Pozdrav cure,
Jako, jako dugo vas citam iz razloga sto mi svaka pozitivna beta daje nadu i veseli me ☺️
Sad se javljam jer ako me itko moze osvijestiti to ste vi koje znate sve…
Transfer smrznute blastice imala sam 6.11 u 13 sati, a danas jer sam eto jako nestrpljiva, a testove ne mogu psihicki prezivjeti, otisla sam vaditi betu koja iznosi 23,6 (9dnt)
Realno koliko vas citam i pratim mozak mi je svjestan da nista od toga i da se radi o biokemijskoj trudnoci, ali trebam vas nekoliko da mi to potvrdite pa da ja to uspijem prihvatiti i osvijestiti sama sebe 😭
Ova godina sto se tice mpo voda mi je izuzetno teska, pocela je sa spontanim i onda su se redali samo neuspijesi i sad mi je i ova minimalna beta dala nadu iako je nerealno da to bude to.
Svima zelim puno srece, sto vise pozitivnih beta to vise nade za nas skrivene citace ovog foruma 💪🏼
Sve iznad 6 je trudnoca, 9 dan je dosta rano iako je potitovna, izvadi ooet za dva dana ako se dobro dupla nista ne mora znaci sta je mala. Mislim nemoj odmah na najgore.. Pricekaj malo.. Obicno se vadi tek 12 ti dan od transfer nije to bzv.. Sada ces opet 11 ti dan pa ces vidjeti kako je i srerno😊 ako smo nesto ovdje naucili da nema pravila.. Jedino ako se peavilno ne dupla onda ti uz vlastitog iskustva mogu reci da je problem..
👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
27.06.❤️ 11.07.💔
9.10🐧
11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
06.11.6+3 UZV ❤️
14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️
Pozdrav cure,
Jako, jako dugo vas citam iz razloga sto mi svaka pozitivna beta daje nadu i veseli me ☺️
Sad se javljam jer ako me itko moze osvijestiti to ste vi koje znate sve…
Transfer smrznute blastice imala sam 6.11 u 13 sati, a danas jer sam eto jako nestrpljiva, a testove ne mogu psihicki prezivjeti, otisla sam vaditi betu koja iznosi 23,6 (9dnt)
Realno koliko vas citam i pratim mozak mi je svjestan da nista od toga i da se radi o biokemijskoj trudnoci, ali trebam vas nekoliko da mi to potvrdite pa da ja to uspijem prihvatiti i osvijestiti sama sebe 😭
Ova godina sto se tice mpo voda mi je izuzetno teska, pocela je sa spontanim i onda su se redali samo neuspijesi i sad mi je i ova minimalna beta dala nadu iako je nerealno da to bude to.
Svima zelim puno srece, sto vise pozitivnih beta to vise nade za nas skrivene citace ovog foruma 💪🏼
Sve iznad 6 je trudnoca, 9 dan je dosta rano iako je potitovna, izvadi ooet za dva dana ako se dobro dupla nista ne mora znaci sta je mala. Mislim nemoj odmah na najgore.. Pricekaj malo.. Obicno se vadi tek 12 ti dan od transfer nije to bzv.. Sada ces opet 11 ti dan pa ces vidjeti kako je i srerno😊 ako smo nesto ovdje naucili da nema pravila.. Jedino ako se peavilno ne dupla onda ti uz vlastitog iskustva mogu reci da je problem..
U isto vrijeme ste mi i ti i doktor rekli identicne stvari 😅 a nista stpljen spasen do petka 💪🏼
Nazalost i ja imam to iskustvo sa nepravilnim duplanjem i spontanim na kraju zato i imam ovakav ptsp 😭
Anchyyy jako mi je žao ne mogu vjerovati da dr ne može po uputama naći adekvatan kut da bi ušao u maternicu, možda ne bi bilo loše obaviti op histero pa ako se nešto mora ukloniti da se kanal proširi da se odmah ukloni, šaljem hug🥰
Hope nadam se da će nalazi biti brzo gotovi🤞🥰
Dreamer koji si dns dc, možda možeš sutra otići da ne čekaš 12 mj 🤞🥰
Mehro slažem se neka ljepšeg osjećaja od lupkanja 🤭 iskreno nisam još sve pripremila kao imam vremena, a u biti vremena je sva manje i manje tako da moram ubaciti u petu brzinu 🤣🤣 inače sam dobro, hvala na pitanju, ne mogu se žaliti 🤭🥰
Jurky ma kakva donacija, ima lijek koji pomaže sniziti fsh prija moja ga je pila prije postupka imala je Fsh 18 nakon tog lijeka je pao na 11, njoj je kao i tebi jako fluktuirajući fsh i mišljenja sam da za većinu stvari dns ima lijeka, držim 🤞 da upadneš u Beta +🤞🥰
Razumna, Pbtab razumijem vas cure nije lako nakon par spontanih ostati mirne glave, od srca vam želim uredne trudnoće 🤞🥰 btw Razumna teško ćeš od 7 tt naći otkucaje ja sam s baby watcherom krenula tek od 12 tt i to sam se baš namučila dok nisam našla otkucaje, ali mene je osobno spasio jer sam ja bila mirnija, a kako bi dr G rekao sretna mama - sretna beba 😍
Sani zab sam ti reći da je moja prija išla u Petrovu na histero i 3 D uzv pa joj na kraju dr niti nije sve slike napravio u 3D uzv, i ne moram ti pričati koje je to razočaranje bilo jer je zadnjih cca 10 godina u mpo vodama i nema što nije pokušala, ona se sada sprema ići van na histero i potencijalno ispravljanje maternice zbog adeno ili ako nađu T-shape (za sad 3D uzv ne pokazuje T-shape), nažalost u zadnje vrijeme čujem dosta primjera vezanih za dr V i takav pristup i to me stvarno ljuti da se jedan dr tako "igra" sa ženama koje su ušle u ovu osjetljivu priču 🥺 grlim te jako ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sani jako mi je žao to prošla, ali isti taj doktor je j meni to napravio došla sam privatno k njemu, rekao da mi je jajnik sljubljrn uz maternicu, moguca endometrioza i kao da se narucim u Petrovu jer on to ne moze privatno i onda dodem tamo neka nepoznata doktorica koja pita sestre sta se radi to kod mene i sestra s otpusnim pismom dosla i nitko mi nista nije rekao ni sta su radili ni sta su nasli tako da te skroz razumijem. I cula sam da je to vec radio. Oke pa platiča bi mu privatno ali ako kazes da ces doc pa uredu je da dodes ili da uputis.
Peja ako ti sta znaci ja iszo nisam imala nikakva osjecaj, sjecam se da sam sjedila ispred kompa i cekala reziltate i razmisljala kako cu reci muzu da je beta negativna a ono ona 625.
Razumna i Pbtab ja vas skroz razumijem. Ja se iszo tako osjecam. Jucer sam isto to razmisljala kako cu sve opet isto morati prolazizi u bolnici oko mene trudnice a ja pobacila. Sta ako srce ne kuca isto sam popila normabel samo sam ja navecer malo i prokrvarila i israla se i otrcala u bolnicu di su me oprali ko budalu da se radi toga ne dolazi da sta ako srce kuca kuca ako ne ne uzas znaci. Ugl sve je dobro i srce kuca, a sada mi je neugodno jer u pon idrm u polikliniku i moram reci da sam trcala u bolnicu. Sta bi ja bojim se ja znam da smp mi njima statistike i sve ali jbg radi se o meni i mom djetetu i mom psihickom zdravlju. Pbtabte kolegice nek zadrze svoje misljenje. Da ne mogu imati djecu nezz jel bi i dalje razmisljale u tpm smjeru.
