Bopaich
Ej ja ti pijem 3*1 estrofem, 3*1 duphastone, 3*1 utrogestan vaginalete, svaki dan inekcije prolutex, andol 100, folacin.. Tako da eto i zadnji put sam tako pila osim eatrofema i prolutexa.. Drago mi je da nema krvarenja kod tebe vise. Vidim da sutra ides kod gin tako da ajde super mozes sve ispitati
kod meme ga nije bilo puno sam ležala i odmarala i malo šetala, međutim jučer sam baš puno se šetala i hodala po stepenicama i sjedila radila i opet mo se malo pojavilo krvarenje ali skorz malo kao više smečakasto rozo vise ispalo s vaginaletom.. E sada meni je doktor napisao na nalazu da u kavumu vidljivi vrlo oskudno implatacijsko krvarenje jel mislote da je to izaslo do kraja? Od jucer sam se zaljepila za krevet i nemam ništa više nakon toga već sam luda nezz jel moram samo ležati ili šta.. U pon tek imam pregled do tada blago receno da ću izluditi..
Gabby rasturila si s betom❤️ brzo će taj pregled ja imam bas neki dobar osjecaj tako da samo lagano
👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
27.06.❤️ 11.07.💔
9.10🐧
11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
06.11.6+3 UZV ❤️
14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️
Razumna jako lijepa beta. Nadam se da će sve biti u redu na prvom UZV.
Jurky čekam trenutno M i vadim hormone i imam već novi termin za konzultacije. Jer moram još na jedne konzultacije sa svim nalazima (koji su mi istekli) i mislim da je to zadnje do skupljanja pikalica.
Tebi kako god odlučila i gdje god odlučila ići, želim da ti novi postupak donese sreću.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Razumna jako lijepa beta. Nadam se da će sve biti u redu na prvom UZV.
Jurky čekam trenutno M i vadim hormone i imam već novi termin za konzultacije. Jer moram još na jedne konzultacije sa svim nalazima (koji su mi istekli) i mislim da je to zadnje do skupljanja pikalica.
Tebi kako god odlučila i gdje god odlučila ići, želim da ti novi postupak donese sreću.
Hvala 🤗 sretno i tebi 🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Razumna, hvala ti ❤️ još sam u postupku razmišljanja..imam vremena jer je jedan auto kod majstora, a drugome baš nije preporučljivo da ide na autoput 😁 tako da, još mogu malo razmisliti..
Easy, sorry, onda sam krivo vidjela..onda je kod tebe isto kao kod mene, malo jajnih i nikad smrzlića.. u svakom slučaju sretno ❤️ potrefiti će se i nama jednom 🤞
Sve te razumijem. Da se mene pita, sa obzirom na stanje u zemlji, omogućila bi svakoj ženi koja želi djecu beskonačno postupaka, vozača po potrebi i poslodavci nebi smjeli gnjaviti takve žene.
Samo opusteno, dovoljno si mlada da imaš vremena za razmišljanje a možemo to nazvati vrijeme za regeneraciju i nježnosti prema sebi 💙
Bebolina2024 hvala 💞 ti si sljedeća 🥰🙏💙🙏
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna, hvala ti ❤️ još sam u postupku razmišljanja..imam vremena jer je jedan auto kod majstora, a drugome baš nije preporučljivo da ide na autoput 😁 tako da, još mogu malo razmisliti..
Easy, sorry, onda sam krivo vidjela..onda je kod tebe isto kao kod mene, malo jajnih i nikad smrzlića.. u svakom slučaju sretno ❤️ potrefiti će se i nama jednom 🤞
Sve te razumijem. Da se mene pita, sa obzirom na stanje u zemlji, omogućila bi svakoj ženi koja želi djecu beskonačno postupaka, vozača po potrebi i poslodavci nebi smjeli gnjaviti takve žene.
Samo opusteno, dovoljno si mlada da imaš vremena za razmišljanje a možemo to nazvati vrijeme za regeneraciju i nježnosti prema sebi 💙
Bebolina2024 hvala 💞 ti si sljedeća 🥰🙏💙🙏
❤️
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Pozdrav curicemica.cica, nadam se da će sve biti dobro, držim fige
Srculence, strašno mi je žao
drži se
držim fige da te u tvoja 4 smrzlića čeka barem jedna beba.
majaaa, tutiky, sretno cureNPelica, sanjushka, PUPICE sretno
Dreamer, ovaj tvoj Catafertyl se čini baš oke..mislim da bi moj muž bio presretan kad bi mu dala samo jedan prah
Višnja, sretno
Gabby, drago mi je da je viroza prošla, nadam se da ste sada dobro
Peja, sretno i bez stresa
MiMi, dobrodošla i sretno
Bebolina, u kojoj si ti fazi trenutno?
Nirvana, možete spermiogram napraviti u Petrovoj, samo se moraš naručiti, relativno brzo dobiješ termin.sretno
Tikvice, sretan, najsretniji rođendan ti želim
i bravo za malenog
Mrvica, dobrodošla i sretno
Korni, ne misli više na brojeve, čekaj uzv i uživaj
PBTAB, beta je super, čestitam
Maus, žao mi je za negativan test, možda je ipak prerano.sretno
Medana, dobrodošla i sretno
Fashionista, super, uživaj
Razumna, draga čestitam, jedva čekam tvoj uzv
p.s. i kod nas je za dečkića prvi odabir Josip
Bubice, sretno na OGTT-u
Anica, Easy, sretno cure s FET-ovima
bejbe, nadam se da je sve dobro
Bopshic, super da nema više krvarenja, odmori sad
Nuša, ličanko moja draga dobro nam došla. Žao mi je za gubitak trudnoće i držim fige da ti ovaj FET bude dobitni
Hope, držim fige da kuja ne dođe prije histero
svima
Moj je isto sretan 😊 Sad još samo da se privikne na okus i na konju smo
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Pozdrav curicemica.cica, nadam se da će sve biti dobro, držim fige
Srculence, strašno mi je žao
drži se
držim fige da te u tvoja 4 smrzlića čeka barem jedna beba.
majaaa, tutiky, sretno cureNPelica, sanjushka, PUPICE sretno
Dreamer, ovaj tvoj Catafertyl se čini baš oke..mislim da bi moj muž bio presretan kad bi mu dala samo jedan prah
Višnja, sretno
Gabby, drago mi je da je viroza prošla, nadam se da ste sada dobro
Peja, sretno i bez stresa
MiMi, dobrodošla i sretno
Bebolina, u kojoj si ti fazi trenutno?
Nirvana, možete spermiogram napraviti u Petrovoj, samo se moraš naručiti, relativno brzo dobiješ termin.sretno
Tikvice, sretan, najsretniji rođendan ti želim
i bravo za malenog
Mrvica, dobrodošla i sretno
Korni, ne misli više na brojeve, čekaj uzv i uživaj
PBTAB, beta je super, čestitam
Maus, žao mi je za negativan test, možda je ipak prerano.sretno
Medana, dobrodošla i sretno
Fashionista, super, uživaj
Razumna, draga čestitam, jedva čekam tvoj uzv
p.s. i kod nas je za dečkića prvi odabir Josip
Bubice, sretno na OGTT-u
Anica, Easy, sretno cure s FET-ovima
bejbe, nadam se da je sve dobro
Bopshic, super da nema više krvarenja, odmori sad
Nuša, ličanko moja draga dobro nam došla. Žao mi je za gubitak trudnoće i držim fige da ti ovaj FET bude dobitni
Hope, držim fige da kuja ne dođe prije histero
svima
Moj je isto sretan 😊 Sad još samo da se privikne na okus i na konju smo
S vremenom će se naviknuti.. svi su prahovi groznog okusa.. ja sam svoj Shatavari probala popiti s vodom i izrigala se odmah 😁 alii zato s bananom i jogurtom milina za piti 😀
Stela slatke muke su to 🤗 još uz trudnicke želje, mogu mislit kako je 🙈😅😘
Nuša ličanko draga dobrodošla i što prije otišla na veselije teme 🤗
Hope nadam se da te neće zeznut kuja ovaj put 🤞❤️
Jurky 😘
Ja imam neke menga grčeve..kao da ću dobiti svaki čas.. neznam dali ću piškit, mislim da ću cekat betu.. uzivat u ovom stanju neznanja😅 kukavica sam.
Nadam se da ste sve dobro, i neka novi tjedan donese još lijepih vijesti ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Čuj mene novi tjedan 🤦♀️ ja cijeli dan mislim da je nedjelja.. i sve sam spremila sutra za posao, ali ne, danas je srijeda 🙈 a mi si spojili ovaj tjedan cijeli.. ben ti Rijeku i kišu 😪
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Čuj mene novi tjedan 🤦♀️ ja cijeli dan mislim da je nedjelja.. i sve sam spremila sutra za posao, ali ne, danas je srijeda 🙈 a mi si spojili ovaj tjedan cijeli.. ben ti Rijeku i kišu 😪
Ajde nisam jedina koja cijeli dan govori da je nedjelja 🤭🫣
U Zg je maglovito i bas neko sranje vrijeme, fali sunca i topline 😔
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji