![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
T_ivy dtago mi je da je sve u redu! 🥰 Neka i dalje bude sve školski 🤞🍀
Bubica hvala ti 😘 da, danas sam bila na uzv.
Ženska momčad se malo povećala, imamo 2 folikula na lijevom jajniku, i 4 na desnom 🤗 sad su na 13mm, u sub novi pregled 😊🍀
O pa super, nek se svi zadrže i još narastu do subote 🤞😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
T_Ivy, divno, baš mi je drago da je sve u redu.. neka i dalje bude tako 🤞😘
Korni, wuhuu lijepa brojka, sretno dalje 💪🤞😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Ima li netko još tko da nije imao zadovoljavajući feritin a da se spremao za ivf i da je bilo uspješno, svako iskustvo je dobro došlo? Što mi preporučujete da pričekam još jedan misec i da ga još malo podignem možda? Plus doktor kod kojeg bi tila ići tad se vrača i s godišnjeg pa i u vezi toga se mislim da njega sačekam. Ispričavam se na toliko pitanja cila sam pogubljena, sve se ovo u kratko vrimena odvija...
PinkJe jako opušteno, sestre su krasne..i meni više Petar odgovara ali on još "ući zanat" što se tiče mpo.. stari je dosta krut u komunikaciji, nećeš od njega saznati ni debljinu endo, ni koliko jajnih..on radi svoj posao I ne priča puno..ja sam ovdje saznala termine/nazive od cura 🤣
Ponekad možda i bolje manje znati, pa se manje i opteretiš ali što kad nam je po prirodi znatiželja 😃
I ja imam djete iz prvog braka, sad će 12god..dat će Bog pa će nam se ostvariti želja 🤗🙏
Sad si baš pogodila u žicu s ovim možda je i bolje manje znati, samo sam se opteretila. Čitam da nizak feritin utječe na začeće i da u mpo vodama neki neće ni da rade postupak ako nije vrijednost bar 40 a dr. Poljak ništa mi taj moj feritin nije komentirao za predstojeći postupak… A neke žene po forumima pišu da su uspjele zatrudniti i sa puno manjim te da nisu tile odgađat postupak…
Već sam ti spomenula da ti Dr P ne gleda ni vitamin D ni feritin niti će ti išta reći da piješ osim Novalaca. Njemu to očito ne predstavlja ništa.. iako istraživanja su pokazala da je razina vit D bitna za implatanciju. Ja sam ima 2 mj tek počela piti koenzim,vit D,omegu i aktivni folat zbog trombofilije, pa odmoći neće..dosta sam naučila ovdje od cura..može samo pomoći u svakom slučaju..meni je nekako psihološki lakše kada znam da sam pridonijela tome da uspije, pa kako Bog da..pij ti Vit D slobodno samo ga izvadi pa vidi koja je razina da znaš dozirati.. 🤗
Hvala Love83, izvadit ću i vitamin d svakako. Bolje se pripremit za sve to kako treba zato ne želim srljati u ništa prije nego vidim da je sve to ok. Postavila sam ti i pitanje za odgađanje postupka za deveti misec kad bude tad dr. Boris Poljak da me on vodi kroz postupak, vjerovatno nisi vidila…sve sam više za to da ipak odgodim i počnem s devetim misecom, nekako baš želim da budem kod njega.
Oprosti nisam vidjela to pitanje.. ja bi ti isto kod njega postupak počela, pričekaj ga ta 3 tjedna i onda lipo se javi za termin. Dat će ti ga odmah nećeš čekati ništa.
Čekaj, nisam razumjela tj procitala jesi li ti bila samo na konzultacijama ili si dobila lijekove i krenula sa pikanjem, pa bi odgodila samo transfer ili bi odgodila sve dok on dođe sa Go?
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Love83 bila sam na konzultacijama tako reka je kad odlučim da se javim i krećemo, onda mi je sestra kasnije rekla da je on u osmom na godišnjem ali bit će mi njegov sin.
Mislim i ja da je pametnije odgoditi i da mi on bude, čekala sam baš tvoje mišljenje pa da potvrdim odluku🤗
T_ivy dtago mi je da je sve u redu! 🥰 Neka i dalje bude sve školski 🤞🍀
Bubica hvala ti 😘 da, danas sam bila na uzv.
