Nisam pratila neko vrijeme forum, Stela, vidim da se imala brutalno uspješan rezultat! 🎉 Čestitam ti, sad se odmori i oporavi, najbolje je ne forsirati ništa. Kad se tijelo resetira kako treba biti, lakše će i doći do uspjeha!🤞
Ja za 9 dana krećem na konzultacije za FET, spremna psihički i fizički 🥳
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Leptirica Bitno da je sada sve ok💪
Stela I ja se nadam. I dr G je zadovoljan s odabirom te doktorice za dalje tak da se nadam da ce sve biti ok
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ma jel ja to dobro vidim 🤓😍 Stela moja, koji rezultat, čestitam, i nek bude što više zdravih bebica 💟💟💟🤞🤞🤞🙏🙏🙏
Rain, žao mi je zbog krvarenja, drago mi je da ste dobro, i ja bih odmah otišla na hitnu kao i ti 😘
Miss, Slavice, Divna, uskoro i Domleon, od srca vam želim što brži i lakši porod 😘🤗🤞💞
_____
Vidim neke nepotrebne komentare, iskreno meni ne smeta niti jedna trudnica i razgovori o uzv i sl, jer se nadam da i mene to čeka jednog dana. Meni je to samo pomoć i nada. Niti jedna trudnica ovdje niti upala random već je prošla isto što i sve mi i vrlo dobro znaju sve faze i osjećaje. I zato drage trudnice, ne idite nigdje, ostanite ovdje i dijelite korisne savjete i podršku ❤❤❤
Meni da ne odgovara ova tema, ne bih ni pisala na njoj već otišla dalje, no hard feelings 😉
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Kada već govorimo o triggerima.. Oni su svuda oko nas. Prošlo sam ljeto upala u najgoru fazu od početka te borbe. Jedna od najbližih prijateljica mi je rekla da je ostala trudna, isto su se dugo borili s neplodnosti. Moja reakcija na van je bila ok, a iznutra sam se raspala, htjela sam iskočiti iz kože. I znam da je ta rekacija jednim dijelom bila normalna, ali sam isto shvatila da ako nastavim tako da ću potpuno izgubiti sebe. I tad sam i ja potražila pomoć psihologa u Splitu. U potpunosti je razumljivo da je nekima Teže, a nekima manje teško podnijeti tuđe sretnije priče. Ja sam bila jedna od onih kojima je to teško padalo, dok nisam potražila pomoć.
U KBC Split, na odjelu humane reprodukcije, na zidu stoje okačene fotografije beba rođenih iz mpo postupaka. Na desetke fotografija s jedne i druge strane. I to je isto diskutabilno treba li to tamo u čekaoni ili ne...ali eto, je.
Samo je stvar toga da od početka na ovom forumu, na ovoj temi, sudjeluju i mpo trudilice, i trudnice i majke..
Možda će netko pomisliti i za mene da nemam pojma šta je borba, da mi je prvi postupak bio uspješan, ali za mene, za nas je naša borba bila isto prilično mučna i teška... Tako da, možemo diskutirati do u nedogled.
Eto, morala sam još to napisati, nisam željela nikog uvrijediti, bolje je da se ova rasprava završi.
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Danima čitam ove izjave kako trudnicama koje su muke prošle da dođu do svoje bebice ovdje mjesto nije???
Od kad postoji tema svi se zajedno i bez ikakvih tenzija druže..
Šta je ovo zadnjih dana?
Kakvo ispucavanje frustracija? Čemu?
Ja zaista puno ne pišem ovdje ali svaki dan pročitam..
I kada god sam imala pitanje uvijek sam brzo dobila odgovor na njega.. bilo od trudnice koja je uspjela u svojoj borbi ili od cura koje se još bore.
Tako da moj savjet vam je potražite stručnu pomoć, to nije sramota.. jer ukoliko niste u stanju u isto vrijeme biti sretni zbog nekoga i tužni zbog sebe.. vrijeme je da se zapitate.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Oprosti zaista nisam znala da je tabu tema u današnje vrijeme potražiti pomoć.. razgovorom se puno toga rješava.
Isto tako, kao što ti smatraš da nije mjesto da se ovdje piše o tome kako MPO trudnoće napreduju ja smatram da je mjesto i da nema potrebe da se bilo što mijenja jer je netko od članica imalo lošiji dan pa svoje mišljenje, osjećaje, frustracije nazovi to kako hoćeš ovdje istresao na drugima koje nisu ni krive mi dužne.
Lp
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Danima čitam ove izjave kako trudnicama koje su muke prošle da dođu do svoje bebice ovdje mjesto nije???.
Tako da moj savjet vam je potražite stručnu pomoć
Ispravak netočnog navoda - pa da opet ponovimo: nitko nikad nije rekao da ovdje nije mjesto MPO trudnicama. one tj. JA slobodno mogu komentirati na svakoj temi (a u nedostatku moderatora nije da im ima tko zabraniti). Postavilo se pitanje da li je prikladno da se nastavi dosadašnja praksa da se pod naslovom Potpomognuta oplodnja (zbog koje bi svatko novi imao razumno očekivanje da će se komentirati postupci potpomognute oplodnje) objavljuju trudnički doživljaji i to poodmaklih trudnoća… Zasad većina sa izjasnila da želi nastaviti s trudničkim doživljajima, ja iznosim usamljeno mišljenje (i to kao MPO trudnica) da mi se to čini neprikladno i da je takva praksa napuštena u naprednom bijelom svijetu kao npr. Amerika. Neukusne komentare oko navodnih “frustracija” i traženje psihološke pomoći ne smatram vrijednim odgovora. Lp
Naprednom bijelom svijetu? Amerika?
Ok...
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Maluma
Sav trud je uzaludan..
To što meni možda treba psihološke pomoć ne mijenja činjenicu da tema Potpomognuta oplodnja treba biti za osobe koje idu na potpomognutu oplodnju, tema trudnice za trudnice, tema kupnja stanova za osobe koje kupuju stanova itd itd itd
Igrom slučaja ova tema je postala nešto drugo. I tu sva priča staje.
Sve ostalo nemam potrebe komentirati jer iako je ovo anoniman forum nemam želju niti potrebu spuštati se na razinu vrijeđanja na kakvu se pojedini spuštaju.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Resistance is futile! 😁
Ja sam relativno nova, ali pratim vas neko vrijeme. Tema mi je super i ne smetaju mi trudnice, dapače naučim stvari koje će mi potencijalno trebati u budućnosti. Ali isto kužim i suosjećam sa ženama koji imaju teži put i sve te komentare stvaraju samo dodatnu težinu. Netko je spomenuo otvaranje nove teme koja bi bila možda više moderirana, pa možda je to pravo riješenje. Sretno svima i manje nervoze želim ❤️
1. IVF 06/22 - ovaleap,cetrotide,ovitrelle - 3 🐧
FET 07/22 1 🐧 - bhcg 0
FET 10/22 - stimulirani 1 🐧 1.B 11dpt 580 2.B 13dpt 1460 》 uzv 6+1 ❤
Pa dajte cure otvorite novu temu za sve nas koje uskoro idemo u postupak MPO.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji