Uradila test jutros 10 dan od vraćanja smrzlica- i negativan. Nemam nikakve nade za Betu u ponedjeljak. Nemam vise smrzlica. Nemam vise ništa. 😭
Sani kako se osjecas? Super si u pripremama za histero, pratimo i odbrojavamo! 💪🏻🙏🏻💖 Da zabraniti AMH toliko me istresirao godinama! 😭
Npelicapupice ajde nastavi ovaj prekrasni niz pozitivnih testica! Drzim 🤞🏻 na najjace! 🤭
Jurky kad si nam ti na redu? U kojo si fazi sad? 😘
Tikvicedraga jel moguce da sam ti zaboravila cestitati rockas! 🤦🏼♀️ Sve najbolje od srca! 🎉🎂 Kako si?
Stelai Anii kako ste vi trudnice? Kako bebice napreduju? 🥰 Mene su kao malo prosle mucnine par dana, puno vise energije i kao mrvicu se vratio apetit i jucer me opet uhvatilo sve ponovno a ja mislila kao je svemu kraj i kako cu sad bas uzivati u hrani napokon! 🙈 Jel i vama tako bilo?
Nemrem se uvijek svih sjetiti, oprostite mom trudnickom mozgu! 😭 Saljem svima puse! 😘
Hvala ti mila 🤗🤗
Nadam se da će ti mučnine brzo proći, I da ćeš moći papati u miru ❤️😊 šaljem 🤗
Uradila test jutros 10 dan od vraćanja smrzlica- i negativan. Nemam nikakve nade za Betu u ponedjeljak. Nemam vise smrzlica. Nemam vise ništa. 😭

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Joj Višnja zao mi je i kod mene ista situacija ja vadim isto betu u pon.a popila sam toliko brufena,ketonala i lupoceta a glava me i dalje boli. sad nakon toliko tableta bojim se i da mi bude poz. beta imam ja jedan smrznuti koji se sporo dijelio pa je 6 dan došao do blastice umjesto peti dan. Moj muž ne zeli da idemo po njega kaže samo bezveze budeš placala FET znaš da je biologica rekla da je nikakav. Još i on me sad nervira.
Da li uopće vaditi Betu u ponedjeljak? Nisam pametna.
To sam i ja mislila da samo javim kao beta nula
Jako mi je žao 😔 drži se
muž i ja po 39g, 10g braka,
12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌
Da li uopće vaditi Betu u ponedjeljak? Nisam pametna.
To sam i ja mislila da samo javim kao beta nula
Ja bi izvadila, radi sebe. Neka ona pokaže da je 0. sve smo različite, nada umire zadnja ❤️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Fashionista ja ti dana nisam imala mučninu iako sam se pripremila na nju - cim sam dobila pozitivnu bezu usla u ljekarnu i pitala dajte mi sve protiv mucnina za trudnice😂
Antimentil tablete, bomboni od đumbira, hladna cola iz limenke, mineralna s limunom….
Kod nas sve ok, odbrojavamo dane do iduceg uzv 🤗 Beban se javlja redovito

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Samo da se malo nadovežem na dheu..
Meni je dr. preporučila da pijem iako su mi nalazi bili u normali ali bliže donjoj granici.
Ugl pila sam nešto više od mjesec dana i sad sam stala nakon transfera.
Ja pretpostavljam da je to od nje jer ne znam od čega bi drugog bilo ali meni se taaaako počela kosa mastit. I koža isto ali kosa užas jedan..
Isto tako, ono bitnije, počeli su mi se vraćat simptomi endometrioze. Meni to krene sa specifičnom boli u donjem dijelu leđa. Prvo sam pretpostavila da je to zato što više ne pijem tablete iako ja ful pazim na prehranu i onda sam neki dan naletila na netu da piše da treba oprezno s njom ako imaš endometriozu jer da pojačava simptome.
I to ne znam ima li veze ali od kad ju pijem su mi počeli spominjat adenomiozu na ovih par zadnjih uzv-a. 🤷🏻♀️
Tako da ja nisam sigurna da li ću ju ponovo piti.. Ne znam hoće li uopće imati kakvog učinka, a nekako mi je ljepše bez nje. 😁
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Pozdrav svima svim pozitivnim testovima cestitam a negativnima saljem podrsku da nastave dalje ❤️
Vec neko vrijeme citam vase postove, i mislim da sam se nekad ljetos i ja m javljala…
Imam jedno pitanje kako izdrzite sve ovo jer ja sam vec na rubu zivaca i ja sam jutros radila betu i negativna mi je ovo mi je bio 5 transfer od 4 mjeseca
Prvi put mi je bilo uspjelo i imala sam spontani.. drugi nije uspio nisam imala zamrznutih vise pa opet bockanje operacija.. onda prijenos friski petodnevni kazu mi sve super opet beta negativna i i prije 14 dana sam imala 4 transfer i danas opet beta negativana sad mi je ostao jos jedan zamrznut i cekanje menge.
Oprostite na dugom tekstu, znam da i vi sve prolazite korz sve ovo al jednostavno zelim s vama podjeliti svoje iskustvo. Na pocetku sam stvarno mislila da je jednostavnije
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji