Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pink86
    05. Srpanj 2023. 15:44

Tikvica

Jednaobicnacekalica nisam ti odgovorila za srceko, ja sam imala pregled na 6+5 i culi smo ga 💙
    Pink evo i Sani veli da je odlican embriolog tamo tako da drzim fige da bude uspjesno 🥰😘
    Samo nemoj odustajat i nemoj se razocarat radi broja folikula i js, kod tebe ih nikad nece biti previse😘
    Zelena hvala ti i jos sam ti zaboravila napisat da sam se ja odlucila na Qualified jer se radi na Illumina platformi, sto je noviji nacin testiranja za razliku od nekih drugih testova, a i rezultati su dosta brzo 😊

Hvala na pozitivnim vibrama😘

purple0000
    05. Srpanj 2023. 15:47

Zelena123

Purpleooo - jesi ti možda bila na temi inseminacija? Mislim da smo bile aktivne tamo u istom periodu? :D

Pozdrav,draga!🙂 Da,bila sam na onoj temi.😉 Još sam tamo,ali slabo se curke javljaju,pa sam naišla na ovu temu.Da,da,sjećam se tebe sa one teme.🙂😘💜 Kako si?

👩 33 sve ok
    🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
    Poliklinika IVF

03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
    07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
    21.07.- aspiracija
    24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
    05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
    07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
    18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
    08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏

Žvrkljić
    05. Srpanj 2023. 15:51

PBTAB, Jednaobična, MalaG- Čestitkeee na lijepim vijestima 
    Ivka- mene je dr poslala na kariogram i mene i muža  tek nakon 3 neuspješna transfera, iako mi je i za to rekla da je možda rano jer mi je ovo još prvi postupak ali ja nisam htjela riskirati i htjela sam dodatnu obradu prije nego iskoristim još 2 preostala smrzlića.
    .
    Mene zanima kada se sa humane pređe u soc ginekologa i pređe li se uopće? daleko sam od toga ali bar maštam 
    Ja se tako osjećam beskorisno kad nismo u postupku sad preko ljeta  jedino kućna radinost ali i to slabo po ovoj žegi 

🙋‍♀️/27g - MTHFR homozigot
    🙋‍♂️/28g- oligoozospermia
    11/22-u postupku KBC Split
    7🥚- 5 blastoicista-
    1 ET- 4 🐧- ❌
    FET-1🐧-biokemijska ❌
    FET 2🐧- ❌
    FET 3 🐧- ❌
    FET 4🐧-❌
    Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻

purple0000
    05. Srpanj 2023. 15:55

Tikvica

purple0000

Lijep pozdrav,lavice moje!🥰 Primate li i mene u svoje društvance?Svima Vam želim sreću i da čim prije mazite buše i dobijete svoje mrvice!🙏🙏 A onima koje "već" maze svoje buše,želim da i dalje bude sve u najboljem redu!😇🙏🙏 Evo,mi čekamo vješticu još kojih par dana i krećemo sa pikicama za IVF.🤗🤗

Dobro nam dosla i sto prije otisla na ljepse teme ❤️🥰
    Koliko ti je godina, koliki ti je amh? I u kojoj si poliklinici?

Hvala puno!😘💜💜 Najprije,iskrene čestitke i neka bude i dalje sve u redu!😊😇🙏🙏 Imam 33 godine,AMH je 9.Mi smo u poliklinici Ivf.😉

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

purple0000
    05. Srpanj 2023. 15:58

Jednaobicnacekalica

purple0000

Lijep pozdrav,lavice moje!🥰 Primate li i mene u svoje društvance?Svima Vam želim sreću i da čim prije mazite buše i dobijete svoje mrvice!🙏🙏 A onima koje "već" maze svoje buše,želim da i dalje bude sve u najboljem redu!😇🙏🙏 Evo,mi čekamo vješticu još kojih par dana i krećemo sa pikicama za IVF.🤗🤗

Pozdrav i dobrodošla,
    Naravno da primamo, svi su dobrodošli ovdje..🙏🏻❤️.
    Znaci uskoro krećete i vi u postupak, sretno vam bilo..obavijestavaj nas o promjenama ovdje…

Hvala puno!😘💜💜 Iskrene čestitke i neka bude i dalje sve u redu!🙏🙏❤ Da,evo kroz par dana kreću pikice.Čeka se vještica.😉 Naravno,sve ću javljati.❤ Bit će mi puno lakše uz vas i sa vama prolaziti kroz sve što nas čeka.❤

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

purple0000
    05. Srpanj 2023. 16:01

PBTAB

purple0000

Dobro nam došla draga 🙂 i da što prije odeš na temu trudnoće 🤞🍀🙏🏻

Hvala draga!😘 Iskrene čestitke!😘😇💜 Sad samo polako dalje,bit će sve super!🙏🙏❤❣️

👩 33 sve ok
    Poliklinika IVF

21.07.- aspiracija

Fashionista
    05. Srpanj 2023. 16:17

Stela_M

Maslačak1502

Bubica1

Maslačak1502

Bubica1

Cure, meni upravo došli nalazi za FT3, FT4, AntiTPO, Anti TG. Kolko ja kao laik vidim, sve je u referentnim intervalima pa je valjda OK. U petak sam svakako naručena kod endokrinologa pa ćemo vidjeti dalje. Možda bude dovoljno samo pratiti TSH ubuduće pa neću trebati terapiju. Vidjet ćemo…

Evo i ja se upravo vracam s pregleda endokrinologa, tsh mi je bilo 4,13, T3 i T4 uredne vrijednosti a anti tpo i anti tg su mi negativni tako da je nedokrimologica rekla da je to savrseno uredu i s obzirom na antitijela negativna nema razloga za brigu oko tsh jer nema bolesti stitnjace. :)

Joj hvala ti na info, sad mi je puno lakše 😘 U petak imam pregled pa se nadam da bude i ona rekla da je sve OK 😊
    A jel ti rekla da ćeš dalje morati kontrolirati TSH?
    PBTAB, eto vidiš da je sve u redu, opusti se ženo 😘😊

Napisala je da ne, jer se ta antitijela ne mogu mijenjati kroz neke skorije godine, a njima je samo to najbitnije. Rekla mi je u principu da su ona pozitivna da bi dobila th. Al ja mislim da cu ja kroz mj dana sve ici ponovno provjeriti jer meni vrag neda mira 🙈😂

Ja ne znam gdje si ti bila kod kojeg endokrinologa ali to što ona priča nema veze sa mozgom ima žena koje imaju hipotireozu a nemaju Hashimoto ali ako je tsh jako visok ovdje sada pričamo o visokim vrijednostima, a recimo antitg i antitpo su ok svejedno mora ići nadomjesna terapija jer se tsh neće magično sam spustiti, prošla sam to sve u Rijeci kada su me mrcvarili ko budalu i na tsh 12 su me ostavili bez terapije jer eto nemam Hashimoto na kraju sam platila privat pregled i dr se hvatao za glavu…. ne želim te plašiti s ovime što ti pišem da me krivo ne shvatiš ali ne ide uvijek uz visok tsh i autoimuna bolest, svakako bih ja da sam na tvom mjestu pratila tsh i dobro da ti neda vrag mira, sama sam takva 😁🤭❤️

Bas sam ja to htjela napisati nema nikakvog smisla to sto govori doc. Ja imam antitijela znaci autoimunu a tsh u granicama i svaki doc i endokrinolog mi je rekao da nema terapije za antitijela odnosno autoimunu iliti hashimoto, nema pomoci. Pijem Euthyrox 25 samo jer su mi rekli da bih mozda za planiranje trudnoce trebao biti tsh oko 2. 
    Stela ti nemas antitijela? 
    Jel znas nekoga tu naforumu tko ima a ta ga se mozes sjetit ovak na prvu, duze si tu nego ja. 

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Flowerson 🌸
    05. Srpanj 2023. 16:28

Pohvatala sam kratko priče za tsh pa da se nadovežem, ja sam u Rijeci i meni bome moja endokrinologica od početka drži tsh pod kontrolom. Napravljena mi je kompletna obrada i sve je ok, osim tog tsh-a koji je povišen. Tako da maslačak, nemoj se zezat s tim, meni je 8.tjednu trudnoće tsh skočio na 7 s 1,5 u kratkom periodu. Nakon toga mi je još jednom pojačana terapija. Ponavljam, negativna su antitijela, ostali hormoni ok...ne mogu razumijet tog tvog endokrinologa 🤷 molim te da radi sebe provjeris vec kroz 2, 3 tjedna ponovno tsh ❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Maslačak1502
    05. Srpanj 2023. 16:33

Fashionista koliki je tebi tsh za tu th? Ja ne znam evo strano, pitala sam ja jos bila 2 ginekologa i jednu internistu za misljenje i svi su mi rekli kao da nije bas specificno jer nije znatno povisen a i da bi trebao ili t3 ili t4 biti uz njega van granica. Jer meni kao je malo povisen za 1 trom al je i dalje u granici. Ja sam mislila svakako jos to jednom sve za mj dana ponoviti pa traziti neki misljenje još privatno. Flowerson stalno me sad toga strah tj razmisljam o tome tak da mislim da cu stvarno 1 mjesecno ici na to, samo da ne nasteti bebici 😀

💃94' Sve okej, AMH 12,9
    🕺91' Oligoasthenonecrozoospermia
    Vinogradska
    Transfer 1 blastice 2.05
    ❄️ 5 blastica
    Beta ➡️ | 13 dnt 640 🩵 | 15 dnt 1410 💙 | 29.05. Uzv 6+2 imamo 💕 | 14.06. drugi uzv 9+0 tt 💕 | 26.06 10+5 💕| 05.07 Rani probir - low risk 💕

Jurky32
    05. Srpanj 2023. 16:36

MalaG, Zelena, Jube, Tikvica, Panda 😘😘❤️❤️
    Bebolina, da da Pergoveris 225 je bio 🤞🤞
    Zelena, sretno, uskoro si PUPO 🤞😘
    Purpleloooo, dobro nam došla i sretno 🤞😘
    PBTAB, eto vidiš da je sve u redu, opusti se i u miru čekaj 18.7. 😘😘
    Panda, super za žilave 💪🤞😘
    MalaG, baš baš mi je drago da je sve super, uživajte sad ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.