https://ibb.co/dt7yrKf
Evo i današnjeg testa (10dpt, 27.4.vraćena dva trodnevna embrija) Čini mi se da tamni 🤔 malo sam zabrinuta jer od jučer osjećam menstrualne grčeve , krvarenja još nema ali nije ugodno nikako 😤
Super testovi. Evo kak se crtice pokazuju kad je +. Moj ne pokazuje nista.
Cestitam
Puno prerano je za čestitke, ali hvala ❤️ glavu gore samo…vidi moj potpis…4 postupka prošla, dobivala po jednu očajnu stanicu(jako loše kvalitete su bile sve, obično mi na treći dan vraćali 4stanične i 6stanične)…nit smrzlića, nit biokemijske ili ikakvih naznaka da bi moglo doći do pozitivnog testa. Iskreno već sam pomalo i odustajala u glavi, i eto dobrog ciklusa(čak i sa smzlićem!😀) Kako god da završio ovaj postupak, daje mi nadu i snagu za dalje 🤟
Ja imam dvjs trudnoće iz dva postupka tj jedan ET i jedan FET tad su mi blastice vraćane.
Sada su 3dnevne - desetostanicne vraćene.
Imam još na jednom nosaču i njih ću vratiti sad u ovom ciklusu ako koja prezivi do blastice jer je rekla da ćd ih pustiti da rastu do blastice.
Tebi svakako želim puno sreće dalje. ❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Loorna ja uvijek mislim da je rano, ne zelim ti davat laznu nadu ali svakako ponovi testic🥰 i ne odustaj, u zakonu pose do 42 i radi opravdanog razloga po preporuci MPO lijecnika, tako da i poslije 42 mozes ici preko HZZO😘
Snjeza dobrodosla i sretno 🥰
Malag ❤️🥰🥰🥰Kacushahvala ti sreco ❤️❤️❤️ kako nam je E?
Maslacaki ja sam isto pomislila 🤫🤭🤣
Saniiiii daaaa, konacno, toliko vjerujem kad su tri da ti ne mogu opisat. Vjerojatno jer sam na tri prosli put ostvarila trudnocu pa sad mantram i vjerujem da bude isto🙏🙏🙏
Bas sam jako pozitivna i samo da me ne lupi po glavi 🙈😁
Aria hvala ljube❤️ Kako si mi ti? Kako se osjecas? Koji je sad tt?
Lucky ljube, mislim na tebe❤️
Maki nista se ne javljas, kako je zavrsklo kod tebe? Jesam propustila info?
Flo&Npelica❤️❤️❤️Hope🥰🥰🥰Razumna kakva je situacija?Stelic ❤️🥰😘😘😘Ribic, Rain, Ivy, J_Lo, Anci, Anii, Iman, Panda, Dupla Panda, Pepuska, Tockica, La3arica, Cufta, Mishmash, Suncica, Fashionista, Petranis se ne javljate, kakoste? Javite se malo ako citate, saljem hig❤️
Ja sam danas 14+2, inače sam dobro...osim tih grceva I bolova u trbuhu...po noći jedva ustanem iz kreveta da odem na wc od bolova..mislila sam da kada prestanem uzimati ultrice da ce se i bolovi smanjiti, kad ono jos gore....preko dana bude ok...citala sam da je normalno da boli jer si maternica radi mjesta pa me to donekle tješi.. na uzv je bilo sve ok...ovaj tjedan trebam dobiti nalaz briseva pa idem opet kod dr.
Kak se ti osjecas?
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Čini mi se da mi nije prošla poruka...
Loorna, obzirom na rezultate prethodnih postupaka, sigurno ćeš uspjeti, samo imaj strpljenja sa čekanjem na onu pravu stanicu 🥰
Hvala, ako se beta pokaže pozitivnom, trebat će jako puno sreće dalje❤️
36god, AMH 5.2, FSH 10-12,spermiogram 👌
5/2021 prirodna t, spontani u 7tj.
6/2022 IVF, blaga stim Menopur, 4js, 3 se oplodile, vraćen 1 trodnevni, beta 0
7/2022 blaga stimulacija Menopur, 3js, sve oplođene vraćen 1 trodnevni, beta 0
9/2022 blaga stim. Menopur, 1 js, vraćen trodnevni beta 0
12/2022-Clomid+Menopur 75, 1js, vraćen 1 trodnevni, beta 0
4/2023- Elonva, Menopur-4js, 27.04. vraćena 2 trodnevna embrija, 13dpt beta 456
15dpt beta 1296,19dpt 4662
Čini mi se da mi nije prošla poruka…
Loorna, obzirom na rezultate prethodnih postupaka, sigurno ćeš uspjeti, samo imaj strpljenja sa čekanjem na onu pravu stanicu 🥰
Hvala, ako se beta pokaže pozitivnom, trebat će jako puno sreće dalje❤️
Ja sam si odredila već jos ovaj FET i to je to. Godine su tu. Financijski nemožemo. Ako bude Bogu hvala. Ako ne opet to je Božji plan.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Loorna ja uvijek mislim da je rano, ne zelim ti davat laznu nadu ali svakako ponovi testic🥰 i ne odustaj, u zakonu pose do 42 i radi opravdanog razloga po preporuci MPO lijecnika, tako da i poslije 42 mozes ici preko HZZO😘
Saniiiii daaaa, konacno, toliko vjerujem kad su tri da ti ne mogu opisat. Vjerojatno jer sam na tri prosli put ostvarila trudnocu pa sad mantram i vjerujem da bude isto🙏🙏🙏
Flo&Npelica❤️❤️❤️Hope🥰🥰🥰Razumna kakva je situacija?Stelic ❤️🥰😘😘😘Ribic, Rain, Ivy, J_Lo, Anci, Anii, Iman, Panda, Dupla Panda, Pepuska, Tockica, La3arica, Cufta, Mishmash, Suncica, Fashionista, Petranis se ne javljate, kakoste? Javite se malo ako citate, saljem hig❤️
Ja sam danas 14+2, inače sam dobro…osim tih grceva I bolova u trbuhu…po noći jedva ustanem iz kreveta da odem na wc od bolova..mislila sam da kada prestanem uzimati ultrice da ce se i bolovi smanjiti, kad ono jos gore….preko dana bude ok…citala sam da je normalno da boli jer si maternica radi mjesta pa me to donekle tješi.. na uzv je bilo sve ok…ovaj tjedan trebam dobiti nalaz briseva pa idem opet kod dr.
Kak se ti osjecas?
Bebać si radi mijesta pa se rastežes a mamu buba.
Glavno da je sve u redu.❤️❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
Evo i današnjeg testa (10dpt, 27.4.vraćena dva trodnevna embrija) Čini mi se da tamni 🤔 malo sam zabrinuta jer od jučer osjećam menstrualne grčeve , krvarenja još nema ali nije ugodno nikako 😤
Prekrasni testići 😍, nek nastave tamnit. Ima nešto u toj Elonvi i naša ribic ju je primila i Menopur još mislim i vratila 2 trodnevna i rodila blizance 😃...just saying 😁🤗...
Maslacak sve smo mi prošle to preispitivanje jel smijem ovo jel smijem ono ali činjenica je da se možemo ponašati skroz normalno, naravno nećeš sad nosit malu cijele dane al tu i tamo je fakat ok, pogotovo jer i na aspiraciji nisi imala puno folikula pa su ti i jajnici okej. Moja frendica je imala zahtjevnog toddlera doma kad je išla na drugi transfer i još potpuno sama doma s njim i u to vrijeme čak bio bolestan i nije išao u vrtić i sama je govorila bit će čudo ako se primi ali jest, i tako joj je bilo manje/više kroz cijelu trudnoću, rodila je prošle godine 😃, tako da, samo uzivaj sa svojom malenom i mrvica to osjeti ❤️.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Lina baš djeluje lijepo školski tamnjenje iz dana u dan..menstrualni bolovi su normalni u trudnoću posebno na početku..od kada si počela piskit testic jesam li dobro pohvatala 5ti dan ?
🙋♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉
🙋♂️normo
2011. Curica - prirodno
11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
11/22 ET 2 blastice - ❌️
01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
7/2023 histeroskopija✔️
08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️
Ja sam danas 14+2, inače sam dobro…osim tih grceva I bolova u trbuhu…po noći jedva ustanem iz kreveta da odem na wc od bolova..mislila sam da kada prestanem uzimati ultrice da ce se i bolovi smanjiti, kad ono jos gore….preko dana bude ok…citala sam da je normalno da boli jer si maternica radi mjesta pa me to donekle tješi.. na uzv je bilo sve ok…ovaj tjedan trebam dobiti nalaz briseva pa idem opet kod dr.
Kak se ti osjecas?
Bebać si radi mijesta pa se rastežes a mamu buba.
Glavno da je sve u redu.❤️❤️❤️❤️❤️
Da, najvažnije da je beba ok...bolovi će proći..ja sam baš mimoza i običnu glavobolju jedva podnosim..moram priznati da na ovo nisam bila spremna.. sad pricam sa frednicom pa mi ona kaže da je to tek početak...ona rodila tri puta i svaki put bolovi bili užasni od 14 do 20tj..baš me utješila.. 😂 više neću pricati s njom..😂😂😂😂
Kak si mi ti draga?
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Lorna žao mi je 😔 baš sam bila sigurna da je sad dobitni..ne sviđa mi se jedino kod Betaplus kaj zamrzavaju trodnevne jer nam daju nadu da imamo zamrznute a onda odmrznute puštaju do blastocista i onda? nek neprežive jos jedno razočaranje..po meni bolje da odma ostave do blastocista pa koje prežive zamrzne.
Želim ti da u tvojim smrzličima ipak bude ona koju čekaš 🙏😘
👱♀️87 Amh 6,3
🧒84 oligo,loša morfologija
Poliklinika Škvorc
1ICSI 05/22 1blastocista beta0
2ICSI 10/22 1blastocista i 1 morula beta0
3ICSI 03/23 1morula beta0
Poliklinika BetaPlus
04/23 konzultacije
09/23 histeroskopija
4ICSI 10/23 dvodnevni-biokemijska
Poliklinika Škvorc
5ICSI 08/24 morula 14dnt 418 16dnt 1072
@Saniii da, očito ima nešto u njoj jer su moji prethodni postupci bez nje bili čisti debakl. Ma jooj, daj Bože da ih je dvoje, al obzirom na kvalitetu mojih stanica i godine to je nemoguće..i biologica je sama tako rekla prilikom dogovora koliko ćemo ih vratiti 🙂
@Love83 počela sam od 5dpt, čisto da pratim ostatke štoperice i tamnjenje...jedan je viška jer sam jučer napravila dva 🙂
36god, AMH 5.2, FSH 10-12,spermiogram 👌
5/2021 prirodna t, spontani u 7tj.
6/2022 IVF, blaga stim Menopur, 4js, 3 se oplodile, vraćen 1 trodnevni, beta 0
7/2022 blaga stimulacija Menopur, 3js, sve oplođene vraćen 1 trodnevni, beta 0
9/2022 blaga stim. Menopur, 1 js, vraćen trodnevni beta 0
12/2022-Clomid+Menopur 75, 1js, vraćen 1 trodnevni, beta 0
4/2023- Elonva, Menopur-4js, 27.04. vraćena 2 trodnevna embrija, 13dpt beta 456
15dpt beta 1296,19dpt 4662
Sortiraj odgovore
Najstariji