Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    29. Kolovoz 2022. 17:52

Stela_M

Sunny baš mi je drago što si se javila 😊 kako si mi ti? 🤗❤️❤️

Super sam 🥰 konacno na porodiljnom, uzivamo, rastemo i sitno brojimo 🙊 
    Kako su ti zamrznuti 🐧? Po 2 ili po 1? 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MalaG
    29. Kolovoz 2022. 18:03

Stela_M & Kacusha (i ostale cure) hvala vam na podršci. I ja se nadam da će na kraju biti sve okej. 🤞🙏  Pokušavam ostati pozitivna i razmišljati na taj način, ali obzirom da smo suprug i ja odlučili ovo ostaviti za sebe i ne podijeliti ni sa kime, poprilično je teško. Na svu sreću doznala sam za ovaj Forum i stvarno je puno lakše ići kroz ovo putovanje uz riječi podrške svih vas! 🥰❤️🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Stela_M
    29. Kolovoz 2022. 18:06

Sunny_🐣

Stela_M

Sunny baš mi je drago što si se javila 😊 kako si mi ti? 🤗❤️❤️

Super sam 🥰 konacno na porodiljnom, uzivamo, rastemo i sitno brojimo 🙊
    Kako su ti zamrznuti 🐧? Po 2 ili po 1?

Ajme meni je proletilo vrijeme 🙈 još malo I stiže treći član 🤗 smrznuli smo 1 + 1 + 2 + 2 + 2 dogovorili smo se s dr da vraćamo prvo jednu najbolju blasticu pa je njegov prijedlog ako ne uspije da onda probamo s dvije pa ćemo tako probati 🙈🤭

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    29. Kolovoz 2022. 18:21

MalaG

Stela_M & Kacusha (i ostale cure) hvala vam na podršci. I ja se nadam da će na kraju biti sve okej. 🤞🙏 Pokušavam ostati pozitivna i razmišljati na taj način, ali obzirom da smo suprug i ja odlučili ovo ostaviti za sebe i ne podijeliti ni sa kime, poprilično je teško. Na svu sreću doznala sam za ovaj Forum i stvarno je puno lakše ići kroz ovo putovanje uz riječi podrške svih vas! 🥰❤️🤗

Teško je ali je isto tako bolje za vas i vašu psihu, moje mišljenje, jer su ljudi dns čudni neke stvari ne razumiju i postavljaju glupa pitanja iako svi kažu nema glupih pitanja ja tvrdim o da itekako ima🤭🤣🤣 sve što trebaš ili te zanima mi smo tu samo pitaj,znam koliko je mene teško bilo prije prvog postupka i ovaj forum me spasio jer je izvor informacija koje nam ove predivne lavice dijele ❤️❤️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Ana_
    29. Kolovoz 2022. 18:25

Ni mi nismo rekli nikome. Zapravo zna jedna moja prijateljica koja je isla sa mnom na 2 pregleda u zg kad muž nije mogao, i to je to.
    Ja i nemam problem s tim da ljudi znaju, možda bih nekome i mogla pomoći, ali muž nije htio i tako je ostalo, nisam se previše opirala.
    Zapravo, rekla sam i šefu na poslu jer mi je trebalo dosta slobodnih dana u to vrijeme, a kako je on uvijek fer i korektan prema meni, htjela sam i ja biti prema njemu.

Stela_M
    29. Kolovoz 2022. 18:30

Ana_

Ni mi nismo rekli nikome. Zapravo zna jedna moja prijateljica koja je isla sa mnom na 2 pregleda u zg kad muž nije mogao, i to je to.
    Ja i nemam problem s tim da ljudi znaju, možda bih nekome i mogla pomoći, ali muž nije htio i tako je ostalo, nisam se previše opirala.
    Zapravo, rekla sam i šefu na poslu jer mi je trebalo dosta slobodnih dana u to vrijeme, a kako je on uvijek fer i korektan prema meni, htjela sam i ja biti prema njemu

Nemam niti ja problem da netko zna ali je moj dragi po tom pitanju drugačiji od mene i njega živcira kada me svi ispituju jel uspjelo pa zna samo uži krug ljudi i nažalost šefovi na poslu koji su svima rekli ali ok ja nemma s tim problem 🤭

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

MalaG
    29. Kolovoz 2022. 18:37

Stela_M upravo zato smo i mi odlučili to ostaviti za sebe. Teško je samo po sebi, a da me još sa strane ispituju gluposti - pa poludila bih.
    Obzirom da ne živimo u Hrvatskoj, ja sam na poslu predala potvrdu o 'medicinskom zahvatu' koju mi je dala doktorica tako da baš nitko ne zna. Sreća je da suprug može raditi bilo gdje pa njemu nisu bile potrebne nikakve potvrde. I onda, obzirom da nemam ništa pametnije za raditi po cijele dane, samo razmišljam o glupostima i o svim mogućim razvojima situacija. i stvarno puno znači da sve cure/žene ovdje nesebično dijele svoja iskustva i pomažu nama manje iskusnima u ovom procesu.🥰🤗❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Malena88
    29. Kolovoz 2022. 18:40

MalaG

Bok cure, evo i mene s UZV-a. Od početnih 8 antralaca, trenutno smo na 3 veća folikula (10,12 i 13mm). Jučer sam si pikala Menopur 150iu, ali je dr to povećala na početnu dozu od 225iu obzirom da folikuli nisu rasli kako je očekivala. Uz to, krećem sa Cetrotidama večeras, a u srijedu se vraćam na UZV. Iskreno, zabrinuta sam obzirom na njenu reakciju (makar je ona rekla da nema mjesta brizi obzirom na moje godine). 🤯😩
    Da li je koja od vas bila u sličnoj situaciji te kako se na kraju odigralo?

A koji ti je dan bockanja?
    Meni je danas 9.dan i imam 5 ukupno, ali su veličine svi 17,18,19mm, vadili mi krv danas, tako da večeras dobivam štopericu i u srijedu punkcija. 
    Ja sam na gonalu 225 plus cetrotide 

💁‍♀️34 god. AMH- 13, IR, Siofor 500mg
    💁‍♂️41god. -normo
    Mama djevojčice🥰
    05.09. ET 2 blastice 🤞
    16.09. prokrvarila💔
    Idemo dalje u borbu nakon pauze🥰
    02/23. Stimulirani ciklus- Gonal 300, Cetrotide
    15.02 punkcija 5 oocita, 18.02 -ET jedne 🤞

• Ana_
    29. Kolovoz 2022. 18:48

Stela_M

Ana_

Zapravo, rekla sam i šefu na poslu jer mi je trebalo dosta slobodnih dana u to vrijeme, a kako je on uvijek fer i korektan prema meni, htjela sam i ja biti prema njemu

Nemam niti ja problem da netko zna ali je moj dragi po tom pitanju drugačiji od mene i njega živcira kada me svi ispituju jel uspjelo pa zna samo uži krug ljudi i nažalost šefovi na poslu koji su svima rekli ali ok ja nemma s tim problem 🤭

Pa to, nismo htjeli da itko išta pita. Samo još veći stres. Tako da nama ne zna nitko,ni obitelj ni prijatelji.
    Šef stvarno.nije nikome rekao, ali i znala sam da neće, lijepo sam ga zamolila neka ostane to među nama. Stvar je u tome da je mala firma gdje se svi znamo, a ja sam baš imala puno slobodnih dana i svima je bilo čudno 🤣
    Šef me još zvao nakon zahvata da provjeri kako sam, je li sve ok, da pita trebam li još koji slobodan dan.. 

MalaG
    29. Kolovoz 2022. 18:53

Malena88

MalaG

Bok cure, evo i mene s UZV-a. Od početnih 8 antralaca, trenutno smo na 3 veća folikula (10,12 i 13mm). Jučer sam si pikala Menopur 150iu, ali je dr to povećala na početnu dozu od 225iu obzirom da folikuli nisu rasli kako je očekivala. Uz to, krećem sa Cetrotidama večeras, a u srijedu se vraćam na UZV. Iskreno, zabrinuta sam obzirom na njenu reakciju (makar je ona rekla da nema mjesta brizi obzirom na moje godine). 🤯😩
    Da li je koja od vas bila u sličnoj situaciji te kako se na kraju odigralo?

A koji ti je dan bockanja?
    Meni je danas 9.dan i imam 5 ukupno, ali su veličine svi 17,18,19mm, vadili mi krv danas, tako da večeras dobivam štopericu i u srijedu punkcija.
    Ja sam na gonalu 225 plus cetrotide

Malena88 danas je (tek) 5.dan. Prva tri sam bila na Menopuru 225, jučer 150, danas natrag na 225 plus Cetrotide. Moji baš dosta variraju u veličini pa se nadam da će se i to izjednačiti. Ali ajde, obzirom da je meni još i početak, ima vremena da se to popravi.

Sretno na punkciji!🤞🤗 Nadam se da će proći dobro i bezbolno, sa čim više jajnih stanica dobre kvalitete!❤️❤️❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.