Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medic29
    30. Kolovoz 2022. 11:08

Sa neprohodnim jajovodima si prirodno ostala trudna? Wooow to je jako lijepo za cuti❤ Kod mene je dijagnoza neprohodni jajovodi i rekli su mi da su sanse doslovno nikakve za prirodnu trudnocu

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

Balto
    30. Kolovoz 2022. 11:11

Medic29

Baltothehusky

Pozdrav cure ☺️

Nova sam na forumu i imam jedno pitanje. Ovaj ciklus sam bila u stimuliranom postupku i aspiracijom je dobiveno 10js. Sutra bi trebala Ici na transfer ali me brine jer mi se drugi dan od aspiracije trbuh nabujao i bio je bolan. Ja se trudim sto vise mirovati i piti sto vise vode i svakim danom mi je sve bolje. Trbuh me trenutno samo malo zateže i splasnuo je, nije vise napuhnuti. Da li je to normalno, hoću li moći na transfer ili je doslo do hiperstimulacije i nece biti nista od transfera?

Kod mene je poslije svake aspiracije trbuh bio napuhan i bolilo me,plus uvecani jajnici. Nijednom nisam imala hiperstimulaciju ili prekid transfera. Neznam kako kod drugih cura ali ja mislim da se nemoras brinut.

Jooj hvala, sad mi je malo lakše 🥰. Jako me strah da sutra neće doći do transfera. Ovo mi je prvi stimulirani pa ni ne znam kako se tijelo ponaša.

💃28 🕺28
    VV, AMH 60.4
    1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
    2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9

Leeloo101
    30. Kolovoz 2022. 11:16

Ne brini se Balto,  smireno. I ako ne dođe do transfera nije problem, bolje da ne riskiraju. Jer ako si u hiperu nije dobro da vraćaju. Bolje kad je tijelo i ti smireni. 

Samo polako...

P.s. Balto mi je jedan od drazih crtica 😊

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Inna_92
    30. Kolovoz 2022. 11:16

Baltothehusky nemoj biti tužna ako slučajno odgode transfer za idući mjesec. Tako su meni, i sad iz ove perspektive mi je drago zbog toga jer mi se tijelo oporavilo nakon stimulacije i prihvatilo embrij.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙

Balto
    30. Kolovoz 2022. 11:36

Hvala vam. Ne znam zašto nisam prije našla ovaj forum ☺️ sve ste ovdje jako divne 🥰
    Leeloo101 i meni je jedan od dražih ☺️

💃28 🕺28
    VV, AMH 60.4
    1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
    2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9

MalaG
    30. Kolovoz 2022. 11:49

Rainbow_Hope 🌈

Ana meni je doktor na hitnoj prepisao Duphaston i kad sam nazvala svojeg doktora da mi napišu, on mi je rekao nek pričekam taj dan i ako se krvarenje ne ponovi, da ne uzmem. Meni su doslovno bile samo žilice, nije bilo pravo krvarenje, i otad se nije nikad pojavilo, tako da nisam na kraju uzimala. Oni jednostavno na svaku pojavu krvi daju Utrogestane, a oni imaju smisla tako kasno samo ako je cerviks skraćen, ne znam kako je tebi.
    Što se tiče imena, ja se ne bih s tim opterećivala, mojoj najboljoj frendici je krizmana kuma dala isto ime djetetu koje je ona htjela, nisu od njega odustali 🤷‍♀️
    MalaG evo, ja ti samo mogu još dodati da sam ja prezadovoljna s načinom na koji rade u B+, sve se radi po najnovijim smjernicama, a dr. B. ako nije poludjela uz mene i moje tisuću i jedno pitanje u stilu: ali ja sam pročitala članak u kojem piše xy, onda nikad neće🤭Stvarno su se maksimalno trudili, mijenjali pristupe, embriologica je odlična, a za sestre nemam riječi i ne mogu ih dovoljno nahvaliti kako su to divna bića ❤️

Što se tiče dr. B i sestara u klinici, moram se složiti sa tobom jer su stvarno sve toliko drage i tople. Uvijek spremne pomoći i sve objasniti. Opet kažem, ovo nam je prvi postupak pa ja na sve trzam i reagiram (posebice jer sam jako emotivna), ali sam sigurna da smo u dobrim i sigurnim rukama. Znam da oni daju sve od sebe, a krajnji rezultat će naravno ovisiti o kvaliteti stanica i mom tijelu kak će ih prihvatiti. Vjerujem da vi, nažalost, imate više iskustva i znanja kaj se tiče MPO-a tak da je svaki vaš savjet i mišljenje stvarno dobro došlo, a ja čitam i upijam sve. Jako puno znači čuti dobro iskustvo iz prve ruke.🥰❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Cotton
    30. Kolovoz 2022. 12:03

Stela_M i Rainbow pikanje ide dobro, prvi dan sam bila malo nervozna, ali sve proslo super. Stvarno jednostavno, cak sam se i pitala jesam li sve dobro napravila kolko je dobro proslo 😂 danas mi je 5ti dan pikanja, a sutra imam uzv! Jedva cekam, bas me zanima kakvo je stanje 😅
    MalaG, Pandapanda izgleda da smo sve kod iste dokt 😄 ja za sad isto imam samo pohvale za cijeli tim

MalaG
    30. Kolovoz 2022. 12:07

Cotton

Stela_M i Rainbow pikanje ide dobro, prvi dan sam bila malo nervozna, ali sve proslo super. Stvarno jednostavno, cak sam se i pitala jesam li sve dobro napravila kolko je dobro proslo 😂 danas mi je 5ti dan pikanja, a sutra imam uzv! Jedva cekam, bas me zanima kakvo je stanje 😅
    MalaG, Pandapandaizgleda da smo sve kod iste dokt 😄 ja za sad isto imam samo pohvale za cijeli tim

I meni je prvi dan pikanja bio katastrofa, a kasnije je bilo sve super.😅 Evo, meni je danas 6. I isto idem sutra opet na UZV i radoznala sam. Jako. 
    Stvarno su svi užasno dragi.🙈☺️
    Nadam se da će sve biti dobro na UZV i da se kreće u dobrom smjeru.🤞🤞 Svakako nam javi rezultate! Jel ti to sad prvi postupak?

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Mishmash
    30. Kolovoz 2022. 12:15

Medic29

Sa neprohodnim jajovodima si prirodno ostala trudna? Wooow to je jako lijepo za cuti❤ Kod mene je dijagnoza neprohodni jajovodi i rekli su mi da su sanse doslovno nikakve za prirodnu trudnocu

I meni su to rekli, u stilu da se ni ne trudim prirodno ostat trudna, i da naravno postoji veliki rizik od vanmatericne i sad u 10 mj idem na konzultacije da vidim sto je dr. Odlucila i da li ih treba operirat tj. uklonit 🤷🏼‍♀️

🙋🏼‍♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
    🙋🏼‍♂️1995. Normozoospermia
    🔸Petrova/IVF
    🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
    🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
    1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
    🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
    Bemfola 225,

Mishmash
    30. Kolovoz 2022. 12:22

Rainbow hvala na suportu🥰 znam da to nije puno vremena i da ce proc brzo ali glava je cudo 😂😂 kako si ti, jesi odmorila na go? I slazem se s tobom, i mi smo takoder otvoreno pricali o nasem problemu jer po meni tu nema nista sramotno, ali naravno ako je nekome lakse da zadrzi za sebe razumijem 
    Panda sretno 🥰🥰
    Maree zao mi je, drzi se i odmori glavu 😔🥰

Sve ostale zene dobro dosle na forum i jos brze otisle sa najljepsim vijestima...tu stvarno ima ogromna kolicina podrske tako da se nikad necete osjecat same pa makar samo i citale 🥰❤️💪

🙋🏼‍♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
    🙋🏼‍♂️1995. Normozoospermia
    🔸Petrova/IVF
    🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
    🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
    1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
    🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
    Bemfola 225,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.