh ivfa mozda sto mi se sad toliko smanjio tsh.
    Mozes li mi reci da li si vadila briseve na ureaplazmu, mikoplazmu i klamidiju? Mene to doktor nije trazio, a a citam sad da je bitno izvaditi prije postupka.
    Kod kojega si ti doktora isla? Hvala ti puno🥰🥰

mila123 ne brini, nizak tsh ti nije razlog za neuspjeh. Tesko je definirati razlog jer nazalost u ivf-u se to nikad ne zna. Koliko ima ljudi koji su idiopati - nalazi svi savrseni pa imaju nekoliko neuspjeha iza sebe. Svakako provjeri sa endokrinologom da li da smanjis dozu.
    Ja sam bila kod prof Vrcica u postupku / Hilarus / Repromed.
    A moras napraviti briseve, to te bas sve klinike i bolnice traze. Mozda ti je dr zaboravio reci ali bez cistih briseva nemozes ni u postupak… ne samo briseve moras imati i briseve i papu i izvaditi krv hiv, sifilis, itd . I ti i partner. gdje si u postupku? Najbolje da ih pitas sto ti sve tocno treba 

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

korni
    07. Prosinac 2023. 19:19

Gabby čestitke na pišonji 💙
    Luna pupo, sretno 🍀 nek se mrva čvrsto primi 🤞
    Easy sretno sutra 🍀🤞
    Stela bome sam se naradila, i sva sreca da je sutra petak 🤭🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• mila123
    07. Prosinac 2023. 19:48

anii208

mila123

anii208

mila123

Drage zene,
    Posto mi prvi ivf nije uspio, a jako sam se nadala, moze li mi napisati netko tko je imao isto nizak amh, zanimaju me iskustva, jako se bojim da mi je prenizak amh, svasta sam procitala na internetu i samo me nervoza uhvatila.😟
    mila123ja imam još niži amh od tebe 2,7 pmol i jos vise godina 36, pa sam uspjela iz prvog postupka. Za nizak amh moj savjet : boostanje jajnih stanica vitaminima. Ja sam uzimala vitamin D, koenzim 200 mg, dhea 3 x 25 mg (svakako prije provjeriti s dr i izvaditi nalaze dhee), omega 3, vitamin C. Uz to provjeriti i hormone štitnjače i izabrati kliniku i dr koji je dobar s hendlanjem niskom amh-a🤷🏻‍♀️ Ako te jos sto zanima, pitaj🤗
    PBTABbas sam sretna sto je sve ok i drzim palceve da tako bude i do kraja 🤞🏻 Zelim ti dosadnu trudnocu bez stresova🤭

Ja sam jedino vadila hormone i amh i stitnjacu provjeravala i pijem tablete jer mi je visok tsh bio, a sada mi je prenizak 0,26 🫣 pa cu smanjiti dozu. Bas se pitam da li je mozda neuspjeh ivfa mozda sto mi se sad toliko smanjio tsh.
    Mozes li mi reci da li si vadila briseve na ureaplazmu, mikoplazmu i klamidiju? Mene to doktor nije trazio, a a citam sad da je bitno izvaditi prije postupka.
    mila123ne brini, nizak tsh ti nije razlog za neuspjeh. Tesko je definirati razlog jer nazalost u ivf-u se to nikad ne zna. Koliko ima ljudi koji su idiopati - nalazi svi savrseni pa imaju nekoliko neuspjeha iza sebe. Svakako provjeri sa endokrinologom da li da smanjis dozu.
    A moras napraviti briseve, to te bas sve klinike i bolnice traze. Mozda ti je dr zaboravio reci ali bez cistih briseva nemozes ni u postupak… ne samo briseve moras imati i briseve i papu i izvaditi krv hiv, sifilis, itd . I ti i partner. gdje si u postupku? Najbolje da ih pitas sto ti sve tocno treba

A gdje radi Vrcic? U Repromedu ili? Nisam dobro shvatila, tj nisam cula za njega.. Ja sam cula i za doktora Radoncica da je dobar, isto je u Repromedu. Ja sam u postupku bila kod doktora L. Nazalost nije mi rekao za ove pretrage.🫣

• mila123
    07. Prosinac 2023. 20:08

anii208

mila123

anii208

mila123

Drage zene,

mila123ne brini, nizak tsh ti nije razlog za neuspjeh. Tesko je definirati razlog jer nazalost u ivf-u se to nikad ne zna. Koliko ima ljudi koji su idiopati - nalazi svi savrseni pa imaju nekoliko neuspjeha iza sebe. Svakako provjeri sa endokrinologom da li da smanjis dozu.

Joj, da, skroz sam zaboravila da je odmah rekao meni i muzu da obavimo ove pretrage:

HBsAg, anti HBs, anti HBc, anti HCV-EIA, antireponemski test, anti hiv 1 i 2, krvna grupa i Rh faktor

Sreca3
    07. Prosinac 2023. 21:42

https://ibb.co/LNYGz8W
    Evo zenske test novi nakon 24 sata 10 dan  je dosta jak nisam usporedjivala... uradicu Betu prekosutra nadam se da nece biti mala.
    ☀️
    Sretno svima 

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    07. Prosinac 2023. 21:43

Urin nije jutarnji vec oko sat vremena  star 😊

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

NPelica
    07. Prosinac 2023. 22:08

Sreca3

https://ibb.co/LNYGz8W
    Evo zenske test novi nakon 24 sata 10 dan je dosta jak nisam usporedjivala… uradicu Betu prekosutra nadam se da nece biti mala.
    ☀️
    Sretno svima

Vidi see🤩🤩 beta ce rasturit 🤗🤗 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Bubica1
    07. Prosinac 2023. 22:23

PROSINAC
    Anii208 UZV 11.12.
    Korni UZV 11.12.
    Stela_M UZV 12.12.
    Faith UZV 12.12.
    Tikvica UZV 13.12.
    Kulii UZV 15.12.
    Luna573 Test 16.12.
    Bubica1 UZV 20.12.
    Gabby UZV 20.12.
    NPelica UZV 29.12.
    Ivkaa Novi postupak 12/23

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Jurky32
    07. Prosinac 2023. 22:43

PBTAB, baš mi je drago da je sve u redu, neka se tako i nastavi 🤞😘
    Nicaivo, dobrodošla i sretno 🤞😘
    Pecopeco, sretno, 🤞 da ipak bude sve dobro ovaj put 😘
    Sreca, 🤞 da beta bude velika 😘
    Stela, Sani, nalazi još nisu došli 🤦‍♀️ sa velikim grčem u trbuhu provjeravam mail, ali ništa još..izgleda da ću ih morati zvati..pa zar kod mene sve uvijek mora štekati i kasniti?! 🤦‍♀️ osim menge, koja nikad ne kasni 😁
    Marisha, konze u Beti+ koštaju 90e, a prvi uzv mislim da je 50, nisam sigurna jer se prvi uzv radi kada te uzmu u postupak. Kad ideš na konze ne treba ti uputnica, poneseš samo nalaze koje imaš. Ja sam kod dr. Bračun i prvi dojam mi je super. Žena je direktna, ali jako draga i ljubazna. Sretno 🤞😘
    Luna, pupice držim 🤞😘
    Easy, sretnoo 🤞😘
    Tikvica, Korni i sve ostale 😘😘😘😘😘
    Sretno svima 😘😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.