Hvala cure na odgovorima.
Ne mogu tražiti recept za heparin prije pon. I dr je vidjela nalaz od hematologa gdje piše da nije potreban. Ne znam…..izluđuje ovo sve.
Ima li trombofilija veze ako embriji "ne izgledaju obećavajuće" nakon oplodnje. Uvijek mi to kažu za moje, da nisu nešto.
Draga kod kojeg si ti bila hematologa to? Koja bolnica?
🙎♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧
Ne mogu tražiti recept za heparin prije pon. I dr je vidjela nalaz od hematologa gdje piše da nije potreban. Ne znam…..izluđuje ovo sve.
Ima li trombofilija veze ako embriji "ne izgledaju obećavajuće" nakon oplodnje. Uvijek mi to kažu za moje, da nisu nešto.
Poliklinika ABR, dr.Labar. 🙄 očito uzalud bačenih 80€.
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Tikvice, puno sreće ti želim. 🤞🤞🤞
👩39, 👱♂️40, 👦 7 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. s 38+4 stigla L, sc
Hey zenice, evo i moj test jutros na 8 dan od blastice, miler trakica jako blijeda sjena, gotovo se ni ne vidi :(
Tako je bilo u sva evo tri transfera, ta blijeda sjena jedva vidljiva izmedu 8-10 dana i onda poslje vise nista iducih dana a beta bude uvijek neka neznatna tipa 2-3. Ima li netko ideju sto je to i zasto uvijek te te sjene i onda nestanu? Jel to biokemijska trudnoca?
Nemam poima vise sto raditi jedino mi ostaje otici operirati taj mali septum maternice koji su mi sada tek ustanovili ovaj ciklus slucajno, no pretrazila sam cijeli internet o tome i nista bas ne mogu naci, pogotovo iskustva, nista novijeg doba u zadnjih 10 godina. Nitko nista ne pise o tome, cini se da je to ocito dosta rijetka pojava ako nitko ne stavlja nista o tome..
Jedino sto sam nasla da je dosta polemike da li to operirati ili ne, neki savjetuju da neki ne, dokt je isto rekla ako sada ne uspije da cemo traziti drugo misljenje ali ko zna dal ce i oni htjet operirat.
Imate li vi mozda da znate nekoga ili se sjecate nekoga ocdje sa foruma tko je bio u MPO vodama a da su mu to otkrili i da je isao na histeroskopiju te pregrade maternice?
Bilo koja informacija bi mi dobro dosla kako bih odlucila dal ici na to ili ne iako vise stvarno ne znam sto drugo vise probati. Nekako se tjesim da je pozitivno to da sam barem saznala za taj problem pa ga eventualno mogu rijesiti kako bih stvorila novu nadu ali kad te operacije nikad nisu bez mogucih posljedica i to sto se toliko dvoume oko toga treba li to operirati ili ne. Voljela bih dobiti neku preporuku za nekog specijalista koji to dobro radi i ima iskustva ali jednostavni nista informacija ne mogu pronaci…
Sad vidim da pišeš o septumu..ja sam ga operirala 2016g. u Petrovoj..moj je bio velik 1.46 cm (citam otpusno pismo).Slučajno ga otkrili prije prvog postupka I morala prekinuti sve i ići na laparaskopiju..
Oporavak je bio nekih tjedan dana. Ugradili su mi spiralu koju su mi maknuli kroz neka dva mjeseca...nisam imala nikakvih posljedica...
Ako imaš kakvih pitanja slobodno se javi..
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Poliklinika ABR, dr.Labar. 🙄 očito uzalud bačenih 80€.
Ovako....
2007. preboljela plućnu emboliju i jedva izvukla živu glavu, 2 tjedna intenzivne + 2 tjedna odjela.... uzrok kontracepcijske pilule
Hematološkom obradom 2007. sam ispala PAI - 1 4G/4G homozigot.
Ponovna hematološka obrada 2019. nije utvrdila nikakave nove mutacije jer se 2007. neke nisu još radile jer se za njih nije znalo.
Liječila se od 2007. -2010. na KBC Rebro kod dr.Zupančić Šalek.
Prije prvog IVF- a sam došla kod iste doktorice jer me ivf doktor uputio tamo. Pitala me zašto sam došla??????
Fragmin nisam dobila.
Otišla na preporuku dr. iz Vinogradske kod druge hematologice i konzilij mi odobrio Fragmin.
Zašto? Zato jer našli hormoni u IVF- u podižu razinu estradiola na visoke granice ( npr. normalni je 5, a nakon hormonske terapije skočio na 3000 + ) a estradiol zgrušava krv.
Mene je doktor s tim štitio od ponovnog incidenta.
Da ćeš ga tako lako dobiti ne nadaj se jer ga naprosto ne žele prepisati, a kupiti ga bez ičijeg recepta ne možeš.
🙎♂️ 47 sve ✅️, 👩 39 endometrioza Klinika : Vinogradska
11/2019 IUI -AIH, beta ❌️
01/2020 IUI -AIH, beta ❌️
03/2020 IUI -AIH, beta❌️
09/2020 1.IVF transfer 2 blastice, beta ❌️
01/2021 2.IVF 5 blastica, freeze all
03/2021 operacija lijevog jajnika , endometrioza
05/2021 FET 1 blastice, beta ❌️ , 06/2021 FET 2 blastice, beta ❌️, 09/2021 FET 2 blastice, beta❌️
06/ 2022 3.IVF transfer 2 trodnevna, beta ❌️
11/2022 prirodni IVF - negativna aspiracija
03/2023 4.IVF 2 blastice, beta ❌️, 1 🐧
Aria ajme draga hvala ti na javljanju! 🙌🏻
Imam osjecaj da imam ne 1 vec 101 pitanje! 😭
Moj septum je 6-7 mm a kao tolerira se do 5 mm tako da su me sad pustili u FET ali doktorica ga je sada isto slucajno nasla u toj sekrecijskoj fazi kad se jedino vidi kad je endo zadebljan.
U Petrovoj mi nitko nista nije nikada otkrio kad sam bila kod njih.😢 Znaci maternica je onako srcolikog (sedlastog) oblika.
Kakvog je tebi oblika
Da li znas zasto si isla na laparaskopiju? Sta nije to ono kad ti kroz trbuh rade rupu? Meni su rekli ako ce smatrati da se treba operirati da bi trebala na histeroskopiju operaciju kroz maternicu, da je to kao praksa.
Iz kojeg razloga stavljaju spiralu? Kako nju micu?
Kazes jos 2016. g. ali dosta od tada je bilo neuspjesnih postupaka, dal su ti rekli da ce operacija donjeti bolje rezultate?
Jel sam dobro procitala u opisu da 8x puta nisi mogla u transfer jer se endo nije dovoljno zadebljao?
Mislis da to moze imati neke poveznice sa tom operacijom? Jel ti se prije nje endo dobro zadebljavao?
Sorry znam da sam te zagnjavila ali cini se da je ovo tako rijetko stanje, nista ne migu pronaci na internetu neka iskustva niti tko je najbolji za te operativne histeroskopije septuma maternice. 🙌🏻🙌🏻
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
😂😂😂
Jeste me nasmijale da sam kraljica😂
Ja sam eto tako ovisna o testicima tako sam i prije 2 godine😂
A testirala sam se od transfera odma da ispratim Ovitrelle iz organizma inace bi pocela od 5dnt😂🙈😂
U ponedjeljak vadim betu zakazanu a u utorak ce mi javit rezultat🥰
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
😂😂😂
A testirala sam se od transfera odma da ispratim Ovitrelle iz organizma inace bi pocela od 5dnt😂🙈😂
Tak se to radi! 💪🏻👏🏻
Obje trudnoce odmah iz prve? 🤩
Gdje ces vaditi betu ako se smije znati?
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
😂😂😂
Zeno ti ces razvaliti tu betu u ponedjeljak 😀 gdje si isla u postupak? Bome si sretnica, ako su obje bile iz prve! Bas mi je drago zbog tebe, predivno! 🥰
🙋♀️ 28 - AMH 6,8
💁♂️32 - asthenozoospermia ➡️ normozoospermia
👶 Pokušavamo od 2021.
3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜
https://ibb.co/D9f43qH
Evo ovako treba izgledat 10 dan otprilike crta 🙈
Smatram da nema tu sjena na 10 dan nakon blaste tj nemoze bit samo sjena !
A clear blue stvarno najlosiji test i ne preporucam nikom iz iskustva🫣
Ovo je bas školski Rina! Da bi rijec rekla 🤗 a kad ides betu vadit? Mozda si negdje vec napisala ali mi promaknulo
Rina sigurno blizance ima 🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji