Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roxy ✨
    13. Travanj 2023. 21:49

Joka cesto sam te se sitila. Nadam se da ce ti promjena klinike donijeti najvecu srecu 💞🤞
    Ribic uhvatila sam sliku tvojih preslatkih djevojcica 😍😍

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Saniii
    13. Travanj 2023. 21:54

Sisy seed cycling ili rotacija sjemenki kroz različite faze menstrualnog ciklusa pomažu da uravnotežimo hormone, imas i na netu dosta članaka na tu temu 😊. Ja sam tako svoje cikluse koji su bili na 30-35 dana dovela u red tako da su sad na 28-30 a i osjetim po ovulacijskoj sluzi da je ovulacija bolja ( meni to ništa ne znači jer nemam jajovode 😁), ali mi je bitno da imam redovno i na vrijeme ovulaciju zbog postupaka. U prvoj fazi ciklusa koristim lanene i bucine sjemenke (frisko mljevene!), barem žlicu dvije dnevno, u smoothiju, u salati i sl.. Iza ovulacije koristim sezam i suncokret. Ne očekuj čudo s time jer ipak treba vremena da to krene djelovati, barem 3 mj konstantnog korištenja, ako imaš strpljenja svakako se isplati isprobati, a i općenito su sjemenke zdrave. Meni recimo nije to bio problem jer sjemenke ionako koristim samo ih nisam ovako rotirala kroz ciklus. Kao što sam rekla kupi uz to i noćurkovo ulje u kapsulama, dosta cura je tu spominjalo da im je od toga ovulacija bila kvalitetnija. 
    Znaš li koliki ti je amh I koliko antralaca inače imaš? Isto tako ne možeš unaprijed znati kako ces reagirati na femaru, niti je svaki naš ciklus isti, možda bude ipak samo jedan folikul, a i ako ih bude više preskacete taj ciklus. 

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Razumna
    13. Travanj 2023. 22:40

Bebolina2207

Suncicaa da nisam bila sigurna jesi li kod nje ili moje. Onda sad čekaš M i krećete u prirodni odmah. Neka je sa srećom!
    Meni danas stigla M, ovaj mj doma pokrivamo, muž već dao plan, razrađujemo strategiju pa možda nam se posreći. Sad kad nam je spermiogram malo i bolji možemo se nečemu nadati. Kaže muž koliko bi bilo sve jednostavnije da uspijemo doma napraviti dijete, ja rekla da pričaj mi o tome. 😀
    Razumna najbolje bi bilo da ispadne plusić sutra i da su sve ove brige iza tebe. To mi se dogodilo jednoj, samo je čekala M i da krene s pikanjem kad ona baš tada kasni a kad ono ona trudna. Najbolji mogući scenarij bi nam svima bio baš taj da odemo i vratimo pikalice. Sretno, kako god bilo. 🤗

Nisam ja te sreće. Ipak ću se sutra testirati

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Lightblue
    13. Travanj 2023. 22:48

sisy

Saniii

sisy

Pozdrav cure,
    Pitanje jedno samo, ako je netko imao slicno iskustvo.
    Ne znam da li spada pod ovu temu, ali hajde da probam.
    Suprug i ja radimo na bebi, ništa previše dugo, imali smo jednu biokemijsku u 12 mj, znači da možemo.
    Meni su ovulacije dosta rano, na 9-10 dc (kratki ciklusi 23d), vjerojatno je to problem jer bude nekvalitetna jajna stanica, pa mi je dr rekao da uzmem Femaru na 3.dc da popravi kvalitetu js i da produži folikularnu fazu pa da ispratimo folikulometrijama 8., 10. i 12. dc.
    E sad ono što mene zanima, s obzirom da ovulacije imam svaki mj, nalazi svi uredni, jajnici rade kako treba, uvijek imam 1 folikul vodeći, kako ću sada reagirati na Femaru, da li ću dobiti više folikula a samim time i više js, nije da ne bih voljela blizance imati, nemojte me pogrešno shvatiti ali mi već imamo 3 djece, MM 2 i ja jedno, tako da…
    Nemojte paljbu prosuti po meni 🤣
    Budite blage

Hvala puno, molim te više informacija, ako imaš vremena naravno, o tom prirodnom načinu da produžim folikularnu fazu i poboljšam kvalitetu js.
    Najradije bih tako, da izbjegnem Femaru jer su mi zdravi jajnici i ovuliram svaki mjesec pa nesto imam osjećaj da će puno folikula izbaciti, jer ako bez stimulacije imam uvijek folikul, uz stimulaciju ću ih imati sigurno više, a ne idem u postupak, ciljamo odnose. Nisam pametna, evo, ludim. Nezz, preporučite mi nešto.

Ja sam koristila dodatke koji su navedeni na prvim stranicama teme plus gynositol za inzulinsku rezistenciju i nakon 12 god mjesec prije stimulacije zatrudnim s trojkama (isti ti dodaci su korišteni skoro zadnje dvije godine). Strah samo takav+dijabetes+41 god+operirana kralježnica. Ali znaš šta, jučer smo saznali da čekamo 🩷🩷💙, nalazi su bolji nego u prvoj trudnoći, do sada sam provela 1 tjedan na promatranju i jednostavno sam se navikla na strah. Prvih par mjeseci me bilo strah na wc otić da ne vidim krv na gaćama, koju sam naravno vidjela i dan danas polako skidam gaće i gledam papir. Ali iz ove kože se ne može, iz dana u dan polako prolazi vrijeme i bliži se termin. Imam klinca 11 god koji je rođen u 34-om tjednu, sitan i imao je razne komplikacije pa smo i to pregurali. Nažalost sve se može kad se mora a pogotovo nama je želja bila veća od straha.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

petra30
    13. Travanj 2023. 22:49

Pozdrav ženice moje❤️!
    Anči draga bezbroj puta sam te se sjetila❤️! Drago mi je da si se javila, da ste dobro i da planirate postupak ❤️!
    Joka sretno , najsretnije ❤️!
    T_Ivy navijam za vaše tri blastice od svega srca🥰!
    Dreamer znaci krenula si🤞🤞🤗! Stvarno mi je drago da je sve na kraju ispalo u redu i da ste krenuli❤️!
    Floweson malena curicaaaa! Čestitam😍!
    Draga Sunny tvoja srećica ima već 6 mjeseci🤩! Šaljem vam puseeee😘!
    Ribic puse za tvoje ljepotice😘😘!
    Sani opet si "ulovila" koronu 😑... Nadam se da si dobro i čim prije ozdravi❤️...
    Stellice moja, baš mi je žao zbog feta💔... Grlim jako jako❤️!
    Roxy, Pandice, Razumna, Tikvice grlimmmmm vas🤗!
    Nirvana pitala si za MTB, nije nam se javljala kako je izgubila bebu💔... Često mislim na nju...
    Svim drugim mojim hrabrim ženicama šaljem puse i zagrljaje❤️!
    Mi smo dobro, curka raste, vrijeme nam samo leti❤️... 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

sisy
    13. Travanj 2023. 22:55

Lightblue

sisy

Saniii

sisy

Pozdrav cure,
    Pitanje jedno samo, ako je netko imao slicno iskustvo.
    Ne znam da li spada pod ovu temu, ali hajde da probam.
    Suprug i ja radimo na bebi, ništa previše dugo, imali smo jednu biokemijsku u 12 mj, znači da možemo.
    Meni su ovulacije dosta rano, na 9-10 dc (kratki ciklusi 23d), vjerojatno je to problem jer bude nekvalitetna jajna stanica, pa mi je dr rekao da uzmem Femaru na 3.dc da popravi kvalitetu js i da produži folikularnu fazu pa da ispratimo folikulometrijama 8., 10. i 12. dc.
    E sad ono što mene zanima, s obzirom da ovulacije imam svaki mj, nalazi svi uredni, jajnici rade kako treba, uvijek imam 1 folikul vodeći, kako ću sada reagirati na Femaru, da li ću dobiti više folikula a samim time i više js, nije da ne bih voljela blizance imati, nemojte me pogrešno shvatiti ali mi već imamo 3 djece, MM 2 i ja jedno, tako da…
    Nemojte paljbu prosuti po meni 🤣
    Budite blage

Hvala puno, molim te više informacija, ako imaš vremena naravno, o tom prirodnom načinu da produžim folikularnu fazu i poboljšam kvalitetu js.
    Najradije bih tako, da izbjegnem Femaru jer su mi zdravi jajnici i ovuliram svaki mjesec pa nesto imam osjećaj da će puno folikula izbaciti, jer ako bez stimulacije imam uvijek folikul, uz stimulaciju ću ih imati sigurno više, a ne idem u postupak, ciljamo odnose. Nisam pametna, evo, ludim. Nezz, preporučite mi nešto.

Ja sam koristila dodatke koji su navedeni na prvim stranicama teme plus gynositol za inzulinsku rezistenciju i nakon 12 god mjesec prije stimulacije zatrudnim s trojkama (isti ti dodaci su korišteni skoro zadnje dvije godine). Strah samo takav+dijabetes+41 god+operirana kralježnica. Ali znaš šta, jučer smo saznali da čekamo 🩷🩷💙, nalazi su bolji nego u prvoj trudnoći, do sada sam provela 1 tjedan na promatranju i jednostavno sam se navikla na strah. Prvih par mjeseci me bilo strah na wc otić da ne vidim krv na gaćama, koju sam naravno vidjela i dan danas polako skidam gaće i gledam papir. Ali iz ove kože se ne može, iz dana u dan polako prolazi vrijeme i bliži se termin. Imam klinca 11 god koji je rođen u 34-om tjednu, sitan i imao je razne komplikacije pa smo i to pregurali. Nažalost sve se može kad se mora a pogotovo nama je želja bila veća od straha.

Jesam li ja dobro shvatila, ti si prirodno začela trojke? Jesi li bila na stimulaciji nekoj tada ili?

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Anči ❤
    13. Travanj 2023. 23:57

Joka95

Jeli imo tko iscjedak onaj pred ovulaciju poput bjelanjka pred aspiraciju 😯?

Imala sam ja, oba puta koliko se sjecam..i naravno da sam paničarila da je sve propalo, ali bilo je sve ok 😅🙈

1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️
    🔸️ Repromed

Lightblue
    14. Travanj 2023. 00:51

Sisy spontano bez stimulacije, u prvom postupku AIH sam koristila Letrozol ali to je bilo mislim 4 ili 5 ciklusa prije nego što sam ostala trudna.
    Bebolina2207  stižu dvije curke i dečko a moj je isto jedini jedinac u razredu a ima ih sa po 4 ili čak 7 braće/sestara.Meni je puno spontani ulio straha jer je bila trudnoća za poželjet i na kontroli su samo rekli da srčeko ne kuca.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Razumna
    14. Travanj 2023. 03:14

Bebolina, ja mršavim i dalje. Osjećam mučninu ako pojedem mrvicu više od male porcije pa se fino kontroliram. Kile idu dolje, pogotovo gubim u volumenu, super se osjećam. Kad mi bude slabo pojedem nešto zdravo... Sretna sam i prvi put nakon dugo vremena vjerujem da ću uspjeti skinuti kile.
    Koliko god je vjerujem da ću postati majka stalno me prati neki ružni osjećaj da neću. Prođe mi kroz glavu da me još neuspjeha i pobačaja čeka 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Joka95
    14. Travanj 2023. 06:17

Roxy ❤️❤️❤️ 
    Anči  hahaha tako i ja 🤣 nakon godinu dana sam skroz ispala iz forme. Ko da mi je ponovno prvi put za sve 🤣 
    Petra30 ❤️❤️❤️

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.