Drage cure,
Nažalost srceko stalo 💔 7.tj po velicini ploda.
Ne znam sto misliti,prazna sam…
Ovo je vec drugi…Molim vas savjete koje pretrage napraviti osim trombofilije?
Draga, jako mi je žao 😭
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Stelaja sam ti skuzila dan kada ne popijem kavu ujutro me boli glava! Suludo ali istinito. Inace imam nizak tlak i pijem sam jednu bijelu kavu ujutro normalno kad sam doma i onda sam skuzila kad odem u svoj rodni grad kod svojih tamo me svaki svaki put boli glava! I koji vrag da nije do madraca, da nije do jastuka ili zraka tamo 😅 Nosila svoj jastuk, ma nikak povezat i onda jedan dan mi sine sta tu radim drukcije nego doma ili kad odem negdje drugdje (u hotel na putu) - ne popijem kavu ! Tamo nemam svoj aparat a ne volim tursku i ne idem u birceve! I trk isprobati sljedece jutro reko e sad idem u birc ujutro tamo neki popit kavu da vidim dal ce me bolit glava taj dan ili ne i nije! 🙈 Tako da misterij rijesen, doslovno ta jedna kava ujuto je bioa rjesenje i sad bas pazim svugdje da ju popijem kak znam i umijem. Sad dal je do tlaka ili navika tko ce znati. 🙈
Ma ubila me ona doza šećera na oggtu još mi je šećera nakon 120 min 2.2 pa se niti ne čudim što sam ostatak dana spavala i imala glavobolju🙈 ali najbitnije od svega da više ne moram ići na oggt🤣🤣 jako mi je drago zbog tebe, mazi bušicu 🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Fashionista hvala ti puno na iskustvu 🤗. Sjećam se tvog septuma i potrage za mišljenjima, čak si neke dr i u Americi kontaktirala i svi su rekli isto. Jel ti onda semptum nisi ni maknula?
Ufff sad si mi dala misliti, pogotovo jer i sama ne pronalazim apsolutno ništa na tu temu na netu, jer to nije klasična histero nego baš korekcija . Meni drV nije spominjao nikakvo spaljivanje ni spiralu 😱, čak mi je rekao da nakon zahvata mogu odma u postupak.
Taj dan kad sam bila kod njega na konzama doslovno nisam bila u svom elementu (tjedan dana iza neg bete), otisla sam na konze jer sam se bila naručila još prije transfera, doslovno se natjerala otić, još kad mi je spomenuo tu operaciju sam bila malo i zatečena i nepripremljena tako da nisam apsolutno nista pitala. I meni je crtao na papiru uobičajeni oblik i moj oblik maternice i sto bi točno napravio ali sjećam se da je naglasio da je to rutinska op. Svakako kad skupim sve nalaze idem kod njega sa više pitanja, između ostalog i po objašnjenje što točno operacijom dobivam i koje su moguće komplikacije.
Meni su spominjali i Skvorc i Alebic T oblik i da je "malo zabacena" ali da to ne smeta u Ivf-u, isto to pronalazim na netu..
Uvijek sam ispitivala što se još može napraviti da povećam šanse, svi su govorili ništa, nalazi školski 🤷♀️..
Isto tako, ja nisam na početku mpo puta, ja sam na kraju puta, toliko sam umorna od postupaka, od oprečnih mišljenja doktora, od svega. I meni treba nešto za što ću se uhvatiti i misliti evo to je to, to je prepreka.
Uz to imala sam već nekoliko puta problema sa endometrijem i sama nekako mislim da tu negdje može ležati problem.
Jedino što me još kopka u cijeloj ovoj priči je embriolog S i dok njemu ne dam šansu mislim da neću bit mirna u glavi.
A za dr A potpisujem svako slovo, zaista dr sa svim vrlinama, da imam volje i neograničeno financija dala bih mu još koju priliku.
Hvala ti ❤️.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Marita jako mi je žao 💔
Dreamer test je top, beta ce razvaliti ❤️ sretno 🍀
Fashionista hahah, kbc ri napravi fenomena od žene 😅 sad sam čitala sve tvoje postove, i stvarno si svašta prošla, pogotovo s različitm mišljenjima, mene to izludi. Nek je to iza tebe, a nek ispred tebe bude uredna i školska trudnoća ❤️
Hvala curke, eto me, pupo sam 🥰 i odmah najava, 7dpt ide testić 🤭🍀 sluzbeno je beta 30.10. 🙄
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Marita jako mi je žao... 😔
Dreamer test je super! Nek i beta sutra razvali.. 🥰
Korni čestitam pupice.. Ma nešto će se uhvatit ovaj put s obzirom da si pokrivena na 3 strane 😂.. 🤞🏻🤞🏻
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Fashionista to s kavom ti je cista ovisnost tijelo naviklo dobiti kofein u otprilike isto vrijeme, i eto ti reakcije čim ga ne dobije. Tako je i meni, navikla sam tijelo na kavu u 11h kad je pauza na poslu, zatrpa li me posao pa ne stignem popiti kavu eto i glavobolje.
Bopsich i Dreamer cestitam na plusicima, lijepo ih je vidit na temi napokon
Korni PUPO drzimo fige za i tvoj plus uskoro !
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
cure ja imam jedno mozda malo glupo pitanje, ne uspijevam iz vaših komentara i prvih par stranica teme shvatiti detaljnu razliku između prirodnog i stimuliranog ciklusa? shvaćam da svakako idu lijekovi ali ako netko ima volje da mi objasni koji su to lijekovi, u kojim slučajevima idu prirodni a u kojim stimulirani, kako HZZO gleda na to... pogotovo Kbc St ako netko ima iskustva. nestrpljiva sam do konzultacija pa vas gnjavim hvala puno unaprijed.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Ja sam ti sad bila i idem ponovo u prirodni IVF.
Od 7dc (ovisno koliko ti inače traje ciklus, neki kreću i kasnije) sam krenula na folikulometrije i prati se jedan vodeći folikul bez ikakvih lijekova. Dakle normalan prirodni ciklus samo uz praćenje. Kada dosegne dovoljnu veličinu (18 mm) daju ti štopericu koja bi trebala izazvati sazrijevanje js i ovulaciju unutar 36 sati. Ideš na aspiraciju tog jednog kao i u stimuliranom, oni ga oplode i vraćaju (ako je sve ok).
Jedina razlika je što se u stimuliranom cijelo vrijeme bockas da bi dobila što veći broj folikula/js koje onda aspiriraju, oplođuju i vraćaju ili lede.
Preko hzzo-a imaš pravo na 2 prirodna i 4 stimulirana ivf-a.
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
cure ja imam jedno mozda malo glupo pitanje, ne uspijevam iz vaših komentara i prvih par stranica teme shvatiti detaljnu razliku između prirodnog i stimuliranog ciklusa? shvaćam da svakako idu lijekovi ali ako netko ima volje da mi objasni koji su to lijekovi, u kojim slučajevima idu prirodni a u kojim stimulirani, kako HZZO gleda na to… pogotovo Kbc St ako netko ima iskustva. nestrpljiva sam do konzultacija pa vas gnjavimhvala puno unaprijed.
Prošla sam sve postupke u kbc st, rado cu ti pomoc ako ti treba još koja informacija, javi mi se na mail iz potpisa pa mozemo razminit i mob. Sretno!
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Sani znam ja da se ti svega sjecas! 🫶🏻
Tad se meni nije vama ni dalo tako detaljno pisati sve jer mi nije bilo do nicega.. 😭 ali sad kad sam procitala ovo sve kod tebe, reko idem vam napisati sve detaljno sva iskustva sad kad sam hladne glave napokon. I onak gledam sve ti je rekao ko i meni auu Tshape! Da tako da nikada nista nisam napravila jer on isto nije mislio da je septum problem jer je ful mala pregradica vec taj Tshape oblik maternice te zidovi dolje su uski. Ma imam crtez jos doma 🤦🏼♀️ Kuzim da tebi nije bilo do nicega pa ga nisi ni zapitkivala ali ja jesam zato sam i saznala sve detalje jer ja nemrem ne znat sta ce se raditi, preveliki sam kontrol freak! Malo se on i uvrijedijo jer ja njega ispitujem toliko jer da to je rutinska operacija i ja zaista vjerujem da je njemu rutinska operacija da ne vjerujem ne bih inzistirala ici kod njega! Ali ja moram sve znati i nigdje nista nisam mogla pronaci na netu osim da se to vise u modernije vrijeme bas ne radi ako sam mogla shvatiti po tome sto nicega nema novijeg datuma.🙈 Kao pita on mene jesam ja medicinski radnik pa ga toliko ispitujem hahaa i to sve pred sestrama tamo ma joj ne mogu kad se sjetim 😭 I onda mi je posalice bacao kao u skoli kad su roditelji isli na informacije a ti si im skrivala jedinice bojala si se tada ali nakon 4 mjeseca je sve proslo nisi se toga vise ni sjecala e tako ce biti i sa ovim pa smo se smijali, show je doktor! 🤣 Onda se malo opustio pa mi je morao ispricati kako ide cijela operacija a za ovo kao “spaljivanje” ili sta vec tu sam vec padala u nesvjest nisam bas dobro ni kuzila samo sam ga pitala zasto to ne mozemo obaviti kod njega privatno i onda je rekao ma da je samo septum to se pogrebe to mogu privatno al za te zidove maternice to prosirivanje mora imati te neke “lamele” ili sta vec sto ima samo u bolnici. Ubij me sto mi je tocno reko tu smo vec bili skroz vani na hodniku 🤦🏼♀️ Za spralu mi je rekao da mora stavljati da se zidovi materice ne poljepe jer onda nista nismo napravili.
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Sortiraj odgovore
Najstariji