Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    30. Kolovoz 2022. 08:43

Kacusha

Panda sretno na histero i ne boj se meni nije bilo strasno ❤️ Nalaz biopsije je za nekih2, 3tj a odmah ti vidi stanje maternice. 👍
    Stela evo malo cu cekati, iako ce mi postupak vec zapoceti dok dobijem nalaz 😁 Kad tebi pada menga?
    Mare zao mi je zbog testa 💔 Hrabro dalje 💕

Možda dođu i prije nalazi 🤞🤞❤️  joj to kod mene nema pravila ajmo reći da vještica treba doći sredinom mjeseca 🙈🤭

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

MalaG
    30. Kolovoz 2022. 09:52

Pandapanda

MalaG

Pandapanda

Uh vama je jos kompliciranije puno za to zadrzat za sebe, mi smo iz zg pa samo ulazak u zgradu zajedno je kritican 😅 al bas to, kad znas za koga to radis , nista nije tesko🤍
    Raspitat cu se sve sutra jos vezano i uz te preporuke za mirovanje, hvala na savjetima☺️ Sretno !

Hvala! Sretno i vama.🥰🤞
    Kod koje ste doktorice?

kod dr. Bračun,vi? Nisam ju trazila nego smo ju tako dobili na prvim konzultacijama :) iskustva?

I mi smo kod nje. ☺️ Za sad samo riječi pohvale. Jako je stručna kao dr, i draga kao osoba. Možete otvoreno s njom pričati o svemu i sve će vam reći. Sretno danas!🤞🥰

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Rainbow_Hope 🌈
    30. Kolovoz 2022. 10:00

Evo ja se trudim malo pohvatati zaostatke nakon godišnjega  🤭
    Mishmash, Dreamer iskoristite čekanje maksimalno da se posvetite sebi, dosta dugo to izgleda i znam koliko čekanje izluđuje, ali na kraju se okrene za čas ❤️
    Avocado, Linda86, Stela evo, napunili smo baterije na go, jučer krenuli punom parom raditi, ali tako mi bar vrijeme brže prolazi 🤭
    cotton kakvo je stanje, kako ide pikanje?
    medic još malo i krećeš 🤗 jesi uzbuđena? 
    Monolena dobro da su našli uzrok i da je hematom tako smješten. Ja probiotike pijem cijelo vrijeme postupaka i sad u trudnoći, baš sam se prošli tjedan prebacila s Biokulta na Omnibiotic Pandu, on je dobar za razvoj imunološko sustava kod bebica ❤️
    garawa pupo, kako se ti osjećaš? kad će test? Ja sam se isto odmah (45 minuta) nakon prošlog transfera vratila na posao i bio je uspješan 🤞
    annboleyn kad bi trebala dobiti?
    La3arica ja sam na Menopur super reagirala i on je odličan za nizak AMH 🤞
    Lucy jesi uzbuđena za preksutra? Vraćate oba?
    anii208 poslala sam ti knjigu :)
    Ana dobro da si provjerila zbog svojeg mira, tako sam i ja, super da je sve dobro s bebicom ❤️ imate ime?
    Tina urinoinfekcije su stvarno česte u trudnoći, i ja imam malo povišene leukocite pa ću sutra napraviti urinokulturu, iako nemam nikakvih simptoma... bitno da je bebolina dobro ❤️
    Mimica91 dobro došla! Mislim da u bilo kojoj MPO ustanovi možete napraviti spermiogram...
    J_Lo hvala ti za liste ❤️❤️❤️❤️
    mareee žao mi je za test 😪
    tikvice drago mi je čuti da kod tebe konačno ide na bolje ❤️ ja sam nakon missed ab-a dobila prvu menstruaciju 32. dan i od sljedeće su mi se vratili moji uobičajeni kratki ciklusi 24-26 dana, brzo ćeš ti u nov postupak 🤗😘

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Rainbow_Hope 🌈

Pandapanda dobrodošla! Javi se ako budeš imala kakvih konkretnih pitanja, ja ti samo mogu reći da si u dobrim rukama kod dr. B. ❤️
    MalaG ne slažem se ovaj put sa Stelom, to je standardna školska doza Menopura za tvoj AMH i godine, meni se zadnji put na punoj dozi (225) na prvom uzv diglo 5 antralaca, na kraju su aspirirali 8 js, sve se to još stigne pokrenuti, zato jesu česti pregledi da se može modificirati doza. I inače svi kažu da je prvi postupak probni da se vidi kako tvoje tijelo reagira na lijekove; tvoje stanice su sigurno super kvalitetne s obzirom na godine
    j_b dakle, nisi nešto puno saznala kod hematologa, samo nek što brže prođe čekanje 🤗
    stela odlično da se kod tebe sve smirilo i brzo ideš po svoje igrače (za momčad, jel 🤭)
    kacusha nadam se da će vas brže iznenaditi rezultatima 🤞
    Panda sretno danas, javi kako je prošlo! ❤️
    sunny hvala ti na trudu s listama dosad i pusa maloj ✨
    malena držimo fige za sutra 🤞
    J_Lo i mi smo otvoreno govorili o svemu jer mislimo da je važno dizati svijest o tome, sad smo podrška nekim parovima koji kreću uskoro u postupak 🤗
    kaya žao mi je zbog biokemijske i sretno dalje 🤞slažem se sa Stelom da ne mora značiti da je od korone, naša DomLeon je dokaz 🤗

4/21 Missed ab
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔

MalaG

JLo sad kad ste to spomenule i kad razmislim, a ima smisla, da. Sve mi reagiramo drugačije i tijelo ne daje iste odgovore na stimulaciju. Ostajemo pozitivni do kraja i nadamo se najboljem pa ćemo vidjeti razvoj situacije.🤞☺️
    Sretno svima dalje s postupcima/konzultacijama.🥰🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Ana_
    30. Kolovoz 2022. 10:09

Rainbow ma da ipak sam išla pa da budem na miru. Danas taman imam pregled u bolnici, anomaly scan (bar mislim) I tako to, pa ću taman dobiti još info.
    Malo me muči što opet moram na utrogestan, I ako sam dobro razumjela dr na hitnoj, do 32-33 tt. Ali preživjet ću sve ❤️
    Još ne znamo ime, imamo nekoliko, muž vuče na svoju stranu, ja bih skroz nešto drugo.
    Nego, cure, kakav vam je stav o imenima, kad biste dali ime koje je netko od vaših bližih već dao (u našem slučaju kumovi). Meni to baš nije nešto napeto, a muž bi baš to ime 🤣
    Na kraju će vjerojatno tako i biti 😂

Rainbow_Hope 🌈
    30. Kolovoz 2022. 10:43

Ana meni je doktor na hitnoj prepisao Duphaston i kad sam nazvala svojeg doktora da mi napišu, on mi je rekao nek pričekam taj dan i ako se krvarenje ne ponovi, da ne uzmem. Meni su doslovno bile samo žilice, nije bilo pravo krvarenje, i otad se nije nikad pojavilo, tako da nisam na kraju uzimala. Oni jednostavno na svaku pojavu krvi daju Utrogestane, a oni imaju smisla tako kasno samo ako je cerviks skraćen, ne znam kako je tebi. 
    Što se tiče imena, ja se ne bih s tim opterećivala, mojoj najboljoj frendici je krizmana kuma dala isto ime djetetu koje je ona htjela, nisu od njega odustali 🤷‍♀️
    MalaG evo, ja ti samo mogu još dodati da sam ja prezadovoljna s načinom na koji rade u B+, sve se radi po najnovijim smjernicama, a dr. B. ako nije poludjela uz mene i moje tisuću i jedno pitanje u stilu: ali ja sam pročitala članak u kojem piše xy, onda nikad neće 🤭Stvarno su se maksimalno trudili, mijenjali pristupe, embriologica je odlična, a za sestre nemam riječi i ne mogu ih dovoljno nahvaliti kako su to divna bića ❤️ 

4/21 Missed ab
    11/2024 FET 💔

• Medic29
    30. Kolovoz 2022. 10:51

Tikvica

Domleon, dobro sam, guram, svakim danim sve bolje 😊
    J_Lo, da, mislim da ce za 5-6 tjedana biti to sve ok i da se mogu sa kirurga prebaciti na mpo 😁 kako si ti?
    Cottondobrodosla i sretno 🤞🏻🍀
    Jb to je bilo brzo 💪🏻🥳🥳🥳
    Medic sretno 🥰
    Monolena❤️🙏Malenasretno, sve ce biti dobro, javljaj nam se 🥰🙏😘Garawapupiceee, sretno i nek se dobro prime🥰 jesi pojela krumpirice 🤭
    Linda86 hvala ti draga, bit ce to sve dobro , hvala na podrsci🥰 kako si ti?
    Lucy sretnooooo🤞🏻🍀
    Tina sretno ljube danas 🥰 kako se osjecas?

Curke nakon miss ab kakva vam je bila situacija sa ciklusima? Kod mene vise nema nikakvog pravila.
    Na pocetku su mi rekli da cu prokrvariti tek nakon 40 dana sto i je bilo tako ali sam ja i prije toga imala neki izljev.
    Pa onda nakon vjestice opet prokrvarila nakon 15 dana, pa sad kasni vec 10 dana, vise uopce ne znam nista 🙈
    Na zadnjem pregledu su mi rekli da je samnom sve u redu i sto se tice toga da vec mogu po novu bebu.
    Nakon kolko su se vama unormalili ciklusi?
    I da, inace je sve bilo u dan tocno…

Svim ostalim curkama saljem puse i zagrljaje, 9 i 10 mjesec ce biti napeti i prepuni dobrih vijesti❤️😘

Ja sam nazalost sva puta prosla sa kiretazom. Kod mene nije bilo krvarenja nikakvog. Ali ciklus sam dobila oba puta tek nakon nekih 40-etak dana

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

Balto
    30. Kolovoz 2022. 10:54

Pozdrav cure ☺️

Nova sam na forumu i imam jedno pitanje. Ovaj ciklus sam bila u stimuliranom postupku i aspiracijom je dobiveno 10js. Sutra bi trebala Ici na transfer ali me brine jer mi se drugi dan od aspiracije trbuh nabujao i bio je bolan. Ja se trudim sto vise mirovati i piti sto vise vode i svakim danom mi je sve bolje. Trbuh me trenutno samo malo zateže i splasnuo je, nije vise napuhnuti. Da li je to normalno, hoću li moći na transfer ili je doslo do hiperstimulacije i nece biti nista od transfera?

💃28 🕺28
    VV, AMH 60.4
    1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
    2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9

• Medic29
    30. Kolovoz 2022. 11:05

Baltothehusky

Pozdrav cure ☺️

Nova sam na forumu i imam jedno pitanje. Ovaj ciklus sam bila u stimuliranom postupku i aspiracijom je dobiveno 10js. Sutra bi trebala Ici na transfer ali me brine jer mi se drugi dan od aspiracije trbuh nabujao i bio je bolan. Ja se trudim sto vise mirovati i piti sto vise vode i svakim danom mi je sve bolje. Trbuh me trenutno samo malo zateže i splasnuo je, nije vise napuhnuti. Da li je to normalno, hoću li moći na transfer ili je doslo do hiperstimulacije i nece biti nista od transfera?

Kod mene je poslije svake aspiracije trbuh bio napuhan i bolilo me,plus uvecani jajnici. Nijednom nisam imala hiperstimulaciju ili prekid transfera. Neznam kako kod drugih cura ali ja mislim da se nemoras brinut. 

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.