![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Danas sam imala transfer, 1 trodnevni osmostanicni. Imamo jos jednog takvog lijepog kojeg smo ❄️ i dva za koja moram zvat, ne obecavaju puno.
Transfer nije najugodnije iskustvo, ali sam prezivila i nadam se da necu uskoro ponavljat 😁🤞
Kad sam dosla kuci, zaspala sam i probudila se prehladjena, vjerojatno su me klimatizirani prostori dokrajcili. Jel trebam odma u startu otpisat ovaj trasnfer jer se puno naprezem dok kisem i kasljem? Neki savjet?
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Love83, Ivkaa sretno, nek vam se mrve čvrsto prime 🍀🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Saniii, Stela ili možda netko zna jel zadnje da se krene s pikanjem 3.dc.( trebala bi dobiti Pergoveris).
Meni tek nakon današnjeg dana zbrka. Za betu su rekli da je negativna ( vidjet ću koliko je kad dođe nalaz na egrađani). Na UZV odmah me pitala jel smo radili na bebi jer vidi tu točkicu i meni je pokazala i kao vidjela je žuto tijelo. Kad su me zvali rekli su mi da dođem da me pregleda moja dr jer će ona biti od pon. Ja se sve nadam da je možda beta ipak nešto malo pokazala pa da ću u pon ponoviti. Da nema ničega u maternici i da sam dobila injekcije bilo bi mi lakše a ne se sada hvatati za slamke spasa. Tek mi je ovo sada stres i ako dobijem M sutra prije 17 sati.
Bebolina I ja kada sam koristila pergoveris sam krenila od 2 dc..pa ne znam odg. Javit će se netko tko zna već 🤗
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Love83, Ivkaa sretno, nek vam se mrve čvrsto prime 🍀🤞
Hvala Korni 🤗❤️
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
Danas sam imala transfer, 1 trodnevni osmostanicni. Imamo jos jednog takvog lijepog kojeg smo ❄️ i dva za koja moram zvat, ne obecavaju puno.
Transfer nije najugodnije iskustvo, ali sam prezivila i nadam se da necu uskoro ponavljat 😁🤞
Kad sam dosla kuci, zaspala sam i probudila se prehladjena, vjerojatno su me klimatizirani prostori dokrajcili. Jel trebam odma u startu otpisat ovaj trasnfer jer se puno naprezem dok kisem i kasljem? Neki savjet?
Pozdrav!
Zanima me zbog čega ti je transfer bio neugodan?
Također, evo iz mog iskustva, zadnji transfer mi je bio uspješan, a sve dane od transfera pa do testa sam provela u kašljanju, kihanju, grlo me bolilo baš jako, imunitet mi je pao, baš me pokosilo. Test je na kraju svejedno bio pozitivan kao i beta. Tako da ništa ne otpisuj! :)
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Pozdrav!
Također, evo iz mog iskustva, zadnji transfer mi je bio uspješan, a sve dane od transfera pa do testa sam provela u kašljanju, kihanju, grlo me bolilo baš jako, imunitet mi je pao, baš me pokosilo. Test je na kraju svejedno bio pozitivan kao i beta. Tako da ništa ne otpisuj! :)
Cerviks mi je bio jako mekan i ometao je slobodan prolaz... i dr je kombinirala kut kako da to uspjesno izvede. Nije trajalo vremenski dugo ali je bilo neugodno dok je taj metal okrenula tako da moze izvesti transfer. Nadam se da sam jednostavno objasnila😅
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Pozdrav!
Cerviks mi je bio jako mekan i ometao je slobodan prolaz… i dr je kombinirala kut kako da to uspjesno izvede. Nije trajalo vremenski dugo ali je bilo neugodno dok je taj metal okrenula tako da moze izvesti transfer. Nadam se da sam jednostavno objasnila😅
Pitala sam jer je i meni transfer bio otežan i doktor mi nije mogao proći kroz ušće cerviksa nikako bez dodatnih onih metalnih alata, pa se embrij svejedno implantirao a bilo je i krvi i svašta nešto :) Tako da ne gubi nadu i sretno! Nije uvijek ni svako zlo za zlo :)
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Bebolina ne znam odgovor za pikanje, ja sam krenula od 2.dc. Ali ako se vidi gestacijska i žuto tijelo, znači li to da se ipak oplodnja dogodila? I to iz kućne radinosti 🤭
Izgleda da se nešto dogodilo. Ja si sada mislim da ako je i biokemijska, a to nismo ni imali u ovih više od godinu dana pokušavanja kod kuće onda bi značilo da je možda i spermiogram malo još bolji. Pa mi to sve ulijeva nadu u stimulirani postupak. Ali čitam da žuto tijelo propadne i kroz cca tri dana nastupa M. Meni samo neka ne dođe sutra prije 17 i super , jer onda mi je u pon 3.dc i mogu krenuti s pikanjem.
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Srculence, Martinamila, Mehro odlično curke neka vas do kraja prati sreća 🤞🥰
Anii poruči Pandici da mi je jako drago zbog nje 🤭 btw kada ima idući uzv? 😄 Anii kada smo kod uzv kada je tvoj? Ti ćeš još malo znati i spol 🤭❤️
Sreca3 žao mi je nadam se da nije vm i da će za tebe biti najbolji scenarij koji može biti 🤞🥰
Pbtab jako mi je žao što to moraš opet prolaziti i nemam ti što pametno reći što ti cure već nisu rekle, mislim da si fakat donijela najbolju odluku za sebe i što ćeš se posvetiti sebi i svom zdravlju, od srca se nadam da se tvoja sreća krije u preostalim 🐧🐧🐧 šaljem ti veliki hug🤗🤗❤️❤️❤️
Bubice žao mi je ne znam što bih ti pametno rekla nadam se da će sve biti ok 🤞❤️❤️
Bebolina bilo bi lijepo da te iznandi prirodna beta🤭🤞❤️ btw s pikanjem se može krenuti i 3 dc većina cura kod Lučija kreće sa pikanjem baš na 3 dc, znam da si sada na 100 muka ali koliko je to moguće probaj se smiriti do pon❤️
Tikvice i mene nije glavobolja zaj jedno cca 2 tjedna i evo dns došla baš sam dns za ništa i muka mi je ful dns pa pretpostavljam da se migrena kuha😨 što se tiče bušice moja je doslovno preko noći iskočila i svi su oko mene u šoku da mi je toliki trbuh u 14 tt🤣🤣🤣 ali i kile nižem kao kada dijete skuplja sličice samo idu🤣🤣🤣 kako si ti? ❤️
Korni kada će ta tvoja kuja🤭😄
Love pupo neka se mrvice čvrsto prime🤭🤞🥰❤️
Ivka sretno neka se mrvica čvrsto primi🤞
Sani 🤗🥰❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ivka onda se pratimo, ja sam imala Fet 2 trodnevna.. meni je transfer bio da ga osjetila nisam, nikad ne osjetim nikakvu nelagodu osim sta mora biti mjehur malo puniji pa mi to smeta, šta ti je bilo neugodno kod transfera ?
I ne trebaš otpisati ništa jer kises i kasljes, meni se drugi put i primilo kada sam se nakon transfera prehladila kihala, kasljala, mislila izletit ce..i uhvatilo se tada,,i još sam tako čula žene da su kasljale mislile nema šanse da se uhvatilo i na kraju poz ishod. To ti je ono što kažu možda i bolje lošiji imunitet pa tijelo neće prepoznati embrij kao strano tijelo...držim fige🤞🙏
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
Sortiraj odgovore