Ivka Ma može, dapače! 😁😁
Sani ajme jako mi je žao što je tako ispalo, nadam se da je i taj zamjenski doktor obavio dobar posao i držim fige da sve dalje bude dobro 🤞🏻❤️
Hope drago mi je da si to riješila, nadam se da je to bio put do tvog uspjeha 🤞🏻❤️
Flower čestitam, vidi se crtica!! Sretno! ❤️
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Pozdrav curice 👋😘
WonderWoman, NPelica, cure čestitam na divnim betama 🥳🥰
Faith, pupo sretno 🤞🥰
Mila123, sretno 🤞🥰
Mariposa, sretno 🤞🥰 samo polako i strpljivo 😊
Pearl, bravo za sjenu 🥳🥰
Mehro, uživaš, super 🥰
Stela, Anii, super da su bebe L dobro 🥳🥰
Sanii, Hope, žao mi je da je tako ispalo, nadam se da ćete uskoro saznati što su napravili 🤞🤞🥰
Dreamer, sretno kod Škvorca 🤞🥰
Peja, sretno 🤞🥰
Razumna, drži se, bit će sve super 🤞🥰
Flower, ja vidim crtu 🥳🥰
Anchy, baš mi je žao da se toliko mučiš, sretno dalje 🤞🥰
Sretno cure svima ovaj tjedan 🤞🤞🥰🥰
Ja sam danas došla u Zg nećaku na rođendan i usput otišla do doc u Petrovu..dala mi uputnice da izvadim ponovno fsh, amh, štitnjaču, d dimere i koagulaciju. Bila i na uzv, kaže da to dobro izgleda i kao nije joj jasno zašto je moj fsh tako visok. I ona misli da bi bilo dobro da se maknem sa Sv. Duha nakon tri neuspješna pokušaja. Javila sam se BetiPlus, čekam odgovor. Hvala Bubice na info za njih 🥰
I tako sve to prošlo, došla ja kod sestre kad zove doktorica. Kaže da je ona razmišljala i da bi ja zbog svog visokog fsh trebala ići na donaciju jajne stanice. Svaka njoj čast, ali ja ću ipak probati još sa svojim stanicama. Nije to još gotovo 💪
😘😘😘😘😘 svima
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
PBTAB i Razumna evo znate i moj primjer da od prvog dana sve do sad 26 tt nemam bas nikakvih simptoma. Doslovno samo vidim trbuh ispred sebe. Najprije sam cekala mucnine - dana ih nije bilo. Sad cekam ono neko zatezanje maternice i pikanje dolje - ni to nemam, a jucer bila na uzv i sve je po ps-u kako treba bit. Tako da simptomi nisu mjerilo dal ide u dobrom smjeru trudnoca ili ne. Pokušajte se opustit, znam da je tesko s obzirom na iskustva prije, ali evo samo vas hocu umiriti da ne očekujete nužno simptome. Mislim na vas i drzim fige na najjace🤗🤞🏻
Sanii draga, sve znaš, sve sam ti rekla. Moj je doktor al ovo me je šokiralo i razočaralo 🙈
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Ćao djevojke, evo ja neki dan bila na vađenju krvi (VV) za hormone između 3.-5. dana ciklusa.
Koliko ste čekale nalaze? Jeste li odmah dobile termin nakon nalaza ili kako i koji je bio zapravo idući korak?
I još pitanje, jasno mi je da u nekim fazama ne možete uvijek taj dan doći kod doktora koji vas prati, ali je li neka imala iskustva da ju vodi ne doktor kod kojeg ste prvi put bili na pregledu i da su vam otvarali karton nego da zatražite da vas drugi prati?
Gdje si u postupku?
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Drage žene ja se javljam s lošim vijestima, nikako se nije uspio obavit probni transfer uz pokušaj od gotovo sat vremena i trud triju doktora koji su pokušavali gotovo sat vremena ući u maternicu. Ne mogu opisati kakav mi je osjećaj sad dole. Sutra idem hitno na histero Bettochi i za dalje ne znam što će biti, prošli mj sam bila na histero i sad ponovo 😢😢😢
Jako mi je žao što to prolaziš... Ja sam imala jedan težak transfer ali ni blizu kao tvoj. Dobro da je bio probni, a ne pravi. Držim ti fige da izdržiš sve ovo i da ipak ponovna histero rijesi tvoj problem. U mislima sam s tobom! Drži se!!! ❤️❤️
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
PBTABi Razumna evo znate i moj primjer da od prvog dana sve do sad 26 tt nemam bas nikakvih simptoma. Doslovno samo vidim trbuh ispred sebe. Najprije sam cekala mucnine - dana ih nije bilo. Sad cekam ono neko zatezanje maternice i pikanje dolje - ni to nemam, a jucer bila na uzv i sve je po ps-u kako treba bit. Tako da simptomi nisu mjerilo dal ide u dobrom smjeru trudnoca ili ne. Pokušajte se opustit, znam da je tesko s obzirom na iskustva prije, ali evo samo vas hocu umiriti da ne očekujete nužno simptome. Mislim na vas i drzim fige na najjace🤗🤞🏻
Sanii draga, sve znaš, sve sam ti rekla. Moj je doktor al ovo me je šokiralo i razočaralo 🙈
Draga 🥰 divna si, super nas tjesis 🥰
E ovako, mene konkretno muči jer sam ja u prvoj trudnoći osjećala zatezanje i rastezanje maternice od početka. E sad i je postala elastičnija ili sam ja to umislila...
Ako sutra bude sve dobro kupujem baby wacher, nemam ja živaca za ovo. Znam da je jedna od ovih dragih cura možda i ti ani ili stela napisala da ga ima i ja da je lovila otkucaje od 7tt. Luda ću biti ionako a ovo će me barem smiriti ako šta nađem a naći ću sigurno.
Jurky, draga stvarno su popizdili sa tim donacijama. Kao da žene jedva čekaju da doniraju svoj genetski materijal. Btw ja bi rado bila surogat nekoj nesretnici kao ja bez ikakve naknade ali nebi baš dala svoje js. Ja to jednostavno ne shvaćam. Ali mislim da si ti mlada i mislim da se trebaš prijaviti u betu+ ili skvorca. Da ne potratis svoj zadnji pokušaj. Ja bi to tako, a izbor je na tebi
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna u potpunosti te razumijem. Teško je sve ovo. Strah je prisutan i opravdan je u svakom smislu. Prošlu noć sam loše spavala i morala sam popiti normabel jer glavom su mi vec prolazile misli kako ću ponovno morati u Petrovoj čekati tablete za zavrsetak trudnoce u cekaoni punoj trudnica s trbuhom do zuba, i prolaziti cijeli proces ponovno, trudnoca mi je trauma, a ne veselje. Trudim se biti sto vise pozitivna ali bas ima dana kad me pokosi.
Jedva cekam petak.
Pricala sam s kolegicom koja je iznijela dvije trudnoce bez ikakvih simptoma tako da me malo smirila.
A isto tako imam kolegicu koja zna sto prolazim i lupa komentare da je dijete izravan produkt čiste ljubavi, tj dijete nastalo spolnim odnosom, kršćanstvo ne prizna mpo kao nesto dobro i kao zasto ne posvojim dijete i tako ona prica i misli da je pametna 😂
Ja samo ignoriram takve ljude 😂
Super joj je ta izjava.
A koliko danas parova ima s neplodnosti kad bi čekalo da se desi produkt ljubavo sam od sebe bez pomoći medicine pitanje je di bi došli.
Ako je tako humana neka ona posvoji.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
PBTABi Razumna evo znate i moj primjer da od prvog dana sve do sad 26 tt nemam bas nikakvih simptoma. Doslovno samo vidim trbuh ispred sebe. Najprije sam cekala mucnine - dana ih nije bilo. Sad cekam ono neko zatezanje maternice i pikanje dolje - ni to nemam, a jucer bila na uzv i sve je po ps-u kako treba bit. Tako da simptomi nisu mjerilo dal ide u dobrom smjeru trudnoca ili ne. Pokušajte se opustit, znam da je tesko s obzirom na iskustva prije, ali evo samo vas hocu umiriti da ne očekujete nužno simptome. Mislim na vas i drzim fige na najjace🤗🤞🏻
Ni ja nemam simptoma i svi se čude
Ni dan mučnina.
Samo sad osjećam bebicu pomalo.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Pozdrav cure,
Jako, jako dugo vas citam iz razloga sto mi svaka pozitivna beta daje nadu i veseli me ☺️
Sad se javljam jer ako me itko moze osvijestiti to ste vi koje znate sve…
Transfer smrznute blastice imala sam 6.11 u 13 sati, a danas jer sam eto jako nestrpljiva, a testove ne mogu psihicki prezivjeti, otisla sam vaditi betu koja iznosi 23,6 (9dnt)
Realno koliko vas citam i pratim mozak mi je svjestan da nista od toga i da se radi o biokemijskoj trudnoci, ali trebam vas nekoliko da mi to potvrdite pa da ja to uspijem prihvatiti i osvijestiti sama sebe 😭
Ova godina sto se tice mpo voda mi je izuzetno teska, pocela je sa spontanim i onda su se redali samo neuspijesi i sad mi je i ova minimalna beta dala nadu iako je nerealno da to bude to.
Svima zelim puno srece, sto vise pozitivnih beta to vise nade za nas skrivene citace ovog foruma 💪🏼
Sani jako mi je žao to prošla, ali isti taj doktor je j meni to napravio došla sam privatno k njemu, rekao da mi je jajnik sljubljrn uz maternicu, moguca endometrioza i kao da se narucim u Petrovu jer on to ne moze privatno i onda dodem tamo neka nepoznata doktorica koja pita sestre sta se radi to kod mene i sestra s otpusnim pismom dosla i nitko mi nista nije rekao ni sta su radili ni sta su nasli tako da te skroz razumijem. I cula sam da je to vec radio. Oke pa platiča bi mu privatno ali ako kazes da ces doc pa uredu je da dodes ili da uputis.
Peja ako ti sta znaci ja iszo nisam imala nikakva osjecaj, sjecam se da sam sjedila ispred kompa i cekala reziltate i razmisljala kako cu reci muzu da je beta negativna a ono ona 625.
Razumna i Pbtab ja vas skroz razumijem. Ja se iszo tako osjecam. Jucer sam isto to razmisljala kako cu sve opet isto morati prolazizi u bolnici oko mene trudnice a ja pobacila. Sta ako srce ne kuca isto sam popila normabel samo sam ja navecer malo i prokrvarila i israla se i otrcala u bolnicu di su me oprali ko budalu da se radi toga ne dolazi da sta ako srce kuca kuca ako ne ne uzas znaci. Ugl sve je dobro i srce kuca, a sada mi je neugodno jer u pon idrm u polikliniku i moram reci da sam trcala u bolnicu. Sta bi ja bojim se ja znam da smp mi njima statistike i sve ali jbg radi se o meni i mom djetetu i mom psihickom zdravlju. Pbtab te kolegice nek zadrze svoje misljenje. Da ne mogu imati djecu nezz jel bi i dalje razmisljale u tpm smjeru.
Razumna i za mamu te razumijem ni ja nemam neki podrsku od njež cak bi mi trebala s poslom vise pomagati ali eto opet sve pada na mene fok nisam kucer stres na poslu i krenula krvariti opet. Onda kao velika briga. Ugl curke sve vas rzaumijem nazalost neuu jel to popusti nakon 3 mj pa se malo opustimo ili sta..
👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
27.06.❤️ 11.07.💔
9.10🐧
11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
06.11.6+3 UZV ❤️
14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji