Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra1989
    15. Studeni 2023. 15:41

Jurky32

Razumna, definitivno odustajem od Sv. Duha, dr. L. mi je super, ali nako tri neuspjela nema više smisla..treba mi sretnija ruka.. čekam odgovor od Bete+.. o Škvorcu ću još razmisliti.. a o IVF klinici neću ni razmišljati jer je prije par dana netko ovdje pisao da žene s niskim amh šalju na donaciju. Uglavnom, ako me Beta+ neće, dižem kredit i idem u Repromed. Ne planiram odustati 💪❤️
    Stela, hvala ti 🥰 a što je prija pila za snižavanje fsh?

Hej, samo da ti kazem da sam ja sa AMH 3,7 trenutno u IVF poliklinici i dobila sam u ovom postupku 5 js od cega su 4 otisle do blastica. Dr. Grbavac i Dr. Maricic su divni i uz moj nizak AMH su cudo s pravom terapijom izveli ☺️
    O prof. simunicu nemam lijepih rijeci i jednom sam preskocila postupak samo da mi ga on ne vodi 🙄

Maus
    15. Studeni 2023. 15:50

Razumna aha sad kužim ovo u vezi mame, razumijem te sad.
    Ja sam imala ultrazvuk danas za FET danas mi je 9. dan ciklusa endometrij skoro 11 a folikula skoro 21. Veceras štoperica od petka popodne  utrogestan. U srijedu transfer.

Jurky32
    15. Studeni 2023. 15:51

Petra1989

Jurky32

Razumna, definitivno odustajem od Sv. Duha, dr. L. mi je super, ali nako tri neuspjela nema više smisla..treba mi sretnija ruka.. čekam odgovor od Bete+.. o Škvorcu ću još razmisliti.. a o IVF klinici neću ni razmišljati jer je prije par dana netko ovdje pisao da žene s niskim amh šalju na donaciju. Uglavnom, ako me Beta+ neće, dižem kredit i idem u Repromed. Ne planiram odustati 💪❤️

Hej, samo da ti kazem da sam ja sa AMH 3,7 trenutno u IVF poliklinici i dobila sam u ovom postupku 5 js od cega su 4 otisle do blastica. Dr. Grbavac i Dr. Maricic su divni i uz moj nizak AMH su cudo s pravom terapijom izveli ☺️
    O prof. simunicu nemam lijepih rijeci i jednom sam preskocila postupak samo da mi ga on ne vodi 🙄

Hvala ti puno. Znači mogla bih se javiti i tamo, samo preskočiti prof Šimunića. 😃
    Hvala ti na info 😊 i vidim sad tvoju betu, držim fige da ipak poraste 🤞🤞🤞🤞❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

ivkaa
    15. Studeni 2023. 15:52

Anchyyyy

Drage žene ja se javljam s lošim vijestima, nikako se nije uspio obavit probni transfer uz pokušaj od gotovo sat vremena i trud triju doktora koji su pokušavali gotovo sat vremena ući u maternicu. Ne mogu opisati kakav mi je osjećaj sad dole. Sutra idem hitno na histero Bettochi i za dalje ne znam što će biti, prošli mj sam bila na histero i sad ponovo 😢😢😢

Jako mi je zao. Moj prvi transfer je bio grozan, trajao je uzasno dugo i iza njega sam se osjecala uzasno, da sam dva dana lezala u krevetu i bojala se ic piskit...
    Kako je tek onda tebi, ne mogu niti zamislit... nadam se da ce ti ponovna histero olaksat i da ce sve bit u redu🤞♥️

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

Petra1989
    15. Studeni 2023. 15:56

Jurky32

Petra1989

Jurky32

Hvala ti puno. Znači mogla bih se javiti i tamo, samo preskočiti prof Šimunića. 😃

Hvala i sretno 🤗
    Ja stvarno imam lose iskustvo s njim jer nije ni priblizno pogodio terapiju sta nije ni cudo jer nije znao ni pogledat moje podatke u komp nego je sestru 5 puta zvao da mu procita 😅

Jurky32
    15. Studeni 2023. 16:04

Petra1989

Jurky32

Petra1989

Jurky32

Hvala i sretno 🤗
    Ja stvarno imam lose iskustvo s njim jer nije ni priblizno pogodio terapiju sta nije ni cudo jer nije znao ni pogledat moje podatke u komp nego je sestru 5 puta zvao da mu procita 😅

Hvala 😊
    Ajoj, ima on i godina, a strpljenja za pacijente više vjerojatno ne 😁

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• mica.cica
    15. Studeni 2023. 16:04

Joj sada kad sve to citam mi je drago sta sam kod dr. Maričića. Jos sam si ja razmisljala kao Šimunić je mešu prvima koji je to sve radio i sigurno je vrh a ono nakraju🙈

👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
    Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
    🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
    27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
    27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️
    14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️

Maus
    15. Studeni 2023. 16:05

Petra1989 13.dan bi beta mogla biti preko 200 ako se nastavi pravilno duplati...tako da 🙏

Petra1989
    15. Studeni 2023. 16:11

Ma mislim da ga je samo prestiglo vrijeme.
    Moja necakinja je nastala zahvaljujuci njemu prije 17 godina, tako da je imao on i svojih dobrih dana 😊

Petra1989
    15. Studeni 2023. 16:13

Maus

Petra198913.dan bi beta mogla biti preko 200 ako se nastavi pravilno duplati…tako da 🙏

Voljela bi ja to, ali mi nije jasno kako jer ako je danas 23,6, onda bi 11 dan bila cca 50, a 13 dan cca 100… sve to ako ne padne u petak skroz 😬
    Ali hvala na podrsci 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.