Razumna i za mamu te razumijem ni ja nemam neki podrsku od njež cak bi mi trebala s poslom vise pomagati ali eto opet sve pada na mene fok nisam kucer stres na poslu i krenula krvariti opet. Onda kao velika briga. Ugl curke sve vas rzaumijem nazalost neuu jel to popusti nakon 3 mj pa se malo opustimo ili sta..
Pa draga moja! Pa normalno da si išla u bolnicu. Pa kakva bi ti mater bila da vidiš krv i da se ne za brineš.
Po meni je skroz normalno da si se i uplašila i išla u bolnicu. I nemaš se ti šta kome objašnjavati ma da si i u zanzibar išla. A i ne znam zašto im moraš taj papir sa hitne pokazati. Drago mi je da je sve dobro.
Ja mislim da se neću ni nakon trećeg mjeseca opustiti pogotovo ako Bog da da pređem 20tt onda ću tek pizditi jer će biti da sam daleko dogurala a nisam prešla slavni 28tt.
Što se tiče mama, ja mislim da ću se od svoje malo udaljiti, jer nit ja imam 20g a nit ona 45.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ćao djevojke, evo ja neki dan bila na vađenju krvi (VV) za hormone između 3.-5. dana ciklusa.
Koliko ste čekale nalaze? Jeste li odmah dobile termin nakon nalaza ili kako i koji je bio zapravo idući korak?
I još pitanje, jasno mi je da u nekim fazama ne možete uvijek taj dan doći kod doktora koji vas prati, ali je li neka imala iskustva da ju vodi ne doktor kod kojeg ste prvi put bili na pregledu i da su vam otvarali karton nego da zatražite da vas drugi prati?
Pozdrav, ja sam nalaze na egrađani imala nakon par dana.
Jesi probala zvati ili da li ti piše na povijesti bolesti daljni koraci. Ja sam nakon tih nalaza morala obaviti endokrinologa pa kad mi je taj doktor dao zeleno svjetlo zvala sam prvi dan menge.
Vodi me doktorica Pavan-Jukić i uvijek kod nje, samo jednu subotu nije bilo nje već zamjena.
👱♀️35 god (AMH 10.5)
👨48 g oligoastenozoospermija, veliki broj leukocita
Pokušavamo već 3 godine
VV
1. IVF 09/23❌️
2. IVF 05/24 4🥚❄️
07/24 operacija ciste na jajniku
3. 09/24 FET 2 blastice ❌️
12/24 histeroskopija
Anchyyy jako mi je žao ne mogu vjerovati da dr ne može po uputama naći adekvatan kut da bi ušao u maternicu, možda ne bi bilo loše obaviti op histero pa ako se nešto mora ukloniti da se kanal proširi da se odmah ukloni, šaljem hug🥰
Mehro slažem se neka ljepšeg osjećaja od lupkanja 🤭 iskreno nisam još sve pripremila kao imam vremena, a u biti vremena je sva manje i manje tako da moram ubaciti u petu brzinu 🤣🤣 inače sam dobro, hvala na pitanju, ne mogu se žaliti 🤭🥰
Jurky ma kakva donacija, ima lijek koji pomaže sniziti fsh prija moja ga je pila prije postupka imala je Fsh 18 nakon tog lijeka je pao na 11, njoj je kao i tebi jako fluktuirajući fsh i mišljenja sam da za većinu stvari dns ima lijeka, držim 🤞 da upadneš u Beta +🤞🥰
Razumna, Pbtab razumijem vas cure nije lako nakon par spontanih ostati mirne glave, od srca vam želim uredne trudnoće 🤞🥰 btw Razumna teško ćeš od 7 tt naći otkucaje ja sam s baby watcherom krenula tek od 12 tt i to sam se baš namučila dok nisam našla otkucaje, ali mene je osobno spasio jer sam ja bila mirnija, a kako bi dr G rekao sretna mama - sretna beba 😍
Sani zab sam ti reći da je moja prija išla u Petrovu na histero i 3 D uzv pa joj na kraju dr niti nije sve slike napravio u 3D uzv, i ne moram ti pričati koje je to razočaranje bilo jer je zadnjih cca 10 godina u mpo vodama i nema što nije pokušala, ona se sada sprema ići van na histero i potencijalno ispravljanje maternice zbog adeno ili ako nađu T-shape (za sad 3D uzv ne pokazuje T-shape), nažalost u zadnje vrijeme čujem dosta primjera vezanih za dr V i takav pristup i to me stvarno ljuti da se jedan dr tako "igra" sa ženama koje su ušle u ovu osjetljivu priču 🥺 grlim te jako ❤️
Ići ću sutra. Sreća pa mi je sutra 4.dc pa stignem 🥰
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV ⏳️🙏
Ti si ta 🥰 hvala što si se javila. Znači trebam čekati još barem 5 i pol tjedana.
A dobro, ja se nekako nadam da će sutra sve biti super 💙🙏💙
2/22 FET 2xmorula👎
Petra1989 sta da ti kazem ja sam uvjerena da ja imam PTSP od pobacaja..
Razumna iskreno najradije ne bi ali idem vec u pon vidjeti i na ultrazvuk pa cisto da ne kazu kasnije orecesto ste radili ultrazvuk. Jer su mi radili i jučer. Ja sam mu samo rekla ja sam dns vidjela da je moja beba živa i da srce kuca a vi mr smatrajte ludom koliko god hoćete. Bas neki bezobrazan doktor bio. Da sta si ja mislim scaki put trcati na ultrazvuk bla bla..a onda ga pitam a zasto krvarim kaze ne znam.. Pa reko jel imam neki hematom on meni ne znam.. A reko hvala. Iskrrno ovako svaki tj da idem bilo bi mi lakse 🙈 ja sam si odlucola popiti nekada normabel. Jednostavno mislim da je manja steta neke zene oiju normabel od pocetka do kraja trudnoce i sve bude oke.
👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
27.06.❤️ 11.07.💔
9.10🐧
11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
06.11.6+3 UZV ❤️
14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️
Petra1989 sta da ti kazem ja sam uvjerena da ja imam PTSP od pobacaja..
Razumna iskreno najradije ne bi ali idem vec u pon vidjeti i na ultrazvuk pa cisto da ne kazu kasnije orecesto ste radili ultrazvuk. Jer su mi radili i jučer. Ja sam mu samo rekla ja sam dns vidjela da je moja beba živa i da srce kuca a vi mr smatrajte ludom koliko god hoćete. Bas neki bezobrazan doktor bio. Da sta si ja mislim scaki put trcati na ultrazvuk bla bla..a onda ga pitam a zasto krvarim kaze ne znam.. Pa reko jel imam neki hematom on meni ne znam.. A reko hvala. Iskrrno ovako svaki tj da idem bilo bi mi lakse 🙈 ja sam si odlucola popiti nekada normabel. Jednostavno mislim da je manja steta neke zene oiju normabel od pocetka do kraja trudnoce i sve bude oke.
Baš je taj dr bezobrazan. A fino napiši mail Berosu.
Mi ih plaćamo mi se imamo prvo i žaliti. Ima ih odgovornih, a bome ima ih i totalno neodgovornih.
Ništa ti nije odgovorio, ništa ne zna a bitno da zna da ti ne trebaš doći. Imam priju koja je cijelu trudnoću visila na hitnoj. Skoro svaki tjedan, ali ona ima gard i bezobrazna je pa su sa njom fini.
2/22 FET 2xmorula👎
Razumna, definitivno odustajem od Sv. Duha, dr. L. mi je super, ali nako tri neuspjela nema više smisla..treba mi sretnija ruka.. čekam odgovor od Bete+.. o Škvorcu ću još razmisliti.. a o IVF klinici neću ni razmišljati jer je prije par dana netko ovdje pisao da žene s niskim amh šalju na donaciju. Uglavnom, ako me Beta+ neće, dižem kredit i idem u Repromed. Ne planiram odustati 💪❤️
Stela, hvala ti 🥰 a što je prija pila za snižavanje fsh?
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji