Lorna žao mi je 😔 baš sam bila sigurna da je sad dobitni..ne sviđa mi se jedino kod Betaplus kaj zamrzavaju trodnevne jer nam daju nadu da imamo zamrznute a onda odmrznute puštaju do blastocista i onda? nek neprežive jos jedno razočaranje..po meni bolje da odma ostave do blastocista pa koje prežive zamrzne.
Želim ti da u tvojim smrzličima ipak bude ona koju čekaš 🙏😘
Lorna, i meni je baš žao, navijala sam za tebe i nadala se do zadnjeg, nešto mi je skroz dobar osjećaj bia.
Slažem se za to smrzavanje 3.dan pa puštanje opet do blastica, logicnije mi je obratno pa da znaš na čemu si. S druge strane, možda imaju neku znanstvenu podlogu ili ideju zašto tako rade. Stvarno nemam pojma. Nadam se da nije s razlogom da naplate čuvanje sta više smrzlica. Nez kako ide s tim plaćanjem zamrzavanja, jer nisam nikad imala šta zamrznit.
Nemam pojma jer ja idem preko HZZO-a.
Sad ću uskoro saznati😁😁😁
A nemam sta tu sada se stresirati i biti lose. Tako je moralo biti
Promijeniti ne mogu nista..
Ja sam prvi puta kad je bila biokemiska oplakala.i to je to. Šta da radim. Pomirila sam se sa svim.ishodima
Tebi hvala na potpori
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Evo i mene sa folikulometrije.
U utorak punkcija 🤪.
Sad si razmišljam da ako je utorak punkcija u ned bi trebao biti 5 dan i blastice ako ih bude, i sad me muči tko će to zalediti jer navodno rade samo radnim danima? Ako neka žena zna proceduru sa sv Duha. Znam da se mogu blastice zalediti i 6 dan ali tad se mogu u izleci iz omotača a tad su ljepljive i transfer je nemoguć. Jel se pita uopće žena na sv Duhu na koju bi opciju išle ili je to sve kao biolog hoće?
I meni je tako bilo pa su mi zaledili 3dnevne.
Koliki ti je broj folikula?
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
LoornaBravo…radi što te veseli…moja terasa je ko da je pala bomba…mislim da neću saditi ništa ove godine jer neću to moći održavati…mama mi je slomila ruku tako da nemam baš neke pomoći sa strane…od muza po tom pitanju nikakve koristi..
Moj upravo slaže tu kutnu a ja pravim rucak. Ja bas volim sve oko sređivanja i sadnje cvijeća. Stavim slikicu kaf bude gotovo
👱♀️41 - amh 7.8
DragaTikvice, neopisivo sam sretna za tebe i zelim ti svu sreću i da se primi barem jedna mrva od 3 ❤️
Vjeverica, baš mi je drago da si dočekala pozitivan test 🤗 šalji svakako nive slikice, na ovim testovima se vide sjene… nema mi ništa ljepše gledati nego testic koji tamni 😍 hvala ti, skoro sam na pola puta i teret straha je sada minimalan…
Loorna, žao mi je za testic 😓 al pretpostavljam da ideš odmah u FET 🤞
Lina, testici su top 😍
Aria, jesi sigurna da su ti bolovi normalni? Normalno je imati grčeve, al ne da te toliko jako boli da jedva dođeš do wca ☹️ drzim fige da ti bude uskoro bolje ❤️
Teško mi ne bilo popratiti sve, sretno svim ostalim curama ❤️ imam neki osjećaj da će krenuti neki dobar niz ☺️☺️☺️🤞🤞🤞🍀
Da da mila odmah u FET ako prezivi koja do blastice
👱♀️41 - amh 7.8
DragaTikvice, neopisivo sam sretna za tebe i zelim ti svu sreću i da se primi barem jedna mrva od 3 ❤️
Vjeverica, baš mi je drago da si dočekala pozitivan test 🤗 šalji svakako nive slikice, na ovim testovima se vide sjene… nema mi ništa ljepše gledati nego testic koji tamni 😍 hvala ti, skoro sam na pola puta i teret straha je sada minimalan…
Lina, testici su top 😍
Aria, jesi sigurna da su ti bolovi normalni? Normalno je imati grčeve, al ne da te toliko jako boli da jedva dođeš do wca ☹️ drzim fige da ti bude uskoro bolje ❤️
Teško mi ne bilo popratiti sve, sretno svim ostalim curama ❤️ imam neki osjećaj da će krenuti neki dobar niz ☺️☺️☺️🤞🤞🤞🍀Floi mene to brine..bila sam na uzv prošli tjedan i rekao mi je da je sve ok..kod svake žene bude drugačije…isto to mi je rekao i soc.gin. kada sam išla raditi briseve..sad mi je glupo otići još na hitnu jer me preko dana ne boli..samo u noći kada se naglo okrenem ili ustanem jer moram na wc…evo do sad je bol skoro nestala…ako se nastavi I nocas sutra ću otići ponovno na pregled..
Kako si ti? Mučnine prošle?
Sve ovisi kolika je bol...ako te boli toliko jako da ne možeš fizički nešto obavit, normalno da bih se i ja zabrinula da mi se to desi. Svakako prvo ćeš prilec i pričekat par minuta da vidiš hoće li bit bolje...meni je moja mpo gin rekla da ću u 16.tjednu imat jače grčeve zbog zabačene maternice pa na kraju ništa! Imala sam neke grcice i probadanja u 15.tjednu, al nije bilo ništa strašno... Blagi su mi grčevi, najgore mi je bilo u ranoj trudnoći. Sve smo drugačije tako da je tvoja bol moguće i normalna. Dokle god te ne spriječava da živiš i funkcioniras normalno. Ako budeš zabrinuta, odi svakako na pregled. 🤗
Ja sam puno bolje, funkcioniram konačno normalno, smetnje minimalne. Imam i ja povremeni intenzivnija zatezanja i javljaju mu se bolovi u leđima, al onda malo legnem, odmorim 15tak minuta pa bude bolje ☺️ trbuh se konačno vidi, još ne mogu vjerovat da je to od trudnoce 🙈❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Evo i mene sa folikulometrije.
U utorak punkcija 🤪.
Sad si razmišljam da ako je utorak punkcija u ned bi trebao biti 5 dan i blastice ako ih bude, i sad me muči tko će to zalediti jer navodno rade samo radnim danima? Ako neka žena zna proceduru sa sv Duha. Znam da se mogu blastice zalediti i 6 dan ali tad se mogu u izleci iz omotača a tad su ljepljive i transfer je nemoguć. Jel se pita uopće žena na sv Duhu na koju bi opciju išle ili je to sve kao biolog hoće?
Pozdrav mila, ja sam na sv.Duhu također. Koliko sam upoznata oni ne rade vikendom. Meni su dva puta punkcije bile srijedom te je transfer bio odmah u petak. To je što se tiče tranfera ali vjerovatno embriologica odradi vikendom freez. Ja nisam imala stanica dovoljno za zamrzavanje pa taj dio nisam popratila.
💃34god, AMH 2.8 pmol/l, ostalo 🔝
🕴️33god, 🔝
10/21 prirodna trudnoća, spontani u 10 tj💔
1.IVF Sv.Duh 05/22 1 folikul, 1 🥚, ET 06/22beta 24.06 ❌
2.IVF Sv.Duh 4/23 4 folikula, 3🥚, ET 2 četverostanična 21.04. Beta 05.05❌
3.IVF prirodni ciklus 22.05 🥚, 24.05. ET 🍀. Beta 07.06. ❌
To be continued...
Lorna ti si otpisala, ali ja ne mislim baš tako kao ti da je sve gotovo..po meni je sve moguće i može biti rano..znam realno možda i nije se uopće implatiralo ali možda je stvarno rano..Kako i kažeš, bogu u ruke,pa kako bude tako je moralo biti.. sad kad razmišljam i moja prva aspiracija 4 blastice kao ti zar ne? Kao izvrsna kvaliteta i iz feta 2 blastice sam ostala trudna (biokemijska), I sad su kao ostavili na 3. danu jer da je maternica najbolji inkubator, pa možda bude bolje, međutim nije se ni uhvatilo ni nakon aspiracije 2 trodnevna ni sad u fetu isto 2..ja ću sutra zvati za termin u dr doktora prije ovog feta šta mi je ostao..želim drugo mišljenje i vidit da li ima smisla radit histero, a mislim da kod mene ima..jer kao da nešto ometa da se implatira…imam jedan miom koji su mi 3 ginekologa rekla da ne utječe na trudnoću i planiranje trudnoće ali više ništa nisam sigurna i želim napraviti sve prije nego stavim točku kao i ti što si u svojoj glavi stavila..a I kako je Sami rekla histero pokaže šta uzv ne može tako da zašto to ne napraviti..
Ja sam prvu aspiraciju na kraju završila sa 2 blastice
Prva biokemiska, druga blighet ovum.
Sad su dvje trodnevne vraćene i nista.
Kod slijedeć feta će pustiti da se razvijaju do blastica pa ko preživi.
Za histero nemam pojma šta da kazem. Ako se već u prva dva puta zacahurilo onda nije problem mislim.u maternici već u zametcima. Moje mišljenje.
👱♀️41 - amh 7.8
Gdje si danas obavila folikulometriju?
💃34god, AMH 2.8 pmol/l, ostalo 🔝
🕴️33god, 🔝
10/21 prirodna trudnoća, spontani u 10 tj💔
1.IVF Sv.Duh 05/22 1 folikul, 1 🥚, ET 06/22beta 24.06 ❌
2.IVF Sv.Duh 4/23 4 folikula, 3🥚, ET 2 četverostanična 21.04. Beta 05.05❌
3.IVF prirodni ciklus 22.05 🥚, 24.05. ET 🍀. Beta 07.06. ❌
To be continued...
Lina, testici su top 😍
Teško mi ne bilo popratiti sve, sretno svim ostalim curama ❤️ imam neki osjećaj da će krenuti neki dobar niz ☺️☺️☺️🤞🤞🤞🍀Floi mene to brine..bila sam na uzv prošli tjedan i rekao mi je da je sve ok..kod svake žene bude drugačije…isto to mi je rekao i soc.gin. kada sam išla raditi briseve..sad mi je glupo otići još na hitnu jer me preko dana ne boli..samo u noći kada se naglo okrenem ili ustanem jer moram na wc…evo do sad je bol skoro nestala…ako se nastavi I nocas sutra ću otići ponovno na pregled..
Kako si ti? Mučnine prošle?
Sve ovisi kolika je bol…ako te boli toliko jako da ne možeš fizički nešto obavit, normalno da bih se i ja zabrinula da mi se to desi. Svakako prvo ćeš prilec i pričekat par minuta da vidiš hoće li bit bolje…meni je moja mpo gin rekla da ću u 16.tjednu imat jače grčeve zbog zabačene maternice pa na kraju ništa! Imala sam neke grcice i probadanja u 15.tjednu, al nije bilo ništa strašno… Blagi su mi grčevi, najgore mi je bilo u ranoj trudnoći. Sve smo drugačije tako da je tvoja bol moguće i normalna. Dokle god te ne spriječava da živiš i funkcioniras normalno. Ako budeš zabrinuta, odi svakako na pregled. 🤗
Ja sam puno bolje, funkcioniram konačno normalno, smetnje minimalne. Imam i ja povremeni intenzivnija zatezanja i javljaju mu se bolovi u leđima, al onda malo legnem, odmorim 15tak minuta pa bude bolje ☺️ trbuh se konačno vidi, još ne mogu vjerovat da je to od trudnoce 🙈❤️
Drago mi je da si bolje...i ja imam zabačenu maternicu plus manji sptum..i inače imam nizak prag boli..pa možda što je kod nekog normalno kod mene bude previše bolno..svakako ću još jednom otici na pregled idući tjedan..meni ti je trbuh već poprilicno velik..doduše imala sam ga i prije..😂
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Hope beta je 20.05.🤗
Aria samo vise odmaraj i svakako seposavjetovat sa dr.🤗😘
Razumna a danas ti je bila folikulometrija? Onda ipak rade? Sigirno to imaju nekako rijeseno ili bude treci dan smrznuli.
.
Curke, pokusavam urediti potpis ali mi neda, moguce da previse imam napisanog?
Cini mi se da netko ima i vise🤷🏻♀️
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji