Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana_
    29. Kolovoz 2022. 20:14

MalaG

Cotton

Sta se tice toga, niti mi nismo nikome rekli. A ovaj tjedan cu morati reci sefici na poslu s obzirom da mi sljedeci tjedan treba biti aspiracija. Mislila sam ne reci nista jer imam slobodne dane koje inace mogu koristiti kad hocu, ali naravno da sljedeca dva tjedna nebi kao trebali koristiti jer je kolegica na go i pokrivamo se… Ali kod mene je uvijek tako 😅

Nadam se da imaš dobru šeficu kao Anai da neće stvarati probleme!😉 Držiđo fige da sve super prođe!🤞🥰

I još na kraju čim sam rekla da sam trudna i da bih odmah ostala na komplikacijama, kaže naravno, pa nećeš sad riskirati. Najbolji šef ikad. 

Što se tiče bolovanja, ja nisam uzimala. Samo slobodne dane za folikulometrije i aspiraciju i transfer, i nakon aspiracije 1 dan sam još bila kući jer radim dosta naporan fizički posao. Nakon transfera sam radila još 15tak dana, nakon bete otvorila komplikacije i ostala kući. 

Butterfly 🦋
    29. Kolovoz 2022. 20:19

Aha ok onda, hvala na info! Uredski mi je posao tako da ako uspijem te kriticne dane dogovorit od doma ili bolovanje (izmislit neki razlog) to bi trebalo bit ok😌 nebi htjela ni sa sef sazna jer nam je ful tracerska firma ne vjerujem im :( 

Stela_M

A gle ovisi o tvom poslu ako nemaš fizički težak posao onda najčešće žene uzmu od aspiracije do bete pak s druge strane uzv je najčešće ujutro to znači kašnjenje na posao isto tako ovisi kakvo imaš radno vrijeme ako se pikaš recimo u 17 h jel stigneš s posla doći doma na vrijeme, igra ti sve to ulogu, e onda dolazimo na onaj dio da je sve stvar kakvog imaš socijalnog ginića i jel možeš vidjeti da ti mpo dr napiše poštedu od posla.. ja od prvog dana pikanja odem na bolovanje zbog posla, nezgodnih smjena i svega drugoga..

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Butterfly 🦋
    29. Kolovoz 2022. 20:23

MalaG

Razumijem te skroz. Mi smo sad u Zgb, iako nitko ne zna. Skrivamo se po gradu kao da smo na tajnom zadatku da nas slučajno netko nebi vidio. Obzirom na vremensku razliku, moramo paziti kada se čujemo sa svojima da nebi posumnjali. Toliko stvari oko kojih treba biti oprezan, ali sjetiš se zašto to radiš i stvarno nije teško.🥰
    Ja sam, recimo, na bolovanju kroz cijeli postupak, ali iz razloga jer drugačije nismo mogli iskombinirati. A koliko sam shvatila i pročitala, preporuka je mirovati na dan punkcije i dan poslije ukolilo je bilo bolno. Za folikulometrije nema potrebe uzimati slobodno ako možete organizirati termine da vam se ne poklapaju sa radnim vremenom, a za dan transfera preporučuju da se bavimo svim uobičajenim stvarima. Jedino treba izbjegavati teže fizičke napore i dizanje težih stvari. Ako sam nešto fulala ili zaboravila, neka me cure isprave.🙈

Uh vama je jos kompliciranije puno za to zadrzat za sebe, mi smo iz zg pa samo ulazak u zgradu zajedno je kritican 😅 al bas to, kad znas za koga to radis , nista nije tesko🤍
    Raspitat cu se sve sutra jos vezano i uz te preporuke za mirovanje, hvala na savjetima☺️  Sretno ! 

Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

MalaG
    29. Kolovoz 2022. 20:23

Pandapanda

Aha ok onda, hvala na info! Uredski mi je posao tako da ako uspijem te kriticne dane dogovorit od doma ili bolovanje (izmislit neki razlog) to bi trebalo bit ok😌 nebi htjela ni sa sef sazna jer nam je ful tracerska firma ne vjerujem im :(

Stela_M

A gle ovisi o tvom poslu ako nemaš fizički težak posao onda najčešće žene uzmu od aspiracije do bete pak s druge strane uzv je najčešće ujutro to znači kašnjenje na posao isto tako ovisi kakvo imaš radno vrijeme ako se pikaš recimo u 17 h jel stigneš s posla doći doma na vrijeme, igra ti sve to ulogu, e onda dolazimo na onaj dio da je sve stvar kakvog imaš socijalnog ginića i jel možeš vidjeti da ti mpo dr napiše poštedu od posla.. ja od prvog dana pikanja odem na bolovanje zbog posla, nezgodnih smjena i svega drugoga..

Eto, stvarno su drugačija iskustva i situacije. Iskreno se nadam da ćeš uspjeti sve izorganizirati i da ti neće biti komplikacija putem!🤞🥰

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

MalaG
    29. Kolovoz 2022. 20:31

Pandapanda

MalaG

Razumijem te skroz. Mi smo sad u Zgb, iako nitko ne zna. Skrivamo se po gradu kao da smo na tajnom zadatku da nas slučajno netko nebi vidio. Obzirom na vremensku razliku, moramo paziti kada se čujemo sa svojima da nebi posumnjali. Toliko stvari oko kojih treba biti oprezan, ali sjetiš se zašto to radiš i stvarno nije teško.🥰
    Ja sam, recimo, na bolovanju kroz cijeli postupak, ali iz razloga jer drugačije nismo mogli iskombinirati. A koliko sam shvatila i pročitala, preporuka je mirovati na dan punkcije i dan poslije ukolilo je bilo bolno. Za folikulometrije nema potrebe uzimati slobodno ako možete organizirati termine da vam se ne poklapaju sa radnim vremenom, a za dan transfera preporučuju da se bavimo svim uobičajenim stvarima. Jedino treba izbjegavati teže fizičke napore i dizanje težih stvari. Ako sam nešto fulala ili zaboravila, neka me cure isprave.🙈

Uh vama je jos kompliciranije puno za to zadrzat za sebe, mi smo iz zg pa samo ulazak u zgradu zajedno je kritican 😅 al bas to, kad znas za koga to radis , nista nije tesko🤍
    Raspitat cu se sve sutra jos vezano i uz te preporuke za mirovanje, hvala na savjetima☺️ Sretno !

Hvala! Sretno i vama.🥰🤞
    Kod koje ste doktorice?

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Butterfly 🦋
    29. Kolovoz 2022. 20:37

MalaG

Pandapanda

Raspitat cu se sve sutra jos vezano i uz te preporuke za mirovanje, hvala na savjetima☺️ Sretno !

Hvala! Sretno i vama.🥰🤞
    Kod koje ste doktorice?

kod dr. Bračun,vi? Nisam ju trazila nego smo ju tako dobili na prvim konzultacijama :) iskustva?

• Sunshine 🌞
    29. Kolovoz 2022. 20:38

Ej curke, evo napokon sam.se.odvazila napraviti test, nazalost negativan je, cak se ni ne nazire crtica, jos za dva dana vadim betu ali posto je danas 9ti dpt mislim da je to to.

👸 31 🤵41
    AMH - 6.4
    Astenotheratozoospermia
    1. put 8/22 3j.s., 1 oplođena vraćena - BETa 0
    2. put 12/22 4j.s. - nijedna oplođena
    3.put 6/23 5.j.s., 1 oplođena, 3 dan vraćena ❌
    4.put 3/24 5.j.s., 1 oplođena, 3 dan vraćena, M stigla prije bete ❌️

J_Lo
    29. Kolovoz 2022. 20:57

mareee.18

Ej curke, evo napokon sam.se.odvazila napraviti test, nazalost negativan je, cak se ni ne nazire crtica, jos za dva dana vadim betu ali posto je danas 9ti dpt mislim da je to to.

Žao mi je 😘
    Čekamo još betu s tobom.
    Kakva je situacija kod tebe, jel ima šta smrzlića? 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

• Sunshine 🌞
    29. Kolovoz 2022. 21:01

J_Lo

mareee.18

Žao mi je 😘
    Čekamo još betu s tobom.
    Kakva je situacija kod tebe, jel ima šta smrzlića?

Nema, samo jedna zrela jajna stanica je bila, za 3mj ispocetka!

👸 31 🤵41
    AMH - 6.4
    Astenotheratozoospermia
    1. put 8/22 3j.s., 1 oplođena vraćena - BETa 0
    2. put 12/22 4j.s. - nijedna oplođena
    3.put 6/23 5.j.s., 1 oplođena, 3 dan vraćena ❌
    4.put 3/24 5.j.s., 1 oplođena, 3 dan vraćena, M stigla prije bete ❌️

Inna_92
    29. Kolovoz 2022. 21:09

Pandapanda recimo ja sam kroz stimulaciju i tijekom/nakon aspiracije iskoristila stari godišnji, to je bilo u ožujku.

Na transfer sam išla mjesec dana kasnije i onda sam se za one dane kad je bio UZV dogovarala sa svojim šefom da dođem kasnije pa odradim od 10 do 18, umjesto 7:30-15:30, ili sam si dogovarala popodnevne smjene. (Živim 100 km dalje od MPO klinike, bome sam se u tim danima naradila i navozila).

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.