Ženska momčad se malo povećala, imamo 2 folikula na lijevom jajniku, i 4 na desnom 🤗 sad su na 13mm, u sub novi pregled 😊🍀
Opaaa😊😊 neka ih bude čim više za oplodnju 🤞❤️🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Love83 bila sam na konzultacijama tako reka je kad odlučim da se javim i krećemo, onda mi je sestra kasnije rekla da je on u osmom na godišnjem ali bit će mi njegov sin.
Mislim i ja da je pametnije odgoditi i da mi on bude, čekala sam baš tvoje mišljenje pa da potvrdim odluku🤗
Ja bih na tvom mjestu čekala njega, to je samo mjesec..tako da kreni u postupak bar mirna i sa vjerom u doktora nego da si puna straha..njima se javiš par dana prije nego dobijes menstruaciju i onda ti on kaže sve i koju terapiju će ti dati i tamo je dobijes i tamo plaćaš, ne ideš u ljekarnu..to ti je sigurno rekla sestra. A i kada je on na godišnjem i embriolog ti je na godišnjem tako da čekala bi taj kratak period, jer biolog ti je u tome najbitniji..ti vitamine možeš uzeti na svoju ruku i pripomoci sebi koliko možeš, to ti njega ne zanima..može ti samo pomoći, ne odmoći. Pomalo I bez stresa i možda se i vidimo tamo 🤗🥰
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
Korni odlično bit će to dobra berba😁🤭🤞❤️
T Ivy drago mi je da bebice lijepo napreduju, sretno 🤞❤️
Mi smo obavili uzv bebica lijepo raste i već je nestašna stalno se mrda🤭🤭 veliki smo 3 cm i sve odgovara mjerama za 10 tt, mjerio je dr i nuhalni sve je super, od dns nema više Estrofema a nakon što potrošim do kraja Prolutex (još samo 4 ampule) onda smo napokon i bez njega 🥳🥳🥳 idući uzv prije mora i onda ukidamo i Cyclogest 😁 druga bebica je i dalje jednake veličine kaže dr da se to inače jako sporo resorbira i da ništa ne ide preko noći ali neki prosjek 2 mj i više 🤷♀️ dobila sam zeleno svjetlo za šetnju ali kaže dr naravno ne tempom kojim sam navikla niti neke bjesne relacije od 5 km i više 🤣🤣🤣 tako da ajde barem smijem malo u šetnju🥳🥳🥳🥳 velika pusa svima od nas ❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Korni odlično bit će to dobra berba😁🤭🤞❤️
T Ivy drago mi je da bebice lijepo napreduju, sretno 🤞❤️
Mi smo obavili uzv bebica lijepo raste i već je nestašna stalno se mrda🤭🤭 veliki smo 3 cm i sve odgovara mjerama za 10 tt, mjerio je dr i nuhalni sve je super, od dns nema više Estrofema a nakon što potrošim do kraja Prolutex (još samo 4 ampule) onda smo napokon i bez njega 🥳🥳🥳 idući uzv prije mora i onda ukidamo i Cyclogest 😁 druga bebica je i dalje jednake veličine kaže dr da se to inače jako sporo resorbira i da ništa ne ide preko noći ali neki prosjek 2 mj i više 🤷♀️ dobila sam zeleno svjetlo za šetnju ali kaže dr naravno ne tempom kojim sam navikla niti neke bjesne relacije od 5 km i više 🤣🤣🤣 tako da ajde barem smijem malo u šetnju🥳🥳🥳🥳 velika pusa svima od nas ❤️❤️
Ajme Stela predivno, uživaj u svakom trenutku 🥰🤗
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22 ET 2 blastice - ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
pink86 moj feritin ti je bio katastrofa. Uvek izmedju 9 i 11. Na zalost nista od suplemenata mi nije pomagalo, jer bi mi samo diglo gvozdje u krvi. U nekoliko slucajeva su mi suplementi samo gore napravili, poizlazile su mi modrice, a feritin ni da mrdne. Neposredno pre ovog dobitnog postupka sam se fokusirala da ga popravim iskljucivo ishranom (povrce, meso) i uspela da ga dignem na 17, sto je za mene ihahaha. A interesantno, sada kada sam ostala trudna feritin mi je skocio na 30. Napomena je da je transfer bio sa embrionima koji su dobijeni od j.s. donorke. Dakle, za implantaciju mi definitivno nizak feritin nije bio problem, a pretpostavljam da uz ovu ishranu i trudnocu nekako je poceo manje-vise sam od sebe da se nivelise
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji