Drage moje ja sam se bila malo povukla u ilegalu. Prethodnih nedelju dana stalno sam imala dosta jak braon iscedak i cak dosta jake grceve. Stalno sam se podsecala na sve ono sto ste pisale ovde o hematomima i da ce sve to biti u redu, tako mi je i doktorka govorila, ali ne vredi. Verovatno posle ovog naseg uzasno dugog puta bas me je to jako pogodilo i bila sam prilicno u uzasnom raspolozenju. Ali juce smo imali UZ u 7. nedelji i sve je u najboljem mogucem redu Obe bebice mere tacno kako treba, sa junackim srcima. Kao sto biste mi i sve vi ovde rekle, doktorka je videla mali hematom skroz nisko ispod bebica, koji uopste nije opasan, cak je rekla da nema potrebe zbog njega nesto posebno ni da mirujem, i da ce se brzo resorbovati. Ja sam dodatno bila u ogromnoj brizi jer i dalje nemam apsolutno nikakve simptome. Jedini mozda simptom je pojacana kiselina u vecernjim satima, ali to je bukvalno sve.
Pokusala sam vec 5 puta i potpis da sredim, ali jako je cudno, uopste mi ne da, cak i kada ga napravim duplo kracim nego sto je sad. Moracu nesto da smislim da ovu nasu king-size istoriju prezentujem u tri reda
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
TIvy jako mi je drago da je kod tebe sve ok🥰❤️❤️
I kod mene je isto hematom ispod bebe, ali je veci, pa su mi rekli mirovanje. Najbotnije je da je sve u redu i neka tako nastavi, a to smedjarenje je stvarno ocigledno normalno jer doslovno svaka druga curka smedjari.
Kolko si sad?
I da, i ja sam potpis morala skroz skratiti, da bi mogla dopisati 🥰😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Pardon sad vidim da je 7 tjedana😊
Kad je iduci uzv i sto sad moras raditi? Hoces li raditi i NIPTi?
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Drage moje ja sam se bila malo povukla u ilegalu. Prethodnih nedelju dana stalno sam imala dosta jak braon iscedak i cak dosta jake grceve. Stalno sam se podsecala na sve ono sto ste pisale ovde o hematomima i da ce sve to biti u redu, tako mi je i doktorka govorila, ali ne vredi. Verovatno posle ovog naseg uzasno dugog puta bas me je to jako pogodilo i bila sam prilicno u uzasnom raspolozenju. Ali juce smo imali UZ u 7. nedelji i sve je u najboljem mogucem reduObe bebice mere tacno kako treba, sa junackim srcima. Kao sto biste mi i sve vi ovde rekle, doktorka je videla mali hematom skroz nisko ispod bebica, koji uopste nije opasan, cak je rekla da nema potrebe zbog njega nesto posebno ni da mirujem, i da ce se brzo resorbovati. Ja sam dodatno bila u ogromnoj brizi jer i dalje nemam apsolutno nikakve simptome. Jedini mozda simptom je pojacana kiselina u vecernjim satima, ali to je bukvalno sve.
Pokusala sam vec 5 puta i potpis da sredim, ali jako je cudno, uopste mi ne da, cak i kada ga napravim duplo kracim nego sto je sad. Moracu nesto da smislim da ovu nasu king-size istoriju prezentujem u tri reda
Baš mi je drago da je sve u redu. 🥰 Bitno da je hematom pod kontrolom i on će kad tad nestati. Lijepo sad uživaj, opusti se malo i mazi bušu 😘 A što se tiče simptoma, možda si jedna od sretnica koja neće imati mučnine 😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Drage moje ja sam se bila malo povukla u ilegalu. Prethodnih nedelju dana stalno sam imala dosta jak braon iscedak i cak dosta jake grceve. Stalno sam se podsecala na sve ono sto ste pisale ovde o hematomima i da ce sve to biti u redu, tako mi je i doktorka govorila, ali ne vredi. Verovatno posle ovog naseg uzasno dugog puta bas me je to jako pogodilo i bila sam prilicno u uzasnom raspolozenju. Ali juce smo imali UZ u 7. nedelji i sve je u najboljem mogucem reduObe bebice mere tacno kako treba, sa junackim srcima. Kao sto biste mi i sve vi ovde rekle, doktorka je videla mali hematom skroz nisko ispod bebica, koji uopste nije opasan, cak je rekla da nema potrebe zbog njega nesto posebno ni da mirujem, i da ce se brzo resorbovati. Ja sam dodatno bila u ogromnoj brizi jer i dalje nemam apsolutno nikakve simptome. Jedini mozda simptom je pojacana kiselina u vecernjim satima, ali to je bukvalno sve.
Drago mi je da je sve u redu 😊 neka tako i ostane, sada uzivaj i mazi bušu ❤️🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Tikvice neka nam to bude najveći problem.🤗❤️
T_Ivy baš mi je drago čuti da je sve dobro i da obje bebice lijepo napreduju!😍🤭 Neka i dalje bude sve uredno, školski, bez komplikacija, a i bez gorih simptoma! Uživaj i mazi bušu.🤗🤭❤️❤️
Stela sretno na UZV i javi nam se!🤗😘❤️
.
Sretno svima danas!🤗🤞🙏
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
PinkJe jako opušteno, sestre su krasne..i meni više Petar odgovara ali on još "ući zanat" što se tiče mpo.. stari je dosta krut u komunikaciji, nećeš od njega saznati ni debljinu endo, ni koliko jajnih..on radi svoj posao I ne priča puno..ja sam ovdje saznala termine/nazive od cura 🤣
Ponekad možda i bolje manje znati, pa se manje i opteretiš ali što kad nam je po prirodi znatiželja 😃
I ja imam djete iz prvog braka, sad će 12god..dat će Bog pa će nam se ostvariti želja 🤗🙏
Sad si baš pogodila u žicu s ovim možda je i bolje manje znati, samo sam se opteretila. Čitam da nizak feritin utječe na začeće i da u mpo vodama neki neće ni da rade postupak ako nije vrijednost bar 40 a dr. Poljak ništa mi taj moj feritin nije komentirao za predstojeći postupak… A neke žene po forumima pišu da su uspjele zatrudniti i sa puno manjim te da nisu tile odgađat postupak…
Već sam ti spomenula da ti Dr P ne gleda ni vitamin D ni feritin niti će ti išta reći da piješ osim Novalaca. Njemu to očito ne predstavlja ništa.. iako istraživanja su pokazala da je razina vit D bitna za implatanciju. Ja sam ima 2 mj tek počela piti koenzim,vit D,omegu i aktivni folat zbog trombofilije, pa odmoći neće..dosta sam naučila ovdje od cura..može samo pomoći u svakom slučaju..meni je nekako psihološki lakše kada znam da sam pridonijela tome da uspije, pa kako Bog da..pij ti Vit D slobodno samo ga izvadi pa vidi koja je razina da znaš dozirati.. 🤗
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
T_ivy dtago mi je da je sve u redu! 🥰 Neka i dalje bude sve školski 🤞🍀
Bubica hvala ti 😘 da, danas sam bila na uzv.
Ženska momčad se malo povećala, imamo 2 folikula na lijevom jajniku, i 4 na desnom 🤗 sad su na 13mm, u sub novi pregled 😊🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
PinkJe jako opušteno, sestre su krasne..i meni više Petar odgovara ali on još "ući zanat" što se tiče mpo.. stari je dosta krut u komunikaciji, nećeš od njega saznati ni debljinu endo, ni koliko jajnih..on radi svoj posao I ne priča puno..ja sam ovdje saznala termine/nazive od cura 🤣
Ponekad možda i bolje manje znati, pa se manje i opteretiš ali što kad nam je po prirodi znatiželja 😃
I ja imam djete iz prvog braka, sad će 12god..dat će Bog pa će nam se ostvariti želja 🤗🙏
Sad si baš pogodila u žicu s ovim možda je i bolje manje znati, samo sam se opteretila. Čitam da nizak feritin utječe na začeće i da u mpo vodama neki neće ni da rade postupak ako nije vrijednost bar 40 a dr. Poljak ništa mi taj moj feritin nije komentirao za predstojeći postupak… A neke žene po forumima pišu da su uspjele zatrudniti i sa puno manjim te da nisu tile odgađat postupak…
Već sam ti spomenula da ti Dr P ne gleda ni vitamin D ni feritin niti će ti išta reći da piješ osim Novalaca. Njemu to očito ne predstavlja ništa.. iako istraživanja su pokazala da je razina vit D bitna za implatanciju. Ja sam ima 2 mj tek počela piti koenzim,vit D,omegu i aktivni folat zbog trombofilije, pa odmoći neće..dosta sam naučila ovdje od cura..može samo pomoći u svakom slučaju..meni je nekako psihološki lakše kada znam da sam pridonijela tome da uspije, pa kako Bog da..pij ti Vit D slobodno samo ga izvadi pa vidi koja je razina da znaš dozirati.. 🤗
Hvala Love83, izvadit ću i vitamin d svakako. Bolje se pripremit za sve to kako treba zato ne želim srljati u ništa prije nego vidim da je sve to ok. Postavila sam ti i pitanje za odgađanje postupka za deveti misec kad bude tad dr. Boris Poljak da me on vodi kroz postupak, vjerovatno nisi vidila...sve sam više za to da ipak odgodim i počnem s devetim misecom, nekako baš želim da budem kod njega.
Razumna ne znam jesi ovo kad radila, ali me jako posjetilo na tvoju priču
https://www.instagram.com/reel/Ctz1p-CNw_O/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ako ne radi link - na instagramu endometriosis_surgeon
Na reels - slika sa natpisom fertility and sterilty
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji