Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    30. Kolovoz 2022. 12:53

Pozdrav curke, ne stignem vas pratiti, jer su nas već počeli mučiti grčići, pa malo plačemo, puno kakamo i papamo. Navikavamo se na ne spavanje i na ludi ritam. Šaljem vam slikicu moga medenka: https://ibb.co/8xJps0D
    Puse svima 😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

J_Lo
    30. Kolovoz 2022. 13:08

Rainbow_Hope 🌈

Pandapandadobrodošla! Javi se ako budeš imala kakvih konkretnih pitanja, ja ti samo mogu reći da si u dobrim rukama kod dr. B. ❤️
    MalaGne slažem se ovaj put sa Stelom, to je standardna školska doza Menopura za tvoj AMH i godine, meni se zadnji put na punoj dozi (225) na prvom uzv diglo 5 antralaca, na kraju su aspirirali 8 js, sve se to još stigne pokrenuti, zato jesu česti pregledi da se može modificirati doza. I inače svi kažu da je prvi postupak probni da se vidi kako tvoje tijelo reagira na lijekove; tvoje stanice su sigurno super kvalitetne s obzirom na godine
    j_bdakle, nisi nešto puno saznala kod hematologa, samo nek što brže prođe čekanje 🤗
    stelaodlično da se kod tebe sve smirilo i brzo ideš po svoje igrače (za momčad, jel 🤭)
    kacushanadam se da će vas brže iznenaditi rezultatima 🤞
    Pandasretno danas, javi kako je prošlo! ❤️
    sunnyhvala ti na trudu s listama dosad i pusa maloj ✨
    malenadržimo fige za sutra 🤞
    J_Loi mi smo otvoreno govorili o svemu jer mislimo da je važno dizati svijest o tome, sad smo podrška nekim parovima koji kreću uskoro u postupak 🤗
    kayažao mi je zbog biokemijske i sretno dalje 🤞slažem se sa Stelom da ne mora značiti da je od korone, našaDomLeonje dokaz 🤗

A   kako je prošao tvoj ultrazvuk?
    Drago mi je da ste se odmorili ☺️ali malo nam jesi falila ovdje, 😁

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

J_Lo
    30. Kolovoz 2022. 13:09

⭐ Miss_Ivy ⭐

Pozdrav curke, ne stignem vas pratiti, jer su nas već počeli mučiti grčići, pa malo plačemo, puno kakamo i papamo. Navikavamo se na ne spavanje i na ludi ritam. Šaljem vam slikicu moga medenka: https://ibb.co/8xJps0D
    Puse svima 😘

Presladak je 😍 kako si ti? 

🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    [/url

J_Lo
    30. Kolovoz 2022. 13:11

Baltothehusky

Pozdrav cure ☺️

Nova sam na forumu i imam jedno pitanje. Ovaj ciklus sam bila u stimuliranom postupku i aspiracijom je dobiveno 10js. Sutra bi trebala Ici na transfer ali me brine jer mi se drugi dan od aspiracije trbuh nabujao i bio je bolan. Ja se trudim sto vise mirovati i piti sto vise vode i svakim danom mi je sve bolje. Trbuh me trenutno samo malo zateže i splasnuo je, nije vise napuhnuti. Da li je to normalno, hoću li moći na transfer ili je doslo do hiperstimulacije i nece biti nista od transfera?

Ja sam nakon apsiracije u bolnici završila jednu noć, tri dana nisam mogla sjediti, bilo je jako bolno, i dosta sam bila napuhana. Ali isto se odvio transfer po planu. Ali kao što su ti cure rekle, i da se odgodi za jedan mjesec, ništa zato :) 
    Sretno sutra! 

[/url

Cotton
    30. Kolovoz 2022. 13:17

MalaG

I meni je prvi dan pikanja bio katastrofa, a kasnije je bilo sve super.😅 Evo, meni je danas 6. I isto idem sutra opet na UZV i radoznala sam. Jako.
    Stvarno su svi užasno dragi.🙈☺️
    Nadam se da će sve biti dobro na UZV i da se kreće u dobrom smjeru.🤞🤞 Svakako nam javi rezultate! Jel ti to sad prvi postupak?

Da, prvi postupak... 
    Znaci mi smo tu po danima, pratimo se 🙃
    Daa, i ja jedva cekam sutra uzv da vidimo kaj se dogadja.. drzim nam fige, i svima ostalima da sve ide po planu 🍀🍀

J_Lo
    30. Kolovoz 2022. 13:19

Pandapanda

J_Lo

Tikvica a pošto radim u školici, planiram odraditi do kad budem mogla jer nemam puno sati. Sad sno još u turizmu pa čekam da to završi, onda kao da je počeo godišnji. Zime na otoku su zakon 😁 Planirala sam skroz prvo polugodište odraditi ako bude sve ok.
    Drago mi je da ti ide na bolje. Malo po malo pa ćemo s tobom navijati.
    J_B a stvarno, da ti nije mogao dati da izvadiš sve pa da bideš mirna… Žao mi je da ćeš toliko čekati ali brzo će to 🤞
    Kachusa, Stela, Sunny ma nema na čemu ☺️😘
    Stela još malo po 🐧🐧😍🤞
    Avocado sretno sutra 😘
    MalaG da, uvijek je taj prvi i postupak probni dok ne vide kako ćeš reagirati. Ali ne otpisuj ništa, držimo 🤞 i pratimo..
    ..
    Cure drago mi je da ste pronašle podršku na forumu i pišite što god vam je na duši. Stresno je kroz to prolaziti i još je dodatan stres to skrivati. Zato opalite ovdje po forumu. 😘
    Mi nismo skrivali i otvoreno sam govorila svima o tome i govorim i dalje, i drago mi je jer su se dva para odlučila zbog toga na ivf. Jedna je prija ostala odmah trudna. Nakon tri godine ničega. A oni u čijim mislima je to sramota, e njima treba govoriti o tome i odgovarati po 10 puta na njihova "glupa" pitanja. Ali to sam ja, ipak radim u školi pa i tako volim tumačit ljudima. 😂😂

Drago mi je da ima i vas koje cete javno rec da je sve ovo ok i normalno, i pobit sve tabu tebe i predrasude, ja ne znam nikog osobno da su prosli mpo pa mi se zato tesko i otvorit prva. Al samo sirite🤗 za nas🤍

Ma jasno je da se netko ne želi o tome otvoriti. To je u potpunosti privatna i osobna stvar, i ako vam je lakše to držati za sebe, neka tako i ostane.
    Osobno poznajem već jako puno parova koji su putem mpo dobili bebu, ili su se na neki način "mučili" na tom putu, i zato smatram da se to treba u potpunosti  kao tema normalizirati. I sami sebe prvo moramo  uvjeriti da to nije niti sramota, niti neuspjeh, nego put koji neki od nas prolaze, i tužno je kad te još usred svega toga okolina osuđuje.
    A vi samo hrabro, imate jedan drugog 👍

[/url

J_Lo
    30. Kolovoz 2022. 13:20

Stela_M

JLo ženo ti si ko na baterije navijena nema kod tebe "labavo " 🤭🤭 nadam se da će ti plan ići kako si ti sebi zamislila 😁🤗🤗 eh da ja uskoro idem po svoju zamrznutu djecu 🤣🤣kratko se vraćam na posao i onda opet bolovanje 🤣🤣 šefovi će biti oduševljeni 😁🤭❤️❤️

Ljeti moram biti, Zimi spavam zimski san 😂
    Ma šta te briga, to je tvoje pravo 😁😘

[/url

MalaG
    30. Kolovoz 2022. 13:31

⭐ Miss_Ivy ⭐

Puse svima 😘

Iskrene čestitke! Bebač je presladak!🥰🤗 Brzi ti oporavak želim i da uživate u svakom trenutku. Nadam se da se budete brzo uhodali u novi ritam.☺️🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

MalaG
    30. Kolovoz 2022. 13:33

Cotton

MalaG

I meni je prvi dan pikanja bio katastrofa, a kasnije je bilo sve super.😅 Evo, meni je danas 6. I isto idem sutra opet na UZV i radoznala sam. Jako.
    Stvarno su svi užasno dragi.🙈☺️
    Nadam se da će sve biti dobro na UZV i da se kreće u dobrom smjeru.🤞🤞 Svakako nam javi rezultate! Jel ti to sad prvi postupak?

Da, prvi postupak…
    Znaci mi smo tu po danima, pratimo se 🙃
    Daa, i ja jedva cekam sutra uzv da vidimo kaj se dogadja.. drzim nam fige, i svima ostalima da sve ide po planu 🍀🍀

Isto kao i nama. Pratimo se po danima, da. 🥰☺️ I ja držim fige! 🤞🤞 Javi kak je prošlo. 😃

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Flowerson 🌸
    30. Kolovoz 2022. 13:37

Obavila sam pregled i konzultacije za FET. Ciste više nema, sve izgleda uredno i konačno me ništa ne boli. 😃 Ponovit ćemo sve hormone 3.dan ciklusa i ako je sve ok, idemo u FET u sljedećem ciklusu. 
    Ići ću ovih dana kontrolirati vitamin d, ne vjerujem da mi je nizak sad nakon ljeta. Koliko mislite da bi minimalno trebao biti?

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.