Medena pozdrav :). Jel bi išli u postupak privatno ili bi na uputnicu preko hzzo -a? Na početnim str ove teme imaš popis svih klinika, i onih koje rade sa hzzo-om.
Teško da ćeš dobiti objektivan odgovor jer svatko će ti preporučiti kliniku tamo gdje je uspio, plus sve smo mi različite i ako jednoj paše jedan doktor ne znači da će i nekoj drugoj i sl. Na ovom forumu u obje navedene klinike pišu zadovoljne (i trudne) pacijentice.
Moj ti je savjet da kliniku birate prema svojim dijagnozama, dakle ako ti je nizak amh ili partner ima loš sgram onda tražiš kliniku gdje je dobar embriolog.
A najpametnije je izabrati 2-3 klinike i svima otići na konzultacije i odlučiti po svom nahođenju:).
Napiši malo više o vašim dijagnozama pa će se i curke javiti sa iskustvima :).
Razumna odlična beta, sretno dalje kako god odlučiš 🤞🙏
Makud trombofiliju privatno imaš u synlabu, a scratching inače rade sve mpo klinike i najpametnije da ti ga napravi tvoj mpo dr netom prije FETa, jer inače nema smisla ako ciklus iza nećeš u transfer. Mislim da ti sve mpo klinike scratching rade isključivo svojim pacijenticama, da ne uzimaju vanjske, ali imas brojeve na netu pa nazovi i pitaj, mozda grijesim. Tko ti je dao preporuku za scratc?
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Razumnama to sam čekala cijelo vrijeme… ❤️ ušla sam u forum nakon sto godina prije par dana i vidim nešto se događa pa sam morala popratiti 😊
Neizmjerno mi je drago zbog tebe, Bogu hvala… neka dalje sve bude kako treba 😊❤️🙏
Avocado šalje 😘😘
Hvala draga 🥰 ti ćeš uskoro po bebu br. 2. 😂🙈
Hvala svima na podršci, lijepim željama i čestitkama.
Pbtab, još se premisljam oko druge bete jer sam ziheras ali sa obzirom da u ivf nema zicera, vrlo sam neodlučna.
Ti stvarno ne osjećaš ništa u maternici? Nemaš nikakva probadanja? Ja sam današnji dan prelezala jer čim sjednem odmah osjećam probadanje. Vidiš kako je svima trudnoća različita.
Sto se bete tice, kako god odlucis znaj da je odluka ispravna. Kazem ti, u klinici kod moje sogi je politika takva da ukoliko je beta iznad 250 nema ponavljanja, vec cekas uzv, i to je super stvar, mirniji si,jer u principu ti brojevi zapravo nista ne znace, samo nam jedu živce. Ako se ne dupla ti tu ne mozes nista napraviti, ako ce se nesto dogoditi, vjeruj dogodit ce se, za psihu je bolje cekati uzv i uzivati 🙂
Ja sam ti se jucer vratila na posao jer mi se ne da biti doma, tu i tamo osjetim neko probadanje ali nista da bi me zaljepilo za krevet 😂 prvi puta kad sam ostala trudna 7 dana sam lezala i cmoljila dr na mob da me jako boli, drugi puta nista, i sada nista. Zato ja negiram trudnocu, jer kazem ti, ja u to ne vjerujem, nema kod mene veselja, dva puta sam se veselila i bilo je sranje. Nitko nists ne zna, samo muz, i tako ce biti do pred porod 😂😂
Ja i dalje sve radim kao da nisam trudna, ne zelim se vise u nicem ogranicavati jer dva puta jesam za kaj, za kurac 🤷🏻♀️
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Anii208hvala ti! Moj ima hashimoto, ali tsh mu je uvijek bio uredan i nije trebao terapiju, al napraviti će onda friške nalaze pa da pokrijemo i to ako treba. D vitamin isto uzima, doduše dosta manju dozu. U svakom slučaju hvala ti🤗 sretno do kraja 🤞🏻
I moj muz ima hashimoto i uredan tsh. Na vise mista su nam doktori rekli da za muskarca ne igra previse ulogu hashimoto koliko za zenu…
Cestitam svima na betama, lijepi niz se nastavlja 🥰💪🙈♥️ drzim 🤞 svima da ovako nastavimo 🤭
Ivkaa bas tako, ni kod njega se nitko nije uzrujavao zbog hashimota. Moj recimo ima i varikokelu, i za to mu je dr.Hauptman rekao da kod njega i nema bas smisla operirati jer neće puno poporaviti spermiogram, ostaje nam još jedino stres kojeg se ne bude riješio nikad jer mu je takav opis posla. Više stvarno ne znam na kojem frontu da napadnemo… a dijagnoza mu je najgora do sad 🙄
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Cure čestitam! Bete su vam divne! Neka se samo tako nastavi i neka bude zdrava, dosadna, školska trudnoća.. ❤️
Suborkinjo kako si ? 🤗
A evo, sve nesto osluškujem ali od simptoma nista.. 😁
Samo ležim zadnja 3 dana. Ružno vrijeme ovdje, spajali smo ovaj produženi vikend pa ni na posao nisam morala tako da odmaram i dosađujem se. Čak mi malo previše ležanja, veselim se poslu 😂
Kakva je situacija kod tebe?
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Cure čestitam! Bete su vam divne! Neka se samo tako nastavi i neka bude zdrava, dosadna, školska trudnoća.. ❤️
Suborkinjo kako si ? 🤗
A evo, sve nesto osluškujem ali od simptoma nista.. 😁
Samo ležim zadnja 3 dana. Ružno vrijeme ovdje, spajali smo ovaj produženi vikend pa ni na posao nisam morala tako da odmaram i dosađujem se. Čak mi malo previše ležanja, veselim se poslu 😂
Kakva je situacija kod tebe?
Same here 🙈
Ovdje u Ri nije prestalo padat danima, al danas kaos. Isto smo spojili ovaj tjedan, i sad mi žao jer mi je dosta ležanja.. generalku san napravila doma 😅
Curke, ako netko ima neku preporuku sa neku seriju/film netflix.. javite 😅
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
NPelica sad čekamo i tebe da upadneš u ovaj poz niz i naravno Sanjushku🤭🤞😍
Pbtab ideš koja beturina, neka te do kraja prati sreća 🤞😍
Korni cure su ti već sve rekle kasnije se beta više ne dupla svakih 48 sati, čekamo uzv 🤭🤞😍
Razumna baš mi je drago neka te prati uredna i školska trudnoća 🤞😍
Medana pozz dobrodošla teško ti je odlučiti se na konto onoga što će ti neka od nas napisati, bilo bi najbolje da se naručiš na konze u jednu i drugu polikliniku pa ćeš vidjeti koji će ti dr bolje odgovarati 🙈 ja sam u Ivf-u i zadovoljna sam liječnikom i njegovim pristupom kao i s timom embriologa ali to ne znači da će svaka žena biti tamo zadovoljna zato ti je najbolje odraditi konze pa odvagati, sretno 🤞
Fashionista drago mi je da sve lijepo napreduje, neka tako ostane do kraja🤞
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
STUDENI
PBTAB Beta II. 02.11.
Tinčica Konze 02.11.
Mica.cica UZV 06.11.
Bopsich UZV 07.11.
Amalija41 UZV 07.11.
Korni UZV 07.11.
NPelica Beta 10.11.
Stela_M UZV 14.11.
Anii208 UZV 14.11.
Hope1982 Histero 15.11.
Bubica1 UZV 15.11.
Lucy08 UZV 16.11.
Sanjushka Beta 17.11.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Same here 🙈
Ovdje u Ri nije prestalo padat danima, al danas kaos. Isto smo spojili ovaj tjedan, i sad mi žao jer mi je dosta ležanja.. generalku san napravila doma 😅
Curke, ako netko ima neku preporuku sa neku seriju/film netflix.. javite 😅
A daaaa, sjetila sam se kad sam vec poslala da si i ti iz Rijeke..
I gledam malo tvoj potpis, baš se pratimo.. 😂
endometrioza, pola jajnika cvaknuto, niski amh..
Nek nam je sa srećom.. ☺️🤞🏻
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Anii208hvala ti! Moj ima hashimoto, ali tsh mu je uvijek bio uredan i nije trebao terapiju, al napraviti će onda friške nalaze pa da pokrijemo i to ako treba. D vitamin isto uzima, doduše dosta manju dozu. U svakom slučaju hvala ti🤗 sretno do kraja 🤞🏻
I moj muz ima hashimoto i uredan tsh. Na vise mista su nam doktori rekli da za muskarca ne igra previse ulogu hashimoto koliko za zenu…
Cestitam svima na betama, lijepi niz se nastavlja 🥰💪🙈♥️ drzim 🤞 svima da ovako nastavimo 🤭Ivkaabas tako, ni kod njega se nitko nije uzrujavao zbog hashimota. Moj recimo ima i varikokelu, i za to mu je dr.Hauptman rekao da kod njega i nema bas smisla operirati jer neće puno poporaviti spermiogram, ostaje nam još jedino stres kojeg se ne bude riješio nikad jer mu je takav opis posla. Više stvarno ne znam na kojem frontu da napadnemo… a dijagnoza mu je najgora do sad 🙄
ne znam cim bi te utjesila... M je imao problema s leđima, pristisak na zivce i nalaz mu je isto bio ocajan jer mu je cinilo stetu i misku (prije mpo voda smo to kontrolirali), i stalno su mu govori da ide na operaciju. Kad je napokon operirao disk, uz mjesece suplemenata, nalaz je napokon normo. Tako da se uzdam da za sve ima nade♥️
.
Bubice ja krajem 11. mjeseca idem u novi protokol i bockanja🤘
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️