Marita, jako mi je žao, ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali ti šaljem velik zagrljaj i želim da ti ovo bude posljednji neuspjeh, ako je već ovako trebalo biti.
Nažalost, iz svog iskustva znam da se ponekad trebaš i sam gurati s pitanjima i potencijalnim ''dijagnozama'' pa ponekad čak i platiti nešto privatno da bi bila mirna, makar ne ispala u pravu (tako barem ja radim).
Biljche,jako mi je žao, ja nisam ni išla radit betu, krvarim cijeli vikend ko da mi je zadnje, a iz Petrove su mi samo odgovorili da prestanem s terapijom, tako da nisu ni oni nešto entuijastični oko potencijalnog ''čuda''.
I za kraj, Dreamer.. Tako mi je drago za ove vijesti, ni ne znaš.. Radiš betu na moj dan, želim da ti se sve što sam sebi najviše željela pribroji, da beta bude savršena i da se nastavi tako dalje..
Hvala ti draga ❤️ Nisam uopće svjesna da su testovi pozitivni s obzirom da mi se to do sad nikad nije desilo. I ja se nadam pozitivnom ishodu. Idemo korak po korak 🤞🥰
I ostalim curkama hvala na lijepim riječima 🥰
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 🤞
LISTOPAD
Stela_M Anomaly 10.10.
PBTAB UZV 11.10.
EasyGoing Beta 16.10.
T_Ivy UZV 17.10.
Luna573 Test 17.10.
Hope Histero 18.10.
Lucy08 UZV 19.10.
Bubica1 UZV 24.10.
Ivkaa Konze 25.10.
Korni Beta 30.10.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Biljche, žao mi je zbog negativne bete... 🥺
Emma PUPO, 🤞 da se mrva čvrsto primi 🍀
Dreamer, propustila sam sliku, ali cure vele crtice su rasturile pa eto, baš mi je drago, neka je i dalje sve u najboljem redu 🥰 Jedva čekamo betu 🤞
Marita, što reći... Jako mi je žao, teško je pronaći riječi utjehe ❤️ Drži se i jednog dana će i tebi osvanuti sunce ☀️
Korni, kako je netko rekao, e pa nešto od toga se mora primiti, držim fige na najjače 🤞🍀🥰
Fashionista, mogla bi reći da uživam, osim česte žgaravice, nemam se ništa žaliti 👍 Mučnine nisam uopće imala, ni najmanje 😊 Željno iščekujem svaki novi pregled i to je to u principu. Želim i tebi isto, neka ti je sve dalje u najboljem redu i da uživaš ❤️
Stelić, sretno sutra na druškanju 🥰
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Fashionista naravno da ću ga ispitati, to ja tada nisam bila u elementu pa nisam ispitivala 😅. I ja sam isto kontrol freak i želim znati sve unaprijed pa se bojim kako će on "podnijeti" moju radoznalost 🙈. Kod mene je više Y oblik nego T, samo je pri vrhu suženo. I meni je isto rekao da to ne može privatno jer nije obična histero i nema takvu opremu privatno plus ide opca anestezija i da bi me sve jako puno koštalo. Već sam imala jednu operaciju u Petrovoj, sve prošlo uredno pa mi to nije strano. Samo sto mi nije vise svejedno jer ne uspijevam pronaci friska iskustva drugih 😏, ali dr V vjerujem u potpunosti, zaista ga smatram strucnjakom u svom poslu i vjerujem da sam u dobrim rukama. Jako mi je bitno da znam koje su moguće komplikacije i to ću ga ispitati i to mi mora reći. I nadam se da je to trajno rješenje a ne da sve sve brzo vraća u stari oblik, onda čemu maltretiranje oko svega 🤷♀️.
Hvala ti još jednom što si to podijelila, meni jako puno znači 🤗❤️.
Nek tebe prati uredna I školska trudnoća i da čim prije prođu kritični tjedni pa da uživaš punim plućima ❤️.
Amalija41 dobrodošla i što prije otišla na veselije teme 🤗. Nek se mrvica primi 🙏🤞.
Super sto ste maknuli miom jer on moze smetati kasnije u trudnoci, ovisno gdje je bio smješten.
Moj ti je savjet ne osluškuj.simptome jer zaista nema smisla ovako rano, sve može biti od terapije i nadolazeće M ali i trudnoće. Na 7dpt možeš napraviti test i skratiti si muke 😏🙏➕️. Ako nisi od testova probaj bilo cim skrenuti misli i čekaj betu. Gdje si u postupku?
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Hvala vam drage na rijecima podrske,tesko je..jako je tesko...ali pustam sve emocije da prođu kroz mene💔Sada je bitno da se fizicki oporavam i ocistim sto prije,psihicki ce trebat dulje...i slagat dalje plan sto i kako.
Zelja je ipak jaca od svih padova🌈👶
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
Fashionista naravno da ću ga ispitati, to ja tada nisam bila u elementu pa nisam ispitivala 😅. I ja sam isto kontrol freak i želim znati sve unaprijed pa se bojim kako će on "podnijeti" moju radoznalost 🙈. Kod mene je više Y oblik nego T, samo je pri vrhu suženo. I meni je isto rekao da to ne može privatno jer nije obična histero i nema takvu opremu privatno plus ide opca anestezija i da bi me sve jako puno koštalo. Već sam imala jednu operaciju u Petrovoj, sve prošlo uredno pa mi to nije strano. Samo sto mi nije vise svejedno jer ne uspijevam pronaci friska iskustva drugih 😏, ali dr V vjerujem u potpunosti, zaista ga smatram strucnjakom u svom poslu i vjerujem da sam u dobrim rukama. Jako mi je bitno da znam koje su moguće komplikacije i to ću ga ispitati i to mi mora reći. I nadam se da je to trajno rješenje a ne da sve sve brzo vraća u stari oblik, onda čemu maltretiranje oko svega 🤷♀️.
Hvala ti još jednom što si to podijelila, meni jako puno znači 🤗❤️.
Nek tebe prati uredna I školska trudnoća i da čim prije prođu kritični tjedni pa da uživaš punim plućima ❤️.
Amalija41 dobrodošla i što prije otišla na veselije teme 🤗. Nek se mrvica primi 🙏🤞.
Super sto ste maknuli miom jer on moze smetati kasnije u trudnoci, ovisno gdje je bio smješten.
Moj ti je savjet ne osluškuj.simptome jer zaista nema smisla ovako rano, sve može biti od terapije i nadolazeće M ali i trudnoće. Na 7dpt možeš napraviti test i skratiti si muke 😏🙏➕️. Ako nisi od testova probaj bilo cim skrenuti misli i čekaj betu. Gdje si u postupku?
🤞 ma naravno trudim se ne razmišljati ali.. ovo u jadnicima mi je obično kad je ovulacija a ne menga 🙄,. Nisam od testova razmisljam da opet prije vremena 9 dan napravim betu, ne znam vidit cu, inače ja sam na vv
41 god, sve ok, M 41
2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍
Fashionistahvala ti puno na iskustvu 🤗. Sjećam se tvog septuma i potrage za mišljenjima, čak si neke dr i u Americi kontaktirala i svi su rekli isto. Jel ti onda semptum nisi ni maknula?
Ufff sad si mi dala misliti, pogotovo jer i sama ne pronalazim apsolutno ništa na tu temu na netu, jer to nije klasična histero nego baš korekcija . Meni drV nije spominjao nikakvo spaljivanje ni spiralu 😱, čak mi je rekao da nakon zahvata mogu odma u postupak.
