Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra1989
    15. Studeni 2023. 16:14

mica.cica

Joj sada kad sve to citam mi je drago sta sam kod dr. Maričića. Jos sam si ja razmisljala kao Šimunić je mešu prvima koji je to sve radio i sigurno je vrh a ono nakraju🙈

Maricic je bas divan i ono najvaznije jako, jako strucan 👍🏼

Petra1989
    15. Studeni 2023. 16:17

I samo jos jedna info prije nego mi ovaj uspjesni 🐧 dodje iz jaslica:
    Ivf vise nije u vlasnistvu Simunica, on je tamo sada doktor kao i svi ostali, a nema mu vise tamo ni zene cesto za pultom pa tako nema ni ulazaka zena preko veze na pregled 🎉
    U ivf je stigao novi doktor, zaboravila sam mu ime, al je jako drag i nova simpaticna emriologica Nikolina 😃

Stela_M
    15. Studeni 2023. 16:19

Jurky ne bih se složila s tobom da u Ivf-u ne primaju žene sa niskim amh, evo od frenda žena je imala samo 2 js I ostala je trudna, morate shvatiti da ponekad kada dr nešto kaže misli na općenitu situaciju a ne na svaku od nas ponaosob, isto tako Ivf poliklinika ima nove inkubatore jer njima Česi forsaju bolju opremu, što se samog ivf tiče, i u zadnjih godinu dana imaju jako velik broj kriopohranjenih blastica, tako da sve je stvar kako ćeš shvatiti što ti je dr rekao i koliko ti se sviđa pristup samog dr... ja vjerujem da prof Š ima fakat veliko znanje, ali star je jbg on je svoje odslužio vrijeme je da on uči mlađe naraštaje,  lijek koji je prija pila zove ti se Trisequens pa malo progooglaj🤗🥰😍
    Mica cica znam da si u strahu ali nije niti dobro da ideš svako malo na uzv ne u smislu da je uzv štetan nego u smisli previše prćkanja dole, druge nema krevet i mirovanje dok se krvarenje/smeđarenje ne smiri u dobrim si rukama kod dr Maričića objasni mu svoje strahove vjerujem da će ti pomoći 🥰🤗

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Jurky32
    15. Studeni 2023. 16:21

Petra1989

Ma mislim da ga je samo prestiglo vrijeme.
    Moja necakinja je nastala zahvaljujuci njemu prije 17 godina, tako da je imao on i svojih dobrih dana 😊

Čula sam da je bio stručnjak..Poznajem i ja osobu koja je kod njega nastala 😃

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Jurky32
    15. Studeni 2023. 16:24

Stela_M

Jurky ne bih se složila s tobom da u Ivf-u ne primaju žene sa niskim amh, evo od frenda žena je imala samo 2 js I ostala je trudna, morate shvatiti da ponekad kada dr nešto kaže misli na općenitu situaciju a ne na svaku od nas ponaosob, isto tako Ivf poliklinika ima nove inkubatore jer njima Česi forsaju bolju opremu, što se samog ivf tiče, i u zadnjih godinu dana imaju jako velik broj kriopohranjenih blastica, tako da sve je stvar kako ćeš shvatiti što ti je dr rekao i koliko ti se sviđa pristup samog dr… ja vjerujem da prof Š ima fakat veliko znanje, ali star je jbg on je svoje odslužio vrijeme je da on uči mlađe naraštaje, lijek koji je prija pila zove ti se Trisequens pa malo progooglaj🤗🥰😍
    Mica cica znam da si u strahu ali nije niti dobro da ideš svako malo na uzv ne u smislu da je uzv štetan nego u smisli previše prćkanja dole, druge nema krevet i mirovanje dok se krvarenje/smeđarenje ne smiri u dobrim si rukama kod dr Maričića objasni mu svoje strahove vjerujem da će ti pomoći 🥰🤗

Hvala na svim info 🥰 sutra zovem sve tri poliklinike pa ću onda odlučiti 🤗 a sada mi treba malo glava odmoriti od današnjeg dana 😃

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Maus
    15. Studeni 2023. 16:24

Petra1989

Maus

Petra198913.dan bi beta mogla biti preko 200 ako se nastavi pravilno duplati…tako da 🙏

Voljela bi ja to, ali mi nije jasno kako jer ako je danas 23,6, onda bi 11 dan bila cca 50, a 13 dan cca 100… sve to ako ne padne u petak skroz 😬
    Ali hvala na podrsci 🤗

Ja to ne racunam tako ja to puta dva . Bar sam ja tako skuzila 

Stela_M
    15. Studeni 2023. 16:28

Petra ivf su davno još kupili Česi, a prof Š i njegova supruga su i dalje zaposleni tamo, ali je on i dalje tamo "šef" i odlučuje o nekim stvarima, on ne radi niti aspiracije niti transfere to sve odrađuju dr G I M, novi dr koji je došao je dr Čanić koji je zajedno sa suprugom prošao kod njih iz Bete+, što se embriologa tiče meni su svi stvarno super i zbam koliko mi je značilo što su me zvali svaki dan za tijek oplodnje, ja sam stvarno zadovoljna, naravno uvijek ima poz i neg iskustva kao i u svakoj poliklinici 🤭 što se tiče tvoje bete vidjeti ćeš sve za dva dana, a ako se podupla i više nego treba onda znaš u kojem bi to smjeru trebali ići, bilo je ovdje svakakvih primjera tako da sve je moguće 🤞

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Maus
    15. Studeni 2023. 16:29

Petra1989 evo npr kod Stele prva beta je 246 a druga 642

Petra1989
    15. Studeni 2023. 16:33

Stela_M

Petra ivf su davno još kupili Česi, a prof Š i njegova supruga su i dalje zaposleni tamo, ali je on i dalje tamo "šef" i odlučuje o nekim stvarima, on ne radi niti aspiracije niti transfere to sve odrađuju dr G I M, novi dr koji je došao je dr Čanić koji je zajedno sa suprugom prošao kod njih iz Bete+, što se embriologa tiče meni su svi stvarno super i zbam koliko mi je značilo što su me zvali svaki dan za tijek oplodnje, ja sam stvarno zadovoljna, naravno uvijek ima poz i neg iskustva kao i u svakoj poliklinici 🤭 što se tiče tvoje bete vidjeti ćeš sve za dva dana, a ako se podupla i više nego treba onda znaš u kojem bi to smjeru trebali ići, bilo je ovdje svakakvih primjera tako da sve je moguće 🤞

Ma naravno, ja ih sve tamo jako cijenim jer sam vec godinama jako cesto tamo s njima, a pogotovo emriologa i embriologice 💪🏼
    Da da dr. Čanić mi je jednom bio na zamijeni i bas je bio simpatican i drag samo sam uspjela zaboraviti prezime 😅

Petra1989
    15. Studeni 2023. 16:34

Maus

Petra1989 evo npr kod Stele prva beta je 246 a druga 642

Nadam se da ce i ova moja mala beta tako skocit 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.