![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Jutro cure..... nadajmo se..... vidite i same sta nam se sve dogadja pa kako ostati miran..... nemoguce...ali verujemo u pozitivno neka druge.... hvala puno i svima sretno danas!
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Dobro jutro. Jucer (CD 8) sam u Puli imala UZV i saznala da ima jedan sami folikul koji ima potencijal. A i ta je mali (6 mm). 🤔
Sa klinike u Ceskoj rekli su mi da bih trebala drugi UZV ponoviti kod istog doktora. Ali u subotu upotrjebit cu poslednju dozu Menopura koju sam donjela sa sobom na godisnji.😔
Dali mozda znate gdje bih mogla da dobijem ljekove jeftinije? Dali postoji vise stranica gdje ih zene kojin vise ne koriste prodaje? 🙏😊
Ovo je bas moj poslednji pokusaj. Imam 29 god, ali zbog kemoterapije itd. AMH mi je 0.1 ųg/ml znaci 0.0001 ųg/ml. 😵💫
Dobro jutro. Jucer (CD 8) sam u Puli imala UZV i saznala da ima jedan sami folikul koji ima potencijal. A i ta je mali (6 mm). 🤔
Sa klinike u Ceskoj rekli su mi da bih trebala drugi UZV ponoviti kod istog doktora. Ali u subotu upotrjebit cu poslednju dozu Menopura koju sam donjela sa sobom na godisnji.😔
Dali mozda znate gdje bih mogla da dobijem ljekove jeftinije? Dali postoji vise stranica gdje ih zene kojin vise ne koriste prodaje? 🙏😊
Ovo je bas moj poslednji pokusaj. Imam 29 god, ali zbog kemoterapije itd. AMH mi je 0.1 ųg/ml znaci 0.0001 ųg/ml. 😵💫
Žao mi je što ti ne mogu pomoći jer menopura mi baš nikada nije ostalo. Uvijek bih dobila točno koliko bi mi trebalo. Uvijek su bili striktni s lijekovima u klinikama, a nikad ih nisam kupovala sama.
Nadam se da ćeš naći. 🤞 Mislim i da na forumu.hr ima tema s mpo. Sretno.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Srculence super beta, nek se dupla 🤞🙏
Martinamila odlična beta 😍🤞, i ne brini beta ne može biti prevelika , to je super brojka za 13dnt jer je dan transfera nulti dan 🙂. Nek se dupla i dalje bude sve uredu 🙏🤞
Mehro odlično duplanje👍, nek dalje bude sve uredu 🤞
Amy ne mora :)
Ikar super da idete odmah 💪. I ja sam kupovala lh trakice preko minibox stranice ali ja sam zvala na njihov broj na njuskalu i curka se javila i dogovorile smo osobno preuzimanje u Zg, ali možeš nazvati i pitati za najbržu dostavu, vjerujem da do kraja tjedna može stići, to ti je najisplativije rješenje. Ako su nedostupne trakice moguće da su na GO, jer mi je spomenula da uskoro idu, najpametnije ih nazovi..
Pbtab ajme draga užasno mi je žao 😔😭, nevjerovatno mi je da se isti scenarij ponavlja 😔, ne znam što reći za utjehu sem da prođe što brže i bezbolnije.. Drži se, tu smo, šaljem 🤗❤️
Banjole zar ne mozes preko bijelog recepta kupiti u ljekarnoj? Curke poklanjaju lijekove ako im ostane viška od terapije, meni recimo nikad nije ostalo ništa viška jer mi daju točno onoliko koliko mi je potrebno, ne možeš se osloniti da će netko imati baš onoliko koliko tebi treba. Imaš i na fb grupu Roda plodnost gdje su curke znale poklanjati višak..
Sretno svima 🤞🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Evo i mene 👋🏻
Ponovno se ponavlja isti scenarij, plod ostao na 7tj i srce ne kuca.
Nisam tužna, zaista nisam, jer sam bila spremna na sve i očito ova prica nece ici lako, barem ne meni 😂
Samo mi je žao mene jer OPET moram pit one tablete i trpit bolove.
Ali dobro, idemo dalje 💪🏻
A u pm. Baš mi je žao 😭
Ako si u financijskoj mogućnosti idi kod podobnika na vakumsku kiretaza da barem izbjegnes muke sa bolovima.
Jako mi je žao. Ni ja nakon drugog spontanog nisam odmah plakala, bila sam pribrana mjesec dana a onda me pokosilo. I tuga i bijes i nemoć i ludilo....
Drži se, šaljem ti puno ljubavi.
Btw. Meni je dr sad nakon 3 spontanog rekao da ćemo ići sa heparinom iako su mi nalazi za trombofiliju dobri jer kao da sam ja opservaciski (ako sam dobro zapamtila riječ) slučaj trombofilije.
U svemu ovom je dobro da ti se "prima" i samo trebaš embrij pobjednika, jednog malog šampiona a sa obzirom na tvoje godine i pozitivu kojom zrače tvoji postovi, šampion dolazi.
Grlim te 💙
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Evo i mene 👋🏻
Ponovno se ponavlja isti scenarij, plod ostao na 7tj i srce ne kuca.
Nisam tužna, zaista nisam, jer sam bila spremna na sve i očito ova prica nece ici lako, barem ne meni 😂
Samo mi je žao mene jer OPET moram pit one tablete i trpit bolove.
Ali dobro, idemo dalje 💪🏻PBTABnemas pojma koliko mi je zao i koliko sam se sad šokirala🙈 Drzi se 🙈
Jesi li radila testiranje na trombofiliju? Jer nesto mi tu stvarno ne stima. U postupku si dobila odlican rezultat, svaki transfer zavrsi pozitivnom betom i to i vrijednost bete bude odlicna i onda isti scenarij. Sta ti je R reko?
nije pogodilo. Samo mi je muka jer znam kaj me ceka ove dane.
Upravo se i ja ovako osecam…. bila sam tako srecna devojka pre svega ovoga a to je bilo pre samo tri godine….i samo zelim svoj zivot nazad….jer me je ovo zaista promenilo…. isto…. ako ne uspe jos 3 puta i …..vracam se svom zivotu…. ponovo.❤️
Eeeeeee, točno se tako i ja osjećam. Bila sam najsretnija žena na svijetu, ispunjena a sad sam druga osoba. Naganjam nešto što možda nikad neću imati. Osjećam se kao da nemam sluh a pokušavam ostvariti glazbenu karijeru.
Jutros dok sam se vozila na posao maštala sam kako bi bilo divno posvojiti neku malo curicu, da je volim, da joj budem dobra mama, da je stavim na noge i jednostavno da cijeli ivf ostavim iza sebe i da opet budem sretna kao prije.
Naravno, nisam još spremna odustati i grizem i dalje, pa makar glavom kroz zid.
Btw. Popila sam tek 2 tablete clomifema (3dc i 4dc) i koma sam. Jajnici me nikada ovako nisu bolili. Ma boli me cijeli trup. Morala sam obuci tajice na posao jer me hlače bole. Boli me dok hodam. Zvala sam ginekologa ali on me može primiti tek sljedeći petak.
Rekao je da ne prekidam terapiju. Možda odem opet kod susjeda ginekologa da mi pogleda da nemam hrpu folikula. A opet muž baš i nema idealan spermiogram pa si mislim da se ionako ništa neće oploditi...
👩❤️💋👨38g
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
2/22 FET 2xmorula👎
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
PBTAB... Ne mogu ti reći žao mi je jer mi to zvuči tako prazno. Slažem se s Razumnom, ako imaš mogucnosti pravac Podobnik.
Jučer sam srela poznanicu koja je rodila treće dijete (neplanski, citaj: 'zalomilo se'). Uzmem taj smotuljak od tri tjedna u naručje, pogledala me u dušu s tim svojom očima i samo su mi suze potekle. Inače nisam tip koji se raspekmezi kad vidi bebu ili dijete, jednostavno me to nikad nije nešto previše diralo kao druge žene. A jučer... Kao da sam izašla iz svog tijela. Užasan osjećaj.
Grozna je ovo borba koja udara na psihu, emocije, tijelo... I rijetko tko može razumijeti, ako sam nije prošao. Kažu da je noć najcrnja pred svitanje...
Drži se, PBTAB... Grlim...
👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
🧑 34, hyperspermia
Planiranje trudnoće od 01/2022
1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
Histeroskopija (03/2024)
FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg
Srculence super beta, nek se dupla 🤞🙏
Martinamila odlična beta 😍🤞, i ne brini beta ne može biti prevelika , to je super brojka za 13dnt jer je dan transfera nulti dan 🙂. Nek se dupla i dalje bude sve uredu 🙏🤞
Mehro odlično duplanje👍, nek dalje bude sve uredu 🤞
Amyne mora :)
Ikarsuper da idete odmah 💪. I ja sam kupovala lh trakice preko minibox stranice ali ja sam zvala na njihov broj na njuskalu i curka se javila i dogovorile smo osobno preuzimanje u Zg, ali možeš nazvati i pitati za najbržu dostavu, vjerujem da do kraja tjedna može stići, to ti je najisplativije rješenje. Ako su nedostupne trakice moguće da su na GO, jer mi je spomenula da uskoro idu, najpametnije ih nazovi..
Pbtab ajme draga užasno mi je žao 😔😭, nevjerovatno mi je da se isti scenarij ponavlja 😔, ne znam što reći za utjehu sem da prođe što brže i bezbolnije.. Drži se, tu smo, šaljem 🤗❤️
Banjole zar ne mozes preko bijelog recepta kupiti u ljekarnoj? Curke poklanjaju lijekove ako im ostane viška od terapije, meni recimo nikad nije ostalo ništa viška jer mi daju točno onoliko koliko mi je potrebno, ne možeš se osloniti da će netko imati baš onoliko koliko tebi treba. Imaš i na fb grupu Roda plodnost gdje su curke znale poklanjati višak..
Sretno svima 🤞🤞
Javile su se cure, i šalju mi trakice u Vodice na Tisak
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 5+6❤️
PBTAB… Ne mogu ti reći žao mi je jer mi to zvuči tako prazno. Slažem se s Razumnom, ako imaš mogucnosti pravac Podobnik.
Jučer sam srela poznanicu koja je rodila treće dijete (neplanski, citaj: 'zalomilo se'). Uzmem taj smotuljak od tri tjedna u naručje, pogledala me u dušu s tim svojom očima i samo su mi suze potekle. Inače nisam tip koji se raspekmezi kad vidi bebu ili dijete, jednostavno me to nikad nije nešto previše diralo kao druge žene. A jučer… Kao da sam izašla iz svog tijela. Užasan osjećaj.
Grozna je ovo borba koja udara na psihu, emocije, tijelo… I rijetko tko može razumijeti, ako sam nije prošao. Kažu da je noć najcrnja pred svitanje…
Drži se, PBTAB… Grlim…
A draga 😭 sve smo mi ti 💞
👩❤️💋👨38g
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
2/22 FET 2xmorula👎
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
PBTAB, strašno mi je žao što ti se ponavlja isti scenarij i od ❤️ ti želim da je među smrzlićima embrij koji će uspjeti 🤞🤞🤞🤞
I sama se osjećam nesretno, zadnjih godinu dana kao da živim samo za mpo i ako mi još jednom netko kaže opusti se, nemoj toliko razmišljati o tome, mlada si..imam osjećaj da ću ga zatuć nečim.. oke i ja još uvijek vjerujem da mene moja beba čeka, kad tad.. al' umorna sam i nesretna..
Mura, točno znam i kako se ti osjećaš.. oko mene trenutno svi imaju bebače i sve su to divna djeca, al' ja se kraj njih osjećam prazno, baš prazno.. ponekad mi dođe da ne izlazim iz kuće uopće..
Pandice, drago mi je da je kod tebe sve u redu, neka tako i nastavi..
😘😘😘😘😘 i sretno svima 🤞
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji