Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    29. Kolovoz 2022. 21:41

Stela_M

Sunny_🐣

Stela_M

Sunny baš mi je drago što si se javila 😊 kako si mi ti? 🤗❤️❤️

Super sam 🥰 konacno na porodiljnom, uzivamo, rastemo i sitno brojimo 🙊
    Kako su ti zamrznuti 🐧? Po 2 ili po 1?

Ajme meni je proletilo vrijeme 🙈 još malo I stiže treći član 🤗 smrznuli smo 1 + 1 + 2 + 2 + 2 dogovorili smo se s dr da vraćamo prvo jednu najbolju blasticu pa je njegov prijedlog ako ne uspije da onda probamo s dvije pa ćemo tako probati 🙈🤭

Odlicno, svida mi se plan 🥰🥰🥰 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Butterfly 🦋
    29. Kolovoz 2022. 21:48

J_Lo

Tikvica a pošto radim u školici, planiram odraditi do kad budem mogla jer nemam puno sati. Sad sno još u turizmu pa čekam da to završi, onda kao da je počeo godišnji. Zime na otoku su zakon 😁 Planirala sam skroz prvo polugodište odraditi ako bude sve ok.
    Drago mi je da ti ide na bolje. Malo po malo pa ćemo s tobom navijati.
    J_B a stvarno, da ti nije mogao dati da izvadiš sve pa da bideš mirna… Žao mi je da ćeš toliko čekati ali brzo će to 🤞
    Kachusa, Stela, Sunny ma nema na čemu ☺️😘
    Stela još malo po 🐧🐧😍🤞
    Avocado sretno sutra 😘
    MalaG da, uvijek je taj prvi i postupak probni dok ne vide kako ćeš reagirati. Ali ne otpisuj ništa, držimo 🤞 i pratimo..
    ..
    Cure drago mi je da ste pronašle podršku na forumu i pišite što god vam je na duši. Stresno je kroz to prolaziti i još je dodatan stres to skrivati. Zato opalite ovdje po forumu. 😘
    Mi nismo skrivali i otvoreno sam govorila svima o tome i govorim i dalje, i drago mi je jer su se dva para odlučila zbog toga na ivf. Jedna je prija ostala odmah trudna. Nakon tri godine ničega. A oni u čijim mislima je to sramota, e njima treba govoriti o tome i odgovarati po 10 puta na njihova "glupa" pitanja. Ali to sam ja, ipak radim u školi pa i tako volim tumačit ljudima. 😂😂

Drago mi je da ima i vas koje cete javno rec da je sve ovo ok i normalno, i pobit sve tabu tebe i predrasude, ja ne znam nikog osobno da su prosli mpo pa mi se zato tesko i otvorit prva. Al samo sirite🤗 za nas🤍

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Butterfly 🦋
    29. Kolovoz 2022. 21:50

Stela_M

Mare18 žao mi je 🥺 ne piše ti koliki ti je amh kako to da je samo jedna js je si to išla u prirodni postupak ili?
    Dupla Panda 🤭 nadam se da ćeš si uspjeti sve poslagati da ti paše zbog posla 🤞😚

Moze i DuplaPanda , svida mi se 😅 hvala!

Mare18, samo naprijed i pozitivno, uz tebe smo🤍

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Stela_M
    29. Kolovoz 2022. 21:52

Sunny_🐣

Stela_M

Sunny_🐣

Stela_M

Ajme meni je proletilo vrijeme 🙈 još malo I stiže treći član 🤗 smrznuli smo 1 + 1 + 2 + 2 + 2 dogovorili smo se s dr da vraćamo prvo jednu najbolju blasticu pa je njegov prijedlog ako ne uspije da onda probamo s dvije pa ćemo tako probati 🙈🤭

I ti si vraćala jednu mrvicu možda i meni upali 😁 ma samo da više ne moram u stimulaciju i ja sretna baš me izmučila ovaj mj 🤷‍♀️🙈❤️❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Sunny_🐣
    29. Kolovoz 2022. 21:57

Stela_M

Sunny_🐣

Stela_M

Sunny_🐣

Stela_M

I ti si vraćala jednu mrvicu možda i meni upali 😁 ma samo da više ne moram u stimulaciju i ja sretna baš me izmučila ovaj mj 🤷‍♀️🙈❤️❤️❤️

Ti ces morat u novu stimulaciju jedino ako mislis i protivnicku momcad rodit 🤣

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Stela_M
    29. Kolovoz 2022. 22:07

Sunny_🐣

Stela_M

Sunny_🐣

Stela_M

Sunny_🐣

Stela_M

Ti ces morat u novu stimulaciju jedino ako mislis i protivnicku momcad rodit 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 je si me sada nasmijala, umirem 🤣🤣❤️❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Kacusha
    30. Kolovoz 2022. 05:59

Panda sretno na histero i ne boj se meni nije bilo strasno ❤️ Nalaz biopsije je za nekih2, 3tj a odmah ti vidi stanje maternice. 👍
    Stela evo malo cu cekati, iako ce mi postupak vec zapoceti dok dobijem nalaz 😁 Kad tebi pada menga?
    Mare zao mi je zbog testa 💔 Hrabro dalje 💕

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Thongtm
    30. Kolovoz 2022. 06:04

nạp tiền fb88: https://nhacaicacuoc.com/nap-tien-fb88/
    rút tiền fb88: https://nhacaicacuoc.com/rut-tien-fb88/

Garawa¤
    30. Kolovoz 2022. 06:24

mareee.18

Ej curke, evo napokon sam.se.odvazila napraviti test, nazalost negativan je, cak se ni ne nazire crtica, jos za dva dana vadim betu ali posto je danas 9ti dpt mislim da je to to.

Žao mi je zbog testića.. 
    Čekamo betu 🤞🤞

Što se tiče postupka i bolovanja..
    Prošli postupak sam bila na GO i nitko ništa nije znao..
    Ovaj sam se odlučila reći šefici.. bez obzira jer sam tek u 3 mj.ovdje počela raditi.. jer je divna žena a bome ja nisam tip koji može lagati.. da je situacija drugačija i drugačiji kolektiv možda bi i mogla.. 
    Reakcija je bila dobra, poželjela mi je svu sreću, slobodne dane rekla da uzimam kako mi treba i da ne brinem ništa.. 
    Za sada nisam ništa koristila.. ok se osjećam.. na poslu nije pretesko i malo se pazim.. odlučila sam se raditi da mi vrijeme brže prođe a i jer sam se prošli puta uvjerila da odmaranje i "čuvanje" ne mora uroditi plodom.. bitnije mi je da zdrav razum sačuvam 😁

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    30. Kolovoz 2022. 07:54

Kaya se nadovezem na Stelu ja sam jedna od tih koje je spimenula nakon 5 godina neuspjeha dijagnoze neprohonih jajovoda i par transfera dobila sam u 12 mj koronu.Nasopana svakakvim vitaminima (zbog postupka )NECJEPLJENA lakse sam prebolila koronu i najbitnije od svega PRIRODNO SAM OSTALA TRUDNA 🥴.Znam jos osobno dvije cure koje su zacele pod koronom tako da nemora znacit da te korona zeznula 🙏❤️zelim ti srecu na tvom putu ⚘️

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.