Sani Najbolje ti njega sve ispitaj ako imas snage za to, ako nemas i mozes to, jednostavno se prepusti! Ja zaista vjerujem da je njemu to rutinska operacija i zna sta radi! 💪🏻
Mozda tvoj Tahape ni nije toliki, pa ni ne bi bilo toliko strasno, moj je bas uzak. Ali poanta je da je sad dokazano da se i sa takvom maternicom moze ostati u drugom stanju i da nista ne smeta implantaciji ocito ni septum ni Tshape kako i jesu govorili ostali doktori. E sad dal je lakse iznjeti trudnocu sa normalnom maternicom to sigurno! Al eto oni svi kazu da se maternica rastegne i prilagodi.
Ma joj tko ce ga znati, samo onaj gore!
Koju god odluku donjela vjeruj mi ta odluka ce biti najbolja za tebe jer je TVOJA! ❤️🙏🏻🫶🏻
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Hope hahaaa a kod vas u Nemacka uvijek nesto drukcije 😂 Mozda ovisi koju kolicinu dobivate tame i na koji nacin? Mi ovdje u venu infuzija nam ti lipidi kapaju nekih sat vremena u venu dosta velika doza.
Stela hvala ti mazim busicu puno ali jos sam puna anksioznosti cekajuci da produ kriticni tjedni zbog svega iz proslosti ali ne dam da me to prevlada, zelim uzivati u svakom trenutku! 💖
Kawa e doslovno moze biti da je sad stvarno vec cista ovisnost i navika 🤣🙈
Korni uzivaj sada pupice fenomenu nas nesto ce izaci dobro iz toga svega, drzim fige na najjace! 🤞🏻🤞🏻
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
bok curke, čitam vas vec duže ali tek
41 god, sve ok, M 41
2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍
bok curke, čitam vas vec duže ali tek
Sad pišem:)
Za početak ne znam da li sam stavila ok potpis..odnosno da li mi se vidi u potpisu email?
41 god, sve ok, M 41
10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍
I sad naravno pitanje o simptomima nakon FETa, imala sam fet 03.10. nažalost jedan nije preživio odmrazavanje tako da je bio transfer 1 smrzlica. Drugi dan nakon transfera sam se prehladila iako sam bila doma🙄
U zadnja dva dana osjecam kao pritisak, laganu bol u desnom jajniku, npr nakon šetnje, prvi fet nisam imala nikakve simptome, da li je netko slučajno imao bolove u jajniku?
41 god, sve ok, M 41
Hopehahaaa a kod vas u Nemacka uvijek nesto drukcije 😂 Mozda ovisi koju kolicinu dobivate tame i na koji nacin? Mi ovdje u venu infuzija nam ti lipidi kapaju nekih sat vremena u venu dosta velika doza.
Stelahvala ti mazim busicu puno ali jos sam puna anksioznosti cekajuci da produ kriticni tjedni zbog svega iz proslosti ali ne dam da me to prevlada, zelim uzivati u svakom trenutku! 💖
Kawae doslovno moze biti da je sad stvarno vec cista ovisnost i navika 🤣🙈
Korniuzivaj sada pupice fenomenu nas nesto ce izaci dobro iz toga svega, drzim fige na najjace! 🤞🏻🤞🏻
bas cu vidit kad dodem nazad u DE sta pise na receptu.
I sad naravno pitanje o simptomima nakon FETa, imala sam fet 03.10. nažalost jedan nije preživio odmrazavanje tako da je bio transfer 1 smrzlica. Drugi dan nakon transfera sam se prehladila iako sam bila doma🙄
U zadnja dva dana osjecam kao pritisak, laganu bol u desnom jajniku, npr nakon šetnje, prvi fet nisam imala nikakve simptome, da li je netko slučajno imao bolove u jajniku?
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Evo da se i ja javim, bila na pregledu danas, 1.folikulometrija za fet, imamo folikul vel 13mm, endo 7 mm, sve je kako treba biti, pratimo i dalje, sljedeci uzv je u srijedu.
Pusa svima 😘
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Fashionistahvala ti puno na iskustvu 🤗. Sjećam se tvog septuma i potrage za mišljenjima, čak si neke dr i u Americi kontaktirala i svi su rekli isto. Jel ti onda semptum nisi ni maknula?
Ufff sad si mi dala misliti, pogotovo jer i sama ne pronalazim apsolutno ništa na tu temu na netu, jer to nije klasična histero nego baš korekcija . Meni drV nije spominjao nikakvo spaljivanje ni spiralu 😱, čak mi je rekao da nakon zahvata mogu odma u postupak.
Taj dan kad sam bila kod njega na konzama doslovno nisam bila u svom elementu (tjedan dana iza neg bete), otisla sam na konze jer sam se bila naručila još prije transfera, doslovno se natjerala otić, još kad mi je spomenuo tu operaciju sam bila malo i zatečena i nepripremljena tako da nisam apsolutno nista pitala. I meni je crtao na papiru uobičajeni oblik i moj oblik maternice i sto bi točno napravio ali sjećam se da je naglasio da je to rutinska op. Svakako kad skupim sve nalaze idem kod njega sa više pitanja, između ostalog i po objašnjenje što točno operacijom dobivam i koje su moguće komplikacije.
Meni su spominjali i Skvorc i Alebic T oblik i da je "malo zabacena" ali da to ne smeta u Ivf-u, isto to pronalazim na netu..
Uvijek sam ispitivala što se još može napraviti da povećam šanse, svi su govorili ništa, nalazi školski 🤷♀️..
Isto tako, ja nisam na početku mpo puta, ja sam na kraju puta, toliko sam umorna od postupaka, od oprečnih mišljenja doktora, od svega. I meni treba nešto za što ću se uhvatiti i misliti evo to je to, to je prepreka.
Uz to imala sam već nekoliko puta problema sa endometrijem i sama nekako mislim da tu negdje može ležati problem.
Jedino što me još kopka u cijeloj ovoj priči je embriolog S i dok njemu ne dam šansu mislim da neću bit mirna u glavi.
A za dr A potpisujem svako slovo, zaista dr sa svim vrlinama, da imam volje i neograničeno financija dala bih mu još koju priliku.
Hvala ti ❤️.
Sani tebe citam cijelo vrijeme, hvala na svim savjetima!
Ja sam bila prije postupaka na histeriskopiji, 2 mjeseca nakon aspiracije, uklanjali su mi miom koji nije bio velik, ali je doktor rekao da je najbolje da prije nego krenemo da sve štima besprijekorno sa maternicom.
41 god, sve ok, M 41
Hopehahaaa a kod vas u Nemacka uvijek nesto drukcije 😂 Mozda ovisi koju kolicinu dobivate tame i na koji nacin? Mi ovdje u venu infuzija nam ti lipidi kapaju nekih sat vremena u venu dosta velika doza.
Stelahvala ti mazim busicu puno ali jos sam puna anksioznosti cekajuci da produ kriticni tjedni zbog svega iz proslosti ali ne dam da me to prevlada, zelim uzivati u svakom trenutku! 💖
Kawae doslovno moze biti da je sad stvarno vec cista ovisnost i navika 🤣🙈
Korniuzivaj sada pupice fenomenu nas nesto ce izaci dobro iz toga svega, drzim fige na najjace! 🤞🏻🤞🏻
bas cu vidit kad dodem nazad u DE sta pise na receptu.I sad naravno pitanje o simptomima nakon FETa, imala sam fet 03.10. nažalost jedan nije preživio odmrazavanje tako da je bio transfer 1 smrzlica. Drugi dan nakon transfera sam se prehladila iako sam bila doma🙄
Ako uzimas progesteron a vjerojatno uzimas to moze biti od njega. Simptomi mogu biti dvosmisleni. Nema pravila a mozes vec napraviti i test ako je bio transfer blastice. 🤞
Je 1 blastocista, a naravno uzimam i progesteron i to 2 × 400 mg
41 god, sve ok, M 41
Marita, jako mi je žao, ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali ti šaljem velik zagrljaj i želim da ti ovo bude posljednji neuspjeh, ako je već ovako trebalo biti.
Nažalost, iz svog iskustva znam da se ponekad trebaš i sam gurati s pitanjima i potencijalnim ''dijagnozama'' pa ponekad čak i platiti nešto privatno da bi bila mirna, makar ne ispala u pravu (tako barem ja radim).
Biljche, jako mi je žao, ja nisam ni išla radit betu, krvarim cijeli vikend ko da mi je zadnje, a iz Petrove su mi samo odgovorili da prestanem s terapijom, tako da nisu ni oni nešto entuijastični oko potencijalnog ''čuda''.
I za kraj, Dreamer.. Tako mi je drago za ove vijesti, ni ne znaš.. Radiš betu na moj dan, želim da ti se sve što sam sebi najviše željela pribroji, da beta bude savršena i da se nastavi tako dalje..
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sortiraj odgovore
Najstariji