Taj dan kad sam bila kod njega na konzama doslovno nisam bila u svom elementu (tjedan dana iza neg bete), otisla sam na konze jer sam se bila naručila još prije transfera, doslovno se natjerala otić, još kad mi je spomenuo tu operaciju sam bila malo i zatečena i nepripremljena tako da nisam apsolutno nista pitala. I meni je crtao na papiru uobičajeni oblik i moj oblik maternice i sto bi točno napravio ali sjećam se da je naglasio da je to rutinska op. Svakako kad skupim sve nalaze idem kod njega sa više pitanja, između ostalog i po objašnjenje što točno operacijom dobivam i koje su moguće komplikacije.
Meni su spominjali i Skvorc i Alebic T oblik i da je "malo zabacena" ali da to ne smeta u Ivf-u, isto to pronalazim na netu..
Uvijek sam ispitivala što se još može napraviti da povećam šanse, svi su govorili ništa, nalazi školski 🤷♀️..
Isto tako, ja nisam na početku mpo puta, ja sam na kraju puta, toliko sam umorna od postupaka, od oprečnih mišljenja doktora, od svega. I meni treba nešto za što ću se uhvatiti i misliti evo to je to, to je prepreka.
Ja sam isto mini septum skidala kod dr.V. inace nikad nitko mi nije rekao da ga imam a prosla doktora i klinika od 2009 g pa na ovamo. Sve školski kod mene. Eto dok sam bila kod njega on ga vidio. Ugl isto da operiram...pa da se odmah moze u postupak itd. Samo da napomenem da me isto zateklo to s operacijom al ajd pristala sam jos i na to jer sam sve drugo valjda odradila. Doputujem do Zg, na kraju mi se u op sali pojavi skroz drugi doktor. To me malo izulo iz cipela jer sam ocekivala svog dr...pregrmila sam. Odradila postupak odma u iducem ciklusu. Bez uspjeha. Koliko je op bila potrebna, neznam. Vjerujem ti da si umorna, mi smo u stanju sve probati samo da smo mirne u glavi...vjerujem da ces i ti za sebe odabrati ono pravo😉🙏
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Cure moje ne mogu ni sama vjerovati da ovo napokon pisem ali ja sam TRUDNA! ❤️🥹🥹🥹🥹
Ne mogu uopce sabrati misli od malenih otkucaja koje smo danas po prvi puta u zivotu vidjeli! To je najljepsi prizor na svijetu i od srca zelim da ga sve ovdje uskoro ugledate! 🙏🏻
Danas smo 6+5 tjedana i iako je sve jos dosta rano, nekako sam danas s ovim prizorom malo odahnula. 🙃
Sve se desilo jos sredinom 8. mjeseca, ovulacija mi je kasnila tj. dana ali uhvatili smo ju u prirodnom FETu (jer meni endometrij lose reagira na Estrofem). Nisam radila testove vec sam nesto smedarila pa su rekli da napravim betu ranije bio je 11.dan i beta 420! Pali smo u nesvjest od soka jer nisam imala apsolutno nikakve simptome! 🙈 Na 13. dan beta 937! I dalje smo u soku totalnom! 1. ultrazvuk 5+3 imamo titraje i sve super! Do danas jos malo nekad smedarenja i malo probadanja nista strasno i malo umor, to je to od simptoma. 😍
Nitko nista ne zna, vi ste prve! Sigurno sam puno detalja preskocila ali smusena sam totalno, pitajte me sve sto sam zaboravila napisati! 🙈
Ajme koje lijepe vijesti!! 😍😍😍
Jesi na kraju rješavala septum ili nisi? Nekako sam izgleda preskočila tu informaciju. Molim te napiši kakav ti je bio problem s estrofemom jer ja muku muči s tim lijekom
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2
Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
Fashionista da se ne ponavljaš za septum, sve sam pročitala. Bila sam u zaostatku pa dok sam sve stranice prošla... Moja curka povraća cijelu noć pa dok je čuvam sve sam nadoknadila.
Čestitke od srca!!! 🥰
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2
Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
Hvala vam cure 🤗 sretno svima 🤞🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji