![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
EasyGoing znaci te dodatne metalne sta god da jesu su mi bile horor😅 al vidim da nam je bilo slicno, pa se nadam da ce sve proc ok..uzela sam i par dana mirovanja i sad treba iscekat do bete 🤞 kada bi mogla napraviti kucni test, nisu mi to rekli?
Love83 vidis meni su rekli da mogu slobodno ispraznit mjehur i mozda bolje da je tako, ne znam kako bi taj pritisak izdrzala... cerviks je ometao slobodan prolaz, pa je koristila sve sto je mogla kako bi obavila transfer. U principu ono sta me nije tribalo bolit je bolilo malo, a ono sto je, nisam niti osjetila. 😁 jel i tvoja beta 18.? 😊
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Srculence, Martinamila, Mehro odlično curke neka vas do kraja prati sreća 🤞🥰
Anii poruči Pandici da mi je jako drago zbog nje 🤭 btw kada ima idući uzv? 😄 Anii kada smo kod uzv kada je tvoj? Ti ćeš još malo znati i spol 🤭❤️
Sreca3 žao mi je nadam se da nije vm i da će za tebe biti najbolji scenarij koji može biti 🤞🥰
Pbtab jako mi je žao što to moraš opet prolaziti i nemam ti što pametno reći što ti cure već nisu rekle, mislim da si fakat donijela najbolju odluku za sebe i što ćeš se posvetiti sebi i svom zdravlju, od srca se nadam da se tvoja sreća krije u preostalim 🐧🐧🐧 šaljem ti veliki hug🤗🤗❤️❤️❤️
Bubice žao mi je ne znam što bih ti pametno rekla nadam se da će sve biti ok 🤞❤️❤️
Bebolina bilo bi lijepo da te iznandi prirodna beta🤭🤞❤️ btw s pikanjem se može krenuti i 3 dc većina cura kod Lučija kreće sa pikanjem baš na 3 dc, znam da si sada na 100 muka ali koliko je to moguće probaj se smiriti do pon❤️
Tikvice i mene nije glavobolja zaj jedno cca 2 tjedna i evo dns došla baš sam dns za ništa i muka mi je ful dns pa pretpostavljam da se migrena kuha😨 što se tiče bušice moja je doslovno preko noći iskočila i svi su oko mene u šoku da mi je toliki trbuh u 14 tt🤣🤣🤣 ali i kile nižem kao kada dijete skuplja sličice samo idu🤣🤣🤣 kako si ti? ❤️
Korni kada će ta tvoja kuja🤭😄
Love pupo neka se mrvice čvrsto prime🤭🤞🥰❤️
Ivka sretno neka se mrvica čvrsto primi🤞
Sani 🤗🥰❤️
Stela_M Pandi je iduci uzv za tri tjedna, 23.8. A meni cim se vratim s GO 21.8.😂 Trebala bi dobiti rezultate Q po meni do ponedjljka-utorka. Dr mi je na go pa se nadam da škica mail 😂
Inace ja po kilazi nisam nesto primjetila da sam dobila al na oko trbuh mi se vec dobro vidi s obzirom da cu za dva dana bit 12 tjedana tek😂
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Bebolina svakako je dobar znak da se nešto dogodilo. Držim fige da M onda dodje kad ti najvise odgovara, da možes krenuti s pikanjem🤞
Stela 14tt? Pa bome ide to vrijeme. neka se buša vidi, ponosno pokazuj ❤️ baš te zezaju te migrene i glavobolje, nadam se da će brzo proći. ja sam planirala da će kuja doći oko 10.8., međutim tek jučer lh trakica počela tamniti, pa si mislim da bi večeras možda mogao biti peak, tako da pokrivamo ove dane 🤭
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pbtab, sjetila sam se da si trebala imat uzv, došla vidjet ako si se javila i imam što pročitat...jako mi je žao, znam da si bila spremna i na najgori scenarij, i sama sam bila u takvoj situaciji, al isto tako sam sigurna da ti nije nimalo lako bez obzira na spremnost na loš scenarij. Najgore od svega je što ne znaš jel bio zametak s greskom ili nesto drugo..tebi su transferi uspješni i ne sumnjam da ćeš sljedeći put opet ostat trudna, samo se nadam da će sljedeći put bit sve ok. Vjerojatno je do zametka, ja ih imam još 3 pa teško da su sva 3 "ispravna"...ne znam što ti pametno reć, sigurna sam da je još gore kad se to ponovi dva puta za redom, al treba izdržat taj strah i stres jer će beba doći. Želim da ti prekid trudnoće prođe što bezbolnije i da gledaš samo naprijed... nedavno sam baš poslušala komentare jednog doktora koji je baš prelijepo rekao da ne gledamo na pobačaje kao na gubitak duše našeg djeteta, nego će doć nova uredna trudnoća u kojoj će ta duša nastaviti živjeti ❤️ šaljem ti veliki hug ❤️❤️❤️
.
Sretno i svim drugim curama 🤗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
EasyGoing znaci te dodatne metalne sta god da jesu su mi bile horor😅 al vidim da nam je bilo slicno, pa se nadam da ce sve proc ok..uzela sam i par dana mirovanja i sad treba iscekat do bete 🤞 kada bi mogla napraviti kucni test, nisu mi to rekli?
Love83 vidis meni su rekli da mogu slobodno ispraznit mjehur i mozda bolje da je tako, ne znam kako bi taj pritisak izdrzala… cerviks je ometao slobodan prolaz, pa je koristila sve sto je mogla kako bi obavila transfer. U principu ono sta me nije tribalo bolit je bolilo malo, a ono sto je, nisam niti osjetila. 😁 jel i tvoja beta 18.? 😊
Kod mene su bila dva dvodnevna i test mi je bio pozitivan deseti dan nakon transfera. Beta mi je bila dva tjedna nakon transfera. Ja sam isto u Splitu u kbc. Kod kojeg si ti doktora?
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Kod mene su bila dva dvodnevna i test mi je bio pozitivan deseti dan nakon transfera. Beta mi je bila dva tjedna nakon transfera. Ja sam isto u Splitu u kbc. Kod kojeg si ti doktora?
Dr. Šunj. U pocetku sam bila malo skepticna jer nisam dobila puno odgovora, al evo u ovih 2 tjedna druzenja s njom mi je ispala skroz fer i korektna 😊
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Dr. Šunj. U pocetku sam bila malo skepticna jer nisam dobila puno odgovora, al evo u ovih 2 tjedna druzenja s njom mi je ispala skroz fer i korektna 😊
Meni je jednom radila aspiraciju i bila mi je skroz ok :) Sretno i javi nam rezultate! Držimo fige!! :)
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Bubica žao mi je zbog stresa 😔, ta dijagnoza mi nije poznata i mislim da ništa nećeš saznati prije nipta. Probaj dotad zadržati pozitivu 🤗
Sreća uff nije dobro, beta nepravilno raste i može otići u totalno krivom smjeru. Svakako ju treba ispratiti do kraja. Uglavnom, nema ti smisla ići na UZV jer plod i gdje je smješten se vidi tek na betu od 1500 i veću. Izvadi betu za 2 dana i nadam se da bude najbezbolnije rješenje 🙏.
Pbtab napravi onako kako vama paše, ako se trenutno ne možeš nositi sa IVFom, najpametnije je napraviti pauzu, jer za ovo trebaju jaki živci i jaka psiha, inače si začas na dnu. Jer i za bebicu je potrebna jaka i sretna mama, a kad skupis snage i volje tvoji 🐧🐧🐧 te čekaju da ih vratis 🐧❤️.
Love PUPO 😍, nek se mrvice prime 🙏🤞, navijam od ❤️.
Bebolina da bi se razvila gestacijska vrećica u maternici beta treba biti preko 1500 i test bi ti vrištao od crte, ovako može biti sve ali ne i gv i zv, a plod je dotad nevidljiv na UZVu..Sa pikanjem se može krenuti i 3dc, ja sam tako par puta, za kasnije mislim da ne, jer se folikuli tad krenu razvijati i treba im doza hormona da se svi regrutiraju..
Ivka pupo sretno , nek se mrvica primi i nema otpisivanja prije vremena, svakom embriju treba dati šansu 🙏🤞. Kihanje ne ometa implantaciju..
Što se tice transfera, pun mjehur podigne maternicu i onda je dr lakši pristup do cervixa pa samim tim i transfer bude lakši..
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Bubice žao mi je.😔 Ne znam ništa o tome, ali se nadam da će sve biti dobro na kraju!🙏🤗❤️
PBtab užasno mi je žao, draga.😔😪 Ne mogu ni zamisliti koliko ti je teško, ali te shvaćam. Mlada si, odmori od ovog, uživaj u životu. Pij, jedi, pleši, putuj, tulumari, radi ono što te ispunjava. Imaš dosta vremena ispred sebe i 🐧 koji te čekaju! Šaljem ti veliki zagrljaj i očekujemo predivne slike!😘🤗❤️
Love i Ivkaaa PUPOice. Nek se mrve čvrsto prime!🤞🙏🤗
Ivkaaa mene je prilikom posljednjeg postupka ulovila neka viroza. Isto sam kihala, kašljala, šmrcala, imunitet mi je baš bio oslabio, ali i iz tog postupka evo imam malog zajebanka u trbuhu koji mi uljepšava svaki dan.🥰 Ne brini, ne moraš ništa otpisivati. Možda ti oslabljeni imunitet čak i poveća šanse.😉🤞
.
Sretno svima dalje!🤗🤞🙏
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Love83 vidis meni su rekli da mogu slobodno ispraznit mjehur i mozda bolje da je tako, ne znam kako bi taj pritisak izdrzala… cerviks je ometao slobodan prolaz, pa je koristila sve sto je mogla kako bi obavila transfer. U principu ono sta me nije tribalo bolit je bolilo malo, a ono sto je, nisam niti osjetila. 😁 jel i tvoja beta 18.? 😊
Ivka a joj nije ti onda lako bilo kad je tako otežan ulaz u maternicu..sigurno nije ugodno, ja ni osjetila nisam..a mjehur ja uvijek imam kod transfera puniji, valjda lakše vidi ili lakše uđe unutra tako nekako 🙈🤣
Moja beta službeno za 14 dana..Ali kupit ću ja par testova u Mulleru pa ću se testirati prije..
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Sortiraj odgovore