Tikvica ajme 3 ste vratili, baš onako kako si i priželjkivala 😍, od ❤️ ti želim da se barem jedna primi🙏🤞. Krumpirici su pali i sad chill do bete 😘🤗
Željka dobrodošla :) i nek se mrvica primi 🤞
Vjeverica ja vidim sjenu, nek se deblja 🙏🤞
Loorna žao mi je, al vidim da se dobro držiš ❤️, šaljem ti utješni 🤗
Bebolina 😘🤗
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Prije svega, jokajako mi je zao, poslusaj dr i drzi se, saljem hug❤️
Maslacak, Sanjuskica i TI (nesto)pupice nase, pratimo se❤️ Nek se cvrsto prime 😘😘😘
Sani odlicno da su sve podjednake, brzo ces nam se pridruziti 😘😘😘
Ovaj put sam si i malo podebljala, naravno tradicija je tradicija i to se ne preskace, samo se moze dodat🤭
https://ibb.co/PNySdrT
Stela, Sani i sve koje ste pitalekod mene su se oplodile sve 4🥳🥳🥳 ali, 1 je savrsen, 1 je ok, 1 je onako i ta tri smo vratili danaa👶🏼👶🏼👶🏼 (ako se svi ulove jednog poklanjam🙈😁🤭). Necemo ponavljat statisticke podatke jer cu se ubit u pojam, ali nadam se barem jednom 🤗
Jedan ce ostaviti da vidjet kako ce se dalje razvijati ali Mag. je rekla da se ne nadam previse ali da ce mi to javiti drugi tjedan ako ce biti za smrzavanje.
Bilo kako bilo, zadnji put kad sam vratila 3 ostala sam trudna pa sam sad jednako optimisticna🤗🤗
Ljubim vas sve i navijam, doslo je lijepo vrijeme pa bi bilo u redu da se barem mi Zagrebacke cure, nadjemo na nekoj kavici ☕️😘
Mila baš sam sretna radi tebe...neka se čvrsto prime za mamicu...💗😘🍀🤞
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Tikvica ajme 3 ste vratili, baš onako kako si i priželjkivala 😍, od ❤️ ti želim da se barem jedna primi🙏🤞. Krumpirici su pali i sad chill do bete 😘🤗
Bebolina 😘🤗
Zeljka- Snježa92 komentar je za tebe, sorry zaboravih u sekundi nick 🤦♀️
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Lorna ponovi test u ponedjeljak, isto mi se čini prerano za trodnevne..
Joka i ja se slažem da je ovo biologija a ne matematika, sve je moguće..uzdamo se u Boga, bit ce kako mora biti..ali ima nade svakako 🙏❤️
Ma nije prerano. Zar nije par stranica prije netko objavio slike 3dnsvnih testova sa lijepom crticom i to 9 dan.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Bok babci, generacije moje, mlade, stare i nove koke.
Ja sam jutros iz znatizelje napravila test koji je bio bijel ko košulja sa reklame oprana Arielom. 🤣🤣🤣🤣. Znači ovaj puta nije ni došlo do implatacije. I nećo se lagati danas je 8dnt - 3trodnevnih i pokazalo bi barem sjenu. Ponovit ću ga još u utorak reda radi.
Mam sam se bacila na fizički rad, posadila hrpu cvijeća, terasu si uredila, znqči padam a nogu.😁😁😁😁
Sa slijedećim ciklusom bi ako prežive odmrzavanje i dodu do blastice išao prirodni FET ako ciklus bude uredan..
Joke tvoj rast bete jw ko moj zadnji puta. Ja sqm odmah po pevoj beti znala dq nebu niš al sam na kraju dogurala do preko 1000 sa betom i prokrvarila. Samo se pripremi na negativan ishod biti će ti lakše.
PBTABmila moja šaljem ti vseeelike zagrljaje.
Razumna di smo, sta smo?
A di nam je Ani ili kak je već bila ona sa blizancima?
Ej babac moj💗..
Žao mi je…ali možda si ipak malo uranila s testom…
Ma da ga hebes nisam.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Bebolina 😘🤗
Thx bejb. Kako sam već jednom bila rekla ne bojim se ja negativnog testa mene strah ovih pozitivnih🙄🙄🙄
Idemo uskoro dalje u boj pa ćemo vidjeti šta dalje.
👱♀️41 - amh 7.8
Ja sam jutros iz znatizelje napravila test koji je bio bijel ko košulja sa reklame oprana Arielom. 🤣🤣🤣🤣. Znači ovaj puta nije ni došlo do implatacije. I nećo se lagati danas je 8dnt - 3trodnevnih i pokazalo bi barem sjenu. Ponovit ću ga još u utorak reda radi.
Mam sam se bacila na fizički rad, posadila hrpu cvijeća, terasu si uredila, znqči padam a nogu.😁😁😁😁
Sa slijedećim ciklusom bi ako prežive odmrzavanje i dodu do blastice išao prirodni FET ako ciklus bude uredan..
Joke tvoj rast bete jw ko moj zadnji puta. Ja sqm odmah po pevoj beti znala dq nebu niš al sam na kraju dogurala do preko 1000 sa betom i prokrvarila. Samo se pripremi na negativan ishod biti će ti lakše.
Razumna di smo, sta smo?
A j…mu sve i taj test 🙁 a da nije možda rano 🤔 ponovi u pon obavezno 🤞🤞
Ljubim i ja tebe 😘 moram priznati da sam danas stvarno dobro, inače sam pozitivac, imam veliku podršku od obitelji i prijatelja, a i ovdje također i to mi znači puno. Samo pozitivno i sve bu dobro 😊😊❤️
Moja šogi prije dva dana bila na zadnjem fetu i kakav god ishod bio ona zatvara ovo poglavlje u svom životu, umorila se, 40 joj godina i bas je umorna, iz postupka u postupak i tako vec 5 godina, zna da je dala sve od sebe..
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Vidjet ćemo za dva dana,, hvala ti🙂ovo je stvarno rano 4 i 5dpt jako je svjetlo.. U živo se bolje vidi a i suho je već bilo kad sam fotkala..
Ja ih vidim 🤩
🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2
Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
Razumna di smo, sta smo?
Ljubim i ja tebe 😘 moram priznati da sam danas stvarno dobro, inače sam pozitivac, imam veliku podršku od obitelji i prijatelja, a i ovdje također i to mi znači puno. Samo pozitivno i sve bu dobro 😊😊❤️
Moja šogi prije dva dana bila na zadnjem fetu i kakav god ishod bio ona zatvara ovo poglavlje u svom životu, umorila se, 40 joj godina i bas je umorna, iz postupka u postupak i tako vec 5 godina, zna da je dala sve od sebe..
Ma nije mila moja sad bi već pokazalo barem sjenu a ne vidi se sjena ni da haluciniram.🤣🤣🤣🤣🤣
Pozitiva je dobra. Znam da u nekim trenutcima ti nista neće biti utjeha ali niti si fi kriva za to što se dogodilo, niti si ikako mogla utjecati na ishod.
Ja nisam umorna od postupaka ipak sam samo 2 odradila ali ja ću uskoro 42 i to je to.
👱♀️41 - amh 7.8
Razumna di smo, sta smo?
Ma nije mila moja sad bi već pokazalo barem sjenu a ne vidi se sjena ni da haluciniram.🤣🤣🤣🤣🤣
Pozitiva je dobra. Znam da u nekim trenutcima ti nista neće biti utjeha ali niti si fi kriva za to što se dogodilo, niti si ikako mogla utjecati na ishod.
Ja nisam umorna od postupaka ipak sam samo 2 odradila ali ja ću uskoro 42 i to je to.
Zasto odustat..
Ako imas snage dalje imas i fore uspjet🙏🏽
Moja frendica pocela s 41 na ivf i u 45 zatrudnila s blizancima ,imaju sad 6 mj tako da glavu gore sto se tice godina !!
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji