Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    07. Svibanj 2023. 10:22

Aria41

Loorna41

Aria41

Tikvica

Loorna ja uvijek mislim da je rano, ne zelim ti davat laznu nadu ali svakako ponovi testic🥰 i ne odustaj, u zakonu pose do 42 i radi opravdanog razloga po preporuci MPO lijecnika, tako da i poslije 42 mozes ici preko HZZO😘
    Snjeza dobrodosla i sretno 🥰
    Malag ❤️🥰🥰🥰Kacushahvala ti sreco ❤️❤️❤️ kako nam je E?
    Maslacaki ja sam isto pomislila 🤫🤭🤣
    Saniiiii daaaa, konacno, toliko vjerujem kad su tri da ti ne mogu opisat. Vjerojatno jer sam na tri prosli put ostvarila trudnocu pa sad mantram i vjerujem da bude isto🙏🙏🙏
    Bas sam jako pozitivna i samo da me ne lupi po glavi 🙈😁
    Aria hvala ljube❤️ Kako si mi ti? Kako se osjecas? Koji je sad tt?
    Lucky ljube, mislim na tebe❤️
    Maki nista se ne javljas, kako je zavrsklo kod tebe? Jesam propustila info?
    Flo&Npelica❤️❤️❤️Hope🥰🥰🥰Razumna kakva je situacija?Stelic ❤️🥰😘😘😘Ribic, Rain, Ivy, J_Lo, Anci, Anii, Iman, Panda, Dupla Panda, Pepuska, Tockica, La3arica, Cufta, Mishmash, Suncica, Fashionista, Petranis se ne javljate, kakoste? Javite se malo ako citate, saljem hig❤️

Ja sam danas 14+2, inače sam dobro…osim tih grceva I bolova u trbuhu…po noći jedva ustanem iz kreveta da odem na wc od bolova..mislila sam da kada prestanem uzimati ultrice da ce se i bolovi smanjiti, kad ono jos gore….preko dana bude ok…citala sam da je normalno da boli jer si maternica radi mjesta pa me to donekle tješi.. na uzv je bilo sve ok…ovaj tjedan trebam dobiti nalaz briseva pa idem opet kod dr.
    Kak se ti osjecas?

Bebać si radi mijesta pa se rastežes a mamu buba.
    Glavno da je sve u redu.❤️❤️❤️❤️❤️

Da, najvažnije da je beba ok…bolovi će proći..ja sam baš mimoza i običnu glavobolju jedva podnosim..moram priznati da na ovo nisam bila spremna.. sad pricam sa frednicom pa mi ona kaže da je to tek početak…ona rodila tri puta i svaki put bolovi bili užasni od 14 do 20tj..baš me utješila.. 😂 više neću pricati s njom..😂😂😂😂
    Kak si mi ti draga?

Ja sam ti odlično. Evo me čekam uemmezeti kutnu za terasu. Taman sam si jučer sredila terasu,  cvijeće, tepih onaj zeleni milina. 
    Kako kazu sva ta bol prođe kad rodiš. 
    Da da ignoriraj frendicu do 21 tj🤣🤣🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    07. Svibanj 2023. 10:29

Pe pa

Lorna žao mi je 😔 baš sam bila sigurna da je sad dobitni..ne sviđa mi se jedino kod Betaplus kaj zamrzavaju trodnevne jer nam daju nadu da imamo zamrznute a onda odmrznute puštaju do blastocista i onda? nek neprežive jos jedno razočaranje..po meni bolje da odma ostave do blastocista pa koje prežive zamrzne.
    Želim ti da u tvojim smrzličima ipak bude ona koju čekaš 🙏😘

Hvala ti mila. Kako bude biti će. Bas sad pricam frendici i ako ne bude Božr moj. Tako to mora.
    Da nisam ni ja znala da oni to tako al ajd. Šta se ja u to razumijem🤣🤣🤣🤣🤣
    Valjda bu preživjela 1 od te 3.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Love83
    07. Svibanj 2023. 10:36

Aria

Evo i ja da te utješim, moja prirodna trudnoća prije 11 godina, znači cijelu trudnoću neko probadanje neki bolovi, a prva trudnoća stalno neki strah mi bio jel to mora tako bit, znaš da me muž vodio na hitnu jedan put jer sam mislila da sam dobila trudove prije nego trebam dobiti..beba bila nisko i stalno me smetalo dolje..tako da za utjehu, cijelu trudnoću nesto će te "bockati i boluckati"❤️🤗 i neka tako bude i dođe ti tvoja mrva, sve zaboraviš točno kako kažu stare bake 🙂😘

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

Flowerson 🌸
    07. Svibanj 2023. 10:44

Draga Tikvice, neopisivo sam sretna za tebe i zelim ti svu sreću i da se primi barem jedna mrva od 3 ❤️ 
    Vjeverica, baš mi je drago da si dočekala pozitivan test 🤗 šalji svakako nive slikice, na ovim testovima se vide sjene... nema mi ništa ljepše gledati nego testic koji tamni 😍 hvala ti, skoro sam na pola puta i teret straha je sada minimalan...
    Loorna, žao mi je za testic 😓 al pretpostavljam da ideš odmah u FET 🤞
    Lina, testici su top 😍
    Aria, jesi sigurna da su ti bolovi normalni? Normalno je imati grčeve, al ne da te toliko jako boli da jedva dođeš do wca ☹️ drzim fige da ti bude uskoro bolje ❤️
    Teško mi ne bilo popratiti sve, sretno svim ostalim curama ❤️ imam neki osjećaj da će krenuti neki dobar niz ☺️☺️☺️🤞🤞🤞🍀

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Aria41
    07. Svibanj 2023. 10:45

Maslacak Uzimam magnezij svaki dan..Normabel mi je rekao da smijem čak i od 5mg ako su jaki bolovi...ali do sad sam ga uzela svega par puta i to na početku kad sam smeđarila...kod mene on baš nema nekog učinka jer sam ga pila mjesecima prije transfra zbog bolova u leđima od prometne..tako da se tijelo već naviklo na njega...moram izdržati i to je to...

Baš sam ti htjela napisati da se ne brines...ja sam prva 4 transfera prelezala i doslovno nisam digla ništa teže od case i bili su bezuspješni..u ovom petom kada sam ostala trudna, vratila se drugi dan na posao, išla na poslovna putovanja, vozila do Splita i nazad, nosila kofer na 4 kat i primilo se...kad je beta bila pozitivna onda sam malo smanjila tempo...od srca ti želim da bude sve ok..💗🤞🍀

👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
    🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    8x odustali od transfera tanak endo
    14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

• Love83
    07. Svibanj 2023. 10:45

Lorna ti si otpisala, ali ja ne mislim baš tako kao ti da je sve gotovo..po meni je sve moguće i može biti rano..znam realno možda i nije se uopće implatiralo ali možda je stvarno rano..Kako i kažeš, bogu u ruke,pa kako bude tako je moralo biti.. sad kad razmišljam i moja prva aspiracija 4 blastice kao ti zar ne? Kao izvrsna kvaliteta i iz feta 2 blastice sam ostala trudna (biokemijska), I sad su kao ostavili na 3. danu jer da je maternica najbolji inkubator, pa možda bude bolje, međutim nije se ni uhvatilo ni nakon aspiracije 2 trodnevna ni sad u fetu isto 2..ja ću sutra zvati za termin u dr doktora prije ovog feta šta mi je ostao..želim drugo mišljenje i vidit da li ima smisla radit histero, a mislim da kod mene ima..jer kao da nešto ometa da se implatira...imam jedan miom koji su mi 3 ginekologa rekla da ne utječe na trudnoću i planiranje trudnoće ali više ništa nisam sigurna i želim napraviti sve prije nego stavim točku kao i ti što si u svojoj glavi stavila..a I kako je Sami rekla histero pokaže šta uzv ne može tako da zašto to ne napraviti..

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

Aria41
    07. Svibanj 2023. 10:49

Love83

Aria

Evo i ja da te utješim, moja prirodna trudnoća prije 11 godina, znači cijelu trudnoću neko probadanje neki bolovi, a prva trudnoća stalno neki strah mi bio jel to mora tako bit, znaš da me muž vodio na hitnu jedan put jer sam mislila da sam dobila trudove prije nego trebam dobiti..beba bila nisko i stalno me smetalo dolje..tako da za utjehu, cijelu trudnoću nesto će te "bockati i boluckati"❤️🤗 i neka tako bude i dođe ti tvoja mrva, sve zaboraviš točno kako kažu stare 

Hvala ti draga...💗neka bude samo sve ok...

🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

Aria41
    07. Svibanj 2023. 11:02

Flowerson 🌸

DragaTikvice, neopisivo sam sretna za tebe i zelim ti svu sreću i da se primi barem jedna mrva od 3 ❤️
    Vjeverica, baš mi je drago da si dočekala pozitivan test 🤗 šalji svakako nive slikice, na ovim testovima se vide sjene… nema mi ništa ljepše gledati nego testic koji tamni 😍 hvala ti, skoro sam na pola puta i teret straha je sada minimalan…
    Loorna, žao mi je za testic 😓 al pretpostavljam da ideš odmah u FET 🤞
    Lina, testici su top 😍
    Aria, jesi sigurna da su ti bolovi normalni? Normalno je imati grčeve, al ne da te toliko jako boli da jedva dođeš do wca ☹️ drzim fige da ti bude uskoro bolje ❤️
    Teško mi ne bilo popratiti sve, sretno svim ostalim curama ❤️ imam neki osjećaj da će krenuti neki dobar niz ☺️☺️☺️🤞🤞🤞🍀

Flo i mene to brine..bila sam na uzv prošli tjedan i rekao mi je da je sve ok..kod svake žene bude drugačije...isto to mi je rekao i soc.gin. kada sam išla raditi briseve..sad mi je glupo otići još na hitnu jer me preko dana ne boli..samo u noći kada se naglo okrenem ili ustanem jer moram na wc...evo do sad je bol skoro nestala...ako se nastavi I nocas sutra ću otići ponovno na pregled..
    Kako si ti? Mučnine prošle?

🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️

Aria41
    07. Svibanj 2023. 11:11

Loorna Bravo...radi što te veseli...moja terasa je ko da je pala bomba...mislim da neću saditi ništa ove godine jer neću to moći održavati...mama mi je slomila ruku tako da nemam baš neke pomoći sa strane...od muza po tom pitanju nikakve koristi..

🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️

Razumna
    07. Svibanj 2023. 11:25

Evo i mene sa folikulometrije. 
    U utorak punkcija 🤪. 
    Sad si razmišljam da ako je utorak punkcija u ned bi trebao biti 5 dan i blastice ako ih bude, i sad me muči tko će to zalediti jer navodno rade samo radnim danima? Ako neka žena zna proceduru sa sv Duha. Znam da se mogu blastice zalediti i 6 dan ali tad se mogu u izleci iz omotača a tad su ljepljive i transfer je nemoguć. Jel se pita uopće žena na sv Duhu na koju bi opciju išle ili je to sve kao biolog hoće? 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.