Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    17. Kolovoz 2022. 21:20

Hope2022 ❣️💫✨

Cure koje ste imale biokemijske, molim vas za iskustva. Danas sam izvadila betu i dosla je 10, ocekivala sam krvarenje, ali nista se ne dogadja. Smedjarim jos od subote, jako malo i to je to. Nakon koliko je vama krenula prava menstruacija?
    Hvala i sretno svima 🍀

Meni 10 dana nakon što sam prekinula terapiju. A danima prije i poslje sam smedarila. 
    Jako mi je zao sto ovo prolaziš 💚 ja sam se tješila da barem mogu ostati trudna i da će kad tad doći jedan pobjednički embrij i da barem ne moram na kiratazu 🤷‍♀️ žao mi je što ti ne mogu bolje pomoći 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Ka_Kate
    17. Kolovoz 2022. 21:56

Bok cure, nisam dugo pisala vidim da ima jako dobroh vijesti i da je puko cura doslo do jako zeljene trudnoce. 
    Trenutno sam u postupku pa pišem svoje iskustvo kako bi ohrabrila sve cure s niskim AMH (moj je 0.4pmol/L). Isla sam ovaj mjesec u svoj prvi stimulirani postupak i dobila dvije jajne stanice, obje se oplodile i dobro izgledaju za sada, danas su mi vracene obje 3.dan nakon oplodnje. 
    1.9. vadim betu, bit ce ovo diga dva tjedna… 🙏

👩 37
    👨 38
    6/2021 pokusavamo
    AMH 0,4pmol/l
    4/2022 biokemijska
    22.10. +
    23.10. Beta 45
    25.10. Beta 152
    Prvi pregled: 17.11.

• ružica
    17. Kolovoz 2022. 22:03

Ka Kate,

Prije svega želim ti sreću i neka bude sa srećom i željenim ishodom.
    Dalje, hvala ti na iakustvu, to nama koje čekamo postupak jako puno znači.
    Daj ukratko, koliki je tvoj amh (ne znam u oboj mjernoj jedinici). Koliko folikula si imala na uzv? I kako je sve to skupa islo? Jesi li uzela bolovanje za cijelo vrijeme postupka ili?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Ka_Kate
    17. Kolovoz 2022. 22:28

ružica

Ka Kate,

Daj ukratko, koliki je tvoj amh (ne znam u oboj mjernoj jedinici). Koliko folikula si imala na uzv? I kako je sve to skupa islo? Jesi li uzela bolovanje za cijelo vrijeme postupka ili?

Hvala ti :) 
    0,4pmol/L je jako mala koncentracija. Zadnjih godinu dana mi je menga pocela izostajati, cesto ne bi došla po par mjeseci, vise puta isla na pregled i svaki put bi mi dali tablete da prokrvarim i menga bi dosla iduci mjesec normalno i onda opet preslakala. Pijateljica mi je rekla da provjerim AMH jer je ona imala smanjem i isla na potpomognutu zbog toga pa sam ga izvadila na svoju ruku i šokirala se kad sam u 3.mjesecu dobila rezultate. Od tada sam pocela piti suplemente iz potpisa i menga je krenula dolaziti redovno. 
    Kada sam bila na konzultacijama u 6.mjesecu imala sam ukupno 3 antralna folikula. 
    1.8. sam krenula u postupak i imala ultrazvuk ali nisam pitala doktora koliko imam antralnih jer me bilo strah da ne kaze 1 ili nijedan. 
    Na iducem ultrazvuku je bilo vidljivo da dva rastu i iz njih smo dobili dvije jajne. Srecom obje su se oplodile i vracene danas. 
    Znam da to nije nikakva garancija da ce ovaj postupak uspjeti, ali meni je velika nada da ipak ima sanse u ovom ili eventualno nekom od iducih postupaka 😊

👩 37
    👨 38
    6/2021 pokusavamo
    AMH 0,4pmol/l
    4/2022 biokemijska
    22.10. +
    23.10. Beta 45
    25.10. Beta 152

• ružica
    17. Kolovoz 2022. 22:33

Meni je amh 7, koliki je tebi u ovim mojim jedinicama?
    Ja kad sam skuzila da ne ostajem trudna sam isla izvaditi amh, kad sam dobila nalaz isplakala sam dusu, a jos na poslu, uzas... ti si jako pozitivna i sigurno će sve ispasti super❤️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• Ka_Kate
    17. Kolovoz 2022. 22:42

ružica

Meni je amh 7, koliki je tebi u ovim mojim jedinicama?
    Ja kad sam skuzila da ne ostajem trudna sam isla izvaditi amh, kad sam dobila nalaz isplakala sam dusu, a jos na poslu, uzas… ti si jako pozitivna i sigurno će sve ispasti super❤️

Ne vidim ti potpis, u kojim je jedinicama tvoj? 

👩 37
    👨 38
    6/2021 pokusavamo
    AMH 0,4pmol/l
    4/2022 biokemijska
    22.10. +
    23.10. Beta 45
    25.10. Beta 152

anii208
    17. Kolovoz 2022. 22:44

Ka_Kate

ružica

Ka Kate,

Hvala ti :)
    0,4pmol/L je jako mala koncentracija. Zadnjih godinu dana mi je menga pocela izostajati, cesto ne bi došla po par mjeseci, vise puta isla na pregled i svaki put bi mi dali tablete da prokrvarim i menga bi dosla iduci mjesec normalno i onda opet preslakala. Pijateljica mi je rekla da provjerim AMH jer je ona imala smanjem i isla na potpomognutu zbog toga pa sam ga izvadila na svoju ruku i šokirala se kad sam u 3.mjesecu dobila rezultate. Od tada sam pocela piti suplemente iz potpisa i menga je krenula dolaziti redovno.
    Kada sam bila na konzultacijama u 6.mjesecu imala sam ukupno 3 antralna folikula.
    1.8. sam krenula u postupak i imala ultrazvuk ali nisam pitala doktora koliko imam antralnih jer me bilo strah da ne kaze 1 ili nijedan.
    Na iducem ultrazvuku je bilo vidljivo da dva rastu i iz njih smo dobili dvije jajne. Srecom obje su se oplodile i vracene danas.
    Znam da to nije nikakva garancija da ce ovaj postupak uspjeti, ali meni je velika nada da ipak ima sanse u ovom ili eventualno nekom od iducih postupaka 😊

Hvala ti na ovom postu❤️ Moj amh je 2.7 i sad sam zadnja tri tjedna bila na GO i imala vremena googlat i tek sam sad zapravo shvatila što to znaci i pala u veliku bedaru. Najvise me panika hvata navecer pred spavanja. 
    Meni je moja dijagnoza bila šokantna iz razloga sto sam cijelo vrijeme mislila da je problem samo loš spermiogram od muza.
    Ja nikad nisam imala nikakvih problema, menga redovita oduvijek. Nitko od ginekologa mi nikad nije rekao da izvadim amh ili da bi mogla imati nekakav problem. Tek ove godine u 5 mj dodjem prvi put kod ginekologa koji mi odmah na uzv kaze da imam puno manji broj folikula nego sto bi trebala imati za svoje godine i posalje me izvaditi amh i ostanem u totalnom šoku🙈
    I sad cekam iduci pregled da pitam doktora da mi otvoreno kaze koliko je moja dijagnoza teška cisto da znam s cim se borim.
    Ako još ima cura sa jako niskim amh , javite se pliz s iskustvima🙏🏻

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Tinker 🌸
    17. Kolovoz 2022. 23:05

Razumna

Hope2022 ❣️💫✨

Cure koje ste imale biokemijske, molim vas za iskustva. Danas sam izvadila betu i dosla je 10, ocekivala sam krvarenje, ali nista se ne dogadja. Smedjarim jos od subote, jako malo i to je to. Nakon koliko je vama krenula prava menstruacija?
    Hvala i sretno svima 🍀

Meni 10 dana nakon što sam prekinula terapiju. A danima prije i poslje sam smedarila.
    Jako mi je zao sto ovo prolaziš 💚 ja sam se tješila da barem mogu ostati trudna i da će kad tad doći jedan pobjednički embrij i da barem ne moram na kiratazu 🤷‍♀️ žao mi je što ti ne mogu bolje pomoći

Razumna, hvala ti! Znaci tebi je dosla 10 dana nakon sto si prestala s terapijom. Ja sam prestala tek danas tako da ce to izgleda trajati neko vrijeme... 
    Zelim ti svu srecu i da vidis crticu na testu i srceko na uzv sto prije 🍀

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

• Ka_Kate
    17. Kolovoz 2022. 23:33

Anii208 i ja sam isto bila šokirana, ali sam se nakon toga pribrala, jako puno čitala, suplementima popravila željezo i vitamin D koji su bili ispod granice i odlučila što prije u postupak. Mislim da je ključno ne gubiti vrijeme s našim nalazima, a ako imaš još redovne menge i ovulacije tu su i šanse za uspjeh vece 🥰

👩 37
    👨 38
    6/2021 pokusavamo
    AMH 0,4pmol/l
    4/2022 biokemijska
    22.10. +
    23.10. Beta 45
    25.10. Beta 152

• ružica
    18. Kolovoz 2022. 08:54

Ka Kate,
    Moja jedinica je pmol a tvoja? Znam da ima raznih jedinica. Što ti kažu doktori za amh, imamo li šanse mi s niskim amh?
    Ani,
    Moj iskren savjet nemaš što cekati nego žurno na konzultacije za potpomognutu oplodnju jer s tim amh i muzevim spermiogramom je bitan svaki dan.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.