Koji si dc i kod kojeg dr?
U klinici sam zasad prošla samo prve konzultacije, trebamo muž i ja proći sve pretrage ispočetka jer nam je većina starija od 3 god, kad sam bila u 1. postupku.
Znaš li ti ili netko od cura, gdje se mogu preko uputnice napraviti cervikalni brisevi i spermiogram? Prije mi je ginekologica uzimala briseve i nosila sam ih u Mirogojsku, a sad odbija.
Mogu li se spolni hormoni, hormoni štitnjače i AMH napraviti u Petrovoj u podrumu?Pretpostavljam da se pretrage na hiv, sifilis i hepatitis rade i dalje pod normalno u Petrovoj 3?
Uh. Spermiogram je moj radio u KBC Rijeka jer smo 3 godine prije tamo išli. Na kraju sam odustala od Rijeke jer su bili užasni, totalno neprofesionalni. U te tri godine uspjeli su mi napraviti samo dvije inseminacije i još se derali na mene.. ma predugo da pišem. Onda sam tražila uputnicu za Petrovu i tamo sam u roku 6 mjeseci već postigla trudnoću. Dobila sam doktoricu Banović. Stvarno dobra. Trenutno je na bolovanju pa me sad zapala doktorica Jurković. Sutra će mi valjda taj j.. endometrij biti debeo. Uf. Uglavnom, briseve, HIV, hepatitis i sve žive hormone sam dobila uputnicu od svog gin. On mi je napravio briseve a ostalo sam odradila u OB Gospić jer sam iz Like. I čak je sve to stiglo u roku tjedan dana. Sve preko uputnice. Valjda sam ti uspjela malo pomoći..
Danas mi je 19.dc. Kad sam postavila pitanje koji dan vraćaju, zanimalo me zato što bi da je sve normalno evo sad bila trudna 3 dana. Vjerojatno nisam, ali da jesam niti ja to znam niti doktorica to zna. Pa zato me zanimalo jesu li tebi prije vraćanja napravili neki test moguće trudnoće?
Hejla bopsich ja sam dobro, viroza je prosla. Sad u iscekivanju idućeg ultrazvuka.. tek 16.11. 🙈 tad cu biti 9+1. Sa pozitivnim mislima, ali vjerujem da cu taj dan prije umrijet od straha 🙏🙏
Drago mi je da si ti bolje 🤗 uzimam istu th ali malo manje količine estrofem 2x2, utrogestan vagg. 3x1, i duphastone 3x1.
Nemoj se brinuti, bolje da uzimaš vise kako ne bi doslo do krvarenja. Ali istina je da toliko tog progesterona ušlagira. Ja ne mogu doc sebi, samo mi se spava, stalno sam kao mamurna.. sigurno i trudnoća sama utjece + lijekovi.
A sta cemo… sve izdrzat za nase bebice ❤️
Draga, sve mi ivf ženice na dan uzv ili dan prije krepajemo od straha. Ja sam se znala toliko ustrtati da bi si nabila tlak preko 170 a kod kuće bi mi bio normalan i danima poslje bi bio normalan.
Kad sam prvi put došla opusteno na uzv jer sam bila tjedan dana prije i sve je bilo ok, dr je ustanovio da bebi više srce ne kuca. I sad se preznojim kad se sjetim toga šoka. Ali čovjek sve preživi uz Božju pomoć i nastavi dalje i nada se će drugi put biti bolje.
Da nam je lako, nije ali ja se tješim da je dijete vrijedno svake muke💙🙏💙
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
NPelica nisam još uredila sobicu čekam ormar, komodu i fotelju za njihanje pa ćemo se baciti na uređenje ja se nadam da će do kraja 11 mj barem dobar dio biti riješen 🤭 previše ideja imam pa se nikako odlučiti što i kako 🙈😁 kako si ti pupice 😍
Bejbe ne kužim se u to stupnjevanje plodne vode meni svaki put dr kaže na pregledu da je ima dosta, javi nam situaciju, sretno 🤞😍
Bopsich ja sam uzimala estrofem, Cyclogestu 2 puta dnevno, Duphaston 3 puta dnevno i svaki dan injekcije Prolutexa tako da nije ti previše 😁 Duphastona je zakon ako uzmemo u obzir Utriće/Cyclogest ili Prolutex 🤣 progić inače baca na spavanje tako da uživaj u tom periodu i lijepo odmaraj 🤭😍
Nuša jako mi je žao zbog gubitka, želim tu svu sreću i da ti ovaj fet bude dobitni 🤞😍
Nirvana kako misliš odbija ti napravili bris, pa imaš na to pravo jednom godišnje pa ky je njoj, hebem ti ja takve dr dns baš me to ljuti🧐 spolne hormone kao i amh i štitnjaču možeš u Petrovoj u podrumu samo ti uputnica za štitnjaču mora biti odvojena od ostalih pretraga jer to šalju na Rebro, a za sgram ti ne znam mi smo ga radili u Ivf poliklinici, hiv itd ides u Petrovu 3, sretno 🤞😍
Hope eh ta kuja uvijek dođe prije reda naravno kada ne treba😏 nadam se da neće doći prije histero 🤞😍
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Bejbe mene je porodila dr. Sardelić i jako sam bila zadovoljna s njom (c.r)
Bejbe i moje preporuke za dr. Srdelić! Mene je operirala i bila je divna u svakom pogledu!
Ivkaa Hvala ti ❤️ Ugodnije sigurno, a za sriću cemo vidit 😁🤞
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Pozdrav curice
mica.cica, nadam se da će sve biti dobro, držim fige
Srculence, strašno mi je žao drži se
držim fige da te u tvoja 4 smrzlića čeka barem jedna beba.
majaaa, tutiky, sretno cure
NPelica, sanjushka, PUPICE sretno
Dreamer, ovaj tvoj Catafertyl se čini baš oke..mislim da bi moj muž bio presretan kad bi mu dala samo jedan prah
Višnja, sretno
Gabby, drago mi je da je viroza prošla, nadam se da ste sada dobro
Peja, sretno i bez stresa
MiMi, dobrodošla i sretno
Bebolina, u kojoj si ti fazi trenutno?
Nirvana, možete spermiogram napraviti u Petrovoj, samo se moraš naručiti, relativno brzo dobiješ termin.sretno
Tikvice, sretan, najsretniji rođendan ti želim i bravo za malenog
Mrvica, dobrodošla i sretno
Korni, ne misli više na brojeve, čekaj uzv i uživaj
PBTAB, beta je super, čestitam
Maus, žao mi je za negativan test, možda je ipak prerano.sretno
Medana, dobrodošla i sretno
Fashionista, super, uživaj
Razumna, draga čestitam, jedva čekam tvoj uzv p.s. i kod nas je za dečkića prvi odabir Josip
Bubice, sretno na OGTT-u
Anica, Easy, sretno cure s FET-ovima
bejbe, nadam se da je sve dobro
Bopshic, super da nema više krvarenja, odmori sad
Nuša, ličanko moja draga dobro nam došla. Žao mi je za gubitak trudnoće i držim fige da ti ovaj FET bude dobitni
Hope, držim fige da kuja ne dođe prije histero svima
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Pozdrav curiceRazumna, draga čestitam, jedva čekam tvoj uzv
p.s. i kod nas je za dečkića prvi odabir Josip
Hvala draga. Po meni svaka kuća treba imati jednog Josipa ili Antu 😂😂😂.
Znam da trenutno razmišljaš o promjeni klinike i totalno te podržavam u tome, kako sam ja bila prije kod privatnika a ovo mi je prvi postupak u bolnici bila sam jako skeptična i bojala se, sad je ispalo da imam iste rezultate kao i kod privatnika a to mi je bilo najvažnije mjerilo. Samo sam to imala potrebu reci, ali razumijem te potpuno i na tvome mjestu bi i ja tražila druge opcije i sretnije ruke.
Ljubim te i šaljem ti vjeru i nadu Svih Sveti 💞💞💞
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Anica, Easy, sretno cure s FET-ovima
Hvala ti, al u mene nije FET, svaki put je novi postupak. Evo imam osam raznoraznih postupaka iza sebe, al uvijek tako malo JS da nikad nemam niti jednog smrzlica, nego uvik ponovno tablete, bockanje i aspiracija 🙈 Svakako hvala ti, valjda ce se neki potrefiti da je uspjesan 😁
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Razumna, hvala ti ❤️ još sam u postupku razmišljanja..imam vremena jer je jedan auto kod majstora, a drugome baš nije preporučljivo da ide na autoput 😁 tako da, još mogu malo razmisliti..
Easy, sorry, onda sam krivo vidjela..onda je kod tebe isto kao kod mene, malo jajnih i nikad smrzlića.. u svakom slučaju sretno ❤️ potrefiti će se i nama jednom 🤞
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
😫😫🫣🤔🥴
Pa eto. Sta rec? 🤦♀️
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Sortiraj odgovore
Najstariji